16455
  • allyouneedisme
    hali!

Az újabb notik, amiknél rendes VGA van, általában MXM foglalatosak. Elvileg ezzel az összes újabb kártyával kompatibilis egy ilyen MXM foglalatos gép. van rá mód hogy később,pl egy MSI GX620-as 9600m GT-jét 9800m GT-re cserélje az ember? Lehet egyáltalán kereskedelmi forgalomban kapni noti vga kártyát, vagy laptop terjesztők tudnak rendelni?

amúgy most jön az MSI GT627, ami csak VGA-ban más mint a gx620-as, 9600m gt helyett 9800m gt.
    Köszi!
  • alkess
    Köszönöm szépen!
  • DJ CONUS
  • DJ CONUS
    -Core2Duo: Virtualizációs technologia, 2megabyte vagy több L2 cache
    -Pentium Dual-Core: Virtualizációs technológia nincs,1Megabyte L2 cache
    Intel® Centrino® Duo mobil technológiát képiseli mivel laptopoknál jobban kell figyelni a fogyasztásra nem keverhető a asztali platformokkal! Olvass utána a Intel lapján!
    Procceszor családokat,technoligiát sokan keverik még énis!
    De ami biztos Intel Core 2 Duo között kellene válogatni!
  • alkess
    Sziasztok!
    Laptopot készülök venni, de segítséget kérnék tőletek!
    Mi a külömbség az Intel Core Duo, az Intel Dual Core, Pentium Dual Core, Intel Core 2 Duo, Intel Centrino Duo stb. proceszorok között? És melyik ezek közül a legjobb?
    Előre is köszi!
  • DJ CONUS
    Most néztem a 8400 szeria nem sokkal tud többet ez persze alkalmázás függő és ugye 150 alatt nincs 8400 kártyával szerelt és a 9300 csak ujabb technologia akkor ha gyenge jobb mint a X3100 szarok!
  • harlond
    miért nincs ilyen MSI ben??? sztem az egy rekord széria lenne vásárlásban.. :)
  • DJ CONUS
    Énis ezt néztem Acer AS5730Z-322G16MN biztos elfutt a Dx 9 játékok nagyja igaz mediumba
    http://www.notebookcheck.com/NVIDIA-GeForce-9300M-GS.9296.0.html
    Aki tud jobb kártyával 130 ért szoljon:)
  • circa
    Hali, le szeretném cserélni a laptopomat, csak azt nem tudom, hogy milyen is lenne jó nekem :D, a lényeg az lenne, hogy Vista alatt ne kelljen várni túl sokat arra, míg mondjuk betölt nekem egy program(pl: fejlesztői környezetek, irodai programok stb.), filmnézés meg zene az gondolom alap, ezeknek fényében szerintem az fogja véglegesen körbehatárolni a dolgot, hogy szeretném azt is, hogy mondjuk egy Counter-Strike Source is elfusson rajta normálisan(High-medium felbontással), én egy Acer Aspire 5730ZG-t néztem ki magamnak, de nem tudom van-e esetleg megfelelőbb gép az igényeim számára, ebben kérném a segítségeteket.
  • harlond
    konkrétan az amelyiket leirtam... :)
  • Kalozoner
    attól függ melyik 8400, mert van vagy 4 fajta, pl az m gs jóval erősebb az atinál...
  • MaSzKa
    ha hd filmnézésről van szó akkor ati

de szerintem játékokban is jobb az ati
  • harlond
    és a nVidia GeForce Go 8400 és a HD 2400között mekkora am a külömbség, és kinek a javára?? :)
  • MaSzKa
    most láttam a bestbuy újságban Hd3470-es 3gb-rammal Msi-t 189eft-ért

nem tűnik rossznak de ez nyáron 150eft volt
  • ecneb
    okkké de még az odébb lesz sajna most egy kis tőkét próbálok előtermelni a megvételre... jujj de már most kivagyok :)

olvastam hogy ddr3 nem jobb annyival mint ddr2 szóval ebbe bele is nyugodtam... nem mindig számokat kell figyelni :O :D
  • xNoodlex
    Majd ha már nálad írhatnál róla pár szót.
  • ecneb
    végül erre jutottam :)
    acer aspire 6935G
  • Solten
    HD2400-est
  • harlond
    tényleg egy HD2400 mobility kb milyen?? mert elég sokban van ilyen...
  • Justil
    sziasztok!
    nos 1 kis rágódás után a következő 3 lapos merült fel, ezek közül kéne választani :)

http://www.depo.hu/msi/vr610x-266hu

http://www.depo.hu/msi/vr610-266

http://www.depo.hu/msi/ex610x-085hu

sok különbség nincs köztük, az egyikben 3 giga ram van, de végülis nem vészes ha csak 2 lenne, hiszen filmnézésre, netezésre, irodai munkára meg vmi alap játékra kéne (értsd: régebbi, meg kis igényű játékok). viszont a videokártyák terén totál sötétségben vagyok, ezért is kérném a segítségetek!

