Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek csak viszont eladók lehetnek és trükkös a webshop neve, hogy hivatalosabbnak tûnjön 😄
ez egy egyszerû sima webshop, aki hp-t külön árulja
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Kiárt, hogy ne legyen megbízható
Ez a legmegbízhatóbb, csak nem biztos, hogy olcsó is
itt több garit szoktak adni általánosságban
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Tanácsotokat kérném laptop ügyben,100-max130e-ért szeretnék venni egy gépet,lehet netbook is,játszani nem fogok rajta,film gond nélkül menjen,tárhely legyen benne. Azt hallottam hogy celeron ill. AMD procik miatt szaggathat a film (plázában laptopeladó),én szkeptikus vagyok... ?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Használtan szeretnék venni egy laptopot. (A hobbimhoz kell, oda pont megfelel) lecsökkentettem 2-re a választható lapukat.
IBM ThinkPad T41 vagy R60e? Ezek közül már nem tudok dönteni. Mindkettõben 1.6Mhz a cpu, 40Gb, 768Mb.
Laptopvásárlás elött vagyok és eddig ezt a két gépet néztem ki.
Lenovo g560A és DELL Studio 1558
Mi a véleményetek? Vagy mást ajánlotok? Játékra, internetezésre, filmnézésre használnám.
Tudtok ennél jobb gépet, 140.000HUF alatt?
Amúgy az a noti megéri ennyiért.
200körül kéne laptop, játszásra is. ha kicsi a képernyõ az nem baj, monitort használnék itthon, csak ha vinném valahova, akkor lenne a saját képernyõ. asztalit eladnám, és 1 laptop lenne, aminek bikának kéne lennie.
Alienware m14x
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
HP615
Elsõsorban netezésre, filmnézésre kellene, de nem árt ha alacsony grafikán játszani is tudok ha kedvem van. Szerintem elég j az ár-érték arány.
Ehhez hasonló belsõvel: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 GB DDRII, FULL HD-s kijelzõ és egy ehhez hasonló VGA: 512MB ATI Mobility Radeon HD4570
Gyakorlatilag a legjobb az lenne, ha kapnék egy
ilyen notebookot USB 3.0-val
Valaki tud valamit vagy még várjak nyár végéig?
Egy megbízható laptopot keresek, amin mai játékok is futnak (jó ha csak közepes minõségbe is) valamint HD filmek lejátszására képes legyen. 170 000 - 180 000-et szánnék rá.
1.) kapcsold ki a gépet, húzd ki a tápot és vedd ki az akksit.
2.) nyomd meg a bekapcsóló gombot így, ha esetlegesen valamelyik alkatrészben lenne még egy kis áram az most elvész.
3.) vedd le a hátlapot.
4.) keresd meg a gombelemet, és ovatossan vedd ki (figyelj rá, mert van olyan modell ami oda van forrasztva, ezt nem tudod kivenni!), mielõtt ezt megteszed fogj meg valamit, amin le tudod vezetni az esetleges töltést ami bened van.
5.) ha kivetted várj 20-30 percet, és tedd vissza az elemet.
6.) szereld össze a gépet és indítsd el.
Ha mindent jól csináltál, akkor be tudsz menni a BIOS-ba.
Ismétlem mindent csak saját felelõsségedre!
mellesleg most jött ki, ugyis esik az ára majd.
Alienware m14x
tudom hogy nem idevág, de sajna nem találtam segítség topikot. Na van egy fujistsu lifebookonk. Nõvérem kapta a fõnökétõl, és van rajta jelszó, biosba nem tudok belépni mert elõtte kéri, kint van siemes logó teljes képernyõn és akkor jön be egy kis ablakon a jelszó. Hívtak már fel szervizeket, aztmondták hogy ezt egyszerû megszüntetni, csak nem emlékszik rá hjogyan kell.. :C Ja és a fõnöke se emlékszik a jelszóra :C Tudtok segíteni?
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Toshiba notik milyenek megbízhatóság és szervíz szempontjából?
@cantu envy 15öt ebayröl szerezhetsz simán, mondjuk én inkább envy 14-et néznék, alig kisebb vmivel, viszont én ragaszkodok az optikai meghajtohoz vhogy...
Alienware m14x
Saor Alba
Kösz szépen
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
#10112 (ha 130k korul huztad meg a hatart...)
Saor Alba
hykao hol tudok hp envyt nézni mert semelyik honlapon nincs róla rendelhetõség.. egyáltalán itthon forgalmazzák?
Szeretném leváltani az asztali gépemet egy laptopra, mivel az kevesebbet fogyaszt és amire az asztalit használom ahhoz felesleges (HD filmek, net, msn, ritkán TOCA 3).
Kinéztem két gépet ami kb ugyanazt tudja csak az egyik Intel-nVidia míg a másik AMD-ATi.
Extensa /Intel/
Aspire /AMD/
Szerintetek melyik lenne jobb a fent említett dolgokhoz? A kinézet az nekem csak másodlagos, de ami fontos az a melegedés, ugyanis apám gépe /AMD-s/ nagyon hajlamos a melegedésre és néha már kellemetlenül meleg szokott leni a csuklótámasznál. Ezért gondoltam hogy talán az Inteles nem melegszik annyira.
Ezeket figyelembe véve melyiket ajánlanátok nekem?
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Saor Alba
Ezen kívül nem mindegy az integrált videovezérlõ pontos típusa sem. A 4500M még nem, a 4500MHD viszont már képes hardveres videolejátszásra...természetesen megfelelõ lejátszó program és megfelelõ kódolású video esetén...
Átlagfelhesználásra, 720p-re jó. Win7 mellett macerás drivert keríteni a panelhez, ha a gyártó annyira b*lfaszkodik, mint az Acer. Sem a laptohoz adott driverlemezen, sem az Acer hivatalos support oldalán nem volt olyan driver ami kompatibilis a Windows7-tel.
Amúgy meg vagyok elégedve a karival, de driver nélkül felléphetnek Aero-bugok (villódzanak az esztétikai elemek pl.).
Az Acer-rók és Sony-ról lemondtam, ne kérdezzétek miért...
Most 2 fajta notim rágódik de nagyon nehéz eldöntenem, mindjárt belinkelem õket..
http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6582&category_id=1&keyword=dv6&option=com_virtuemart&Itemid=8
http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6432&category_id=1&keyword=n61jv&option=com_virtuemart&Itemid=8
Persze használnám játékra is, de most az elsõdleges az lenne hogy melyik a strapabíróbb a 2 közül.. HP vs. ASUS
A HP-t a kinézete miatt bíróm nagyon...
Az Asusról meg semmi rosszat nem hallottam...
Melyik az a laptop amelyiket nem kellene 2 hónaponta szervízbe vinni?
Válaszotokat elõre is köszönöm...HP-egyszerûen nagyszerûHPlinkas
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player