16455
-
jan0327 #9609 mármint szar?
-
#9608 Lehet mellé berakni egy rendes monitort kiterjesztett asztalként? :) -
#9607 Hűha, ez nagyon megtetszett. Van ennél jobb egyáltalán, hasonló áron? Köszi, hogy ennyit írtál róla! És még kicsi is és könnyű is! :O
Amit te linkeltél ahoz 9 cellás akksi van? Nem mintha sokat számítana, de az mennyivel nehezebb? Nem lóg ki belőle v ilyesmi ugye? :D A kijelző milyen? -
#9606 Hello. Bar kicsivel tobb: link. Vagy: #9605. Esetleg: link. -
#9605 Hi.: link. -
FGB #9604 Hát szerintem a Lenovo helyett inkább EZ. Esetleg ugyen ez [URL=http://asusnotebook.hu/notebook/Asus_K70IC-TY127V]17"-ban[/URL]. Amugy az az Acer nem olyan rossz, ennyi pénzért jobbat nem hiszem, hogy találsz. -
Terence007 #9603 Szia!
Bátyám most vett egy ILYET és hát elég durva a cucc. Játék, amit eddig feltettem Borderlands, Crysis, Modern Warfare és hát kicsit mindegy, hogy minimumon vagy full maximumon vannak a beállítások (AA is), ugyanúgy tökéletesen futtatja őket. A billentyűzet kiosztása és a gombok nagyon jók. A touchpaddal szintén semmi gond, a multitouch funkciók is jól kezelhetők. Ha az Ati kártya megy, akkor terhelés alatt 60-70 fok a legtöbb amennyire felmelegszik, de a billentyűzeten akkor se igazán érezni a meleget. Az akksi dokumentum olvasás közben maximum fényerőn 9 órát, wifivel netezéssel 6-8 órát bír, minimum fényerőn doku olvasás viszi a 10-12 órát. (9 cellás akksi)
Ezenkívül most akcióban még van rá 3 év garancia, ami szerintem elég meggyőző, de azért ha ilyet vennél akkor vétel előtt egyeztesd le ezt az akciót a bolttal, meg az akksi méretét is.
Árgépen ha rákeresel a 3820TG-re akkor még vannak olcsóbb típusok is kisebb merevlemezzel stb, ha neked annyi elég. Hát kb. ennyi, ha van kérdésed írj csak. -
Cowboy03 #9602 a #9580-s hsz-re gondoltál? Látom h az Acer, de én azokról azt hallottam h nem valami strapabíróak. -
Cowboy03 #9601 oks, visszanézem.
Lenovo G550A
még ezt találtam esetleg -
#9600 ennyiért szntem kapsz jobbat is már, olvasgass vissza -
#9599 Az a baj h azt még nemtudom :) De egyetemre kéne és az itthoni gépemet is leváltaná (ez nem nagy szám már, P4 3,2@3,6, 2gb ram, 7800gs). -
Cowboy03 #9598 Toshiba Satellite A500. Na Fiúk/Lányok vélemény? tudom, 20asal több egy kicsit, de elég izmosnak tűnik -
#9597 Ilyen laptop engem is érdekelne majd:)
Most nézegetem amúgy de nagyon sokféle van.
Én odáig jutottam, hogy i5-ös proci kéne, 3-4gb ram, 10-16 colos kijelző és minél magasabb DPI :D -
Cowboy03 #9596 Köszi fiúk!
Akkor a segítségeteket szeretném kérni!
Szval laptopot szeretnék venni, igényeim: 1080p- felbontású filmek élvezhetőek legyenek rajta, itt gondolom nem lehet elvárni azt, hogy egy Fullhd tv-nek megfelelő képet adjon, de a színek élvezhetőek legyenek rajta. Nem vagyok kifejezetten egy nagy gamer, de azért jó lenne, ha pár mostani játékot úgy vinne rendesen akadás mentesen. 15 v 17 Col legyen a képernyő. max olyan 200 pénzt szánnék a bulira.
