2219
A képek elég jól néznek ki...
-
#1939 Eh, bocs game cardot már látom :P De azért lehet is kapni néha? -
#1938 Sziasztok!
Letöltöttem a trial-t, merthát szeretném kipróbálni, hogy milyen is ez az EQ2. Felraktam, regeltem station akármit, de kéne neki egy account key, amit sehogyse tudom, hogy honnan kéne szereznem. Állítólag a letöltésnél kéne megkapnom, de semmi ilyesmi nem volt. Kétszer is néztem.
Amúgy kérdésem lenne így előre, hogy kiegek kötelezőek-e, mennyibe kerülne mindet megvenni, mennyi a havidíj(game card rencer ugyanúgy van mint WOW-nál ugye?), és ahogy tudom az első hónap ingyenes, igaz?
Másik, hogy általánosságban az embert vajon EQ2-t, vagy DDO-t választaná? Mekkora a pop kb? WoW-ozok most, de valahogy kezdem úgy érezni, hogy tudnék találni valami jobbat is... ahogy olvasgattam EQ sok mindenben jobb WoW-nál.
Kösz:) -
#1937 van. a Daratharon vagyunk (ez pvp server). priviben elküldöm a szabályázat linkjét olvasd el ha egyetértesz gyere erre a serverre csinálj a freeporti oldalon karit és felveszünk. kieg van már 2 is és 3 adventure pack. -
#1936 pvp jobb lenne. és mi a helyzet a kiegekkel, vmint van e olyan sezrver ahol van magyar populáció? -
#1935 melyik server érdekel pve vagy pvp ? egyébként eq2.budo.hu de méginkább sidhe.marec.org/forum -
#1934 Az utolsó bejegyzés "2005-12-23, 14:52" :-( -
#1933 Ajánlatos hely:
http://sidhe.marec.org/ -
#1932 Még vmi! Meg kell venni mind a 2 kiegészítőt is? Az alap game már régen meg van. De nincs már se karim sem semmim :-) -
#1931 Van valahol magyar guild vagy vmilyen magyar közösség? -
#1930 https://store.station.sony.com/game_index.jsp?gamecode=EQ2
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7868
https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?products_id=357 -
#1929 hmmmm....az alap eq2öt honnan tudnám beszerezni? link elég válaszul :-)
hja és intha már eyszer megtaláltam volna de 40dollár a postaköltség...
vagy internetröl letöltös módszer is van? mert az érdekelne engem igazán -
#1928 ööö ja, bank/game card-al. mi ebben az újdonság ? -
#1927 ÖÖöööö erre csak kártyával lehet fizetni?? -
#1926 1 éve leszedtem netről az alap everquest 2-tőt megörültem h van tört szerver is akkor, de én se találtam... -
#1925 23 fok van és itt punyadok a gép előtt ez is ritkaság T_T -
#1924 jaja :) 2 év után valahogy ráuntam a mura :) -
#1923 meg kell csinálni néhány küldetést, aztán beszélned kell a part menti ház mellett a sziget tulajdonosával, aztán továbbenged. ahhoz, hogy effektíve továbbmenj, ahhoz a mólón kell megtalálnod az egyik `Mariner`s Bell`-t, ott jobb gomb és `Leave Island` vagy valami hasonló. pontos leírást találsz az előbbi posztomban levő linkekből.
amúgy üdv Borg, utoljára a Mu topikban találkoztunk -
#1922 Ahol kezdünk sziget onnét hogyan lehet tovább jutni? -
#1921 OGaming
WarCry
Magyar EQ2 Oldal -
#1920 töltöd lefelé?! a játékot vagy a peccseket hozzá? mert ebből nem hinném, hogy létezik tört verzió. -
#1919 már megvan:) de van neki valami segítő oldala ahol a küldik éevannak írva ,hogy mit hol taláunk merre kell keresni ha kell valami? -
#1918 most töltom lefelé de regisztrációt még nem találtam :S vagy azt majd a játékban kell? -
#1917 Értem akkor várok még vele addig játszom a triallal.Köszi az infókat! -
Dant0r #1916 Mostanában fog megjelenni a Kingdom of Sky-
ha megvárod, akkor 8k forintért megkapod az alapjátékot, a Desert of Flames kiegészítőt és a Kingdom of Sky-t is!
