16455
  • Viktor9202
    De a játékon kívül minden másra tökéletesen használható? Remélem a HD film nem tép rajta...
  • Lacee86
    Játszani ezen nem fogsz tudni, mert ahhoz harmatgyenge a benne levő kártya.
  • Viktor9202
    Helló

Most szeretnék laptopot venni, és ezt néztem ki magamnak

http://www.argep.hu/popup.asp?pid=111271044&pnr=10001&foto=1

Sokan dicsérik, nekem legfőképpen filmre, internetezésre, zene hallgatásra kellene, meg néha napján egy kis játék. Szerintetek megfelelő választás?
  • Ghin
    az operációs rendszert megoldom
  • Ghin
    gépigény: http://gepigeny.hu/games.php?id=873&c_start=1210
  • Ghin
    Hy all :)
    tudnátok ebben segíteni? -
    amd athlon ii dual core p340 2.2 GHz processzor , 3GB / 1066 Mhz memória, 320 GB HDD, ATI Mobility Radeon HD5470 512 MB DDR3 videó kártya , DVD-Supermulti, WIFI, webcamera , Windows7 Home premium 64 bit operációs rendszer - ez az a notebook amit kinéztem, am a neve: PACKARD BELL TK81-SB-213HG Notebook vinné-e ezt a játékot : Prototype?

• Higany
    Hát nekem az a rossz tapasztalatom, hogy a folyamatosan akksival használt notikba 1-1.5 alatt kimúlnak az akksik. Hiába mindenféle maximális lemerítés. Nem hiába adnak mindegyikre csak 1 év garit.
  • willis
    igen gondoltam rá, hogy áramszünetnél bosszankodni fogok, ezért asszem nem veszem ki. főleg, ha azt mondod, hogy nem igen lesz baja neki.
  • makkero
    Bocs a naiv kérdésért, de azt az "akksi kisütést" hogyan csinálod? Addig működteted akkuról míg le nem merül teljesen?
  • willis
    nem kaptam :(
  • Higany
    Nem kaptál hozzá driver cd-t? Én általában szinte mindent fel szoktam rakni róluk.
  • willis
    ma megvettem a gépet. ezt
    kérdés, hogy milyen drivereket kell feltenni, mert a hűtőventi folyamatosan megy és kicsit bosszantó már. a dell oldalán van egy pár, de melyek a fontosak?
  • Higany
    Nah, ma megrendeltem ezt a notit, szombaton hozom el. Ha valakit majd érdekel és írok róla tapasztalatokat.
  • Terence007
    Kiveheted, de az első áramszünet után többet nem fogod szerintem. 2 éves laptopomét soha nem veszem ki, csak időnként kisütöm és alig csökkent pár perccel az akksis üzemideje.
  • passatgt
    apple cuccoknál úgytudom nem kell
  • Higany
    Ajánlott!
  • willis
    kérdés:

hosszabb otthoni használat mellett (ha mondjuk egy-két hónapig nem viszem a gépet semerre) a gép aksiját ki kell-e venni ha folyamatosan hálózatról 230v-ról megy?
  • Higany
    Még annyi, hogy remélem ezen nem rontottak el semmit, mert ez alapján veszem meg a másik helyen. De vásárlás előtt még rákérdezek.
  • Higany
    Köszi az infót és bocs, de nem néztem meg lejebb.
  • Solten
    "Hi! Szerintem te rossz memót linkeltél, mert a notiba DDR2-es megy és te hármast linkeltél"

Hi, ipon szokas szerint elirogat, olvasd a tulajok kommentjeit lejjebb.

"Szerinted van ennél jobb max. kb. 160e-ért?"

