16455
  • repvez
    Akkor pontositok, azért a VGA ha ugy adodna elbirjon a játékokkal is , ha nagy ritkán a gyerek elviszi ,de nem ez az általános felhasználás. Amit én nézegettem DEll-t abban ATI 7670 vagy 820M-es VGA is van. igaz i3-assal.
    Ezért kérdezem, hogy ezeknél erősebb konfig lenne e ami az árba belefér vagy optimálisabb a kihasználás.
    Gondolok itt az APU ba épittett VGA + Dedikált VGA párosra vagy egy inteles proci,de erősebb VGA vagy erősebb Proci hasonló kategóriás VGA-val.-
    15,6"-os legalább.
  • Lacee86
    Írtad, h nem kell játékra. A HD4000-nek meg sem kottyan egy HD film lejátszása. Egy HD3000 is simán elbír vele. HD4000 az már régebbi játékoknál kisebb játszogatásra is elég.
    Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2014.11.26. 18:37:58
  • repvez
    Hát az lehet,de nem használtban gondolkozom és nem 14"-on mert azon a filmek nem mutatnának jól.
    És az intel GPU nem hiszem, hogy olyan nagyon acélos lenne egy ATI vagy Geforcal szemben.
  • Lacee86
    Német nyelvű billentyűzettel...
  • n003
    pedig csak jót akar .. pl garancia 2017 március bár valszínű hogy hamar vevő lesz rá valaki
  • repvez
    Tudtam, hogy ez lesz , hogy megint előjönnek, hogy 140k ért nincs minőségi gép mert csak a 300k fölöttiek az elfogadhatóak.
    Miért nem lehet azt elfogadni, hogy valakinek nincs rá több és ebből szeretné a legjobbat kihozni és ami nem a gari idő+1 nap után megdöglik.
    Ebben szeretném a jártasabb emberek tanácsát kérni, nem az elvi e-pénis méricskéléséről.

Mivel nem vagyok otthon a mobil alkatrészek világában igy nem tudom, hogy melyek a mostani trendek az erőviszonyok . láttam a felső két linket ,de az sokat nem mond számomra.
    Tehát mégegyszer nem játékgépet akarok, hanem otthoni felhasználásra egy olyan tipust ami az árához képest a legtöbbet tudja.
  • Dobronski
    Használt üzleti.
    140k és a minőség nem fér össze.
  • repvez
    Üdv! az egyik ismerősöm laptopot szeretne venni 140k a max keret rá. idősebb korosztály, tehát nem játékra kell,de azért legyen időtálló a teljesitménye és a minősége. FHD filmek és internet meg pár felhasználói program használat lenne a feladat.
    Dell márkát nézett,de ha ebben az árban lenne más jobb ár/teljesitmény mutatójú gép akkor az sem lene rossz.
  • Sippie
    akkor marad az asus :D
  • SzirmosSzisza
    Lenovohoz

[spoiler]
    Bizonyám hogy tudok. Lenovo gép: vásárlás után 4 nappal alaplaphibásak lettünk. Ügyesen írtam a TMX Kft-nek, emailt mivel nem lehet őket elérni telefonon, és ők az egyedüli hivatalos szervíz. A futár jött is érte, ahogy kell. 2 hónap szó nélkül eltelt, pár naponta írtam nekik hogy mi a helyzet, az "alkatrészre várunk, please wait" sablon emailt kaptam mindig. megfenyegettem őket, hogy vagy kapkodnak, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok, egyből jött a jegyzőkönyv, miszerint nem lehet javítani, kapok egy másikat a laptop.hu-nál. Bementem, 2 hét elbírálása volt az általuk kiállított jegyzőkönyvnek, ami idő ismét a TMX oldalán telt el. Konklúzió1: 2,5 hónap múlva újra lesz géped.

