16455
  • MPCrazyus
    USB 3.0-s porttal rendelkező notebookot keresek, 210 ezerért max. Valaki tud valamit vagy még várják csak nyár végéig?:)
    Kb ilyen tulajdonságú kéne: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 GB DDRII, FULL HD-s kijelző és egy ehhez hasonló VGA: 512MB ATI Mobility Radeon HD4570
  • hykao #10048
    Egész jó áron startolnak itthon az új - 3. generációs - Pavilionok! Az új külső sokat profitált az Envy sorozatból. Legszembetűnőbb a touchpad, és az elméletileg fém ház, ill. a hangszórók elhelyezkedése.

Az AMD Athlon™ II N330 procis, HD5650-es videokártyás DV6-3050eh a legolcsóbb helyen jelenleg 193e forint körül van, a már megszokott 2 év garanciával.

• hykao #10047
    Ha bátor vagy, akkor megcélozhatsz egy második generációs Envy 15-öt is. Nekem olyan 270-re jött ki a végösszeg...
  • Neogan
    Köszi, akkor ő lesz a szerencsés ;)
  • Solten
    Ez esetben: link1, link2, link3.
  • Bladzs
    Még csak nem is néz ki rosszul, de ennyim már tényleg nincs
  • Solten
    Hey. Dobjal ra "egy kis osszeget" es ilyet: link
  • Bladzs
    Hahó. Szerintetek milyen laptopot vegyek max 300e ből? Játékra és filmezésre használnám főképpen.
  • Solten
    Hi. Megeri. Erosebb CPU, erosebb VGA (GT 220 erosebb a 320-al jeloltnel - jellemzo az nvidianal uralkodo allapotokra...).
  • Solten
    A DAEMON Tools Lite v4.35.6 is tokeletes hozza.
  • Solten
    Hi.: link1, link2.
  • hykao #10038
    Alienware M11x teszt az IPONon
  • Neogan
    A 4.30.4-es verzió volt az első ami megkapta a Win7 támogatást, szal a válasz igen :)
  • magyaraszfalt
    A Deamon Tools Pro 4.36 jó win.7-hez?
  • Neogan
    Ha jól tudom a legújabb Daemon meg Win7 alatt is.
  • Neogan
    Erre tudna valaki válaszolni? :)
  • magyaraszfalt
    Köszönöm a segitséget!De a fiam most megy középiskolába és inkább laptopot szeretett volna.A 4650-est vettük meg.Egyébként elég jó kisgép.Csak a demon toolst nem tudjuk rátenni,szerintetek a windows7 miatt?mert az xp-n pedig megy.
  • Th0m
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy laptopot (max max 130e), netezésre, filmnézésre, és WoW playre! :D
    Tudnátok ajánlani egy jó laptopot amin elfutna mondjuk 50-60 fpsel?
    Az a baj hogy nem értek hozzá, hogy milyen videókártyák jók a laptopokban :)

Ez jónak tűnik!

A karijának a tesztje.

Köszi a segítséget!
  • hykao #10031
    Megérkezett néhány HP újdonság itthonra is, pl. Envy 17 is (ahogy nézem csak angol bill.-lel, és ár sem ismeretes még...)
  • Solten
    Mert az UK-ban pl ennyi a legolcsobb... Elvileg Europa resze...
  • franc0
    Most látom még az XMS is olcsóbb mint az angol ár?! WTF
  • franc0
    Ezt nem lett volna túl nehéz megnézned. store.apple.com, legalul Change country, megnézed szépen sorban szem előtt tartva az árfolyamokat.
  • franc0
    Nem ez a legolcsóbb, miért mondod neki? Még Ausztriában, sőt Svájcban (!!!) is megkapja olcsóbban, jelenlegi árfolyamok mellett.
    A legolcsóbb persze Spanyolország az alacsony áfa miatt.
  • Solten
    £999
  • Solten
  • redmonk
    Europában (Spanyolország, Anglia, Dánia ezek csak példák) mennyibe kerül egy MacbookPro a legolcsóbb változata?
  • Balazs15
    nem éri meg játékra laptopot venni 170 ezerböl olyan asztali gépet lehet venni amin röhögve mennek a legujabb játékok is
  • setuh
    eheza laptophoz mit szoltok?
  • Sir Quno Jedi
    Meg 170k-ból már nagyon tisztességes játékgépet összedobnak a milyen gépet vegyek most tátyigban a fiúk (moncsival).
  • Balee 007
    ha valóban ez a két választasi lehetőség van mindenképpen a 4650-es verziót ugyanis az az ami már valamilyen szinten alkalmas játékra, ellenben a 4570-el.
  • magyaraszfalt
    Szisztok!Segitséget szeretnék kérni töletek.A fiamnak szeretnénk laptopot vásárolni leginkább játékra alkalmasat.mi nem sokat értünk hozzá de kinéztünk 2 tipust.ACER AS5738zg-444g50mn .Az eggyikben 4570(512)a másikban 4650(1024)-es video kártya van.Igaz az utóbbi 20ezerrel drágább.Megéri ennyivel többet adni érte? Melyiket ajánlanátok inkább?Vagy tudnátok ajánlani valami mást 170000-ig.Segitségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
  • FGB
    Itt van egy teszt a DDR2 és a DDR3-asokról bár nem kimondottan videó kártyákban, de működési tekintetében ugyanaz.
  • MaSzKa
    GMA-4500MHD
    eléggé egy vacak videókártya van a gépben
    azon kívül nem rossz
  • Neogan
    Üdv!

