16455
-
#1304 A több ezres tételben forgalmazó eladó nem szakértő, baszki ilyen alapon behozok az utcáról egy olyan embert aki tud Windows-t telepíteni és megszakért neked mindent. Szakértő az aki tervező, vagy komoly diplomával(mikroelektronika stb.) rendelkező ember. Notebook forgalmazó ember bárki lehet. Hogy kinek a véleményére adnak az nem érdekel, de én itt leszek mindig és kiigazítalak, mert rohadtul nem tudod elfogadni, hogy egy cég fejlődőképes, nálad megállt az idő(meg az értelem is).
Jelen esetedben a te tapasztalatod van szemben az itt fórumozó Acer, Fuji terméket használó emberekével szemben. Remélem mostmár leesett, hogy melyik a reprezentatívabb.
Ki van itt Acer fanklubban? Én nem Acert használok. Ennyi vagy. -
#1303 Feladtad, béna vagy. -
virs lee #1302 Az az echte kínai lenovo, semmi köze a thinkpadhez. -
vass17 #1301 persze a lambo sem maradhatott le az Asus jovoltából, de ez akkor sem az igazi:) -
vass17 #1300 Nekem az álomnotebookomat pont az Acer készitette el, és bármelyiknél jobban kellene a design miatt:D -
Kalozoner #1299 hát azért a 3000-es széria nem gagyi , van nekünk egy itthon napi 8 órás müszakban :) , kb a gép 1 éves és haja szála se görbült még, finom langyos levegőt fúj, és nagyon megbízható kis gép... azért lenovo az lenovo akármennyire belépőszint... -
virs lee #1298 Sehol se mondtam hogy Lenovot vegyél (pl. a 3000-es szériájuk gagyi), csak ehhez olvasni is tudni kéne nem csak írni. -
virs lee #1297 Nem én, hanem te és a fikagép haverjaid.
Kik azok a szakértők? Egy notebook árus? PH! ? Hagyjál már a hülyeségeddel
Hát nem is te meg az acer fanklub... Talán egy több 1000-es tételben forgalmazó ember / szervizes "kicsit" jobban tudja nálad. Valszeg ezért ad mindenki az ő véleményükre és nem a tiédre.
A tapasztalat a legjobb szakértő
Azt olvastad tőlem, és mégis nyavajogsz. Akkor most mégis jó neked a tapasztalat, vagy sem? Döntsd már el... -
virs lee #1296 3 hónapot vitatkoztam velük. Szted? De a szériahibára is azt mondják hogy az feature, és keressek olyan progit amivel nem száll el a gép(!). Mondjuk veszel egy kocsit és nem lehet jobbra tekerni a kormányt, akkor az teljesen jó, és csak balra kanyarodjál vele, akkor semmi gáz. Ez egy igazán "korrekt" közép-balkáni szagszervíz... -
Kalozoner #1295 nem rád értettem...:) csak úgy általánosságban... -
#1294 Nem kizárt. :) -
arankamama #1293 Vita lezárva!
Aki laptopot akar venni az vegyen Lenovot ! Nem erre megy ki ez virsli? tuti ott dolgozol és itt akarod népszerűsíteni a lenovot :) nem nagy sikerrel
-
pozsoka #1292 Köszönöm. -
#1291 Folytatja a bevásárlást az Acer -
#1290 "Sajnálatos módon vannak olyan egyének akik nem tudnak különbséget tenni a vélemény és a véleményező közt, és személyes sértésként élik meg ha kedvencükről megtudja az igazságot, és anyázni / mocskolódni kezdenek. Ismerős?"
Igen, te pont ezt csinálod. Mindent leszarozol, hogy az általad favorizált márkák legyenek a jók.
Kik azok a szakértők? Egy notebook árus? PH! ? Hagyjál már a hülyeségeddel. :D Szakértő az aki mondjuk a te vagy az én notimat tervezte. A PH! -n lévő okoskodások is csak vélemények a sok közül.
