16455
-
#11409 Hello! Inkább ezt. -
peetfire #11408 Sziasztok :) Erről mi a véleményetek?Nem játékra kell.Előre is köszönöm -
#11407 Feltételezem 8 gigára akrsz bővíteni, nem? 3-ról szerintem csak annak van értelme... így meg úgyis kell egy 8 gigás dual-kit, bármelyik SODIMM DDR3 1066MHz-es jó lesz. -
#11406 Nezd meg az idoziteset/orajelet es vegyel bele valamilyet :) Kingston/Corsair... stb. Geil-t is vehetsz szvsz. Allitolag a desktop lapoknal mostanaban problemas. -
#11405 Hát nemtom. Azért nem a geil, mert már kaptunk a céghez mostanság párszor elég sok rosszat. Kb. 10-ből 6-7 gáz volt! De lehet a laptop memókban jobb, nemtom... Ha bemész számtechboltba, megmondják neked.. -
Cat 02 #11404 Geil nem ? :o Amúgy amiatt kérdeztem, mert nézegettem én is, és valamelyik pl nem támogat dual channelt / tri-channelt -
#11403 Bármelyik számtechboltot tudom ajánlani. Ha nincs is raktáron, rendelésre tuti hoznak Neked. Márkába meg Geil ram-ot nem ajánlok, de pl. a Kingston jó... -
Cat 02 #11402 Van egy ilyen laptopom és szeretnék bele RAM-ot venni, tudnátok ajánlani valamit ? -
#11401 az Acer Emachines-t mennyire ajánlanátok? -
#11400 Jaja, fontos, hogy legyen benne valami jobb videokari. Persze ezen az áron belül. -
#11399 Kategóriájában nekem jó vételnek tűnik. Gondolom nagyon fontos neked a GPU.
De ne erre alapozz, én nem igazán kenem az ilyen jellegű gépeket. -
#11398 Ezt tervezem megvenni jövő héten és ennyiért és ott. Szerinted...? -
#11397 Mivel nem volt még ilyen gépem, nem törnék pálcát felette. (ha jól látom g560-at tervezel)
Pár perc erejéig próbálgattam azért, ebben a kategóriában az Inspiron N5010 jobbnak tűnt nekem. Mármint külsőleg, hisz belsőleg ezek kb mind ugyanazt dobják. -
#11396 Amúgy mi a véleményed a Lenovo notikról? Jövő héten tervezek venni egyet. -
#11395 akkor pl... -
#11394 Ha nem játszol az jó, megkönnyíti a dolgot. Így már mindenképp ThinkPad-et javaslok. Volt már jópár gépem (Dell, HP, Apple, Asus, Samsung, még Albacomp is...), de ilyen jó még sosem.
Mivel minőségi gépekről van szó, a kor sem látszik rajtuk annyira. -
#11393 hát nem játszani venném, hanem inkább mindennapos használatra. Ezért szeretnék megbízhatót és ár-érték arányban elfogadhatót. -
#11392 Mire használnád a gépet?
Magamnak ennyiért Lenovo ThinkPad T61-et vennék. Ha belefér a 120-130K, akkor T400-at. -
#11391 Én használtan nem vennék... -
#11390 hali. karácsonyra vennék magamnak egy laptopot, de az az igazság, hogy nem nagyon vagyok jártas benne, hogy milyet érne meg venni. olyan 100e körüli összegért vennék használtan. segítenétek hogy milyet kellene venni? köszönöm előre is! -
#11389 dánke, rajság, előbb vegyem meg :) -
#11388 Jah, ugyanilyen. Engem nem zavar ez a nonfiguratív dolog, nem vészes szerintem. Bár ízlések és pofonok. Ha nem tetszik akkor tegyél rá vmi matricát itt -
#11387 neked is ilyen nonfiguratívos verzió van? elég buta így képen, élőbe néz ki valahogy? itt néztem ki a cuccot
-
#11386 köszi Viszki, azthiszem ő a kiválasztott :)
Találtam is egyet razer egérrel, 2 év garival 251ért, szerintem az okés! -
#11385 Coldikám, nekem is ilyen Lenovom van, Core i5-ös változat, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Játékokkal nem lesz vele gondja, párat kipróbáltam rajta, max beállítás mellett. (NFS HP, CoD Black Ops, hogy csak az újakat említsem)
A JBL hangszórók pedig mesés hangzást adnak.
Akkuidő 4 óra felett van bőven. -
#11384 Raw kepek szerkesztésere kell, ami azért eszi a gépet. Szerintem a lenovo lesz mert elég allergiás vagyok pl a hangminosegre, és ez tényleg sokmindenre használható gép. Ha meg az olembol szeretném használni, atkapcsolom a kisebb teljesitmenyu kártyára :) -
karajjj #11383 szerintem ezek közül még a nyomdai anyagokkal is elboldogul mindegyik -
#11382 fotószerkeztésre is kell a gép -
#11381 És csak játék miatt kellene bele a grafikus chip?
Csak azért kérdem, mert (bár tőlem azt veszel amit akarsz) ennyi pénzért ez így szerintem full pazarlás.
Ennyi pénzből ki lehet hozni Apple gépet, vagy ThinkPad T410-et i5 procival, ha tudod hol kell keresni.
De még akkor sem járnál rosszul, ha levadásznál 120 körül egy használt de még garos T400-at, amennyiben elég a C2D P8400 és Intel X4500HD kettőse.
És ezekhez kapsz akkuidőt is legalább, csendesek, valamint nem égetik le a szőrt a combodról amikor az öledben van. -
#11380 Itt van róla teszt: KATT, illetve itt is vett már valaki ilyet a topikban. Mellesleg a Notebookstore-ban elég drága, abban a kiszerelésben, ami náluk 250e, máshol már 224e-ért is kapható. -
#11379 ahogy nézegetem ezt a Lenovot, nemrossz, szerintem ő lesz O.o -
Cat 02 #11378 Attól függ mire gondolsz. Én pl most fent vagyok Pesten és "retro" játékokat nyomok, ezekhez nem is kell nagy gép (de pl BC2 is simán fut, 180k-s laptopon). Havernak csak beépített videókarija van és ő is teljesen jól eljátszik. Szal define kisebb kategória :D -
#11377 na ezzel most megfogtál... :) -
#11376 muszáj lesz laptop, megyek fel pestre, hétvégenként pedig jövök haza, de énsem egy Crysis 2re gondoltam, hanem vmi kicsit kisebb kategóriás játékokra, naérted. :) Mondjuk nekem ez a HP nagyon bejön, szóval ha nem tudtok jobbat, ez marad O.o -
#11375 Ha mindenképp onnan akarsz, akkor játékra ez a legerősebb, ami nem több, mint 250, és új, nem renew: KATT -
karajjj #11374 játékra asztali pc-t szerintem -
#11373 és mit ajánlotok játékra is? lehetőleg notebookstoreből, kb 250ig, fölötte már nem :) -
#11372 Pl. mobilszolgáltatóknál. -
H4ver #11371 Helo. tudnátok nekem segíteni hogy hol lehetne venni hitelre lehetőleg THM 0% notebookot? köszi -
#11370 Igen, ez egy újraértékesített, újracsomagolt gép, ráadásul ez még az 1. generációs cucc, a régebbi videokártyás. (mellesleg nem sokkal drágábban van egy eladó Envy 17-esem, ami viszont tényleg új, nem renew, és a procit kivéve jóval brutálabb konfig.