16455
  • virs lee
    Ha szar lenne a laptop amit vettem és állandóan szervízbe lenne és gecik lennének a szervízesek akkor nemhogy nem védeném, de még több fórumon leírnám, hogy XY márkájú notit ne vegyetek mert hulladék

Pontosan ez történt. Akkor most mi is a problémád ezzel?
  • Narxis
    Magasról teszek rá, én annak hiszek amit a saját szememmel látok.
  • vass17
    mondjuk én is láttam érdekes laptopmeghibásodási statisztikát vmelyik magyar honlapon és nem akartam elhinni, hogy az Albacomp csak 2%-ban részesedik az egészböl, mig mondjuk (az általam jonak tartott) Toshiba 10%.ot ért el.
    Mind2-t használatbol ismerem, én mondanom sem kell, hogy fényévnyi különbség van a két gyárto között.

Amugy az élvonalban a Fujitsu simens és az Acer van.
  • Narxis
    Jobban le se írhattam volna. Ha szar lenne a laptop amit vettem és állandóan szervízbe lenne és gecik lennének a szervízesek akkor nemhogy nem védeném, de még több fórumon leírnám, hogy XY márkájú notit ne vegyetek mert hulladék. De egyelőre nem ez a helyzet.
  • Nandusz
    Érdekes én is egy vásárló vagyok és meg vagyok elégedve...tapasztalatból. Na most innentől kezdve a szarozásod tényleg demagógia és a mások véleményének/tapasztalatának abszolút mértékű figyelmen kívül hagyása.
    De hát mit lehet kezdeni az ilyen szemellenzős fószerokkal?...szinte semmit...
  • virs lee
    Mert ha agyon dícséred attól jobb lesz? Beszéljem rá a gyanútlan vásárlót a hulladékra, hogy aztán ő is szívjon vele? Na pont az lenne az igazi geciség.
  • Narxis
    Engem nem zavar, hogy véd egy márkát hanem, hogy folyton leszaroz más termékeket, mások gépét. Igazi alpári stílusban.
  • Solten
    Na persze, virsli nem ér annyit hogy vegyem érte a fáradtságot :)
  • vass17
    igen, ezt én is olvastam, mondanom se kell, hogy ennyiért veszek akkor inkább még egy notebookot...a másik, hogy szétszedik, amitöl tartok, ugyhogy marad a mostani:(
  • virs lee
    Te már csak tudod, ATI fanboyságod olyan mértékű hogy ész nélkül leanyázol mindenkit aki nem sztárolja a kis kedvencedet. Tőled már láttunk jópár flémet és személyeskedést rengeteg topicban.
  • madass
    ezaz ezt ne itt vitassuk meg!!!

léccike ezt probáljuk meg inkább megvitatni vmi arra a célra szolgálo topicban
  • grizzly21
    nem akarom en olyan nagyon megvedeni, de idezzel mar valamit akkor:)
  • Solten
    "sem flame-el, es szemelyeskedest sem lattam tole"

Nyilván nem ezt a fórumot olvasod
  • grizzly21
    *d
  • grizzly21
    en sem ertek egyet virslivel, de szerintem sem flame-el, es szemelyeskedest sem lattam tole. teny h kimondja a velemenyet, es az eleg ibm centrikus de azt szerintem szabab
  • virs lee
    Ja és ha már vádaskodsz, nem ártana bizonyítani is (hol látsz te itt flémet? - leszámítva a #1245-öt amit nem is én írtam), nem csak nekemesni kamu indokkal! Ez még egy moderátortól is elvárható - sőt, leginkább attól.
  • virs lee
    Ezt gondolom nem nekem címezted csak benézted a házszámot.
  • SHADOWEYES7
    virs lee , utlsó figyelmeztetés ,hogy áljál le a flémmel meg a személyeskedéssel!!
  • Nandusz
    http://prohardver.hu/hir/kulso_videokartya_noteszgepekhez.html
    Sorry az imént elrontottam a link beszúrást.
  • Nandusz
    Te pl. 36 fokosan is elég meleg vagy nem?:))))))))
  • Nandusz
    nem lehet, nincs
    Egyedül ezt a megoldást találtam anno, de forgalomban sehol sem láttam.
  • vass17
    tudom, hogy ez nem a topictémája, DE: ki lehet cserélni a laptopokban a videokártyát, anélkül h az egészet ne kelljen szétszedni? Nincs vmi egyszerübb megoldás??
  • virs lee
    Ennek csak az lehet az oka hogy nálad 50 fokkal több számít melegnek mint mindenki másnál. Mondom: amíg nem láttál jobbat, addig fogalmad se lesz hogy létezik jobb is.

a vége az lesz, hogy meghívlak valahova, elviszem a notimat, azt teszteljed 1-2 órán keresztül....és akkor meg fog változni a véleményed tutira.
    Én is meghívlak a Rikvestbe egy garanciális ügyintézésre, és a te véleményed fog megváltozni. :D
  • virs lee
    Te meg Paksot az aksid helyett!
  • Nandusz
    Nem tudom milyen rezsóról beszélsz, de pl. az én laptopom egész nap be volt kapcsolva, mert töltött lefele. ÉS most éjszaka amikor hazaértem, sehol sem találtam rajta olyan pontot, ami rendellenesen meleg volt...sőt egyáltalán nem volt meleg sehol.
    Annyit írok csak alá, hogy amikor játszom, akkor fúj ki elég meleg levegőt, viszont a ház akkor sem extrém meleg.
    Látod megint úgy okoskodsz, hogy lövésed sincs erről az Acer szériáról.....tescosnak minősíted vakon, éstovábbra is nyomod itt a demagógiádat....basszus a vége az lesz, hogy meghívlak valahova, elviszem a notimat, azt teszteljed 1-2 órán keresztül....és akkor meg fog változni a véleményed tutira.
  • Narxis
    Vegyél papírt meg ceruzát, az még kevesebbet fogyaszt és jobban hordozható is.
  • grizzly21
    akkor ennyi erovel en is mondhatom hogy a 8600 azert jobb mint amit linkeltel mert kevesebbet fogyaszt:)
  • virs lee
    Igen, mivel az fogyaszt kevesebbet, nem a rezsó.
  • grizzly21
    ezekre gondolsz?
    GeForce 8800M GTX
    GeForce 8800M GTS
    GeForce 8700M GT
    GeForce Go 7950 GTX
    GeForce Go 7900 GTX
    GeForce Go 7900 GS
    GeForce Go 7800 GTX
    GeForce Go 7800
    GeForce Go 6800 Ultra
    GeForce Go 6800

max a tetejen levo nehany jobb nala szerintem.
    mellesleg a te altalad oly nagyon preferalt ibm-ekbe milyen vga van? valami integralt szar legtobbszor, ahogy neztem
  • virs lee
    a 8600 tudtommal a legerosebb szeria mobil vga-k kozul
    Teszkós vonalon igen, de van komolyabb is.

[i]mac != pc ]/i
    De. Sőt még x86 is!
  • grizzly21
    nem tesztelesre hasznaljak, az egyik foszernek ez a sajat, otthoni celu laptopja.
    a 8600 tudtommal a legerosebb szeria mobil vga-k kozul
    mac != pc
  • virs lee
    eleg ciki a pc laptopokra nezve
    mac = pc
    A 8600-as videokarijával sehol nincs a legerősebb noti címért, csak sokkal gyengébbekkel rakták össze, nehogy vmelyik lealázza. :) Viszont arra j a 8600, hogy többet fogyasszon és jobban fűtsön mint egy x3100.

microsoft alkalmazottak is hasznaljak vistaval
    Mint ahogy az összes többit is, másképp hogy tesztelnék ki a Vistát? Ettől még nem lesz jobb.
  • grizzly21
    speciel a dell gyartja a monitorokat bele, vagy samsung, az akksikat a sony, stb..a legerosebb vista laptop volt 3 honapja egy tesztben:) eleg ciki a pc laptopokra nezve
    microsoft alkalmazottak is hasznaljak vistaval
  • virs lee
    ... és nem is olcsó, és nem is minőségi. Mac = acer / tomato / acorp színvonal erősen túlárazva. Divatmajmolás.
  • virs lee
    Sőt, ha ufót keresel, arra meg rádióteleszkóp... A notebook nem renderelésre való, én speciel nemtok róla hogy az ILM-ben pont notikon renderelgetnének hónapokig, de biztos úgy van, sőt hamarosan áttérnek a mobiltelefonra...

Meg ahogy elnézem itt a fórumozókat, elég "életszerű" hogy mindenki pont videót szerkeszt, meg kódol, és véletlenül se játékra kell a minél erősebb videokari...
  • grizzly21
    akkor a macbook pro szerinted gyenge, vagy nehez? pl nezd meg akar az ujat ami most jott ki nehany napja az uj intel procival. es nem tobb 2 kilonal, 3-4 orat kibir akksirol.
  • grizzly21
    de nem akar itt senki jatszani:) ha egyszerre 3=4 nagyobb progit futtatsz arra mar elkell egy eros gep, de eleg ha videokat vagsz, oda mar jo gpu kell, illetve ha renderelsz valamit, ahhoz sem art a teljesitmeny. Nyilvan kodirashoz, ami mehet egy txt fileban is, oda tokmindegy.
  • grizzly21
    a munkahelyen nyilvan van konnektor, es eleve tokmindegy hogy 4 vagy 6 orat bir egy gep, mindketto keves egy 8 oras muszakban.
  • virs lee
    A te magánvéleményeden kívül itt minden bizonyíték.
  • Narxis
    Jaja.