16455
-
#1143 nem. lehet az akár dell aplle hp azok amiknek nem véletlenül van nevük a szakmában.
nem attol lesz jo egy márka hogy kidob egy laptopot amibe belesz@rnak mindent....azt ki tudja mi lessz belöle. persze egy darabig bizti jo.... -
Kalozoner #1142 mondjuk ha nem is ratyi az acer, de én úgy tudom hogy valami iszonyat módon melegszik és a hűtése nem a legjobb, persze ez egy lifebookra biztos nem jellemző de a belépőkategóriás gépekre inkább lehet... bár az kétségtelen hogy ár/értékben a legjobb bár akkor már inkább MSI. -
arankamama #1141 Tehát ha laptopot akar valaki venni akkor az csakis lenovo lehet :) értem, akkor csinálunk egy bannert, laptop kell? lenovo! kész ilyen egyszerű ez, nem? -
virs lee #1140 Nyilván... Majd te is rájössz - a magad kárán. -
Nandusz #1139 nem tudja, nem ért hozzá. Csak nyomja itt a süketet. -
virs lee #1138 Hűha, aaaz már mindjárt más... -
#1137 itt macbook-okrol van szo nem macbook pro-rol -
#1136 OFF:
Ez OK, de normálisabb stílusban is tudtára lehet adni a fórumozóknak, hogy valami gyengébb minőségű vagy sem. -
virs lee #1135 szokott... ~~
Ez is milyen tré már... Arról most nem találom a cikket hogy a régebbi fajta táppal gyártott macbookhoz baszik adni új aksit az apple, várjál amíg talán egyszer újra gyártanak - vagy nem... -
virs lee #1134 Mér, mit kéne, sztárolni a gagyit, csak mert vki olyat vett? Sztem ide tényekért járnak az emberek, nem egymás vackának sztárolásáért. Téged kivéve, úgy látom. -
#1133 hiába mondod neki - szánalmas... -
#1132 Nem lehetne már befejezni azt, hogy fikázod más dolgát? -
#1131 miert egett volna?:) -
fittyfene #1130 Felsőkategóriás NVIDIA GPU mobil munkaállomásokba
Vajon az aksi bírni fogja? Ilyen fogyasztás mellé kell valami új energiaforrás is! -
virs lee #1129 És a tápcsati még nem égett le? ~~ -
#1128 najolvan eleg a vitabal sracok:)
most probaltam ki a cod4et a macbook pro-mon, eleg faszan hasitott. hogy valami ontopik is legyen -
#1127 hát nem egy geil de nem névtelen az bizti jo az.... -
virs lee #1126 Te meg ennyit se érsz.
A kingmax mint szar? Látom eszed semmi... -
virs lee #1125 És? Miből tart 10k-ért belerakni még 1 gigát? Kocsit is úgy veszel hogy van egy kilincsed, és ahhoz illő autót keresel? -
#1124 nem dobálja de hiába van táskába ha hordozod akkor bizony sérül is :D vagy te nem hordozásra használoid? -akkor miért nem vettél asztalit....
sztem zárjuk le ezt a témát. nandusz legyen eltelve a acerjával visrli meg a magáéval. -
arankamama #1123 jah hogy te dobálgatod a laptopot, akkor értem már minek neked :) laptopokról itt pofázol hogy márka meg minden és memóriából meg olcsó szar van:D ennyit érsz -
#1122 Ma már 2 GB az alap. Főleg, hogy Vistád van. -
virs lee #1121 1 GB RAM.
Kb. 10k - a legolcsóbb alkatrész. Te ez alapján választasz számítógépet? Akkor meg is érdemled hogy acernál jobbat sose láss. ~~ -
virs lee #1120 WC pumpa az ánuszodba, mehet? -
virs lee #1119 Sokkal jobb Nandusz gépe
Igen? Van benne kijelzőt is védő rollcage? (Tudod egyáltalán mi az?) Meddig is bírja aksival? Pótaksi, 9 cellás nagyobb aksi van hozzá? Magnézium / karbonszálas ház? Mekkora is az egész gép? Milyen felbontást tud? Hát ennyit erről...
Te dobod ki szarra a pénzed. Q6600 minek? Nincs is olyan játék ami kihasználná.
Ki mondta hogy játékra kell?
1.6 TB SATA. Minek? Ekkora hely semmire nem kell.
Hallottál már pl. videodigitalizálásról? RAID-ről? Nem.
Ja meg az is lol, hogy egy ilyen gép mellé egy szar Kingmax ramot raktál.
