16455
-
#7008 Nem tudod, hogy ezt a PQService partíciót szabad-e törölni? Már kiírtam minden biztonsági mentéses dvd-t, mikor hazahoztam a gépet.
Azért kéne törölni, mert a C, D és még egy rejtett windows-os partícióval együtt (meg ezzel együtt) 4 partíció van, és nem tudok ennél többet létrehozni. -
#7007 Vélemények? Tapasztalatok!?
KATT
-
#7006 holnap ki is lesz próbálva. -
#7005 Wubi-val fel tudod tenni a Win mellé. -
#7004 szted hogy menne egy ubuntu az aceren? Windows mellett gondoltam, mert kéne programozáshoz. Live cd meg kevés hozzá. -
Dns5000 #7003 wow biztos nem -
#7002 Szép-szép, de ennyiért már fullos MBP-t kapsz. -
#7001 Hali!
Mi a véleményetek erről a gépről? AutoCAD 2009 és WoW flottul menne rajta? -
#7000 Nájsz: HP Envy 13 és 15: végre hivatalosan is itt vannak
"Az ultravékony noteszgépek egy hüvelyknyi, azaz 2,5 cm-es vastagsággal bírnak. A 13 hüvelykes modell háza alumíniumból és magnéziumból készül, míg a 15 hüvelykes termék házánál már csak magnéziumot használt a gyártó." -
#6999 A bátyám képes volt benevezni egy Toshiba Satellite-re.. Nem reklám, de bátran ajánlom (100e Ft körül vette), hihetetlen, de igencsak masszív kis gépezet... :) -
#6998 Ugyanolyan cipőben járok mint te. Jövő hónapban vennék gépet, főiskola mellé és nekem is nagyon húz a szívem (vagy inkább a szemem :D) a Hp felé.
Úgy tudom jó masszív, erős a váza, viszont ahogy nézem majdnem 1 kilóval nehezebb mint a többi ilyen gép. És ez hurcibálásnál igencsak számít.
Engem főleg az aksi üzemideje érdekelne. Szerintem nem lehet sok. 2-3 óra max. Alacsony fényerővel talán 3, magassal meg másfél-2 óra... Nem igazán tudom a tesztek is ritkák róla. -
Veno #6997 Hali!Laptop vásárlási elképzeléseimet leredukáltam az Asus-ra és a Lenovo-ra és szigorúan 150eFt-ig.Melyik gyártót/típust tanácsoljátok ennyiért? Én az asus M51A-AP082X-et néztem ki de nem tudom ,hogy a Lenovo Ideapad családja mennyire használható? Nem játékra kell és használtat sem akarok. -
#6996 megoldottam de amugy is bocsi a rossz helyért :-S -
#6995 sziasztok! jobb ötletem hijján irok ide, nem tudom ezt hova tudnám besuvasztani :) az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni amikor max 2000MHZ-n tud pörögni... sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetől ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelő progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet! -
#6994 logic pro 8 progit használnék* -
#6993 lehet nem teljesen ide tartozik a kérdés, hátha
Laptopot szeretnék, elsősorban zeneszerkesztéshez, így viszonylag erős(ebb) procival, rammal. Logic Pro 8 progit egész pontosan, csak nemtom, hogy elég-e egy MacBook, vagy MacBook Pro lenne ideálisabb?
vagy vmi más típus, és rádobni egy Mac OS-t? :D -
Dns5000 #6992 lenovonak jobb a garija -
LouisWu #6991 Ja és még egy kérdés: Asusnak mennyire jó Mo.-n a képviselete, gondolok itt a garis szervízre? -
LouisWu #6990 munkára szeretnék otthon használós laptopot venni (15.6 már elég),
max 140k-ig.
pl ezt néztem ki: ASUS K50IJ-SX003L
A ddr2 és ddr3 memóriák között van érezhető teljesítménykülönbség? Mert akkor még esetleg ez: LENOVO IdeaPad G550G 59-022712
Szerintetek ebben a kategóriában (persze ezeken a modelleken kívül is) melyik a legjobb választás?
köszi -
vasziszdasz #6989 Ezt az ecseri piacon fogják árúsítani? ^^ -
vasziszdasz #6988 A Pavilion ugyanolyan konzumer cucc mint az Acer vagy Asus. 2 kilóból már lehet jót is venni, csak nem boltban kell nézelődni. X200 - 200k, T400 - 140k. -
#6987 Sziasztok!
Mennyire jó ez a ?
laptop
Játékra is használnám kb warcraft3, world of warcraft szintu gamek, valamint Lineage 2.
