2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Nexushun
    Ha ilyen lesz tényleg akkor én csak megnézem és megy a süllyesztőbe :)
  • silbor
    ohhh. hát akkor ezt nekem találták ki!! imádok minden nyavaját összegyüjtögetni és bányászgatni, horgászgatni és minden kis aprósággal elpepecselni!! :o) meg persze jól nekimenni a szörnyeknek de másokat legyilkolni na ne... attól már csak az rosszabb mikor engem zaklatnak...
  • Ottto
    Hát nem tudom. Én még nemigen találtam jobb mmorpg-t az Anarchy onlinennál. AZ nagyopn megfogott. Még a WoWre és az EQ2re vooltam nagyon kíváncsi, remélem hozzák a formájukat :)
  • Valen
    12:00 környékén kell megpróbálni, akkor van ott reggel 6 :))
  • Arwenke
    Ja, es lehetoleg legyel ido milliomos is, az fontos.:)
  • Arwenke
    Szerintem EQ2val az jatszon, aki szeret mobokat olni es minden fele tapos dolgokat gyujtetni a vegtelensegig.:)
    PvP szerintem ugy lesz mint a regi EQban, kulon server lesz, valaoszinuleg tobb fele PvP rendszerrel.
    EQval anno jatszottam bo 3 evet, tapasztalatbol mondom.:)
  • Ottto
  • silbor
    majd reggel felé vagy holnap kora délután mikor már csak álmps macsik vannak ott akkor majd jól lecsapunk rájuk!!!
  • Nexushun
    Majd reggel megprobálom most a sok amcsi kiscsávó nyomkodja az egerét és nem enged be...
  • Ottto
    Ja nekem is. Majd pár nap múlva. Egy ideig fullig lesznek a szerverek :-/
  • Ottto
    BASSZUS!!!!!!!4

"Due to the popularity of EverQuest and anticipation to be one of the first to experience and test EverQuest II, our Beta Application server is currently at full capacity. We are still accepting applications so we ask that you please try again later."
  • Nexushun
    nekem try again later van...
  • Ottto
    2 GIGAHZ RECOMENDED
    Úgy látszik az 1,6 gigahz kezd elavulni :(
    Mind1. Majd leveszem a cuccokat :P
  • Ottto
    Nekem meg el sem jött, csak a hó végén hogy kössz hogy tesztelted a lineage 2-t. "ANYÁD" mondom.
    Végülis mind1 mert szerettem máshonnan kódot
  • silbor
    volt valami duma az oldalukon az európai (mert h. már azok vagyunk vagy mi...) játékosoknak
  • silbor
    a lineage2 elfogadta a magyart csak lassan küldték! én is 1 hetet vártam rá.
  • Ottto
    Basszus. Lehet hogy én ezért nem kaptam kódot a llineage 2höz
    Á csak nem. Olyan nincs hogy nem fogadja el a hunemilt!
  • silbor
    naaa. grat! :o) most én is próbálkozom! magyar emailt is elfogadnak vagy használjam a hotmailt?
  • Hunnenkoenig
    Na, vegre sikerült!

Thank you for your application to the EverQuest®II Beta

If you are selected to participate in the Beta, we will send you an email in the near future with additional information and instructions.

Click here to edit the mailing address you submitted to us. Please make sure that we have the most up-to-date address.

Click here to return to the EverQuest II homepage.
  • Hunnenkoenig
    Kivancsi leszek, hogy ezt is fizetni kell-e majd , mint az SWG-t. Valoszinüleg igen, de akkor tökön szurom magamat.
  • Hunnenkoenig
    Egyebkent mar ott tartok, hogy a DxDiag.txt-t küldöm...hamarosan talan vegzek a regisztracioval, de irto lassu :-)
  • Hunnenkoenig
    Naja, a betara kb 10 millioan akarnak jelentkezni.

A jatekban lesznek valosan kb 500 ezren es annak max az egyharmada egy idöben :-)
  • Nexushun
    Ha iylen lesz a game szerverük is mint ez a szar reg szerver akkor ez felejtős
  • Hunnenkoenig
    Na, mar egy kodot sikerült szereznem...most a confirm-nal szarakszik...
  • Hunnenkoenig
    Hat nekem folyton Temporaly closed oldal jön.
    Büdös amerikaiak, hogy nem tudnak ezek a munkahelyükön lenni, vagy aludni, vagy mi a tököm....
  • Cactus
    MA 17:00-kor volt a kezdés. Nem is érdemes próbálni, vagy alapból teljesen leterhelt, vagy pedig még bejött az amcsi "pingeljük le vazze" stílus...
  • silbor
    Applications accepted starting May 3, 2004 at 10 AM PDT.
    Ez akkor pontosan??? Hol a játék? USA? Akkor mennyi az eltolódás? Vagy már lehet jelentkezni? Jelentkezett már valaki?
  • Jacek
    hat a soe nezetet kovetve ugysem az lesz hogy lehetntelnek barhol barmikor:)) mert az birka modon van megcsinalva az swg-ben is:)

Holnap 10-tol lehet jelenkezni a betara:)
  • martiin
    Will there be player-versus-player (PvP) combat?
    Just as the original EverQuest was geared towards PvE (player vs. environment), EverQuest II has a similar focus. PvP combat will be possible, yet in a way that does not negatively affect non-PvP players.
  • silbor
    de azert lesz olyan szerver vagy hely a játékban ahol nem lesz ugye?? en nem szeretem de várok mar egy jo játékot!
  • martiin
    tutti h lesz pvp >8] profin megoldottak eq1-ben is (3-4 evig teszteltem ;), nem hiszem hogy kihagynak..meg irtak valami faq-ban is.
  • Sushi Ulla
    "Gondolom PvP ebben se lesz". Valoszinu lesz, mert EQ 1-ben komplett PvP szerverek vannak ahol pl vallas alapjan vagy faj alapjan lehet hentelni... ja es ott a sima mindenki mindenki ellen is.
  • Ottto
    Május 3?
    Minél hamarabb fel kell iratkozni mert a végén megint lesznek egy csomóan és lebasszák a szervert mint a lineage2-nél is :P
  • Hunnenkoenig
    Biztos, hogy lesz.
  • shala
    basszus egyik játéknál sem szabad a grafikánál kiindulni,de ez föleg igaz az mmorpgkre. szerintem nem néz ki rosszul
  • Hunnenkoenig
    Hehe. Kell is az!
  • Nexushun
    Lassan beizitok néhány hotmail-es e-mail címet .)
  • Hunnenkoenig
    Majus harmadikan indul a beta signup!

http://everquest2.station.sony.com/beta.jsp

Juniusban beta
  • Hunnenkoenig
    Menje vissza lineagezni!
  • Ottto
    Igen, ez nekem se tetszik :((