16455
-
#10529 Proci nem sokkal szarabb,én ink jobb VGA-t választanám, dizájn/bolt engem nem is érdekelt :D Ram-ot nem is figyeltem, igazadvan :) -
#10528 + Jobb VGA.
- Szarabb proci, kevesebb RAM, régi dizájn , ismeretlen bolt -
#10527 Link -
#10526 És még várom a "márkásabb" gépet, 200K HUF-ig. -
#10525 Jól van leülhetsz 1-es.
Nem akarok személyeskedni, de nézzél már utána a dolgoknak ,ha kommentelsz.
Segítek:
- A ACER Advantage Platinum, ami magában foglal +2 év ITW garanciát és a véletlen baleseti biztosítást, a vásárlástól számított 90 napon belül kell aktiválni
- Az ACER Advantege Gold, amiben +2 év hazai garancia van, a vásárlástól számított 360-napon belül kell beaktiválni.
Mind2höz jár táska,egér 15" vagy 17", de ez nem volt kérdés. -
Inquisitor #10524 "És a +2 év gari nem most lesz rá megvéve,mert ennyi a keret."
Az oké, de általában vásárlástól számított 60 vagy 90 napon belül lehet csak hosszabítani ... -
#10523 ? Márkásabb? Ezt fejtsd már ki, és mutass 1-et is ami ennyiért jobb.
És a +2 év gari nem most lesz rá megvéve,mert ennyi a keret.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádom az olyanokat, akik csak így beszólnak, de érveiket nem tudják alátámasztani, hanem próbálják elhitetni az emberrel, hogy okosabbak... -
Inquisitor #10522 Nem éri meg. Az árában kapni márkásabb gépet, ha meg megveszed hozzá a +2 év garit, akkor abban az árban már eleve 3 év garis ÉS jobb videokártyás gépet kapsz. Szerintem. -
#10521 Még a végén elviszitek, muhaha.
Ő a kiválasztott
Ennyiért baba, + hozzá egy hátizsák az csókolom. -
BlackWolf #10520 na mutasd :D -
#10519 Már lényegtelen, megvan a végleges, a héten rendeljük is. :P -
#10518 Ebben az AMD proci mennyire szar? Solten vmi tesztet kukázz már elő corei3 és e között. plz
1M cash pff.... -
#10517 Hello. Mennyit szannal ra max? 17" meret se gond? -
bigbigle #10516 Jó tudni akkor ebbe nem is gondolkozom. -
#10515 #10460 link1 ,nem egy csúcs, de lehet rajta próbálkozni játszani :) -
#10514 Szvsz ez élvezhetelten játékok futtatására.. -
bigbigle #10513 Sziasztok!Megint találtam egyet:
http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire_5542/aspire_5542g-304g32mn
Szerintetek ez jó játékra, filmnézésre, stb?Vagy az amiket idáig ide lettek írva? -
cantu #10512 Hali,
Szerintem még nézegess notikat, ha ráér mert űgyis hetente jönnek ki az újak...
Amúgy meg a Hp-ra itt 2 év van:Másik -
Axsys #10511 Én még szintén nem jutottam dűlőre laptopok terén. szeptember elején esedékes a vásárlás így még van időm gondolkozni.
Szempontok/igények:
igazából asztali gép helyett kellene, de nem akarom sűrűn hurcolászni.
Kell programozáshoz, CAD-hez, PS-hez. Illetve ezen szeretnék játszani is.
Nem kell full ultra setting, tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy desktop. Viszont azért Medium/High-on lehessen vele játszani gond nélkül.
200k HUF van rá kb (+-10k)
Amiket kinéztem:
Egyik |vs| Másik
Érdekelne a véleményetek.
Amiken filózom:
- az msi eleve játékra lett kitalálva ezért az összeteljesítménye is jobb lehet(?) és ott a turbó gomb is.
- alkatrészügyileg a Pavilion a fejlettebb
- az 1 év HP garanciát kevésnek tartom :-/ -
#10510 Erősebb proci vagy kicsit drágábban
ez szerintem, de még Solten ötletét megvárnám a helyedbe :) -
M412305 #10509 Sziasztok! A közeljövőben tervezem egy laptop vásárlását. Szövegszerkesztésre, valamint filmnézésre használnám elsősorban. Szerintetek erre a célra a Lenovo Ideapad B550G laptop jó választás? Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv -
#10508 Masodik (is) pl. 5650-nel szerelt es 640GB HDD... (pl) Bar vannak 5470-el szerelt modellek is. -
xxxpaulxxx #10507 Köszi, akkor valamit majd teszek az ügy érdekében:D -
#10506 -
bigbigle #10505 Köszi a segítséget. -
#10504 link1, link2 -
#10503 Lol es tenyleg... Annyi, hogy a korajot tudja a Turbo Boost-ot... Hat ez siralmas. -
#10502 Ehh, főnök a kórájöt 430M és a kórájhárom 350M között szinte fikarcnyi különbség sincs...
A 3D miatt marad sajna a GT330-as :(. -
#10501 Ezen a videón mégjobban látható milyen is élőben: KATT -
Oszi #10500 Oké meggyőztetek akkor marad a pavilion,remélem nem fogok benne csalódni:) -
#10499 Ehh, a korajotos masinak ara boven 200 felett van. Amugy ha jatekra ott az asztali geped, csekkold ezt: link. Belefer meg egy 3 ev gari-kiterjesztes (+taska-eger). Na mind1, nem csesztetlek tovabb, ha jatek is fontos bizonyos szinten notin, akkor az altalad kinezett Acer a nyero :) -
#10498 A képek-videók alapján ez az eddigi legminőségibbnek tűnő Pavilion sorozat: KATT, egyáltalán nem néz ki buzisnak ez a fémes pezsgős árnyalat. De ha neked ez buzis, akkor megveheted pirosban is... (dv6-3060eh) :P -
#10497 A nagyobb kijelzo miatt, es mert dupla magos, vonj le a 3810T uzemidejeibol kb 70 percet (notebookjournal.de szerint):
-
#10496 A Pavilionok mindig is dogosek voltak designban szvsz. -
#10495 Ok. Ez esetben vegyel szvsz 4 magos CPU-val szereltet... De egy korajot se artana min. meg sok memoria. -
cantu #10494 héhé figyelj már oda amit írsz... az a pezsgő színű noti az képen téynleg fos de egyáltalán nem olyan élőbe mert én voltam is megnézni és elég cool
és épp egy ilyet akarok megvenni
De neked a pap nekem a papné-ahogy mondani szokták -
#10493 yah néztem én is,csak az ára meg 20%-al több,tehát sajnos erről nincs továbbiakban mit beszélni... -
#10492 Érdekes cucc. Vajon az 5810TZ mennyit bírhat egy töltéssel? -
#10491 Most nem talalom azt a tesztet amit tegnap nezegettem, a GT 330-at jol elpaholta a HD 5650. Majdnem 2x akkora fps-t produkalt. -
Oszi #10490 Reméljük nem csak 1 db van belőle,de még nagyon filózom ,hogy mi legyen nem akarom elhamarkodni.