16455
  • jan0327
    mármint szar?
  • skyli991
    Lehet mellé berakni egy rendes monitort kiterjesztett asztalként? :)
  • skyli991
    Hűha, ez nagyon megtetszett. Van ennél jobb egyáltalán, hasonló áron? Köszi, hogy ennyit írtál róla! És még kicsi is és könnyű is! :O
    Amit te linkeltél ahoz 9 cellás akksi van? Nem mintha sokat számítana, de az mennyivel nehezebb? Nem lóg ki belőle v ilyesmi ugye? :D A kijelző milyen?
  • Solten
    Hello. Bar kicsivel tobb: link. Vagy: #9605. Esetleg: link.
  • Solten
    Hi.: link.
  • FGB
    Hát szerintem a Lenovo helyett inkább EZ. Esetleg ugyen ez [URL=http://asusnotebook.hu/notebook/Asus_K70IC-TY127V]17"-ban[/URL]. Amugy az az Acer nem olyan rossz, ennyi pénzért jobbat nem hiszem, hogy találsz.
  • Terence007
    Szia!

Bátyám most vett egy ILYET és hát elég durva a cucc. Játék, amit eddig feltettem Borderlands, Crysis, Modern Warfare és hát kicsit mindegy, hogy minimumon vagy full maximumon vannak a beállítások (AA is), ugyanúgy tökéletesen futtatja őket. A billentyűzet kiosztása és a gombok nagyon jók. A touchpaddal szintén semmi gond, a multitouch funkciók is jól kezelhetők. Ha az Ati kártya megy, akkor terhelés alatt 60-70 fok a legtöbb amennyire felmelegszik, de a billentyűzeten akkor se igazán érezni a meleget. Az akksi dokumentum olvasás közben maximum fényerőn 9 órát, wifivel netezéssel 6-8 órát bír, minimum fényerőn doku olvasás viszi a 10-12 órát. (9 cellás akksi)
    Ezenkívül most akcióban még van rá 3 év garancia, ami szerintem elég meggyőző, de azért ha ilyet vennél akkor vétel előtt egyeztesd le ezt az akciót a bolttal, meg az akksi méretét is.
    Árgépen ha rákeresel a 3820TG-re akkor még vannak olcsóbb típusok is kisebb merevlemezzel stb, ha neked annyi elég. Hát kb. ennyi, ha van kérdésed írj csak.
  • Cowboy03
    a #9580-s hsz-re gondoltál? Látom h az Acer, de én azokról azt hallottam h nem valami strapabíróak.
  • Cowboy03
    oks, visszanézem.

Lenovo G550A

még ezt találtam esetleg
  • somdav95
    ennyiért szntem kapsz jobbat is már, olvasgass vissza
  • skyli991
    Az a baj h azt még nemtudom :) De egyetemre kéne és az itthoni gépemet is leváltaná (ez nem nagy szám már, P4 3,2@3,6, 2gb ram, 7800gs).
  • Cowboy03
    Toshiba Satellite A500. Na Fiúk/Lányok vélemény? tudom, 20asal több egy kicsit, de elég izmosnak tűnik
  • skyli991
    Ilyen laptop engem is érdekelne majd:)
    Most nézegetem amúgy de nagyon sokféle van.
    Én odáig jutottam, hogy i5-ös proci kéne, 3-4gb ram, 10-16 colos kijelző és minél magasabb DPI :D
  • Cowboy03
    Köszi fiúk!

Akkor a segítségeteket szeretném kérni!
    Szval laptopot szeretnék venni, igényeim: 1080p- felbontású filmek élvezhetőek legyenek rajta, itt gondolom nem lehet elvárni azt, hogy egy Fullhd tv-nek megfelelő képet adjon, de a színek élvezhetőek legyenek rajta. Nem vagyok kifejezetten egy nagy gamer, de azért jó lenne, ha pár mostani játékot úgy vinne rendesen akadás mentesen. 15 v 17 Col legyen a képernyő. max olyan 200 pénzt szánnék a bulira.

köszi előre is!
  • skyli991
    De ha mac-et akarsz, használhatsz Hackintosh-t is és akkor nem kell drágán apple-t venni :)
  • skyli991
    A Win7 sokkal jobb szerintem.
  • somdav95
    Túlvan árazva. Ár/Érték arányba nagyon rossz :) Sokan csak "presztízs" miatt vesznek.. De ha van annyi pénzed pénzed rá, és annyira tetszik, hajrá :)
  • Cowboy03
    Sziasztok

