Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
...
...
...
...
Tudnátok ajánlani egy olyan laptopot, ami kb. 100-130 ezer körül mozog, inkább 100 felé és filmezés, photoshop mellett akár játékra is lehet használni? Gondolom ennyiért nem várhatok csodát, szóval nem elsődleges szempont egyáltalán, hogy aktuális játékok max grafikán fussanak, inkább az hogy pl. pár éves játékok zavartalanul elmenjenek rajta és még egy darabig ne legyen vele gond ilyen téren. Vagy ennyiért ez nem lehetséges?
Köszi előre is.
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
laptopot vennék,ezt néztem ki,illetve ajánlották: link
esetleg lenne ennél jobb vétel? kb. ennyi pénzem van rá,esetleg valamivel több.
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.09.12. 22:30:14
Utoljára szerkesztette: matecsavo, 2014.09.12. 21:12:07
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
bocsi a sok helytelen linkért, elvileg ez már jó lesz.
A segítséget nagyon szépen köszönöm, illetve az eddigiekért is nagyon hálás vagyok !
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pl. én laikusként a lenovot csípem 😄 Dell, Hp-t vhogy annyira nem favolom.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
30 ezerért nem kapsz normális full HD monitort, +30 ezret rátenni egy laptop árára a full HD kijelző miatt ostobaság. Miért ragaszkodsz ennyire a fullHD-hez, egyáltalán, mire használod a gépet?
Nem tudom eldönteni, hogy 1366*768 pixel felbontású laptopot vegyek, és mellé egy 30 ezres fullhd külső monitort vagy +30 ezerért vegyek inkább fullhd-s laptopot?
Azért nem tudok dönteni, mert nem tudom, hogy milyen képe van egy IPS kijelzős laptopnak az asztalihoz képest, és azt is szeretném tudni, hogy ha külső monitort csatlakoztatok egy laptop hdmi portjához, akkor több lesz-e a válaszidő, mintha asztali géphez kötnék monitort?
Pl. Kerülőúton megy a hdmi csatlakozóhoz a jel?
A laptopok monitorja nagyobb válaszidővel rendelkezik mint egy asztali monitor?
Volt már nem egyszer, hogy 2-3 munkanapot töltés nélkül lenyomtam vele (azért persze nem folyamatos üzemre kell gondolni)
Meg azért a 13,3"-os kijelző is csalás kicsit ilyen téren 😊