Tizenhét Zenekar

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megható, hogy még mindíg megy ez a fórum, de azért ne hanyagoljátok el az új fórumot se, az új honlapon-ha valaki nem ismerné még: www.tizenhet.hu!
sapkafej
a kultiplexben lesz vmi, legalábbis én úgy hallottam, talán 19-én, de nem tutkó

György

Roly
mikó lesz vmi megmozdulás?

Oi!

Sziasztok. Már nagyon várom a szombathelyi bulit, rég láttalak már titeket. Már nagyon hiányzott az a hangulat amit ti eltuttok követni. Csak így tovább. Sok sikert!
u.i.: remélem a sárika már facér.igazi hódolója vagyok.
Jön a Múmin!
Jön a Múmin!
Jön a Múmin!
Sziasztok fórumozók!
Sümy, ez a kifejtõs ömlengés annyira szép lett!<#whatever> Teljesen meghatott!
Lerövidítve: létezik a zenekar és lesz koncert Szombathelyen februárban, de hogy pontosan hol, az még rejtély!
Annyi biztos érdemes lesz eljönni! A fúvos szekció 3-ról, 4-re bõvült (2 szaxi, 1 trombi, 1 harsona), így a zene is gazdagodott (Balázs elfogultság nélkül:profi). Sümy 10 kézzel tépi a bass-húrokat, úgy ahogy csak Õ tudja igazán. Szasza hangosabban üvölt és alaposabban vetkõzik mint valaha. Kápé "tejbetökmosolya" ismét a régi. Az új gitáros bénább, mint Tilla mester, de legalább lelkesebb!<#zavart1>
Peache
Tetsuo
Húgom szokta hallgatni, így objektív véleményem alakult ki a zenéjükrõl..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bocs Marci, de csak a te jelszavad jutott eszembe!

Csak, mivel épp kurvára ráérek, gondoltam befirkantom a tényállást:
A zenekar Zalaegerszegi - egyébként kibaszottul ütõsen fasza - koncertje után, hirtelen elhatározásból feloszlott, ahogy az már többször, még annak bekövetkezte elõtt, hamisan, bár hírértékszerûen szárnyra kélt.Részben a fúvósok, részben a Tilla örök nyafogása miatt, (pluszmínusz pár tényezõ) de a Kápénál ott borult ki a bébipelenkaszagú bili, és csendes õrültként mosolyogva bejelentette, hogy márpedig õ így nem folytatja.Ez azért volt különös, mert ezalkalommal komolyan is gondolta.Fel is oszlottunk.Elviekben.Viszont többen úgy gondolták, Marcival Zsoltival, Silverrel az élen, hogy azért õk ezt mégiscsak szeretik csinálni, inkább változtatni kéne a hozzáálláson, akár tagcseréket csinálni, meg ilyenek, csak abbahagyni ne kelljen.Tilla viszont hajthatatlan volt, nem akart visszajönni a zenekarba, - rajta kívül mindenki, még a Kápé is úgy gondolta, érdemes - így én váltottam basszusról gitárra, és Danit az új basszusgitárost kezdtük a számok alapjaira tanítgatni.Három próbát töltöttünk el ezzel a felállással, de kiderült, hogy Dani nincs igazán ráhangolva a ska zenére, inkább a HC felé húz a pici szívecskéje, tehát más választás híján ismét nyakamba vettem a bõgõt.Pedig gitáron kiélhettem volna magam végre...!Hat húr...!Hjaj!Node a zenekarért mindent!A hozzáállás változása, ami az eredeti alappillére volt a "gyakorlati fel nem oszlás"-nak,nehezen követhetõ, vannak hiányosságai, de a törekvés a tökéletesre már így is 200%-os.Mivel a fúvós szekcióból indultak a problémák - persze a Marci tökéletesen fénylõ, harmatlágy, varázslatos, tehénszemekkel visszabámuló csillámló glóriájának házatájának szóval nem érintésével - a Gombos család méltán bebizonyította törekvését: Zsolti átnyergelt szaxofonra, melyen szolgálatban, munka közben is gyakorlás céljából játszik, Sára pedig hõn szeretett lovagját, az acélos jellemû legújabb tagunkat Balázst, aki remek ajánlólevéllel érkezett hozzánk egyenesen a Little Band-bõl, trombitálásra kérte fel, hogy a mi színeinket erõsítse jelenlétével, és játékával egyaránt.
Így most ezzel a viszontagságos idõszakkal a hátunk mögött igyekszünk ismét belelendülni a szórakoztatásba, eljutni szeretett közönségünkhöz minõségi zenei anyaggal, - tényleg, itt jegyezném meg, hogy Itcuintlipotzotli címen új cd-t gyártottunk múlt nyáron(..új..?!), érdemes keresni rajtunk! - és úgy néz ki, hogy február vége környékén Szombathelyen, az Oladi Mûv. Központban lesz is egy ránk épülõ buli további ska fellépõkkel, hogy újult erõvel, frissen térhessünk vissza a köztudatba.
Nos az én szemszögembõl ez így néz ki. Remélem mindenki, aki szívén viseli a zenekar sorsát, most sóhajt egyet, és megnéz minket ott és akkor.
Pá: Sümy
hello,
mikor is lehet látni titeket a környéken?
Konkrétan mire is gondoltál?
Tetsuo
Az egy szar.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gratula srácok, jó volt az április 30-ai gyõri koncert. Eddig még nem hallottam a bandát, de nagyon bejött. így tovább!!
És még mielõtt Csokispeti bajtárs elfeledné, ismét van új koncertdátum:
2004.05.14 Végállomás Klub Need For Weed 2.
- Pannonia Allstars Ska Orchestra
- Tizenhét
- Nemérdekes
A beugró a lehetõ legoccsóbb: 600.- HUF
Minden Rude Boyt és Girlt várunk!!!
Peache
Sajna honlapunk hozzáférhetõségével kapcsolatban
nehézségeink támadtak nem tudjuk egy ideig frissíteni, de
van egy új koncertdátum amit szeretnénk megosztani veletek:

2004 április 24. (szombat) Diáknapok Egyetemi kollégium Keszthely kezdés 21:00 + boogiemamma;

GYERTEK EL!!!
okés köszi azért mindenképpen elmegyek
nagy buli lesz!
minden jót rude boyok :D!
üdv
Úgy tudom 3 zenekar lesz:
egyik a a Deadbeats, másik mi, a harmadik zenekarnak nem
tudom a nevét, csak annyit hogy asszem csornaiak.
Többet ne tudok segíteni, mert mi sem tudunk többet.
ÉS hány zenekar lesz? és kik?
A gyõri buli nem a mi szervezésünk, a Torokban
érdeklõdjetek, ha õk rábólintanak felõlünk semmi akadálya,
de úgy tudom már megvan a konkrét mûsor.
Hello!
Írtam ímélt csak nem válaszoltatokmég úgyhogy ide is írok
szal Gergõ vagyok a gyõri WatchMyBag nevû zenekarból és azt szeretném kérdezni hogy nem játszhatnánk-e elõttetek 30.án.
lessétek meg a honlapunkat: www.extra.hu/wmb
elõre is köszi
Hella!
a gyõri koncert elõtt nem leszmár semilyen buli??
jó lenne vmi itt pest környékén..
:D
pááá!
Nem kell a duma KáPé!!!:)))))))))))))
Marcee odabaszos a háttér, ez most tényleg jó!!!
Holnap reggae, sör + minden!!!
Hejj fórumozók!!

Hát nincs bennetek kitartás? "Csupán" másfél napos a regisztrációs procedura nem kell tõle megijedni.

Ha minden jól megy Marci jóvoltából hamarosan lessz saját fórumunk mindenféle regisztrációs szarság nélkül. Addig is kitartás!!
Ja Kápé közben rájöttem, hogy miért "csokis"peti a neved... Legalább ne "kented" volna rám! Ezek szerint tényleg megviselte a gyomrodat az a sok fránya lejtõ:DD
Tegnap még meghallgattam a Hepcat Home-t, ezt tényleg nem hagyhatjuk ki!!! De még van ezen kívül legalább 10 jó dal tõlük...:DDD
Peache
Silver csak a magad nevében beszélj!!
Az a te szarod volt!!!!!!!
Üdv.
Szerintem meg töxar volt a pécsi turné és ezt már nehezen mossátok le magatokról! Nekem sikerült...:DD
Marcee fotókat mikor adjam? Hülye vagyok, mert elfelejtettem, hogy pécsi bulin nálam volt a fényképezõgép!!! Guszta képeket lehetett volna csinálni:DD
Písz
Szevasztok!!
Igazán fasza volt a pécsi buli!!!
kösz szépen a Pepitát a végén...:)))
megérte lemenni!!:)
játszhatnátok többször a Nem érdekessel!:)
Na HAL!
Ez annyiban tévedés hogy a Stunczorgo nevû helyen lesz és nem a Rákban de azért gyertek minnél többen!!!!
LuD
Megvannak a konkrétumok a pécsi buliról :

feb. 07. Hard Rák Cafe

Fellépnek még:
Nemérdekes (lemezbemutató)
Zagastic
Testi egyenleg

Gyertek el!!!
HElló a Február hetedikei buli a Rák nevû helyen lesz 8 órás kezdéssel, mindenkit szeretettel várunk.
Galy
Dátum: 2004. jan. 27. (2004. ápr. 26-ig)
E-mail: [email protected]
Irányár: 30000 Ft
JOLANA L-BASS 4 húros, "halványzöldmetál" basszusgitár jó állapotban, puha tokkal eladó.

gondoltam betolom ide is...hátha
Sziasztok! A május elsejei buli Bp-n biztos jó lesz. "Még szerencse" hogy már tízkor vége lesz, mert így mindenki idõben lefeküdhet aludni.:))Én azért egy kicsit sajnálom.
Szarintem faszák vagytok!
Szevasztok!Fasza a zenétek, nagyon teccik, mikor láthatlak titeket Nemesmedvesen? Heee? Gyertek minnél elõbb! Csá
Ezennel ezt a fórumot megnyitom!
A honlap nemsokára ismét fent lesz új dizájnal a tizenhet.punkportal.hu címen.
Oldal 1 / 5Következő →