Itt van ez a két notebook.
    ASUS K70ID
    K70IC

A kettő között (azon kívül, hogy utóbbi +8000Ft) mekkora a teljesítménybeli különbség? Jól sejtem, hogy nem sok? Megéri a K70IC ezt a +8000-et?

Előre is kösz!
  • mucsácsó
    Hmm nos hát én olyan mindenre használnál ezt a leendő laptopomat, szeptembertől jön az egyetem; tehát munka/tanulás, filmek/sorozatok (HD nyilván), net, és játékra is azért persze, ha már ennyit kicsengetnék érte :D

Lehet akkor maradnék az ASUS-nál, jobban is tetszik, meg mégis csak 2 év garancia. Tudom, hogy az acer-re is lehetne +1 év gari, de örülök ha 170et tudok valahogy majd fizetni, nemhogy még +10-20 ezret ezen felül, annyit egyáltalán nem ér.
    Nézegettem teszteket - hát nyilván jobb az ATi HD4650, mint az Geforce GT230M, de talán akkor hatalmas nagy különbség nincs, nem? Vagy mégis? :D

Jah és még egy kérdés lenne, bár ez nem konkrétan laptopokra vonatkozik: a DDR2 vagy DDR3 memóriával felszerelt gépek között mekkora a teljesítménybeli különbség? Mert addig okés, hogy más az órajel, de ez így teljesítményügyileg mennyire észlelhető?

Köszi szépen a válaszokat! :)
  • jan0327
    Köszi a segítséget
    A cq61 200sh ahogy nézem csak abban tér el h Intel processzora van és az most a focuscamera.hu-n 101200 Ft
    Nem tudom h az Intel proci általános felhasználóknak jó-e? Nem játszanék vele.
    Viszont mihamarabb kéne a gép, mert a mostani PC-vel már elég sok a baj.
    Ja és erre elvileg van telepítve előre Windows Vista
  • FGB
    rém történeteket minden gépről lehet hallani, főleg olyanoktól akiknek sosem volt. Nekem Asus-van három éve kutya baja igaz én vigyázok is rá.
    Mire akarod használni a gépet? Az acerhez lehet venni plusz egy év garanciát, játékokhoz meg a T4400 is elég erős de ott meg ugy is a VGA lesz a mérvadó.
  • gabofej
    Már néztem, de esetleg vmi más támpont?
  • mucsácsó
    hmmm most nézem csak, hogy az acer itt tegnap óta drágult 20 ezerrel, mi a f..?! :D :| na mindegy, de máshol 170-175 körül van még mindig. szóval a max határ 170 amiért vennék laptopot.
  • mucsácsó
    Srácok, segítsetek :D Lenne ez a kettő laptop, nagyjából egy árfekvésűek is, de nem tudom melyiket vegyem. Az acer-ben egyértelműen jobb a vga, de csak 1 év garancia van rá, ezzel ellenben az ASUS-ban talán kicsivel jobb a proci, vga szarabb, viszont 2 év gari van rá. Szóval most melyik érné meg jobban? ASUS-ról notikról hallottam rémstorykat, de ha 2 év gari van... vagy elég megbízható és nyüstölhető az Acer is az 1 év garijával?

az említett két masina:
    ASUS K50ID-SX069D
    Acer Aspire 5738ZG-444G50MN