A tapasztalat a legjobb szakértő, én pedig nem tapasztalom azt amivel te ÁLTALÁNOSÍTOD ezeket a termékeket. -
#1289 De értsd már meg, hogy nem abból áll az egész, hogy bemész, leszarnak, aztán hazajösz fórumon szarozni. Nem mered a képükbe mondani?Félénk vagy? -
#1288 ??? Innen vettem. -
Kalozoner #1287 én mondjuk nem is értem, hogy az emberek mért vesznek acert meg fusi-t, mikor már az msi meg a toshiba meg a HP dv6000-9000-es széria bitang jó áron van és bitang jó teljesítménnyel, plusz 10K-30K-ig....bár mindenkinek maga joga eldönteni, de mondjuk nem cora meg auchan katalógusba kell nézni a notit mert ott csak acer meg fusi van.... -
virs lee #1286 Hö-hö... Írjál mistralos panaszkönyvbe, nem mondom hogy annyit ér mint a wc papír, mert azzal legalább kitörölheted a segged. ^^ -
virs lee #1285 Mert folyamatosan jönnek a "mi a véleményetek erről a (acer / asus / stb) notebookról" kérdések. A véleményem pedig még mindig ugyanaz. Megpróbálom lebeszélni a szarról a (nem rossz értelemben vett) hozzánemértő vevőjelölteket, hogy ne kelljen megfizetniük a tanulópénzt. Baj-e? Erről szól minden fórum, vélemények ütköztetése. Sajnálatos módon vannak olyan egyének akik nem tudnak különbséget tenni a vélemény és a véleményező közt, és személyes sértésként élik meg ha kedvencükről megtudja az igazságot, és anyázni / mocskolódni kezdenek. Ismerős?
és itt nem csak az én véleményem áll szemben a tieddel
Ez nem különösebben érdekel, pláne hogy a hozzáértők véleménye megegyezik az enyémmel. Elég csak belenézned mondjuk a PH noti fórumába. Mindenki csak addig ragaszkodik a "velem ez úgyse történhet meg" című önámításához, amíg meg nem tapasztalja. Az okosabbak viszont más kárán tanulnak, nem a sajátjukon. -
#1284 Sajnálatos, erre van a szervíz, Fogyasztóvédelem, panaszkönyv. -
#1283 Te nem egyszer beírod hanem folyamatosan szarozol, és itt nem csak az én véleményem áll szemben a tieddel. -
virs lee #1282 Keresd d900t-t a PH-n, mond neked statisztikát! -
virs lee #1281 Megváltozhatna elméletben. De az nem érdeke a gyártónak. A gagyizás manapság egy bevallott, büszkén vállalt tény. Sok fillér jobb mint a ritka forint. Így lehet növelni a profitot. Az hogy te meg mit kapsz cserébe, szted hol érdekli a gyártót? Csak addig kellesz neki amíg perkálsz, aztán szevasz.
Gondolod, hogy egy ilyen cég a későbbiekben megengedheti magának a gagyi minőséget?
Miért ne? A tesco / auchan / cora / stb is megengedi. Vagy a mistral is (amíg még létezett). Nem a cégméret függvénye.
Úgy történik a gyártás hogy először is kitűzik a célt. A cél az olcsóság. Hogy lehet ezt elérni? Vagy a profitról mondanak le, vagy az előállítási költséget nyomják le. Szted melyiket választja egy profitorientált cég? És hogy lesz olcsó az előállítás? Ha írástudatlan vietkong parasztok hekkelik össze gagyiból. Na ezért lesz az olcsó húsnak híg a leve. -
virs lee #1280 Valóban egyedi jelenség, én 3 hónapot vártam, és akkor se lett jó. ~~ -
virs lee #1279 Ennyiből máshol is csak ilyesmire futja. -
virs lee #1278 Én megbántam és be is írtam. Mi a bajod ezzel, ha a helyemben te is ugyanezt tennéd? -
virs lee #1277 Velem (is) viszont megtörtént. -
vass17 #1276 ha meg megijedt a forumon olvasható acer-kritikáktól, akkor 10k-val drágábban toshiba L40-es, amiben csak 1 gb memoria van: felülröl a 3.-ra gondolok -
Nandusz #1275 Igen, jó. -
vass17 #1274 szoval itt van, az előbb elfelejtettem betenni.
