16455
  • Narxis
    Nem tudsz olvasni, tökmag.
  • Narxis
    Anyukád is engedd a géphez, fika.
  • Narxis
    Nyilván, de pl. amióta Európából áttelepült szinte minden gyár Kínába én észrevettem egy kis minőségromlást. Pl. Philips tv-k esetében. Volt személyes tapasztalatom egy 8 éves és egy vadiújjal.
  • Narxis
    De ő azt mondta, hogy egy szervizes szakértő, és mi az, hogy mi nem hiszünk neki? :)
  • virs lee
    Persze hogy nem. A Plextor márkát pl. mindenki ismeri, de azt kevésbé hogy válogatott Sanyo meghajtókat árultak saját néven. A jobbfajtára került a P matrica, a "selejtre" meg a Sanyo. Kb. mindennel így van.
  • virs lee
    [URL=http://index.hu/tech/hardver/mac080303/]Mire való a konzumer notebook. ^^[/URL]
  • Inquisitor
    Attól nem lesz kapásból szar a minősége valaminek ha kínában gyártják. A 2000Ft-os eldobhatós MP3 lejátszó, meg az iPod is ott készül, még sem hasónlítgatjuk össze ugye.

Virs Lee meg bizonyos dolgokban néha kicsit szemellenzős, de a FuSi és Acer fikázás fő oka, hogy az itthoni szerviz support ... nem létezik. Ez tény.
  • virs lee
    Nem hát. Legalábbis a Rikvestben nem.
  • virs lee
    Dehogynem, fikagép.
  • virs lee
    Az, fikagép.
  • Inquisitor
    Ha nekem annyi ezresem lenne most, hány hozzá NEM értő szervizest láttam eddig ...
  • Narxis
    Nem írtam le semmit, fikagép.
  • Narxis
    Valószínű, fikagép.
  • Narxis
    Úgy látszik a szervízes se szakértő?
  • virs lee
    Már leírtad előbb is hogy magadra ismertél, nem kell ismételgetned.
  • virs lee
    De, csak nem tudsz olvasni.
  • virs lee
    Nem tudtak. Nekem eleve csak egy papír kellett arról hogy szar a gép, mert ezzel az usanotebook kapásból cserélte volna. Mondtam is a Rikvestnek hogy nem kell erőlködni ha nem tudják megjavítani, csak írják le a tényt. Erre közölte a csóka hogy ő ilyet nem ír le, mert figyelem! elképzelhető olyan alkalmazás amivel nem fagy le a gép. Ez egy hivatalos "szakvélemény"... Aztán az usanoti cserélte szervizes papír nélkül is (leboltolta a forgalmazóval), így számomra tárgytalanná vált a dolog.
  • Narxis
    Az te vagy.Akaszd fel magad kérlek!
  • Narxis
    Nem, nem írtál mást.
  • virs lee
    Tényleg az vagy, fikagép.
  • virs lee
    Mert az Acer, Fuji fikázásodon kívül mást nem írtál le.
    Dehogynem, csak olvasni is tudni kéne, nemcsak ész nélkül nyomkodni a billentyűzetet.
  • Narxis
    Jelenleg te vagy a nevetség tárgya fikagép.
  • virs lee
    Látom magadra ismertél. Helyes.

tapasztalatunkra támaszkodva ütköztettük itt véleményünket
    Azt akartad mondani: Elképzeléseitekre támaszkodva vagdalkoztok az érveim ellen. Ez így is van. Nektek nem mérvadó a notebook.hu eladója, IBM / Dell szervízes, meg úgy általában senki szakértő, de ti, mint 1 db-os acer tulajok majd jól megmondjátok a frankót a hatalmas "tapasztalatotokkal"... Nyilván... És még csodálkoztok hogy kiröhög titeket mindenki...
  • Kalozoner
    "ami nem kínai, az hamisítvány" szól a mondás:D
  • Narxis
    Jaja, egyre több gyártó telepíti a gyárait Kínába, előbb-utóbb mindenhol lesz minőségromlás.
  • Narxis
    Pontosan! Leírjuk, hogy nekünk eddig tökéletesen működött, nyugodtan vegye meg HA akarja XY terméket.Ennyi. Erre ez a retardált beírja, hogy szar, fos, ne is gondolj rá. Közbe szerintem nem is használja az általa fikázott termékeket, csak hallotta PH! -n és fingja nincs az egészről.

Érezhetőek a kultúráltságbeli különbségek?
  • Narxis
    Nem kicsit.
  • Narxis
    Az te vagy ha át tudtak baszni a szervízben.
  • Narxis
    "LOL! Na úgy látom veled kár vitatkozni, neked olyan szinten fingod nincs a témához hogy az már fáj..."

Eddig te bizonyítottad hozzá nem értésed. Mert az Acer, Fuji fikázásodon kívül mást nem írtál le. Minek vagy ebben a topikban? Akaszd fel magad pls!

Beteg vagy?
  • Kalozoner
    hát, menthetetlen vagy....
  • Nandusz
    Nem én, hanem te és a fikagép haverjaid.

Te sztem valahol elveszthetted a fonalat. Csak azért, mert itt mintha te lennél az egyedüli fikagép és az aki offenzívan, vadul ócsárolja, fikázza az Acer, Fujitsu, Asus notikat.
    Magamtól és a fikagép haverjaimtól nem igen láttam más termékekre vonatkozó fikázást.
    Tőlünk max. annyit olvashattál, hogy tapasztalatunkra támaszkodva ütköztettük itt véleményünket. És én kérek elnézést a többiek nevében is (már akik hozzá tartoznak a "fikagép" klánhoz), hogy nem a statisztikákra hallgatunk, hanem arra amit megélünk laptopunkkal.
  • Nandusz
    Én meg innen
    Be lehetne fejezni ezt a tescos dumát, mert unalmas.
  • virs lee
    Látom neked is sok fogalmad van arról hol készül a ThinkPad...
  • virs lee
    A több ezres tételben forgalmazó eladó nem szakértő
    LOL! Na úgy látom veled kár vitatkozni, neked olyan szinten fingod nincs a témához hogy az már fáj...

Notebook forgalmazó ember bárki lehet
    Aha... És hány notebook.hu létezik?

• virs lee
    Te meg lúzer.
  • vass17
    Az applenek is van már egy teljesen karbon notija, de az én izlésem is inkább a Dell felé huz.
    az xps 1710 viszont nem tul nagy? ahogy elnézem az arányait elég vastag lehet.:P
  • Kalozoner
    hát mert a te csodalaptopodat diplomás szakemberek gondos munkával rakták össze :D...nemá...ez a 21-ik század...
  • Narxis
  • grizzly21
    szerintem hagyjatok abba, egyikotok se fogja meggyozni a masikat:)
    ha mar design, ennel szebbet ugyse tudtok mutatni :)
  • Narxis
    Nem rossz de ha már dízájn akkor az én ízlésemhez közelebb áll ez: