Milyen laptopot vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ez nem a gyári HP shop

ezek csak viszont eladók lehetnek és trükkös a webshop neve, hogy hivatalosabbnak tûnjön 😄

ez egy egyszerû sima webshop, aki hp-t külön árulja

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Ez hivatalos HP shop elvileg
Kiárt, hogy ne legyen megbízható
Ez a legmegbízhatóbb, csak nem biztos, hogy olcsó is

itt több garit szoktak adni általánosságban

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Vanek
hi!
Tanácsotokat kérném laptop ügyben,100-max130e-ért szeretnék venni egy gépet,lehet netbook is,játszani nem fogok rajta,film gond nélkül menjen,tárhely legyen benne. Azt hallottam hogy celeron ill. AMD procik miatt szaggathat a film (plázában laptopeladó),én szkeptikus vagyok... ?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Sziasztok!

Használtan szeretnék venni egy laptopot. (A hobbimhoz kell, oda pont megfelel) lecsökkentettem 2-re a választható lapukat.
IBM ThinkPad T41 vagy R60e? Ezek közül már nem tudok dönteni. Mindkettõben 1.6Mhz a cpu, 40Gb, 768Mb.

Helló
Laptopvásárlás elött vagyok és eddig ezt a két gépet néztem ki.
Lenovo g560A és DELL Studio 1558
Mi a véleményetek? Vagy mást ajánlotok? Játékra, internetezésre, filmnézésre használnám.
Aki mondjuk játszik, azt mennyire érint hogy mondjuk L1 1Mb-os, vagy L1 2-4Mb-os?

Ezt szeretném venni:Asus K50AF-SX016D
Tudtok ennél jobb gépet, 140.000HUF alatt?

Be lehet egy ddr2-es 1Gbos notebook ramot, beletenni egy olyan notebookba, ami tartalmaz ddr2es memóriát, és van szabad slot. Vagy elõtte van még més is amit ellenõrizni kell? vagy ha csak ezt figyelem lesz a zárlat vagy gond?

redmonk
akkor megrendelem

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

theone91
Elindulni elindul, de lehet hogy diavetítés lenne belõle... 😄

Amúgy az a noti megéri ennyiért.

Solten
Abszolute.

Saor Alba

redmonk
lesd meg amit az elõbb linkeltem én azt akarom megvenni.

Tibi7
Nem arra gondoltam hogy MW2 fullon... haha
sziasztok
200körül kéne laptop, játszásra is. ha kicsi a képernyõ az nem baj, monitort használnék itthon, csak ha vinném valahova, akkor lenne a saját képernyõ. asztalit eladnám, és 1 laptop lenne, aminek bikának kéne lennie.

hd 3200-al jàtszani? haha

Alienware m14x

redmonk

Tibi7
Sziasztok! Mi a véleményetek errõl?:
HP615
Elsõsorban netezésre, filmnézésre kellene, de nem árt ha alacsony grafikán játszani is tudok ha kedvem van. Szerintem elég j az ár-érték arány.
USB 3.0-s porttal rendelkezõ notebookot keresek, kb 210 ezerért.
Ehhez hasonló belsõvel: Intel Core 2 Duo 2,4 Ghz, 4 GB DDRII, FULL HD-s kijelzõ és egy ehhez hasonló VGA: 512MB ATI Mobility Radeon HD4570
Gyakorlatilag a legjobb az lenne, ha kapnék egy
ilyen notebookot USB 3.0-val
Valaki tud valamit vagy még várjak nyár végéig?
Solten
Hello.: #10118

Saor Alba

daniel93
Hali!
Egy megbízható laptopot keresek, amin mai játékok is futnak (jó ha csak közepes minõségbe is) valamint HD filmek lejátszására képes legyen. 170 000 - 180 000-et szánnék rá.

vannak olyan alaplapok amin JUMPER-rel lehet a BIOST resetelni, van amelyiken nincs CMOS JUMPER. Én a legegyszerûbb megoldást szoktam alkalmazni, amit !!!csak saját felelõsségedre hajts végre, mert akár egy levélnehezéket is csinálhatsz fél perc alatt!!!
1.) kapcsold ki a gépet, húzd ki a tápot és vedd ki az akksit.
2.) nyomd meg a bekapcsóló gombot így, ha esetlegesen valamelyik alkatrészben lenne még egy kis áram az most elvész.
3.) vedd le a hátlapot.
4.) keresd meg a gombelemet, és ovatossan vedd ki (figyelj rá, mert van olyan modell ami oda van forrasztva, ezt nem tudod kivenni!), mielõtt ezt megteszed fogj meg valamit, amin le tudod vezetni az esetleges töltést ami bened van.
5.) ha kivetted várj 20-30 percet, és tedd vissza az elemet.
6.) szereld össze a gépet és indítsd el.
Ha mindent jól csináltál, akkor be tudsz menni a BIOS-ba.
Ismétlem mindent csak saját felelõsségedre!

Solten
Hi.: link1, link2.

Saor Alba

azért ragaszkodok, mert olyan 2-3szor többet bir az akksija mint envy 15-nek, és nem fér el a táskámban 😄, egyszerübb a kezemben egy gépet vinni, mint egy gépet + még ezer kisebb nagyobb alakatrészét hordozni külön.

mellesleg most jött ki, ugyis esik az ára majd.

Alienware m14x

mindnere inkább mindenes kell, jáékra nem nagyon kell kigyurtnak lennie csak annyira hogy elfussanak rajta kisseb idõtöltére tervezett játék pl.: sims2-3 talán de nem muszály hogy ezek kissebbek azon kívûl szövegszerkesztés netezés ezekre a hétköznapi dolgokra és lehetõleg 150.000Ft-alatta legyen

trogerzsiger
Hello!

tudom hogy nem idevág, de sajna nem találtam segítség topikot. Na van egy fujistsu lifebookonk. Nõvérem kapta a fõnökétõl, és van rajta jelszó, biosba nem tudok belépni mert elõtte kéri, kint van siemes logó teljes képernyõn és akkor jön be egy kis ablakon a jelszó. Hívtak már fel szervizeket, aztmondták hogy ezt egyszerû megszüntetni, csak nem emlékszik rá hjogyan kell.. :C Ja és a fõnöke se emlékszik a jelszóra :C Tudtok segíteni?

hykao
Csak a lényeget nem írtad...mire és mennyiért?
hello én is most valamilyen notebookeon gondolkodok nem netbookon valami jó kéne aránylag jó áron azért vannak olyan megkötéseim is hogy legalább 2 GHzen fusson a proci meg hogy wifi legyen benne meg webcam microfonnal meg hogy jól nézzen ki meg vannak olyanok is amik elõny de elhanyagolható nálam olyan mint pl.: a bluetooth meg a numpad és elõny még a multitouchos touchpad ilyen feltételekkel tudnátok valamit ajánlani ?

Edizon
Köszi a segítséget!

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

hykao
Miért ragaszkodsz hozzá? Nem fér-e el a laptop táskában a külsõ usb-s optikai meghajtó? Amúgy Envy 15 Ebay-en 1100USD postaköltséggel, Envy 14 meg 1500...és a 14-esben csak 5650-es a videokari...szóval egyértelmûen az Envy 15, ami jobban megéri...
sziasztok!
Toshiba notik milyenek megbízhatóság és szervíz szempontjából?
de mire jó papirnehezéknek? valami pontosabb infó?

@cantu envy 15öt ebayröl szerezhetsz simán, mondjuk én inkább envy 14-et néznék, alig kisebb vmivel, viszont én ragaszkodok az optikai meghajtohoz vhogy...

Alienware m14x

LeventeV
500-600 euroert mondjatok jo laptopokat. kosz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Solten
Solten
Hello. Vehetsz hozza garanciat/+2GB-t...: link 😊 (itt meg olcsobb: link)

#10117: nincs mit.

Saor Alba

Értem.
Kösz szépen

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Solten
Hi, a T6570 45nm, 35W TDP, ugyanugy fog melegedni mint az Athlon II M300 (45 nm, 35W TDP)... De lehet hogy jobban, mert az Intel kisse mashogy ertelmezi a TDP erteket... Amugy is sok fugg a keszulektol, a hutes kialakitasatol, stb. Geforce Go 105 + jatek -> 😄DD

#10112 (ha 130k korul huztad meg a hatart...)