5k-ért tudsz jobbat? Nem. Akkor meg? Mindjárt itt a DDR3, mostmár felesleges DDR2-be komolyabban beruházni. Ja és nem tuningolok, szal... -
virs lee #1118 Én eddig ha bármilyen garanciális problémám volt, érvényesíteni tudtam a szervízben a jogaimat.
Akkor még nem jártál a Rikvestben (Acer / Asus / kitudjamégmi szervíz). Na ott még a gyári selejtre is azt mondják hogy az bizony feature. ~~ -
virs lee #1117 Notebookban kb. az utolsó utáni szempont a vga. Akinek az számít, annak nincs szüksége notebookra. Mostanában "trendi" lett a notebook, olyan mint az ájpod, ezzel kell gizdázni a haverok előtt, persze pénz az nincs rá, vegyünk vmi olcsó szart, villogni az is megteszi... Kíváncsi lennék a notebook vásárlók hány %-ának kell is valójában az a noti, és nem csak divattárgyként birtokolja. Nagyon kevésnek. De azok nem is játékgépet vesznek. Talán nem véletlenül. -
arankamama #1116 Tudod mit :) ?
Nyisd ki a laptopodat fosd le ,nem lesz baja mert a kis lyukokon kimegy a fos , (csak a nagyobb darabokkal lesz baj) hajtsd össze, azután dobd le a 4ikről szedd ki a vinyót és dugd fel magadnak :)
lenovobuzi -
#1115 "Szeretnél te ilyen király gépet"
Olyan szar mint a tiéd nekem nem kéne.
NVidia Quadro NVS 140M 128 MB
1 GB RAM.
Sokkal jobb Nandusz gépe.
"Ha nem szarra dobnád ki a pénzed, akár még lehetne is."
Te dobod ki szarra a pénzed. Q6600 minek? Nincs is olyan játék ami kihasználná.
1.6 TB SATA. Minek? Ekkora hely semmire nem kell.
Ja meg az is lol, hogy egy ilyen gép mellé egy szar Kingmax ramot raktál.
-
#1114 Én most eskü nem értelek. Tehát attól még nem jó egy gép ha erős hardver van a gépben hanem még minőségi követelmények is közbeszólhatnak abban, hogy jó-e?Gyors-e? Én eddig ha bármilyen garanciális problémám volt, érvényesíteni tudtam a szervízben a jogaimat. Vagy a Fogyasztóvédelemmel vagy anélkül, de megjavították a gépem vagy kicserélték az alkatrészt. Ha meg 2-3 év múlva szétkopik vagy gallyra megy, leszarom, úgyis addigra érdemes újat venni. -
virs lee #1113 Azt nem, de egy partvisnyelet feldughatok neked ha gondolod.
ha ott van és semmi baja miért kell fikázni?
Talán mert mégis van? Persze aki csak a szarhoz van szokva az el se tudja képzelni hogy milyen is a jó. -
virs lee #1112 LOL. Szeretnél te ilyen király gépet. Ha nem szarra dobnád ki a pénzed, akár még lehetne is. ^^ -
#1111 virs lee-t az bántja, hogy drágán vett egy lóf*sz tudású laptopot.
Nandusz-nak meg sokkal gyorsabb és ezt virs lee nem tudja elviselni, ezért fikázza. -
arankamama #1110 nem dugnád fel magadnak azt a levonót? nemcsak a drága a jó, ha ott van és semmi baja miért kell fikázni? -
virs lee #1109 és igenis felzárkóztak a nagyok mellé.
Hahaha... Ebből csak az jön le hogy te még nem láttál igazi "nagyot". -
Nandusz #1108 A kijelzője teljesen jó. Pl. a régi Aceremet fényévekkel lekörözi, mert azt is használom még munkára, meg most is itt van mellettem.
Alulról-felűlről megvilágított LCD, és nagyon szép kontrasztos. Messzebbről is sokkal jobban ki lehet venni az apróbb részleteket, mint a másik laptopon. Valószínű, hogy ezen is sokat fejlesztettek. Meg kéne érteni, hogy ez az Acer már nem ugyanaz, mint a régi. Iszonyat sokat fejlődtek és igenis felzárkóztak a nagyok mellé. -
arankamama #1107 és a kijelzője milyen? a mostani laptopomon elég színtelen , kontrasztalan egy asztalihoz képest, ezért képet szerkeszteni rajta olyan hogy ami itt szép az egy normális kijelzőn csúnya?! -
Nandusz #1106 Jól tudjátok -
#1105 32 biten a határ a 4 GB.
De ebből még lejön a VGA memóriája és a hangkártya memóriája. -
arankamama #1104 Akkor sok értelme a 4 gigának, sp1 meg nem orvosolja mert a 32biten a fizikai határ a 3 giga :)