Lenovokat Magyarországon a Telemax szervizeli, nekik kell írni, eljön érte a futár, elviszi, azt majd hozza. Link: http://tmx.hu/
    Mondjuk elég tróger banda, nyáron én is elküldtem nekik szervizelésre, ültek rajta másfél hónapig, majd kijelentették, hogy akkor kicserélik, de azt le kell papírozniuk a Lenovoval, szal az volt +1 hónap, úgyhogy remek kör volt.
  • Sippie
    Üdv!
    Laptopot kéne venni ismerősnek, és az lenne a kérdésem hogy márkák szempontjából megbízhatóság illetve hazai szervíz tekintetében mi ajánlott? Dell-t, HP-t kerüljem, annyit már tudok. Asus, Acer, Lenovo? Nem gamer, csak valami egyszerű netezős, filmnézős laptop kell. Válaszokat előre is köszönöm.
  • Rogerke
    Sziasztok!

Laptopot szeretnék vásárolni, eme kettő között vacilálok, játékra is lenne használva azért, persze nem maximális részletességen!

http://www.laptopszalon.hu/notebook/jatek-gamer_laptop?prodtags=jatek-gamer&pg=2#pid_12202

http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_7537_Intel_Core_i5_4200U_6GB_500GB_NVIDIA_Windows_8_Ezust-aluminium_DLL_7537_157788_10112.html

Előre is köszi a válaszokat!
  • lippet
    Erről mi a véleményed? Az újabb játékokkal megbirkózna? Az aláírásomban szereplő asztali gépemet cserélném le, ahhoz képest gondolom jobb ez!?
  • Lacee86
    Ugyanaz a gyenge videokártyája van. A jobb procival, több rammal nem vagy igazából előbbre.
  • lippet
    Ezzel a laptoppal már lehetne valamit "kezdeni"? 8GB ram-mal venném!
  • lippet
    Nem a játék az elsődleges cèl, de nem lenne baj, ha egy-két újabb game elfutna rajta.
  • Lacee86
    Mennyire releváns, h játékra használd? Mert ha fontos szempont, akkor 150 sajna nem elég.
  • lippet
    Tudsz ajánlani valamilyen lapost 150 körül?
  • Lacee86
    Hát ezt nem játékra találták ki. 1-2 kisebb gépigényű eldöcög rajta. Kérdés, h a hűtése milyen.
  • lippet
    Hali!

Erről a laptop-ról mi a véleményetek? Lenovo G50-45. Játékokat, hogy bírná?
  • Firerock
    Nem tudom jó helyre írok e,de ha nem akkor töröljétek:
    Vettem egy USB 3.0 pendrive-ot(mini) autóba zenét hallgatni. a gépről nagyon gyorsan felteszi rá a cuccokat,de amikor bedugom a kocsiba akadozva játssza le a zenét. Próbáltam már mindenféle formázást,semmi eredményt nem hozott. Egy sima 2.0-ás pendrivera feltettem ugyanazokat a zenéket,az tökéletes volt. Számítógépen hibátlanul játssza le a 3.0-ást is. Azért használnám a 3.0-ásat mert az mini,tehát nehezebb kitörni. Remélem tudtok valami segítséget adni. Előre is kössz
  • Dobronski
    Használt üzleti.
  • Szolnokboy1
    Sziasztok! Laptopot akarok vásárolni. Cél: internetezés, munka -> mindez megbízhatóan, gyorsan, továbbá HDMI-n keresztül filmnézés 1080p + YT 1080p szintén megbízhatóan, akadásmentesen. Játék nem érdekel, nem játszom. Az alábbit néztem, a fenti célokra megfelel?

http://www.bluechip.hu/termek/acer-aspire-e5-571-3352-15-6--kek#ertekeles

vagy ez (bár nekem az Acer jobban tetszik)

http://www.bluechip.hu/termek/dell-inspiron-3541-a4-6210-4gb-500gb-linux-fekete-2

Esetleg, ha egyiket sem ajánljátok, mi lenne a megfelelő alternaítva? 110-120 e. Ft közt.
  • foldi6
    sziasztok, ezek a használt, "leselejtezett" laptopok közül melyiket lenne érdemes megvenni+megérik-e az árukat? 6 hónap garit adnának rá. Előre is köszönöm a segítséget!!
    -DELL Latitude E6400: 71.900 Ft
    -DELL Latitude E6410: 103900 Ft
    -HP Elitebook 6930p: 79.900 Ft
    -HP Elitebook 8440p: 109.900 Ft (Windows 7 Professional rendszerrel)
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Kinéztem magamnak ezt a notebookot, érdekelne a véleményetek.
    Igazából játszani annyira nem játszok, viszont fontos az összerakási minőség. Most egy Samsung np370r5e-02-es notebookom van. Recseg-ropog, a billentyűje borzalmas.