Saor Alba

Hali,
hykao hol tudok hp envyt nézni mert semelyik honlapon nincs róla rendelhetõség.. egyáltalán itthon forgalmazzák?
Hellosztok.
Szeretném leváltani az asztali gépemet egy laptopra, mivel az kevesebbet fogyaszt és amire az asztalit használom ahhoz felesleges (HD filmek, net, msn, ritkán TOCA 3).
Kinéztem két gépet ami kb ugyanazt tudja csak az egyik Intel-nVidia míg a másik AMD-ATi.
Extensa /Intel/
Aspire /AMD/
Szerintetek melyik lenne jobb a fent említett dolgokhoz? A kinézet az nekem csak másodlagos, de ami fontos az a melegedés, ugyanis apám gépe /AMD-s/ nagyon hajlamos a melegedésre és néha már kellemetlenül meleg szokott leni a csuklótámasznál. Ezért gondoltam hogy talán az Inteles nem melegszik annyira.
Ezeket figyelembe véve melyiket ajánlanátok nekem?
Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Természetesen szétnéztem, ott ahol majdnem 1 hete 193k volt már ottis 200k felett árulják.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Solten
Ok, ez esetben: link.

Saor Alba

hykao
Inkább a HP, és ha lejjebb olvasol kb. pár hozzászólást, akkor találsz ugyanilyen HP gépet kicsit gyengébb procival, 1GB-tal kevesebb rammal 200e-ért is...persze, ha a pénz nem számít, akkor hajrá! ...bár 270e-ért én már inkább egy HP Envy 15-öt vennék...
hykao
Gyõzõdj meg róla, hogy a videokártya játsza-e a filmet hardveresen, és nem a CPU szoftveresen...pl. Media Player Classic Home Cinema lejátszó alkalmas ennek eldöntésére. (Ha hardveresen játsza, a bal alsó sarokban ott lesz zárójelben, hogy DXVA)

Ezen kívül nem mindegy az integrált videovezérlõ pontos típusa sem. A 4500M még nem, a 4500MHD viszont már képes hardveres videolejátszásra...természetesen megfelelõ lejátszó program és megfelelõ kódolású video esetén...
hykao
A 4500MHD igen, megfelelõ videolejátszóval...
theone91
Ja, de az Intel oldaláról minimális szenvedéssel be tudtam szerezni a drivert.

theone91
Igaz, sokrétûbb teszt kéne a kari képességeibõl...

Átlagfelhesználásra, 720p-re jó. Win7 mellett macerás drivert keríteni a panelhez, ha a gyártó annyira b*lfaszkodik, mint az Acer. Sem a laptohoz adott driverlemezen, sem az Acer hivatalos support oldalán nem volt olyan driver ami kompatibilis a Windows7-tel.

Amúgy meg vagyok elégedve a karival, de driver nélkül felléphetnek Aero-bugok (villódzanak az esztétikai elemek pl.).

Hali,
Az Acer-rók és Sony-ról lemondtam, ne kérdezzétek miért...
Most 2 fajta notim rágódik de nagyon nehéz eldöntenem, mindjárt belinkelem õket..
http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6582&category_id=1&keyword=dv6&option=com_virtuemart&Itemid=8

http://shop.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=6432&category_id=1&keyword=n61jv&option=com_virtuemart&Itemid=8

Persze használnám játékra is, de most az elsõdleges az lenne hogy melyik a strapabíróbb a 2 közül.. HP vs. ASUS
A HP-t a kinézete miatt bíróm nagyon...
Az Asusról meg semmi rosszat nem hallottam...
Melyik az a laptop amelyiket nem kellene 2 hónaponta szervízbe vinni?

Válaszotokat elõre is köszönöm...HP-egyszerûen nagyszerûHPlinkas
franc0
Kíváncsiságból megnéztem Intel GMA950 alatt (proci T7200). Simán ment, szóval ez a videó nem az az izzasztó típus.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

theone91
Na, ezt a ezt a (1080p, avi) kisfilmet is röccenésmentesen, simán vitte.

theone91
Nekem ilyen karim van (egy Acer e-machines E725-ben), nem túl erõs viszont a 720p-vel hibátlanul megbírkózik, 1080p-t nem próbáltam, most szedek egy 1080p sample-t.

Üdv, az lenne a kérdésem, hogy Intel GMA 4500M kari le tudja szépen játszani a HD filmeket (720p, 1080p)?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player