16455
-
#1223 Nagyon szép amit leírtál, csak kár, hogy a te véleményeden kívül nincs rá bizonyíték. Esküszöm ha gond lesz a Fuji notimmal ide írom be elsőnek.
-
virs lee #1222 Nandusz öcsém, csak ilyet látsz a tacskóban. -
Nandusz #1221 Virsli fiam, ha te látsz ilyen notebookot tesco katalógusban, akkor grat. De ha lenne is, tuti nem ott keresgélnék, mert jóval drágább ott egy azonos típusú noti, mint egy jó kis szakáruházban. -
virs lee #1220 Mivel nem is voltak érveid, már vége van. -
arankamama #1219 szerintem haggyuk mert ennek sosem lesz vége -
virs lee #1218 Mivel nem láttál még valódi notebookot, azt se tudod mit is kéne tudnia egy ilyennek, csak a tesco gazdaságos katalógusból turkálsz. Kolombusz előtt se tudták hogy van Amerika... -
Nandusz #1217 Látom még mindig nem érted a lényeget, de nem baj most nem ecsetelem neked tovább....nagyon úgy tűnik, hogy Dunába öntött víz a neked való ész osztás:) -
virs lee #1216 notiban gondolkodik kizárólag és abban képzeli el az összes PC-s tevékenységét
Elképzelni el lehet olyan ferrarit ami annyi terhet szállít mint egy kamaz (és annyiba kerül mint egy trabant) - de ilyen NINCS! Igény az lenne rá (nekem pl. a lottó 5-ösre is), ezért gányolják össze ezeket a parasztvakító DTR gépeket a kommersz gyártók. Természetesen olyanok is amilyenek. Aki a kínai piacon veszi még a lakását is, annak (falura) elmegy. Pedig csodák mincsenek. Ami erős, az sokat fogyaszt, nagyon melegszik. És nehéz (+hűtés). A 4-6 kilós batár téglák mindenre jók csak notinak nem. Persze aki nem látott még rendes notit az elképzelni se tudja mi is azt. -
Nandusz #1215 Szerinted az ember olyan helyen használja a notebookját, ahol van 220V-os dugaljzat, vagy kinn az erdőbe, meg a strandon? Nos én a természetbe nem számítógépezni szoktam járni. Innentől kezdve nekem tökéletesen mindegy, hogy mennyit bír ki az akksija, tőlem lehetne 20 perc is. Ugyanis kizárólag olyan helyen használom, ahol van áramforrás.
A másik....aki külföldre jár, az nyilván csak laptopot vesz, mert az könnyen mozgatható...Sztem ez a fő szempont, nem az akksi készenléti ideje. A könnyen mozgathatóság. Ostobaság lenne csak kizárólag amiatt venni egy asztali pc-t is, a gyengusz noti mellé, csak mert a pénzem megengedi. Ha egy közepes erősségű asztali gép megvan notiban, akkor bőven elegendő az. ÉS kiszolgál a munkára (Autocad pl.), valamint otthoni szórakozásra is.
Nem értem, hogy egyeseknek ez miért piszkálja a csőrét, hogy valaki notiban gondolkodik kizárólag és abban képzeli el az összes PC-s tevékenységét (mert mondjuk a körülményei: állandó mozgásban van, váltakozó telephelyű munka, stb).
Másfelől felteszem neked a kérdést: mondjuk vennék még plussz egy asztali gépet külföldre...hogy hozom haza?...kicsit necces nem?
Ha meg otthonra veszem?..az is baromság, mert csak porosodik, hisz olyan keveset vagyok otthon.
Szal nekem, az én helyzetemben egy ilyen viszonylag erős laptop az, ami minden igényemet maradéktalanul kiszolgálja. -
#1214 Ki beszélt talicskáról?Haluzol? Mit szedsz? -
virs lee #1213 Ha talicskával, akkor minek noti? ~~ -
#1212 Persze, ha folyton kézzel cipeled. -
virs lee #1211 Nem gyenge, csak 64 bitet nem tud. -
virs lee #1210 Nem. A ThinkPadek azok az ex-IBM gépek (R, T és X széria), ugyanott és ugyanazok által készül mint anno IBM logóval. A lenovo csak a nevét adja hozzá. A 3000-es széria az eredeti kínai gagyilenovo. -
virs lee #1209 Nem, te nyomod ugyanazt. Érvek ellen csak a "denekünkjóaszaris" mantrát kántálod folyton.
És ha hiszed, ha nem az Acer is tud jó laptop-ot csinálni
Inkább nem hiszem el, jó? ~~
Ha ezt egy picit is tudomásul vennéd, akkor nem lenne ennyi felesleges, és alapatalanul fikázó off.