Őt néztem ki:
    TOSHIBA

Igen.. tudom Toshiba, de nekem nagyon megnyerő (hölgy tulaj)
    Ami fontos.. nem arra megyek, hogy erősebb config legyen.
    Köszönöm előre is a segítséget
  • Shiwo
    Hali,

haveromnak kellene laptop, 150-200k körül, lehetőleg megbízható márka..
    annyi elvárása van, hogy menjen rajt a World of Tanks..

Előre is köszi a tippeket
  • ATi0021
    Sziasztok laptop vásárlásán gondolkodom, ezt néztem ki:
    http://www.aqua.hu/asus-k551lb-xx203d-notebook-ezust-268447.html

Vélemény? Aksinál számít hogy belül van és hogy 3 cellás? Mit takar, hogy mennyi cellás, több jobb? ASUS és Dell, talán HP gépek érdekelnek, hasonló árban mint a fenti, szerintetek más jobb lenne?
  • cibi17
    HP Pavilion 15-N050SH F2T48EA fehér 2 év
    ACER Aspire E5-571G-670C NX.MLCEU.004 fekete 2 év
    Dell Inspiron 3537 DI3537A-4200-4GH50D6BK-11 Fekete 3 év
    Lenovo Ideapad G50-70 59-424342 fekete 2 év
    Lenovo Flex2 59-431819 fehér 1 év
    Lenovo Z50-70 59-424598 fekete 1 év
    valakit érdekelne?
  • Firerock
    Sziasztok!
    Van egy HP Probook 4740s laptopom. Ebben ugye két videókártya van,egy processzorba intergrált Intel HD Graphics 400 és egy Ati Radeon 7600M szériás.
    A probléma az hogy az eszközkezelőben látja mind2-t és mindkettőre azt irja hogy hibátlanul működik(legújabb driver az Ati-n),viszont a programokban ahol ki lehetne választani a videókártyát(pl most a Space Engineers-ben vagy éppen a FURMARK-ban) ott csak az Intel látszik,úgyhogy arra gondolok hogy a másikat nem is használja. Minden teljesitménycentrikusra van állitva,Catalyst-ban is maximális teljesitmény-en van. De továbbra is csak az van. Ha letiltom az Intelt akkor el sem indul egyik játék sem.
  • Dobronski
    Sajnos ez van. Ipari.
  • Lacee86
    Hát, ha nem is kuka, de ránézésre biztos nem az a minőség, mint pl. az én K53-asom.
  • Dobronski
    Asus X series = kuka
  • Lacee86
    Én biztos, hogy nem vennék ilyen böszme nagy notit, de hardverileg ok.
  • cibi17
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_x75vb_ty057d_fekete/507177
    na? :)
  • Lacee86
    AMD-t én nem vennék, legalább is procit. A mobil VGA-kat meg nem nagyon ismerem belőlük.
  • cibi17
    én is ilyesmiben gondolkozom.. és h ha amd? akkor mit szabad belőle venni? milyen proci és vga?
  • Lacee86
    Min. i3+GT 740M. Asus, Dell, Lenovo, HP.
  • cibi17
    sziasztok.
    150-160ért keresne egyik haverom egy jó laptopot, amivel lehetne játszani is.
    szóval jó lenne, ha lenne benne valami jó vga, meg egy jobb proci.
    és MIN 4giga ram..
    köszi ;)
  • Lacee86
    A Lenovo, de i3-mal jobb lenne...
  • ronihun
    Sziasztok ismét!
    Sokat vacilláltam, viszont mivel nincs több időm válogatni ezért leszűkítettem ezekre:
    Lenovo Z510
    Dell 3542

Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül? A Dell-ről jobbakat olvastam és jobb processzora van, viszont a Lenovo-ba +500GB és jobb VGA található, és matt képernyő. Azért nem tudok dönteni, mert volt pár panasz a Z510 képére és wifi vételére is.