16455
  • Dobronski
    Laptop pedig hamarabb tönkre megy, zsufoltan vannak az alkatrészek, nagy a höingás, forrasztások hamarabb megadják magukat. Nem tudom mit csinálsz a PC- vel :D
  • ForzaInter
    Lehet, én csak azt látom, hogy tesómnak már kb 5-6 éve megvan az asus laptopja de még semmi baja nem volt. Míg én a pc-vel csak szopok.. Na meg ahogy írtad egy laptop nekem praktikusabb lenne mivel a pc-t is csak netezésre használom már.. Filmet nézni és játszani nem a gépen szoktam.
  • sz4bolcs
    Akkor a száraz tények: Ugyanannyi baj van vele, mint pc-vel, a szervizelés pedig problémásabb, de valóban praktikusabb...
  • ForzaInter
    Kevesebb baj van vele mint a pc-vel sztem és netezésre jobb. Ez a lényeg számomra.
  • sz4bolcs
    "De egy jó laptopnak éviekig semmi baja." - meg ahogy te azt elképzeled
    Amúgy ennyi erővel azt is lehet mondani, h. "egy jó pc-nek évekig semmi baja"
  • ForzaInter
    De egy jó laptopnak éviekig semmi baja. Erre az asztali gépre pedig már marha sokat költöttem 2004 óta, abból már sztem vagy 2-3 laptop kijött volna.:D Unom már, hogy mindig van vele valami. Na meg mivel már csak netezésre hadználom a gépet akkor praktikusabb lenne egy laptop.
  • franc0
    Nem kell ennyit költened.
    Veszel egy ILYET, teszel bele egy SSD-t és egy magyar billt ha akarsz, 100 alatt vagy simán.

Tartós, megbízható, könnyen javítható gép.
  • Lacee86
    Hát ez érdekes, mert alapból a laptopokat nehezebb és költségesebb javítani. Szóval csak ezért ne vegyél laptopot. :)
  • ForzaInter
    Köszi, arra voltam kíváncsi leginkább, hogy milyen márkák közül érdemes válogatni. A tesómnak asus laptopja van már pár éve eleg jól működik. Az asztali számítógépből most már elegem lett, az elmúlt 2 évben csak kb 100 ezret költöttem rá mert mindig volt valami baja.. Tesómnak a laptopja pedig már 5-6 éves és még semmi baja nem volt, netezésre pedig még mindig tökéletes.
  • Lacee86
    Pentium, esetleg i3 proci + 4 GB ram. Asus, Dell, Toshiba, Lenovo márkákból érdemes válogatni. Keresgélj, ez így nagyon tág.
  • ForzaInter
    100-150 ezer ft-s árkategóriában milyen laptopot ajánlanátok? Főként netezésre kéne.
  • TomStorm
    Toshiba ezek közül +1
  • Lacee86
    Értem. Akkor ha a 3 közül kell választanom, akkor egyértelműen a Toshiba. A Sony túl drága még így is, h van hozzá oprendszer (egy Win8-ért mondjuk nem nagy kár…), a Samsung nem a legjobb márka laptopban, a Toshiba jó névnek számít, és teljesítményéhez az ára is kellemes. Azokra a célokra tökéletesen jó lesz sokáig, amit leírtál. Hogy mennyire sárgul a fehér műanyag, arról fogalmam sincs. :)
  • Tetsuo
    Ezt egy tablet is tudja. ;)
  • mukika36
    Igazad van bocsánat! Lemaradt

netezés, skype, youtubon egy jobb minőségű videó (hd-s) ne szaggasson
  • Lacee86
    Vmi infó, h a kinézetén kívül mi az, amit tudjon is esetleg?
  • mukika36
    Sziasztok!

Kinéztem 3 notit, de nem igazán tudok dönteni és mindenféleképpen világos színűt szeretnék max. 140-ig. Írjatok már ezekről véleményeket!

Juj és még valami, ha fehéret vennék akkor az nem fog idővel sárgulni?

SONY VAIO S sorozat SVF1521A1EW Fehér
    LINK

SAMSUNG Ativ Book 2 NP270E5V-K01HU
    LINK

TOSHIBA Satellite C55-A-127 Fehér
    LINK

Köszönöm!
  • Klemice
    azért a windowsnál maradnék ha lehet :D
  • lostprophet
    Remélem nem offolok. Acer Aspire 5750G-hez kellene egy normális hűtőpad, de sorban csak olyanokat találok, aminek a közepén van egy dögnagy ventillátor. Laptopomnak a gép bal oldalán helyezkedik el ventije.
  • Lacee86
    Hát kb. :) Én sem tudok mást. Amúgy a világító bill. néha nem is lenne rossz nekem sem. Persze Apple-t nem vennék, ha pénzem lenne rá, akkor sem. :)
  • V43 1105
    Apple ..
  • Klemice
    13 col körüli laptopban találok olyat, ami ssd-s, matt ips panelja van, és esetleg világít a billentyűzete? (acer kizárva)

előre is köszi
  • TomStorm
    Hi.
    Van olyan Notebook 100e.ft körül aminek világít a bill.?
  • ttyborg
    Üdv!
    Új noti vásárlása előtt állok, ugyanis az előző megadta magát másodjára is.
    Ezt a korábbi Lenovo B590 ajánlást néztem és eddig tetszetős.
    Véleményeket szeretnék kérni erről, hogy pl. megbízható-e, nem melegszik-e nagyon, stb.?
    Ha mást ajánlatok, ennek az árkategóriájában tegyétek. (130k)
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Lacee86
    Háát, ez lenne még: link
    De ennek meg gyengébb a VGA-ja... Akkor hagyjuk, ezen az áron jobb játékra, amit te linkeltél.
  • ZsilKEANE
    és milyet ajánlanál ebben az árkategóriában? nagyon max 135 lenne a tető.
  • Lacee86
    Ezekre a játékokra megfelelő, de hosszú távra nem lenne baj, ha i3-as proci lenne benne.
  • ZsilKEANE
    Sziasztok, laptopot akarok venni, sportjátékokra (fifa, pes, fm) illetve általános felhasználásra lenne. Szerintetek ez megfelelő választás, vagy van, ami jobb helyette ebben az árkategóriában?

Lenovo G580

Köszi!
  • nyerek01
    Ajánlom figyelmedbe a HDD cseréjét vagy kiegészítését SSD-re. A I/O műveletek gyorsulásával sokkal többre mész. (13-21e körül megúszod 64/128 GB) Ha akarsz virtualizálni is akkor 6+ GB RAM is ajánlatos.
  • lord nihilus
    Hali! Laptop vásárlásra adom a fejem. Van rá lényegében 100-200k keret, de nem feltétlenül szeretném elkölteni az összes pénzt. Keresek ár/érték arányban jó kis gépet. Főképp fejlesztésre használnám (pl.visual studio), de örülnék ha mondjuk játszani is tudnék rajta (pl.World of tanks, meg régebbi frostbite motoros gémek lehetőleg jól).

Amin eddig megakadt a szemem:
    Samsung Ativ Book 4 Notebook fehér /NP450R5V-X01HU/ Matt LED
    LENOVO IdeaPad G500 Notebook fekete
    ACER Aspire E1-570G-33214G1TMNKK Notebook

Rá illetve lebeszélésnek örülnék, előre is köszi a segítséget a döntésben :)
  • nyerek01
    Samsung ativ book 2 játék tapasztalatokat osztanám meg.
    Hardver: i3 3120m 2.5 GHz, nvidia 710m, 6 GB RAM (4+2), 750-es HDD
    Játékok: Aliens Colonial Marines, Assasins Creed III, Splinter Cell Conviction, Crysis 3, Deus Ex Human revolution, Farcry 3, Battlefield 3, Inversion, Metro Last Light, Payday 2, Rainbow six vegas 2

Mindegyik játék teljesen jól futott, a legtöbb maximum beállításon is, bár a saját szememmel láttam hogy nem sok értelme van mindig felvenni maxra... csak terheli feleslegesen a videó kártyát, nem lesz csúnyább ha ultra hight helyett normal stb.
  • Cnut
    Nagyon szemezek most ezzel Dell Inspiron 5521-20 Silver i5 LX MBE

Főbb tulajdonságok, hogy 170 ezer, i5, 8gb ram, HD 8730M. Nagyjából ebben a kategóriában van ami jobb ár/érték arányú? A szokásos, hármas tevékenységhez: munka, film, néha játék kellene.
  • Lacee86
  • oneal1
    most néztem egy másikat, ez kicsit gyorsabb ezeknél

http://www.radium.hu/lenovo-ideapad-g580-59366680.html
  • Lacee86
    Ahogy érzed, te tudod. Amúgy jó kis gép, semmi baj nincs vele, és ennyit meg is ér simán.
  • oneal1
    értem köszi az infókat, nem játkra lesz a cumó, csak ha nagy az unalom akkor valami menjen el rajta:) szerintem erre tökéletes lesz
  • Lacee86
    El-elindul (nekem 630M van a gépemben, az ugyanaz, mint a 720), sőt a legtöbb mai játékot elviszi még low-medium közt nagyjából, de meddig? Én több mint 1 éve vettem ilyen erősségű gépet, akkor persze, h jó volt erre, de hát 1 év nagy idő a gépek fejlődését illetően. 640/730M alatt én már nem vennék gépet most újan, ha tudom, h játszani is akarok.
  • Matyesz56
    Köszönöm szépen a segítséged! Akkor az Asus-t választom! :)
  • oneal1
    ezzel pl nem indul el egy mostani játék?

elég a low grafika is, csak menjen:)
  • Lacee86
    Ha nem mellékesen játékra, akkor nincs is miről beszélni: az 1. laptop 740M-je messze jobb, mint a másik kettő 635-je, ez pedig játéknál a legfontosabb. i5 bőven elég mindenre.