köszi előre is! -
#9595 De ha mac-et akarsz, használhatsz Hackintosh-t is és akkor nem kell drágán apple-t venni :) -
#9594 A Win7 sokkal jobb szerintem. -
#9593 Túlvan árazva. Ár/Érték arányba nagyon rossz :) Sokan csak "presztízs" miatt vesznek.. De ha van annyi pénzed pénzed rá, és annyira tetszik, hajrá :) -
Cowboy03 #9592 Sziasztok
Mi a véleményetek a MacBook Pro családról? Mostanában a 13" és a 15" pro-val szemezgetek, de szerintem ezek az apple cuccok irreálisan drágák. Megéri szerintetek annyi pénzt kiadni egy notigépért? V vmilyen úton-módon lehet ezeket valahonnan olcsóbban beszerezni? Meg a másik, hogy én eddig mindig Windowst használtam, csak mediamarktban tapicskoltam Mac-et, számomra kicsit fura volt a rendszer...Valójában fényévekkel jobb a Mac OSX mint mondjuk egy windows7? -
FGB #9591 Mennyit szánnál a gépre?
Pl.: egy kisebb Fujitsu -
#9590 Van olyan notebook amihez nem adnak oprendszert meg programokat? Így olcsóbb lenne nem? :D -
#9589 Sziasztok!
Milyen laptopot tudnátok ajánlani?
A kijelző mérete lehet kisebb, de a felbontás jó lenne, ha nagy lenne és játékra is jól lehessen használni, legyen olyan erős mint egy pc :) -
#9588 hm...mire is emlékeztet ez
:) -
#9587 Linux Mint 9, avagy mentolos Ubuntu
Tökéletes ingyenes Operációs rendszer FreeDos-os laptopokra
Minden lényeges dolog ami netezéshez kell bele van integrálva
-
#9586 Hi. Ha nem Toshiba/Panasonic akkor elvileg igen. -
#9585 Hat grat. hozza, gyonyoru kis dog :) -
#9584 kul -
#9583 BatteryBar programot javaslom mindenkinek laptop és notebook tulajoknak
okos kis program
$1 csak a teljes verzió ára 1évre megéri
Az akkumulátor elhasználódását is kiírja.
A Windows 7 gyári programját is teljesen kiváltja. -
jan0327 #9582 Bocs, h megint kérdezek, de ez az Acer szerintetek milyen?
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.PQN0C.005 -
#9581 szal acer-ek jok?en dell-t akartam mondjuk igaz azok dragabbak... -
FGB #9580 170e-ért
Ez kicsit drágább 189e, de lehet jobban megérné. -
#9579 -
#9578 Én simán megvenném a 22"-es lapit is, ha jó áron van! :D -
#9577 Nézd, ha a hordozhatóság lenne a lényeg, meg hogy kis helyen elférjen, akkor vennék valami prémium mini notebook-ot, egyik főnökömnek van, olyan kicsi, észre sem veszed és még aránylag kraft is van benne.
Nekem viszont nagy kijelző kell, mivel remote-on elérni a nagygépeket az a jó, a súlyát meg a kocsi cipeli nem én, de pár percig én is elviselek 2-3 kilót két kézzel. :D -
#9576 Elméletileg a 10.3 óta mindegyik driver kijön laptopokhoz is, egy-két kivételtől eltekintve (ezen gépeket felsorolják a driver letöltő oldalán) minden gépre installálhatók. -
#9575 Őszintén szólva inkább külső egeret használok, hisz az is bőven befér a laptoptatyóba...persze azért kipróbáltam a sajátját is, és eddig rosszat nem tudok mondani róla. Nagyobb is, mint a Pavilionoké, és a felülete is sokkal használhatóbb. -
#9574 18,4? lol már :D lassan vihetnéd az egész pc-t is olyan súlyban lesz xD -
#9573 Hmmm, néztem 18.4"-es laptopokat (intel cd, vagy c2d, vagy core i5-7, minima 2 csiga ram kategória) és megfizethető árban csak az Fujitsu Am Li 3910 van, ez úgy 152k brutkó, már ahol lehet még kapni és megbízhatók is. Igaz ez, vagy vannak 18.4"-es, vagy afeletti kijelzős laptopok közel ebben az árban, avagy alatta (a fenti feltételekkel)? Jobb lenne olcsóbban... -
#9572 Sziasztok!
170-180 ezerert vmi gamer fele laptopot ajanlottok nekem? -
#9571 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy a legújabb 10.5-s ATI driver vajon támogatja-e a laptopomban az ATI Mobility Radeon videókártyát. -
cantu #9570 Tudom már melyiket veszem meg:D
shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5661&category_id=310&option=com_virtuemart&Itemid=8
Vélemények??