Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teszt a 3 géprõl:
Alienware M11x
HP Envy 15 (a tesztben még a régebbi videokártyás verzió szerepel)
MSI GT628
Alienware M11x
HP Envy 15 (a tesztben még a régebbi videokártyás verzió szerepel)
MSI GT628
ASUS passz...de itt van még pár alternatíva:
Ha hozni-vinni is akarod, és megfelelõ számodra a nem túl nagy méret
Ha nem nagyon akarod cipelgetni, és nem zavar a gázos bill.kiosztás és a nem túl szokványos felbontás
Ha nem zavar az angol bill.kiosztás, és nem gond a külföldrõl vásárlás
Amúgy már olyan 220e körül is fellelhetõ ez utóbbi gép szállítási költséggel az eggyel kisebb procival...(...szerintem eléggé best-buy kategória...)
Ha hozni-vinni is akarod, és megfelelõ számodra a nem túl nagy méret
Ha nem nagyon akarod cipelgetni, és nem zavar a gázos bill.kiosztás és a nem túl szokványos felbontás
Ha nem zavar az angol bill.kiosztás, és nem gond a külföldrõl vásárlás
Amúgy már olyan 220e körül is fellelhetõ ez utóbbi gép szállítási költséggel az eggyel kisebb procival...(...szerintem eléggé best-buy kategória...)
Kösz a gyors választ! Nem is lenne rossz a felszereltség, de az integrált videókártya (ATi Mobil RadeOn HD5650)mennyire teszi alkalmassá a vasat játékra? Nézegettem idõközben az Asus Republic of Gamers szériáit. A G50vx-el kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?
Helló!
Én is laptop vásárlás kapcsán kérném a segítségeteket. Szeretnék venni egy normális laptopot, csak játékra. Fontos, hogy a cucc megbízható és idõtálló (relatív) legyen. A pénzügyi keretem 280.000 és 330.000 ezer között mozog. Mit tudnátok ajánlani?
Én is laptop vásárlás kapcsán kérném a segítségeteket. Szeretnék venni egy normális laptopot, csak játékra. Fontos, hogy a cucc megbízható és idõtálló (relatív) legyen. A pénzügyi keretem 280.000 és 330.000 ezer között mozog. Mit tudnátok ajánlani?
hali.
Kinéztünk 2 lapost az egyik egy dell vostro 1015 (core2 t6570, 4Gb ram, 500as vincsi, intel gma 4500mhd, 162e Ft) vidi, a másik egy samsung r528 ami kicsit durvább (core2 t6600, ram, vincsi ua. és 1 NV GeForce 310m van benne 169e Ft), de még senkinél nem láttam, üzletben is csak kikapcsolva láttam, esetleg van itt valaki akinek van samsung laposa vagy tud róla valamiféle véleményt mondani?
elõre is kösz
amúgy elõttem szólóhoz: én szaktársam meg van elégedve e-machine-jával, meg azt mondják egész jól meg vannak csinálva, nekem is volt régen acerem, 4 évet kihúzott, most is mûködik, csak kiment a fél kijelzõje
Kinéztünk 2 lapost az egyik egy dell vostro 1015 (core2 t6570, 4Gb ram, 500as vincsi, intel gma 4500mhd, 162e Ft) vidi, a másik egy samsung r528 ami kicsit durvább (core2 t6600, ram, vincsi ua. és 1 NV GeForce 310m van benne 169e Ft), de még senkinél nem láttam, üzletben is csak kikapcsolva láttam, esetleg van itt valaki akinek van samsung laposa vagy tud róla valamiféle véleményt mondani?
elõre is kösz
amúgy elõttem szólóhoz: én szaktársam meg van elégedve e-machine-jával, meg azt mondják egész jól meg vannak csinálva, nekem is volt régen acerem, 4 évet kihúzott, most is mûködik, csak kiment a fél kijelzõje
Sziasztok!
Szerintetek melyik érdemesebb megvenni? Melyik a jobb?
Vegyes használatra lenne. De leginkább internet, meg film nézés. De Pár újabb játék is felkerülne rá.
Lenovo G550
MSI CX500...
Asus K50AB...
Toshiba Satellite...
Mi a véleményetek ezekrõl?
Elõre is köszi!
Szerintetek melyik érdemesebb megvenni? Melyik a jobb?
Vegyes használatra lenne. De leginkább internet, meg film nézés. De Pár újabb játék is felkerülne rá.
Lenovo G550
MSI CX500...
Asus K50AB...
Toshiba Satellite...
Mi a véleményetek ezekrõl?
Elõre is köszi!
multkor már kérdeztem és kezdene egyre sürgetöbb lenni szal tudtok vmit mondani erre?