Ha tudomásul vennéd hogy olcsón csak szart kapsz (mint minden másban - miért is gondolod hogy majd pont itt lenne másként), akkor nem éreznél kényszert telespammelni a topikot a röhejes fikázásoddal. -
#1208 és ez a hordozhatoság lényege: ThinkPad Roll Cage (magnézium váz)
nomeg a 6-8 órás aksi....nem pedig 1 óra.... -
#1207 nem kicsit gyenge proci de munkára tökéletes sőt...... -
#1206 Ez a gép milyen, ez is fos? -
#1205 Egy cég nem is fejlődhet ugye? Ráadásul szervíz nem egyenlő a gyártóval, gyakran kérnek fel egy külsős céget szervizelésre mert olcsóbb nekik, ilyenkor a céget szidd ne a gyártót. -
#1204 "nemcsak write only üzemmódban fosni a szót"
Te ugyanezt nyomod. És ha hiszed, ha nem az Acer is tud jó laptop-ot csinálni. Voltak/vannak gyenge szériák, de vannak jók is. És ez igaz az összes többi gyártóra. Ha ezt egy picit is tudomásul vennéd, akkor nem lenne ennyi felesleges, és alapatalanul fikázó off. -
virs lee #1203 Nem érzés, tapasztalat. Talán néha olvasni is kéne, nemcsak write only üzemmódban fosni a szót, akkor nem kérdeznéd meg 25.ször is. -
arankamama #1202 virs lee : már nem tudok másra gondolni , ne haragudj de megkérdezem : kiskorodban feldugtak neked egy acert? azért vannak ilyen negatív érzéseid vele? -
#1201 Virs Lee te nem vagy normális, már bocs. -
#1200 Tied?Szar lehet neked. -
#1199 Aha,persze. Te tipikusan az "szakértő" vagy akinél berögzül valami és számára megáll az idő. Lépten nyomon hangoztattja, a meggyőződését de nem tűnik fel neki, hogy már mindenki körberöhögi.
Meg hát arról se a gyártó tehet, hogy valaki akkora faszláma, hogy hagyja magát elhajtani a szervízből. -
virs lee #1198 Aksija? Akár 10 percet is kibír? ~~ -
virs lee #1197 Majd leszel. És akkor nézegethecc ki a fejedből. ^^ -
#1196 Na bazd, még 1-szer se voltam, de mondogasd csak. Állj a tükör elé és mond el 3-szor: szar Fuji, szar Acer,szar Fuji,szar Acer. De éjfélkor! -
#1195 Vettem és eddig még nem csodálkoztam. :) Illetve most, hogy mondod mégis. Megcsodáltam, hogy milyen jó a teljesítménye és az aksija. -
virs lee #1194 Konzumer géppel többet leszel szervízben mint a munkahelyen. -
virs lee #1193 Akkor vegyél szart, de aztán ne csodálkozz! -
#1192 Már ahol. -
#1191 Erőgépen lehet dolgozni is, munkagépen CSAK dolgozni lehet. -
#1190 Azé me hordozni kell, otthon meg konektor kell és kímélem az aksit.Pont. -
virs lee #1189 Munkahelyre nem gagyi játékgép kell. Arról nem is beszélve hogy jól ki is basznak onnan ha munkaidőben játszol. -
#1188 ha olyan munkahelye van akkor megengedheti mind a kettöt ;)
ez az egyik a másik meg hogy ha télleg olyan kelll amit hordozni meg munkára akkor az nem erögépet hanem nagy aksis sokáig tartos és stabil gépet vesz.... -
#1187 es arra veletlenul sem gondoltatok hogy pl valaki kimegy kulfoldre akkor mit csinal? vesz ott egy asztalit, vagy viszi a gepen az egeszet monitorral? vagy ha munkahelyen kell egy stabil jo gep, amit hetvegen akar hazavisz? gondolkozzatok mar:) -
#1186 ráadásul a 17 es helyén elfér egy ilyen dell munkagép amibe szinté akármit bele teheddcc és az nem 1 év hanme ujithatod ameddig akarod ráadásul 100k ban meg is áll egy olyan konfiggal mint a alább leirt 200k sok.... -
virs lee #1185 Konnektorra az asztali gépet is lehet kötni, sőt hordozni is egyik csatlakozótól a másikig (F=m*a erővel :D). Jaésmég fejleszteni is tudod és olcsóbb is. Minek akkor ilyen embereknek noti? -
virs lee #1184