Komolyabb dolgokra nem hasznalnam :)
Üdv words -
sz4bee #6986 Akkor mind kettőt tudod ajánlani.Még nézelődök, utánajárok, olvasgatom a teszteket ha meg nem találok ennél a kettőnél jobbat akkor ezek közül választok.Még azt szeretném megkérdezni, hogy laptopoknál hogy van, 1hónap múlva lesz több lehetőség is vagy olyan gyakran nem szoktak megjelenni új típusok?Azért kérdezem mert lehet, hogy csak jövő hónap végén tudom megkapni csak most szóltak, hogy kezdjek el nézelődni. -
#6985 Nem rossz, nem rossz... Bar inkabb a Dell. Tobb gari, joval erosebb CPU. -
sz4bee #6984 HP Pavilion DV6-1110E-ról mi a véleményed? -
Dns5000 #6983 huha -
#6982 Hello: link -
link -
sz4bee #6980 Szeretnék venni egy laptopot ami főiskolás tanulmányaimhoz kellene.A laptop kijelzője 15.6" legyen mert nem szeretnék 17" nagy készüléket.Az ára körülbelül 200-220 ezer forint legyen.Persze fontos, hogy minőségi legyen a szerkezet, ne haljon meg 2-3 év múlva se a maga a gép se az akkumulátor.Ne legyen annyira vastag, jól nézzen ki,de persze nem ez a legfontosabb.Ha jobban meggondolom a játék se fontos annyira mert nem arra venném.Szeretném kizárni a következő márkaneveket:Fujitsu-Siemens,Acer,Sony,Apple,Toshiba,MSI.Én a DELL,Asus és a HP laptopok között nézelődtem, de nem tudom pontosan, hogy melyik is a legjobb, melyiket érdemes megvenni, melyik a legjobb ár-érték arány.Néztem a HP Pavilion DV6-1110EH...erről mi a véleményetek? -
Veno #6979 Teljesen igazad van. Szóval én az alap dolgokon kívül videószerkesztésre használnám, ezért lényeges a fireware port, meg min. 2GHz/2GB/250GB. Max 150 ezerben gondolkodtam de lehet, hogy pengetnem kell még hozzá. Szóval az általam leírt típusokból melyikben gondolkodjak inkább vagy melyikben ne? -
Dns5000 #6978 Kéne egy faq a topicba berakni hogy irják már le mi a faszra kell nekik a notebook. Ki a házigazda?
pl
1. Ennyi pénzem van a gépre:
2. Válasz 1et a kovetkezőből :
A.)Nagy kijelzőset akarsz? Nehéz lesz. átlagos üzemidő.2-3óra.
B.)Könnyű és 8órás üzemidőt? Játékot felejts el, de filmet lehet rajta nézni.
C.) Játékra is jó legyen? Nehez lesz. Gyorsan lemerül 2óra. És baromira fog melegedni. Hangos lesz. -
Dns5000 #6977 msi gx623x
ha játszai is akarsz, a többit notit felejtsd el. -
sz4bee #6976 Azért ennyi pénzt áldoznék rá mert dolgoztam nyáron és így fizetnének ki engem.Ha valaki ért hozzá és van valami jó ötlete, hogy milyen laptopot érdemes venni akkor azt megköszönném. -
sz4bee #6975 Most kezdtem főiskolára járni és szükség van a tanulmányaimhoz egy laptopra.Konkrét célom nincs vele, szeretek játszani...200-220 ezer forint körül szeretnék vásárolni és a pénzemért szeretném megvenni a lehető legjobbat. -
Veno #6974 Hali!Ezt a pár gépet néztem ki, mondanátok róluk véleményt:Asus M51A-AP082X(~150),Toshiba Satellite A300-20N(~170),Dell Vostro A860VHB(~170).Igazából van még két gép csak még nem tudom, hogy tudok-e az eredeti 150ezres elképzelésemre még 30-50eFt-ot rátenni: Lenovo SL500(~180)és Dell Studio 1537N(~200). A Lenovo-val nagyon szemezek bár nem tudom, hogy az 1,8GHz/2GB/160GB menniyre elég?Előre is köszi a válaszokat!
-
Kalozoner #6973 bírom az ilyen kérdéseket.... mire használod, mennyi súlyt szeretnél cipelni, inkább minőség vagy inkább olcsójánosság? -
sz4bee #6972 200-220ezer körül melyik most a legjobb laptop? -
Dns5000 #6971 Bazze ez 500k ok hogy strapabíró, de veszek helyette 3db u350 az csak tobább tart. Itt már nem csak a tudást kell megfizetni hanem, hogy villogj vele hogy én ilyen gazdag vagyok, hogy erre is futja. Mint az appelnél. -
vasziszdasz #6970 Fogyasztásban is. -
vasziszdasz #6969 Az X301 is olyan vékony mint a mek air, mégis belefért a rollcage, karbonötvözet ház. Csak akarni kell.
A 1366x768/13" viszont kétségkívül nagy fejlődés az 1280x800/15"-hez képest, ez jó pont. Meg az ULV procik használata, csak ne rakjanak mellé 100W-os videokártyát, mert akkor az egész felesleges. Már csak minőségre kéne gyúrni mind anyaghasználat, mind meghibásodás terén.