"Acer eMachines E725-434G50MI link
errõl mi a véleményetek? munka, suli, divx, csaj tulaj 😄 mennyit birhat aksiról? Elõre is köszi!"
esetleg ha van ötleg 140kilóig akkorjöhet, aksiból egy 3óra jó lenne 😊
"Acer eMachines E725-434G50MI link
errõl mi a véleményetek? munka, suli, divx, csaj tulaj 😄 mennyit birhat aksiról? Elõre is köszi!"
esetleg ha van ötleg 140kilóig akkorjöhet, aksiból egy 3óra jó lenne 😊
köszi szépen, és igen ilyen feladatokra is használnám
amúgy ahogy néztem a photohallban most le van akciózva 110e-re..
amúgy ahogy néztem a photohallban most le van akciózva 110e-re..
Hi, nem rossz (net/irodai kisebb multimedias feladatokra boven jo), iponon hangyanyival olcsobb.
#9089: 200-250k -ra tippelek.
#9089: 200-250k -ra tippelek.
Saor Alba
nekem az Asus naon begyere, épp most olvastam róla tesztet ipon-on, csak hát az ára 330e... az i3-as mennyi lehet vajon?
sziasztok! véleményt kérnék errõl:
http://www.usanotebook.hu/index.php?PHPSESSID=d7fd72e75215b285a43488f183ce2c89&tpl=product&prid=14172
köszi
http://www.usanotebook.hu/index.php?PHPSESSID=d7fd72e75215b285a43488f183ce2c89&tpl=product&prid=14172
köszi
Köszönöm a segítséged, tetszik nagyon a PB is, uh most vacillálhatok, hogy PB vagy MSI <#vigyor2>#vigyor2>
Kösz szépen a tanácsokat!
Sokat segített!!!
Sokat segített!!!
Illetve: link.
Saor Alba
Acer <#eljen>#eljen>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sziasztok!
Laptopvásárlás elõtt állok. De nem tudom eldönteni hogy milyen legyen.
Mik a tapasztalatok? Melyik márka megbízható és persze ár érték arány is jó legyen.
Leginkább netezésra használnám, de azért fussanak a játékok is.
Max ár amit adnék érte az kb 130- 140 ezer.
Elõre is köszi!
Laptopvásárlás elõtt állok. De nem tudom eldönteni hogy milyen legyen.
Mik a tapasztalatok? Melyik márka megbízható és persze ár érték arány is jó legyen.
Leginkább netezésra használnám, de azért fussanak a játékok is.
Max ár amit adnék érte az kb 130- 140 ezer.
Elõre is köszi!
Üdv.
az alábbi 2 gép között agyalok:
msi_cr610_028xhu
hp_presario_cq61_320sh_vj549ea
én az msi felé húzok a garancia és a memória mérete miatt
véleményetek? vagy esetleg más javaslat?
az alábbi 2 gép között agyalok:
msi_cr610_028xhu
hp_presario_cq61_320sh_vj549ea
én az msi felé húzok a garancia és a memória mérete miatt
véleményetek? vagy esetleg más javaslat?
Üdv.
Egy Amiloxi 2428-as laptopot mennyiért lehetne eladni, használt??
Egy Amiloxi 2428-as laptopot mennyiért lehetne eladni, használt??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sziasztok
ASUS K50IN-SX002L:
Processzor típus Intel® Pentium™ Dual-Core processzor T4200
Processzor frekvencia 2000 MHz
Chipset nVidia MCP75L
Memória mérete 4096 MB
Memória típusa DDR2 800MHz
Merevlemez mérete 250 GB
Merevlemez sebessége 5400 rpm
Optikai meghajtó DVD+-RW Dual Layer
Floppy opció (külsõ US😎
Kijelzõ méret 15.60 inch
Kijelzõ felbontás WXGA (1366x768) LED
Videókártya típusa nVidia® GeForce® G102M
Videókártya mérete 512 MB
Hangkártya Azalia
Hálózati kártya 10/100/1000Mbps, WLAN a/b/g
WLAN kártya igen
Modem 56Kbps
Portok 4xUSB 2.0, VGA
Kártyaolvasó SD, MS, MMC
Akkumulátor 4400 mAh (Li-Ion)
Méret 370 x 256 x 35 mm
Tömeg 2.60 Kg
Billentyûzet magyar
Szoftver opció
Garancia 2 év
Van valakinek véleménye vagy tapasztalata errõl a lat-top-rõl.
Nagyon megköszönném a véleményeket.
ASUS K50IN-SX002L:
Processzor típus Intel® Pentium™ Dual-Core processzor T4200
Processzor frekvencia 2000 MHz
Chipset nVidia MCP75L
Memória mérete 4096 MB
Memória típusa DDR2 800MHz
Merevlemez mérete 250 GB
Merevlemez sebessége 5400 rpm
Optikai meghajtó DVD+-RW Dual Layer
Floppy opció (külsõ US😎
Kijelzõ méret 15.60 inch
Kijelzõ felbontás WXGA (1366x768) LED
Videókártya típusa nVidia® GeForce® G102M
Videókártya mérete 512 MB
Hangkártya Azalia
Hálózati kártya 10/100/1000Mbps, WLAN a/b/g
WLAN kártya igen
Modem 56Kbps
Portok 4xUSB 2.0, VGA
Kártyaolvasó SD, MS, MMC
Akkumulátor 4400 mAh (Li-Ion)
Méret 370 x 256 x 35 mm
Tömeg 2.60 Kg
Billentyûzet magyar
Szoftver opció
Garancia 2 év
Van valakinek véleménye vagy tapasztalata errõl a lat-top-rõl.
