Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
Saor Alba
ez pontosan mit jelent ?
Miért van 2 vidikari a laptopban?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Saor Alba
Teszt róla nem sokkal lejjebb.
Saor Alba
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Na mindegy, reméljük legközelebb az következik.
no akkor õ az új kiszemelt, az optika tökéletes 1000 kösz, meg valami 12es szütyõt nézek neki
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saor Alba
? Tenyleg? Ajjaj... 😄 Az Atom Z520 nagyon latymatag...
Saor Alba
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ismerõs vett MSI VR630x-236Hu laptopot
http://www.digisport.hu/live
youtube full screen simán megy de a digisport akadozik nagyon
vga driver a legújabb nvidia 144-es van fent ami win7-hez készült
valami 64-bit-es win7-es
mozilla firefox van fent
mondtam neki rakja fel a winxp-t de nagyon erõlteti a win7-et
én meg nem használtam ezt a szart: (win7) úgyhogy elkélne a segítség
Gyártó MSI
Processzor (QL62) AMD Turion 64 X2 2 GHz , 1 MB cache , 800 MHz FSB
Chipkészlet nVIDIA MCP77MH
Kijelzõ 16 " (1366x768 pixel)
Memória 4096 MB DDR II 667 MHz
Szabad memória hely Nem
Merevlemez 320 GB 5400 rpm SATA
Optikai meghajtó DVD+-RW DL
Operációs rendszer Free DOS
Hangkártya HD Audio
Mikrofon Igen
Videokártya NVIDIA GeForce 9100M G
Webkamera Igen
Wi-Fi 802.11 b, 802.11 g
Bluetooth Nem
3G Nem
Memóriakártya olvasó MS, MMC, SD
Csatlakozó RJ-11 modem, D-Sub, USB, 3,5 Jack
Lan 10/100/1000 Mb/s
USB 3 db
Akkumulátor 6 cellás 4400 mAh
Méret 374 x 246 x 26,8-35,5 mm
Súly 2.54 kg
Garancia 2 év
Tartozék Driver lemez, Hálózati töltõ
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ajánljatok már külsõ optika meghajtót meg valami kis logitech egeret (v100-ra gondoltam) ehhez:
ASUS EEEPC 1101HA-BLK028M Fekete
ipon készletrõl ha lehet, elõre is kösz meg ha valami véleményt kaphatok azt is megköszönöm
bocsánat hogy ide írok de itt láttam a legtöbb embert akinek laptopja van.
Van nekem egy nagy problémám mégpedig az hogy a laptopom alaphelyzetbe ha be van kapcsolva és semmi program nem fut,és az msconfigba is kikapcsoltam azokat a progikat amiket nem akartam hogy elindítson mikor bekapcsolom és a lényeg amit kérdeznék hogy a procim még is 100%fut ha hálózatra van bedugva aksi nélkül.viszont megnéztem natúron aksival és akkor minden hibátlannul megy nem megy 100%-an a procim valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja.elõre is köszönöm
3 év garanciával épp 200e...elgondolkodtató...jó lenne egy teszt ezekrõl a gépekrõl...ja, és ezek mindegyike már LED-es kijelzõs, még a külsõ vidkártyás lentebb említett és a 145e-s gyengébb konfigos Pi3560-as is.
...ha sokak szerint a játék egyfajta mazochizmus laptopon, akkor a filmnézés pláne az... 😛 - mármint ha valakinél ez a legfõbb szempont laptopvásárlásnál...
nah itt van pl. egy, hûségmiafaszommal ez is elvihetõ 150e-ért: KATT
ez a hûség akármi nem egy nehéz ügy, csak találni kell a környezetben egy Fujitsu gépet...
amúgy nem nagyon vagyok otthon 15 hüvelyktõl fölfelé, biztos van Solten tarsolyában valamilyen Acer is, ami legalább 17-es, 150e körül van az ára, és képes legalább HD filmek hardveres lejátszására.
Létezik ilyen 17 colosban 150k. körüli áron? Milyen vid. kártyásat nézzek?
"A te ügyedben pedig: ha játszani is akarsz, akkor lehetõleg kerüld a 4570-es kártyát, a Fujitsu-ban lévõ majd' kétszer gyorsabb..."
Ok, köszi! 😊
GfWL: Kisah1me; NFSW: Arizu; StarCraft2: Arizu
A Fujitsuk az árukkal kerültek elõtérbe mostanság...ez a Graphic Boosteres pl. 150e-ért nagyon jó vételnek tûnik, bár valahol azt olvastam, hogy a saját kijelzõjén nem jeleníthetõ meg a Booster képe 3D-s alkalmazás esetén...remélem ez csak driver hiba vagy valami, mert eléggé értelmetlen húzás lenne...
Fujitsu Amilo Sa3650
Ára jónak tûnik, és a csatlakoztatható videokártya még a 4670-est is odaveri, de van alaplapi 3200 is benne, ha épp csak filmet (akár HD-t) nézne vagy netezne a tulajdonosa...
Itt van teszt is róla, elég jó értékelést kapott: REVIEW FSC AMILO SA3650 NOTEBOOK + AMILO GRAPHIC BOOSTER
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Még mindig a GT 240M kártyás Fujitsu ajánlott mindegyikõtöknek, akik játszani is szeretnétek a géppel, és 150e körüli összegben gondolkodnak. Mellesleg +20-ért 3 évre bõvíthetõ a garanciája. A nézett 4570-es és X4500-as kártyás gépek megbízhatósága kb. ugyanolyan lehet - kategóra szerint - viszont játékra sokkal kevésbé alkalmasak, mint a fent említett cucc.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asus K50AB
Acer Aspire 5542G
Mindenre akarom használni a gépet, igen, játékra is, nem csak munkára. A K50ABról eddig csak jókat olvastam, az Aspirerõl meg szinte semmit. Árban nagyon nem különböznek, szóval eddig simán a K50AB pártján állok.
Esetleg valakinek valami jobb alternativája?
(megj.: jön a karácsony, mennyi pénzt bezsebelnek tõlünk ilyenkor? 😄 Minden 2. ismerösöm laptopot akar vásárolni 😄)