A fenti 3 közül kettőben ez van: ATi Mobil RadeOn X1270
    a harmadikban meg ez: ATI Mobility Radeon HD2400 (128 MB)

szóval gőzöm sincs hogy melyik milyen, és mennyire jó, kérlek segítsetek a választásban!
    előre is köszi!
  • professional
    Sziasztok.
    Most néztem ezt a laptopot:
    laptop
    Szerintetek érdemes megvenni?
    Sajnos nem sok mindent írnak róla, engem az érdekelne, hogy ha van rajta hdmi csatlakozó akkor lejátsza-e a filmeket?
    Köszi.
  • Solten
    link
  • Kalozoner
    a játékok mediumon el fognak csorogni szerintem, nézzél róla tesztet, msiket mostanában nagyon felkapták, biztos lesz, ha mégse akkor a videókártyáról nézzél...egyébként ez a laptop jó...
  • kzzk
    aqua.hu/index.php?id=termekek&product=msi_glare_ex600x-434hu_notebook&art_id=52916 erre gondoltam
  • kzzk
    Hello!
    Laptopot szeretnék venni photoshophoz, nem crysis féle játékokhoz:), filmekhez. mit tudnátok ajánlani mi érdemes erre 160e körül.
    Előre is köszönöm.
  • MaSzKa
    ATI HD3850
    ez a jobb

én ezt venném
    de ha +30eft akkor az drága
  • Kalozoner
    figy én is 2 éves konfig után váltottam..nekem meglepő volt a laptop teljesítménye, bár én pesszimista voltam...
    1280x800-as felbontás mellett azért tud pl az én laptopom, mondjuk cod4 minden maxon 30-40 fps, crysis megfingatja, dead space minden maxon folyik, tehát nem olyan szar de azért gépigényesebb játékok megfingatják a gépet...de neked kell eldöntened, olvasgass teszteket latopokról és akkor aszerint tudsz majd tájékozodni,itt tudsz nézegetni
    megnézel egy egy videokártyát és ott lesznek miket tud, és legalul laptopokról tesztek amikben benne van a kártya.....
  • ecneb
    értem...jah azabaj h én minthogy még nemvolt laptopom alapból olyat várok el... monnyuk nem mintha a mostani pc-m valami atomerőmű lenne... csak tényleg jót akarok venni mer ismerve magamat tuti vagy 5 évig nem lesz új ( bár kitudja ) ... meg azért jólenne már végre highon játszani újabb játékokkal már vagy 4 éve nem volt minden highon .. valamint játék melett fotosoppozni is kéne ahozmeg hogy nagy felbontásban tudjak normálisan dolgozni jó cucc kell...most megint visszatértem a aspire barátunkhoz... jaaaj hogy miért nem lehet összeállítani magadnak laptopot.. pl blue ray meghajtót helyből dobnám a csába
  • Kalozoner
    a bill sztem egyszerüen elkapkodott szar, volt idejük fejleszteni, tök jól összerakták és a legalapabb, egyszerűbb dolgot cseszték el...
  • Kalozoner
    support és meg kell kérdezni...bár esélyes hogy nem...
  • kryst
    Egyik ismerősöm vett egy MSI laptopot, és olyan gondja van, hogy a képernyő bal oldala halványabb, mint a jobb. Kb.10%-al. Ilyen hibával vissza lehet küldeni szerintetek? Szerintetek a kijelzőnek mi lehet a baja? Nem világítana az összes fénycső?
  • kryst
    Helló! Nekem MSI van, nekem nagyon tetszik a bill. Egyedül a í gomb van kicsit rossz helyen, viszont van rajta Num pad, amit én szeretek nagyon rajta. Nekem olyan hatása van mint, a rendes asztali billnek.
  • Kalozoner
    a 3850 kenterbe veri a 9600Gt-t, de mondom ne várj csodát egy laptoptól, mert teljesen felesleges, közel sincs olyan teljesítményük mint a pcéknek....én a 9600gtível medium highon játszok a játékokkal, nekem bőven elég, de aki teknóban utazik annak felesleges a laptop vagy drágább igazi gamerlaptopot kell venni...
  • ecneb
    Nos.. most, hogy az MSI melett döntöttem (eddig) már csak egy kérdésem maradt.

ATI HD3850 vagy nvidia 9600GT.. ér az ati kártya plussz 30 ezret? mer nagyon megoszlanak a vélemények... a másik meg hogy most láttam hogy a 15.4" os MSI "csak" 230... nemtom ér e 60at spórolni a képernyőn.. sokkal kisebb?
  • Solten
    Nem egy ütős IGP van benne de egész jó ennyiért.
  • Pubi1
    Főleg suli... Projektek kidolgozása, net... esetleg 1-2 játék...szal többmindenre
  • ecneb
    oha látom neked olyan MSI laptopod van... tudsz mondani róla valami érdekeset? :D mer vaslzeg azlesz.. egyedül a bill. ami zavar engem de nembiztos hogy olyan szar mint amennyire beharangozták :)

játékok mennek rajta?
  • Kalozoner
    és mire akarod használni? mert nem utolsó szempont...
  • vasziszdasz
    Csak egy acer.
  • Pubi1
    igen