Nagyon megköszönném a véleményeket.
Stream processzorok. Minel tobb van beloluk a GPU-ban nyilvan az annal jobb 3D teljesitmeny szempontjabol.
HD 5145 - Mobilty HD 4570 vga atnevezve, magasabb orajelekkel; HD 5165: HD 4650 atnevezve es szinten.
HD 5145 - Mobilty HD 4570 vga atnevezve, magasabb orajelekkel; HD 5165: HD 4650 atnevezve es szinten.
Saor Alba
Mik ezek az sp-k? És ezek az 5145 stb ez miben más mint a többi? Butitott vagy mi?
All Points Bulletin\': R34X
Errõl az új Fujitsu szériáról egyelõre csak jót hallani. Mellesleg a +2 év garanciával nem bíznál semmit a véletlenre...ha behatároltak a lehetõségek, akkor ne tessék affektálni már! 😛
Ennyiért viszont más márkában nehezen fogsz ilyen erõs videókaris gépet találni, talán még az acernél.
Hello, nincs mit, omg, ennyiert nagyon jo vetel volt <#eljen>#eljen> A videokartya is eleg kellemes benne, egy atnevezett HD 4650 (320SP)!
Saor Alba
Szia,szeretném megköszönni a segítséged, végül is,egy Toshibát választottam, de nem ennyiért,hanem 140-ért. A processzor elég jó benne,azt olvastam a videókártya nem annyira,de elég lesz ez nekem. 😊
Szóval,köszi mindent
Szóval,köszi mindent
The only speedometer is in your head.
hát fenttartásaim vannak a fujitsukkal...inkább Asus Toshiba Acer Hp vonal
Én ez ajánlanám: amilo 3560
Nekem is ilyenem van és sztem megéri megvenni + ha még veszel hozzá +2-3 év garit akkor jársz a legjobban.
Viszont ebbõl a típusból már egyre kevesebb van, szóval érdemes minél elõbb megrendelni!
Nekem is ilyenem van és sztem megéri megvenni + ha még veszel hozzá +2-3 év garit akkor jársz a legjobban.
Viszont ebbõl a típusból már egyre kevesebb van, szóval érdemes minél elõbb megrendelni!
jó,és mit ajánlotok? így 150-170 a plafon
Ezek a gépek sajna nem a legalkalmasabbak játékra...GTA4-re aztán pláne nem...vagy drágább dv6-ost (olyan 210e-tõl vannak) kell választanod (HD4650-es videokártyásat) vagy pedig más gyártók termékeivel kell megbarátkoznod (Pl. ACER és Fujitsu) a kinézett árkategóriában.
450.000 Ropi .. aha.. abból inkább asztali csúcs traktor 😄D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Saor Alba
http://www.argep.hu/product_1185631.html
http://www.argep.hu/product_1185634.html
ez így bemelegítésnek.
http://www.argep.hu/product_1185634.html
ez így bemelegítésnek.
ahoy!
nos,kinéztem magamnak egy Hp dv6-os gépet.
pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban Tõletek.
gta4 gondolom legalább egy mid szinten megy,erõsítsetek meg,hogy igen,mert ezt a játékot nyüstölném zene,film,és chat mellett.
ár/érték arányban jónak olvastam pár oldalon,ti mit gondoltok magáról a géprõl?
shát melyiket érdemes venni? ugye típusszámokban is külöböznek,de nem nagyon látom sok különbséget,max a proc-ban,de a fent említett dolgokhoz a "legolcsóbb" dv6-os is megteszi? a válaszokat köszönöm elõre
nos,kinéztem magamnak egy Hp dv6-os gépet.
pár kérdésem lenne ezzel kapcsolatban Tõletek.
gta4 gondolom legalább egy mid szinten megy,erõsítsetek meg,hogy igen,mert ezt a játékot nyüstölném zene,film,és chat mellett.
ár/érték arányban jónak olvastam pár oldalon,ti mit gondoltok magáról a géprõl?
shát melyiket érdemes venni? ugye típusszámokban is külöböznek,de nem nagyon látom sok különbséget,max a proc-ban,de a fent említett dolgokhoz a "legolcsóbb" dv6-os is megteszi? a válaszokat köszönöm elõre
Szia!
Kb olyan 120-at szeretne költeni rá 😊
Kb olyan 120-at szeretne költeni rá 😊
Hi. Toshiba se rossz, valamint: link. Op.rendszer, nagy vinyo, 4GB RAM benne az arban.
Saor Alba