-
pozsoka #1273 Szevasztok!
Haverom venne egy Acer aspire 5715 laptopot,Intel Pentium Dual Core T2330 proci,Intel x3100 VGA,2GB RAM,160GB HDD,WLAN,webkamera, 130 ezer.Szerintetek jó vásár lenne? -
#1272 Ez így már reálisabb, a nagy számok törvénye. -
#1271 Mondtam, be fogom ide írni ha hulladék LESZ, de eddig hibátlanul, sőt nagyon jól működik. Nem bántam meg a választásom. -
#1270 Az, hogy velem nem ez történik. -
vass17 #1269 innnen vettem, mindenki maga döntse el h mekkora valoságtartalma. valoszinüleg azért ilyen egyenetlen mert a listavezetökböl többet vesznek és nyilván valo, hogy a több-böl több is fog meghibásodni (méé akár ugyanolyan hibaarány mellett is), mint a kevesebböl -
#1268 Hát nemtudom... Havernak van Acer laptopja. Egészen addig szuper volt, amíg nem kellett szervízbe vitetni. Aztán várhatott rá egy hónapot. Lehet, hogy csak egyedi jelenség. -
Nandusz #1267 vass17 akkor állíts ilyen statisztikai adatokat, ha annak valóság tartalmát linkekkel, vagy egyéb úton tudod bizonyítani. Mindaddig, amíg ez nem megy neked, addig olyan, mintha nem is mondtál volna semmit. -
Nandusz #1266 És ez a tendencia nem változhat sose meg mi? MAgyarán ha egy cég 5-6 évvel ezelőtt elbaszta a renoméját, már sosem tudja kiköszörülni a csorbát. Na hagyjad már.
Csak hogy más területekről példálózzak kicsit (ahogy te is teszed ezt előszeretettel)...nézd meg pl. a japán autókat. A 90-es évek elején ostobaság volt japán kocsit venni, mert abban az időszakban gondosan ügyeltek, hogy a garanciák lejárta után komoly hibák keletkezzenek benne. Meg egyébként minőségben sem voltak a toppon.
Nézd meg most, a legjobb autók a japán gyártmányúak.
Így van ez az Acerrel is a világ vezető laptop gyártójává vált, különböző konkurenciák felvásárlásával. Gondolod, hogy egy ilyen cég a későbbiekben megengedheti magának a gagyi minőséget? Vagy te azt hiszed, hogy a világon mindenki hülye, aki Acert vesz? MErt gondolom sokan vannak, akik azt vesznek, különben csődbe menne a cég.
Az ábra viszont mást mutat, épp felfelé ível.
Nem akarom igazán az egekbe emelni az acert, csak rá akarok világítani a vakságodra. Bár gondolom feleslegesen, hisz úgysem látsz be semmit. -
virs lee #1265 Egyszer majd felébredsz a Mátrixból. ^^ Ezért lehet eladásokban az acer & co, mert az átlag home user "velem ez nem történhet meg" felkiáltással a homokba dugja a fejét, és elhiteti magával hogy az olcsó is van olyan jó mint a drágább. Aztán meg csodálkozik hogy mégse. Nekem is volt Gericom notim, és semmi baja nem volt, mégis elhiszem több 1000 embernek akiknek meg igen hogy nem én voltam az átlag.
És ahogy vass17 említette, vannak meghibásodási statisztikák, csak ezek értelemszerűen nem publikusak, a gyártók nem akarják hogy a vásálók megtudják mit is kapnak, mert akkor nem vennék meg. A (madaras) teszkós grillcsirkét se ennéd meg ha tudnád miből készül (a lejárt, vagy épp lejáró készletet szokták feletetni a vásárlókkal). Az NFS-ben miért nem törhetnek az autók? Mert a gyártók nem engedik, rontaná az imidzsüket. Ugyanígy a notigyártók se reklámozzák a selejtarányokat, csak az akciós árcímkét.