Mi a véleményetek a MacBook Pro családról? Mostanában a 13" és a 15" pro-val szemezgetek, de szerintem ezek az apple cuccok irreálisan drágák. Megéri szerintetek annyi pénzt kiadni egy notigépért? V vmilyen úton-módon lehet ezeket valahonnan olcsóbban beszerezni? Meg a másik, hogy én eddig mindig Windowst használtam, csak mediamarktban tapicskoltam Mac-et, számomra kicsit fura volt a rendszer...Valójában fényévekkel jobb a Mac OSX mint mondjuk egy windows7?
  • FGB
    Mennyit szánnál a gépre?
    Pl.: egy kisebb Fujitsu
  • skyli991
    Van olyan notebook amihez nem adnak oprendszert meg programokat? Így olcsóbb lenne nem? :D
  • skyli991
    Sziasztok!
    Milyen laptopot tudnátok ajánlani?
    A kijelző mérete lehet kisebb, de a felbontás jó lenne, ha nagy lenne és játékra is jól lehessen használni, legyen olyan erős mint egy pc :)
  • Kandurex
    hm...mire is emlékeztet ez

:)
  • MaSzKa
    Linux Mint 9, avagy mentolos Ubuntu

Tökéletes ingyenes Operációs rendszer FreeDos-os laptopokra
    Minden lényeges dolog ami netezéshez kell bele van integrálva

• Solten
    Hi. Ha nem Toshiba/Panasonic akkor elvileg igen.
  • Solten
    Hat grat. hozza, gyonyoru kis dog :)
  • Solten
    kul
  • MaSzKa
    BatteryBar programot javaslom mindenkinek laptop és notebook tulajoknak

okos kis program
    $1 csak a teljes verzió ára 1évre megéri

Az akkumulátor elhasználódását is kiírja.
    A Windows 7 gyári programját is teljesen kiváltja.
  • jan0327
    Bocs, h megint kérdezek, de ez az Acer szerintetek milyen?
    http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.PQN0C.005
  • setuh
    szal acer-ek jok?en dell-t akartam mondjuk igaz azok dragabbak...
  • FGB
    170e-ért
    Ez kicsit drágább 189e, de lehet jobban megérné.
  • pxxl
  • Sir Quno Jedi
    Én simán megvenném a 22"-es lapit is, ha jó áron van! :D
  • Sir Quno Jedi
    Nézd, ha a hordozhatóság lenne a lényeg, meg hogy kis helyen elférjen, akkor vennék valami prémium mini notebook-ot, egyik főnökömnek van, olyan kicsi, észre sem veszed és még aránylag kraft is van benne.

Nekem viszont nagy kijelző kell, mivel remote-on elérni a nagygépeket az a jó, a súlyát meg a kocsi cipeli nem én, de pár percig én is elviselek 2-3 kilót két kézzel. :D
  • hykao #9576
    Elméletileg a 10.3 óta mindegyik driver kijön laptopokhoz is, egy-két kivételtől eltekintve (ezen gépeket felsorolják a driver letöltő oldalán) minden gépre installálhatók.
  • hykao #9575
    Őszintén szólva inkább külső egeret használok, hisz az is bőven befér a laptoptatyóba...persze azért kipróbáltam a sajátját is, és eddig rosszat nem tudok mondani róla. Nagyobb is, mint a Pavilionoké, és a felülete is sokkal használhatóbb.
  • pxxl
    18,4? lol már :D lassan vihetnéd az egész pc-t is olyan súlyban lesz xD
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, néztem 18.4"-es laptopokat (intel cd, vagy c2d, vagy core i5-7, minima 2 csiga ram kategória) és megfizethető árban csak az Fujitsu Am Li 3910 van, ez úgy 152k brutkó, már ahol lehet még kapni és megbízhatók is. Igaz ez, vagy vannak 18.4"-es, vagy afeletti kijelzős laptopok közel ebben az árban, avagy alatta (a fenti feltételekkel)? Jobb lenne olcsóbban...
  • setuh
    Sziasztok!
    170-180 ezerert vmi gamer fele laptopot ajanlottok nekem?
  • galmat
    Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a legújabb 10.5-s ATI driver vajon támogatja-e a laptopomban az ATI Mobility Radeon videókártyát.
  • cantu
    Tudom már melyiket veszem meg:D
    shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5661&category_id=310&option=com_virtuemart&Itemid=8

Vélemények??