Maga a "rendes" eq2 alapjáték a 3-4ezer forintos síkban mozog. -
#1915 ahm...némileg hasonló alapokkal rendelkezel, mint én amikor elkezdtem ezzel játszani.
wow nekem se jön be, nem taglalom miért. Lineage 2 világát imádtam, karakterek szerintem gyönyörűek, csak rohadt egysíkú a játék. GW nekem nagyon-nagyon tetszik, csak elég rövid idő alatt (a többi mmo-hoz képest) `végig` lehet nyomni.
az EQ2 rettenetesen nagy és komplex. rengeteg dologgal tápolhatod a karaktered, ráadásul kétféle xp-t kapsz, egyszer a kalandért, másszor a kraftolásért (ez utóbbi opcionális). kellően lassú a fejlődés ahhoz, hogy hosszú hónapokra lekössön, és a brutálisan sok küldetés miatt fent tudja tartani az érdeklődést. a harc kevésbé pörgős, mint a GW-ben, de hosszú távon több a lehetőség benne.
ja és egy fontos dolog: izmos gépigénye van (bár szénné konfigurálható, de ahhoz, hogy normálisan nézzen ki, egy erős közepes gép javallott).
az alap ára (amikor vettem) 7 vagy 8 ezer volt, tehát ennél nem lesz több most sem. a havidíj cirka 3500 Ft. a kiegészítőket nemtom mennyit kóstálnak, mert nem vagyok olyan szinten, hogy értelme legyen ^^ - zárójelben jegyzem meg, hogy kb egy hete kaptam levelet az új kiegészítő béta tesztelésére (kövezzetek meg) és most nincs is ekkáuntom -.- nem baj, talán a héten már lesz... -
#1914 Sziasztok! Erősen gondolkodom azon h el kéne kezdenem játszani az EQ2-vel.Hogy kóstál most az alap és a kieg ára?? Havidíj mennyi?Jobb mint a wow??? mer én eddig csak törtön játszottam a wow al és nem jött be . Most GW-zek és City of heroesozom de lehet felhagyom mert a fantasy jobban bejön mint a szuperhősködés.Habár az se rossz game .Tartalmas a játék sok armor...stb fegyverek. ugye nem mindenki ugyan olyan ruhában flangál mint a Lineage 2-ben???Bocs a sok kérdésért csak biztosra akarok menni.Előre is köszi sziasztok! -
#1913 nincs mit, ugyanezzel szívtam én is amikor megvettem ^^ -
Deadguy #1912 Oks köszi sikerült! Beirtam haver lejárt bankkártya számát :) Csak hát meglepődtem nagyon. Köcce még egyszer! -
#1911 írj be bármi kamut kártyaszámnak! nem fogad el mindent, de hamar össze fog jönni, nyugi. -
Deadguy #1910 Hali! Most vettem meg az EQ2-t (sima standard verziót), 2 DVD, szép és jó az install :), account-ot is kreáltam (amivel a hivatalos website-ra be tudok lépni), viszont amikor előszőr indítanám a játékot, rákérdez, hogy GameCard, Credit card, vagy mivel akarok fizetni. A gond az, hogy ELVILEG van 30 ingyen napom, amit nem sikerül összehozni :( Szóval PLZ HELP valaki, mert szeretnék játszani!! Előre is köszi. -
Cassell #1909 Én a Wowból se láttam normális "free" servert az összes tört hihetetlen bughegy volt amit láttam.
De az EQ2ből egyáltalán nics más csak az eredeti. -
#1908 Sziasztok, ebből is van free server, mint wow-ból? -
#1907 érdemes hát. hosszútávú, részletes, többsíkú, szép. -
Myster #1906 Sziasztok!
Jól látom hogy kicsit behalt ez a topic? ...namind1
Inkább kérdeznék valamit, akarok venni valami jó játékot, aztán legendák keringenek ezen játék első része körül, ugyhogy ez a kiszemelt "áldozatom".
Kérdeném, Érdemes ezt megvenni? - komolyan kérdem -
#1905 Elvileg minden régi eq2 player kapott egy hónapot ingyen. Asszem. Vagy egy hetet.
Kampfi másik neve: Ofiux. Vagy keresd: Diaber-t. :)
-
#1904 ki tud bevenni a guildbe?:D
veletlenul felraktam a gamet azt januarig bevagyok fizetve nemtudom miert, azt nincs is semmi hitelakrtyam semmim es legutoljara marciusban jatszottam eq2 vel :DD:, szoval ha vki megtzdna mondani ki vesz be a sidhe be megkoszonnem, kampfi nak enmtudom a masik akrija nevet szoval sux, amugy boldog karacsonyt etc.. -
#1903 köszi, nekem nem vett le, egyszerűen rosszul volt csoportosítva a számláimon a pénz, azt kellett átvariálnom és egyből működött. -
#1902 nekem is ezt írta meg más sony játékhoz is. vigyázz a próbálkozzással mert nekem levett egy dolcsit minden próba alkalmával. -
#1901 aha, ez nem sok :( -
#1900 srácok, akkor mi a teendő ha lejárt a regisztrációm, meg szeretnám hosszabbítani, beírom az adataimat (amikkel eddig is használtam), és egy napja azt írja a rohadék, hogy `credit card rejected, but due to system problem`? van pénz a kártyán, két napja még játszottam az eq2-vel, nem értem mi a f@sz a problémája