Hasonlo gepek egy tizessel dragabbak, szvsz eleg korrekt ajanlat ez a Lenovo. Jobbat nem fogsz kapni ennyiert.
  • Higany
    Hi! Szerintem te rossz memót linkeltél, mert a notiba DDR2-es megy és te hármast linkeltél. Nem kötekedni akartam. Szombaton megyek a notiért. Ezt néztem ki. Szerinted van ennél jobb max. kb. 160e-ért? Memót még veszek bele, ha tudok, még 3 GB-ot. Köszi! Üdv!
  • Solten
    link + extra memo hozza: link.
  • Solten
    Hi, szvsz a GeForce G 310M hurka ilyen celokra.: link1, link2, link3.
  • ravensoul
    Rendben, akkor inkább gyűjtögessen még egy kis pénzt, akkor vehet majd egy olcsóbbat!
    Köszi mindenkinek a segítséget!
  • karajjj
    ez egy netbook, 10 colos kijelzője van csak
  • ravensoul
    Ezt találtam hirtelen: http://www.mp4bolt.hu/minix-netbook-m1100-10os-intel-atom-n450-2-gb-ram-fekete-p-914.html
    Mit gondoltok?
  • Lacee86
    Ha csak netre kell neki, régebbi használtat tud venni ennyiért, ill. azt kevesebbért is.
  • Cat 02 #11422
    Valami netbook kéne neki ennyiért.
  • Lacee86
    70 ezerért még monitor nélküli PC-s konfigot is elég szerényet, nemhogy laptopot...
  • ravensoul
    Mit gondoltok, max 70ezer Ft-ért lehet venni új laptopot? Egyik ismimnek kellene és nem tudna többet költeni rá. Csak netezésre használná, így annyira nem fontosak a paraméterek. Kikötése, hogy webkamera legyen hozzá! :D
    Szerintetek?
  • Lacee86
    Na ja, az még jobb. Mert ahogy megnéztem, nem is rossz laptop, egy egyszerű asztali gépet simán helyettesít. Eladni meg csak bagóért tudnád, így neked meg relatíve sokkal nagyobb érték marad.
  • karajjj
    kolléga akar a fiának max 150-ig egy laptopot, gondolom játék, net, film a lényeg... (játék téren nem kell krájziszra gondolni) linkelnétek párat 130-150 közt, ami megéri az árát?
  • mousee
    Nem akarom eladni, egyelőre az a terv, hogy asztali pc lesz belőle. Rákötöm a TV-re, kap egy vezeték nélküli egeret/billt. Jelenlegi asztalit valószínűleg kiváltja, mivel az se tud sokkal többet, de legalább zajos, és sokat fogyaszt :)
  • Lacee86
    Esetleg meghirdethetnéd, bár nem túl jó referencia egy rossz kijelzőjű használt laptop, de sztem lenne rá érdeklődő, és meg tudnátok egyezni.
  • mousee
    3 éves, és a videódeszka része adta meg magát. Gyönyörű szép kék képet ad. Külső monitorra szépen adja a jelet, de nálam a mobilitás baromi fontos, szóval számomra elment a levesbe :(
  • Terence007
    Mennyi idős volt a laptop, mi baja lett?
  • mousee
    Hali,

Mi a véleményetek róla?

Mostani laposom meghalt (Acer Aspire 5536G R.I.P.), és többe lenne javíttatni, mint amennyit az én lelki világom engedne.

Amire a fenti kütyü kéne:

Néha játék, videók vagdosása, fényképek rendezgetése, retusálása, plusz ugye a szokásos nethasználat, de ez evidens.

Szerintetek megéri az árát?
  • peetfire
    Köszönöm szépen
  • franc0
    Régebbi és lassabb proci van benne, hiába hogy az órajele magasabb. Ezen kívül kevesebb a jótállás.
    Ez a kettő sokkal többet ér, mint az 1 giga RAM, amennyivel több van a Toshibában. Meg a Dell-en van HDMI is, jól fog az még jönni.
  • peetfire
    Oké,köszönöm,akkor ezt rendelem :) Azt leírnád még,hogy mitől rosszabb a Toshiba?