2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Lateof
    Eh, bocs game cardot már látom :P De azért lehet is kapni néha?
  • Lateof
    Sziasztok!

Letöltöttem a trial-t, merthát szeretném kipróbálni, hogy milyen is ez az EQ2. Felraktam, regeltem station akármit, de kéne neki egy account key, amit sehogyse tudom, hogy honnan kéne szereznem. Állítólag a letöltésnél kéne megkapnom, de semmi ilyesmi nem volt. Kétszer is néztem.

Amúgy kérdésem lenne így előre, hogy kiegek kötelezőek-e, mennyibe kerülne mindet megvenni, mennyi a havidíj(game card rencer ugyanúgy van mint WOW-nál ugye?), és ahogy tudom az első hónap ingyenes, igaz?

Másik, hogy általánosságban az embert vajon EQ2-t, vagy DDO-t választaná? Mekkora a pop kb? WoW-ozok most, de valahogy kezdem úgy érezni, hogy tudnék találni valami jobbat is... ahogy olvasgattam EQ sok mindenben jobb WoW-nál.

Kösz:)
  • Torzonborz
    van. a Daratharon vagyunk (ez pvp server). priviben elküldöm a szabályázat linkjét olvasd el ha egyetértesz gyere erre a serverre csinálj a freeporti oldalon karit és felveszünk. kieg van már 2 is és 3 adventure pack.
  • genRob
    pvp jobb lenne. és mi a helyzet a kiegekkel, vmint van e olyan sezrver ahol van magyar populáció?
  • Torzonborz
    melyik server érdekel pve vagy pvp ? egyébként eq2.budo.hu de méginkább sidhe.marec.org/forum
  • genRob
    Az utolsó bejegyzés "2005-12-23, 14:52" :-(
  • Bogyee
    Ajánlatos hely:
    http://sidhe.marec.org/
  • genRob
    Még vmi! Meg kell venni mind a 2 kiegészítőt is? Az alap game már régen meg van. De nincs már se karim sem semmim :-)
  • genRob
    Van valahol magyar guild vagy vmilyen magyar közösség?
  • Bogyee
    https://store.station.sony.com/game_index.jsp?gamecode=EQ2
    http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=7868
    https://gamersloot.net/catalog/product_info.php?products_id=357
  • Lord RZA a PUNK
    hmmmm....az alap eq2öt honnan tudnám beszerezni? link elég válaszul :-)
    hja és intha már eyszer megtaláltam volna de 40dollár a postaköltség...
    vagy internetröl letöltös módszer is van? mert az érdekelne engem igazán
  • Torzonborz
    ööö ja, bank/game card-al. mi ebben az újdonság ?
  • Rambo 20
    ÖÖöööö erre csak kártyával lehet fizetni??
  • Kreeder44
    1 éve leszedtem netről az alap everquest 2-tőt megörültem h van tört szerver is akkor, de én se találtam...
  • Borg87
    23 fok van és itt punyadok a gép előtt ez is ritkaság T_T
  • Borg87
    jaja :) 2 év után valahogy ráuntam a mura :)
  • musha
    meg kell csinálni néhány küldetést, aztán beszélned kell a part menti ház mellett a sziget tulajdonosával, aztán továbbenged. ahhoz, hogy effektíve továbbmenj, ahhoz a mólón kell megtalálnod az egyik `Mariner`s Bell`-t, ott jobb gomb és `Leave Island` vagy valami hasonló. pontos leírást találsz az előbbi posztomban levő linkekből.

amúgy üdv Borg, utoljára a Mu topikban találkoztunk
  • Borg87
    Ahol kezdünk sziget onnét hogyan lehet tovább jutni?
  • musha
    OGaming
    WarCry
    Magyar EQ2 Oldal
  • musha
    töltöd lefelé?! a játékot vagy a peccseket hozzá? mert ebből nem hinném, hogy létezik tört verzió.
  • Borg87
    már megvan:) de van neki valami segítő oldala ahol a küldik éevannak írva ,hogy mit hol taláunk merre kell keresni ha kell valami?
  • Borg87
    most töltom lefelé de regisztrációt még nem találtam :S vagy azt majd a játékban kell?
  • Kreeder44
    Értem akkor várok még vele addig játszom a triallal.Köszi az infókat!
  • Dant0r
    Mostanában fog megjelenni a Kingdom of Sky-
    ha megvárod, akkor 8k forintért megkapod az alapjátékot, a Desert of Flames kiegészítőt és a Kingdom of Sky-t is!
    Maga a "rendes" eq2 alapjáték a 3-4ezer forintos síkban mozog.
  • musha
    ahm...némileg hasonló alapokkal rendelkezel, mint én amikor elkezdtem ezzel játszani.
    wow nekem se jön be, nem taglalom miért. Lineage 2 világát imádtam, karakterek szerintem gyönyörűek, csak rohadt egysíkú a játék. GW nekem nagyon-nagyon tetszik, csak elég rövid idő alatt (a többi mmo-hoz képest) `végig` lehet nyomni.
    az EQ2 rettenetesen nagy és komplex. rengeteg dologgal tápolhatod a karaktered, ráadásul kétféle xp-t kapsz, egyszer a kalandért, másszor a kraftolásért (ez utóbbi opcionális). kellően lassú a fejlődés ahhoz, hogy hosszú hónapokra lekössön, és a brutálisan sok küldetés miatt fent tudja tartani az érdeklődést. a harc kevésbé pörgős, mint a GW-ben, de hosszú távon több a lehetőség benne.
    ja és egy fontos dolog: izmos gépigénye van (bár szénné konfigurálható, de ahhoz, hogy normálisan nézzen ki, egy erős közepes gép javallott).

