229
A tizenhét zenekar általam ismert egyettlen fóruma, ahol lehet szidni szerencsétleneket, meg persze dícsérni is.
  • LuD
    Megható, hogy még mindíg megy ez a fórum, de azért ne hanyagoljátok el az új fórumot se, az új honlapon-ha valaki nem ismerné még: www.tizenhet.hu!
  • sapkafej
    a kultiplexben lesz vmi, legalábbis én úgy hallottam, talán 19-én, de nem tutkó
  • Roly
    mikó lesz vmi megmozdulás?
  • skahead
    Sziasztok. Már nagyon várom a szombathelyi bulit, rég láttalak már titeket. Már nagyon hiányzott az a hangulat amit ti eltuttok követni. Csak így tovább. Sok sikert!
    u.i.: remélem a sárika már facér.igazi hódolója vagyok.
  • LuD
    Jön a Múmin!
  • LuD
    Jön a Múmin!
  • LuD
    Jön a Múmin!
  • Silverboi
    Sziasztok fórumozók!
    Sümy, ez a kifejtős ömlengés annyira szép lett! Teljesen meghatott!
    Lerövidítve: létezik a zenekar és lesz koncert Szombathelyen februárban, de hogy pontosan hol, az még rejtély!
    Annyi biztos érdemes lesz eljönni! A fúvos szekció 3-ról, 4-re bővült (2 szaxi, 1 trombi, 1 harsona), így a zene is gazdagodott (Balázs elfogultság nélkül:profi). Sümy 10 kézzel tépi a bass-húrokat, úgy ahogy csak Ő tudja igazán. Szasza hangosabban üvölt és alaposabban vetkőzik mint valaha. Kápé "tejbetökmosolya" ismét a régi. Az új gitáros bénább, mint Tilla mester, de legalább lelkesebb!
    Peache
  • Tetsuo
    Húgom szokta hallgatni, így objektív véleményem alakult ki a zenéjükről..
  • LuD
    Bocs Marci, de csak a te jelszavad jutott eszembe!

Csak, mivel épp kurvára ráérek, gondoltam befirkantom a tényállást:
    A zenekar Zalaegerszegi - egyébként kibaszottul ütősen fasza - koncertje után, hirtelen elhatározásból feloszlott, ahogy az már többször, még annak bekövetkezte előtt, hamisan, bár hírértékszerűen szárnyra kélt.Részben a fúvósok, részben a Tilla örök nyafogása miatt, (pluszmínusz pár tényező) de a Kápénál ott borult ki a bébipelenkaszagú bili, és csendes őrültként mosolyogva bejelentette, hogy márpedig ő így nem folytatja.Ez azért volt különös, mert ezalkalommal komolyan is gondolta.Fel is oszlottunk.Elviekben.Viszont többen úgy gondolták, Marcival Zsoltival, Silverrel az élen, hogy azért ők ezt mégiscsak szeretik csinálni, inkább változtatni kéne a hozzáálláson, akár tagcseréket csinálni, meg ilyenek, csak abbahagyni ne kelljen.Tilla viszont hajthatatlan volt, nem akart visszajönni a zenekarba, - rajta kívül mindenki, még a Kápé is úgy gondolta, érdemes - így én váltottam basszusról gitárra, és Danit az új basszusgitárost kezdtük a számok alapjaira tanítgatni.Három próbát töltöttünk el ezzel a felállással, de kiderült, hogy Dani nincs igazán ráhangolva a ska zenére, inkább a HC felé húz a pici szívecskéje, tehát más választás híján ismét nyakamba vettem a bőgőt.Pedig gitáron kiélhettem volna magam végre...!Hat húr...!Hjaj!Node a zenekarért mindent!A hozzáállás változása, ami az eredeti alappillére volt a "gyakorlati fel nem oszlás"-nak,nehezen követhető, vannak hiányosságai, de a törekvés a tökéletesre már így is 200%-os.Mivel a fúvós szekcióból indultak a problémák - persze a Marci tökéletesen fénylő, harmatlágy, varázslatos, tehénszemekkel visszabámuló csillámló glóriájának házatájának szóval nem érintésével - a Gombos család méltán bebizonyította törekvését: Zsolti átnyergelt szaxofonra, melyen szolgálatban, munka közben is gyakorlás céljából játszik, Sára pedig hőn szeretett lovagját, az acélos jellemű legújabb tagunkat Balázst, aki remek ajánlólevéllel érkezett hozzánk egyenesen a Little Band-ből, trombitálásra kérte fel, hogy a mi színeinket erősítse jelenlétével, és játékával egyaránt.
    Így most ezzel a viszontagságos időszakkal a hátunk mögött igyekszünk ismét belelendülni a szórakoztatásba, eljutni szeretett közönségünkhöz minőségi zenei anyaggal, - tényleg, itt jegyezném meg, hogy Itcuintlipotzotli címen új cd-t gyártottunk múlt nyáron(..új..?!), érdemes keresni rajtunk! - és úgy néz ki, hogy február vége környékén Szombathelyen, az Oladi Műv. Központban lesz is egy ránk épülő buli további ska fellépőkkel, hogy újult erővel, frissen térhessünk vissza a köztudatba.
    Nos az én szemszögemből ez így néz ki. Remélem mindenki, aki szívén viseli a zenekar sorsát, most sóhajt egyet, és megnéz minket ott és akkor.
    Pá: Sümy
  • mind1
    hello,
    mikor is lehet látni titeket a környéken?
  • csokispeti
    Konkrétan mire is gondoltál?
  • Tetsuo
    Az egy szar.
  • SmallGreenET
    Gratula srácok, jó volt az április 30-ai győri koncert. Eddig még nem hallottam a bandát, de nagyon bejött. így tovább!!
  • Silverboi
    És még mielőtt Csokispeti bajtárs elfeledné, ismét van új koncertdátum:
    2004.05.14 Végállomás Klub Need For Weed 2.
    - Pannonia Allstars Ska Orchestra
    - Tizenhét
    - Nemérdekes
    A beugró a lehető legoccsóbb: 600.- HUF
    Minden Rude Boyt és Girlt várunk!!!
    Peache
  • csokispeti
    Sajna honlapunk hozzáférhetőségével kapcsolatban
    nehézségeink támadtak nem tudjuk egy ideig frissíteni, de
    van egy új koncertdátum amit szeretnénk megosztani veletek:

2004 április 24. (szombat) Diáknapok Egyetemi kollégium Keszthely kezdés 21:00 + boogiemamma;

GYERTEK EL!!!
  • gerg
    okés köszi azért mindenképpen elmegyek
    nagy buli lesz!
    minden jót rude boyok :D!
    üdv
  • csokispeti
    Úgy tudom 3 zenekar lesz:
    egyik a a Deadbeats, másik mi, a harmadik zenekarnak nem
    tudom a nevét, csak annyit hogy asszem csornaiak.
    Többet ne tudok segíteni, mert mi sem tudunk többet.
  • gerg
    ÉS hány zenekar lesz? és kik?
  • csokispeti
    A győri buli nem a mi szervezésünk, a Torokban
    érdeklődjetek, ha ők rábólintanak felőlünk semmi akadálya,
    de úgy tudom már megvan a konkrét műsor.
  • gerg
    Hello!
    Írtam ímélt csak nem válaszoltatokmég úgyhogy ide is írok
    szal Gergő vagyok a győri WatchMyBag nevű zenekarból és azt szeretném kérdezni hogy nem játszhatnánk-e előttetek 30.án.
    lessétek meg a honlapunkat: www.extra.hu/wmb
    előre is köszi
  • gringo
    Hella!
    a győri koncert előtt nem leszmár semilyen buli??
    jó lenne vmi itt pest környékén..
    :D
    pááá!
  • Silverboi
    Nem kell a duma KáPé!!!:)))))))))))))
    Marcee odabaszos a háttér, ez most tényleg jó!!!
    Holnap reggae, sör + minden!!!
  • csokispeti
    Hejj fórumozók!!

Hát nincs bennetek kitartás? "Csupán" másfél napos a regisztrációs procedura nem kell tőle megijedni.

Ha minden jól megy Marci jóvoltából hamarosan lessz saját fórumunk mindenféle regisztrációs szarság nélkül. Addig is kitartás!!
  • Silverboi
    Ja Kápé közben rájöttem, hogy miért "csokis"peti a neved... Legalább ne "kented" volna rám! Ezek szerint tényleg megviselte a gyomrodat az a sok fránya lejtő:DD
    Tegnap még meghallgattam a Hepcat Home-t, ezt tényleg nem hagyhatjuk ki!!! De még van ezen kívül legalább 10 jó dal tőlük...:DDD
    Peache
  • csokispeti
    Silver csak a magad nevében beszélj!!
    Az a te szarod volt!!!!!!!
  • Silverboi
    Üdv.
    Szerintem meg töxar volt a pécsi turné és ezt már nehezen mossátok le magatokról! Nekem sikerült...:DD
    Marcee fotókat mikor adjam? Hülye vagyok, mert elfelejtettem, hogy pécsi bulin nálam volt a fényképezőgép!!! Guszta képeket lehetett volna csinálni:DD
    Písz
  • gringo
    Szevasztok!!
    Igazán fasza volt a pécsi buli!!!
    kösz szépen a Pepitát a végén...:)))
    megérte lemenni!!:)
    játszhatnátok többször a Nem érdekessel!:)
    Na HAL!
  • LuD
    Ez annyiban tévedés hogy a Stunczorgo nevű helyen lesz és nem a Rákban de azért gyertek minnél többen!!!!
    LuD
  • csokispeti
    Megvannak a konkrétumok a pécsi buliról :

feb. 07. Hard Rák Cafe

Fellépnek még:
    Nemérdekes (lemezbemutató)
    Zagastic
    Testi egyenleg

Gyertek el!!!
  • LuD
    HElló a Február hetedikei buli a Rák nevű helyen lesz 8 órás kezdéssel, mindenkit szeretettel várunk.
  • Galy
    Dátum: 2004. jan. 27. (2004. ápr. 26-ig)
    E-mail: [email protected]
    Irányár: 30000 Ft
    JOLANA L-BASS 4 húros, "halványzöldmetál" basszusgitár jó állapotban, puha tokkal eladó.

gondoltam betolom ide is...hátha
  • ihihi
    Sziasztok! A május elsejei buli Bp-n biztos jó lesz. "Még szerencse" hogy már tízkor vége lesz, mert így mindenki időben lefeküdhet aludni.:))Én azért egy kicsit sajnálom.
  • Szasza17
    Szarintem faszák vagytok!
  • Szasza17
    Szevasztok!Fasza a zenétek, nagyon teccik, mikor láthatlak titeket Nemesmedvesen? Heee? Gyertek minnél előbb! Csá
  • LuD
    Ezennel ezt a fórumot megnyitom!
    A honlap nemsokára ismét fent lesz új dizájnal a tizenhet.punkportal.hu címen.