az alap ára (amikor vettem) 7 vagy 8 ezer volt, tehát ennél nem lesz több most sem. a havidíj cirka 3500 Ft. a kiegészítőket nemtom mennyit kóstálnak, mert nem vagyok olyan szinten, hogy értelme legyen ^^ - zárójelben jegyzem meg, hogy kb egy hete kaptam levelet az új kiegészítő béta tesztelésére (kövezzetek meg) és most nincs is ekkáuntom -.- nem baj, talán a héten már lesz...
  • Kreeder44
    Sziasztok! Erősen gondolkodom azon h el kéne kezdenem játszani az EQ2-vel.Hogy kóstál most az alap és a kieg ára?? Havidíj mennyi?Jobb mint a wow??? mer én eddig csak törtön játszottam a wow al és nem jött be . Most GW-zek és City of heroesozom de lehet felhagyom mert a fantasy jobban bejön mint a szuperhősködés.Habár az se rossz game .Tartalmas a játék sok armor...stb fegyverek. ugye nem mindenki ugyan olyan ruhában flangál mint a Lineage 2-ben???Bocs a sok kérdésért csak biztosra akarok menni.Előre is köszi sziasztok!
  • musha
    nincs mit, ugyanezzel szívtam én is amikor megvettem ^^
  • Deadguy
    Oks köszi sikerült! Beirtam haver lejárt bankkártya számát :) Csak hát meglepődtem nagyon. Köcce még egyszer!
  • musha
    írj be bármi kamut kártyaszámnak! nem fogad el mindent, de hamar össze fog jönni, nyugi.
  • Deadguy
    Hali! Most vettem meg az EQ2-t (sima standard verziót), 2 DVD, szép és jó az install :), account-ot is kreáltam (amivel a hivatalos website-ra be tudok lépni), viszont amikor előszőr indítanám a játékot, rákérdez, hogy GameCard, Credit card, vagy mivel akarok fizetni. A gond az, hogy ELVILEG van 30 ingyen napom, amit nem sikerül összehozni :( Szóval PLZ HELP valaki, mert szeretnék játszani!! Előre is köszi.
  • Cassell
    Én a Wowból se láttam normális "free" servert az összes tört hihetetlen bughegy volt amit láttam.
    De az EQ2ből egyáltalán nics más csak az eredeti.
  • panther112
    Sziasztok, ebből is van free server, mint wow-ból?
  • musha
    érdemes hát. hosszútávú, részletes, többsíkú, szép.
  • Myster
    Sziasztok!

Jól látom hogy kicsit behalt ez a topic? ...namind1
    Inkább kérdeznék valamit, akarok venni valami jó játékot, aztán legendák keringenek ezen játék első része körül, ugyhogy ez a kiszemelt "áldozatom".
    Kérdeném, Érdemes ezt megvenni? - komolyan kérdem
  • Fritz Von...
    Elvileg minden régi eq2 player kapott egy hónapot ingyen. Asszem. Vagy egy hetet.
    Kampfi másik neve: Ofiux. Vagy keresd: Diaber-t. :)
  • Sugam
    ki tud bevenni a guildbe?:D
    veletlenul felraktam a gamet azt januarig bevagyok fizetve nemtudom miert, azt nincs is semmi hitelakrtyam semmim es legutoljara marciusban jatszottam eq2 vel :DD:, szoval ha vki megtzdna mondani ki vesz be a sidhe be megkoszonnem, kampfi nak enmtudom a masik akrija nevet szoval sux, amugy boldog karacsonyt etc..
  • musha
    köszi, nekem nem vett le, egyszerűen rosszul volt csoportosítva a számláimon a pénz, azt kellett átvariálnom és egyből működött.
  • Bogyee
    nekem is ezt írta meg más sony játékhoz is. vigyázz a próbálkozzással mert nekem levett egy dolcsit minden próba alkalmával.
  • musha
    aha, ez nem sok :(
  • musha
    srácok, akkor mi a teendő ha lejárt a regisztrációm, meg szeretnám hosszabbítani, beírom az adataimat (amikkel eddig is használtam), és egy napja azt írja a rohadék, hogy `credit card rejected, but due to system problem`? van pénz a kártyán, két napja még játszottam az eq2-vel, nem értem mi a f@sz a problémája