2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Curze
    Csak sikerült végre! Elment... Nehéz szülés volt, de összejött. Így a vége felé egész gyorsan ment :)
    Ja egy jótanács azoknak akik most kezdenek hozzá az EQII beta reg.-hez. Netscape alatt elakad egy ponton, amikor vmit letölt az infók összegyüjtéséhez. Ajánlott tehát az ie5.0 vagy magasabb!
  • silbor
    ja ja. minden ami nem europában készül magasabb vámot kap mint eddig amikor nem léptünk bele (mibe léptem bele???) :o)
  • Curze
    Jahh. Dann, alles in Ordnung! Meg vagyok nyugodva. Tök jó itt Európában. Tényleg most hogy Úniós tagok lettünk a játékok havi díjja emelkedik 17,5%-al?

"In addition to the fees described above, if you are a resident of an European Union country, you will also be charged a VAT tax equal to 17.5% of the applicable fee. "
    forrás: station.com
  • Hunnenkoenig
    Nincs külön Europai beta!!!

Ez van, amire most jelentkezel!
    A Beta indul juniustol.

Mindenkinek egyforma az eselye.

Ök csak azt irtak, hogy kesöbb valszeg adnak majd europai szervereket is a betateszthez, nem csak amerikaiakat!
  • Curze
    Ha az európai jelentkezés csak júni 1-től indul akkor nem biztos, hogy rögtön hó elején indítanák a bétát.
    Bár persze lehet hogy az amerikaiakat megintcsak előnyben részesítik...
    Csak tudnám miért! Európában nem vesznek játékot az emberek?
  • Curze
    A kérdőív submit gombját nyomkodom... de a netscape aszongya the document contains no data.... már megint elakadtam.
    De azért haladok rendületlenül a reggel! :)
  • Hunnenkoenig
    Hat adunk :-)
    Majd juniustol!
    Sajna.
    De remelem legalabb honap elejen kezdik majd es nem 28-a tajekan :-)
  • silbor
    na azért a EQ2-nek is adjun lehetőséget. (több millió légy nem tévedhet!!)
  • Hunnenkoenig
    De lejött! Szerintem a mozgo kepet tölti le folyamatosan :-)

Ez szar lesz a chellosoknak, mert hamar le lesznek tiltva 56k -ra :-)

Bar azon is lehet jatszani :-)

Mindeneesetre en csak nehany percig gyönyörködtem benne es összejött 20MB. Csak tudnam, hogy mitöl?
  • Curze
    A jobb felső sarokban a megabájtok gondolom a kliens letöltődését jelzik...
    Hát akkor még mégsem jött le, de akkor is szép! :)

Megjegyzem az EQII reg. elakadt a confirmation-nél... :(
  • Hunnenkoenig
    Menjetek at a Guild Wars - MMORPG topikba!
  • silbor
    uhhh de jól néz ki!!!!
  • Curze
    Lejött! Ez gyönyörű! Ha a játék is ilyen lesz, akkor kevés lesz 25 óra egy nap... :)
  • silbor
    én is én is! :o) letöltöm
  • Hunnenkoenig
    Mar most is csinalhatsz accountot, de csak 12-en lephetsz be vele.
    Egyebkent, ha inditod a clientet, onnam megy az acc generalas.
  • silbor
    ja. ezt a játékot is néztem. jól el vagyunk kényeztetve. nem is tudom hova nézzek!
  • Curze
    Megnéztem a linket amit küldtél! Már jön is lefelé!
    Accountot tényleg csak 12.-e után lehet csinálni?
  • Hunnenkoenig
    Marmint termeszetesen nyomom az SWG-t rendületlenül :-)

Mas:

Nezzetek meg ezt: http://www.guildwars.com/e3-2004/e3-event_client-download.html

Mayus 12-14 -ig lehet tesztelni. A grafika valami allat!
    Mar a loginscreentöl bepisiltem :-)

Ez egy Alpha! :-)
    Olyasmi lesz mint a DAoC.
  • Hunnenkoenig
    Termeszetesen :-)
  • Hunnenkoenig
    A valodi nevedet!

Szoval szerintem a legjobb, ha csinalsz minden kervenynek egy uj station accountot es egy uj EQ handle-t es megadod a hugod, nagynenid, öcsed, batyad nevet.
  • Curze
    Egyforma név alatt a station.com-os bejelentkezést érted vagy az EverquestII beta Handle-t?
  • Curze
    Jut eszembe Hunnen! Az SWG-t szoktad még nyomni rendszeresen? :)
    Bocs az off-ért!
  • Hunnenkoenig
    Ja, egyebkent ugyanarrol az IP-röl es kompirol lehet több kervenyt is küldeni, csak nem ugyanazzal a nevvel!!!

Ket egyforma (nevü) jelentkezest törölnek!
  • Hunnenkoenig
    Nem csinaltam semmi különöset, csak fel oran keresztül kattintgattam a linkre :-)

Egyszer bejött :-)
  • Curze
    Hehe! megvan a confirmation code :)
    De most meg innen nem megy tovább...
  • Curze
    Mázlista... :) este 8 óta kattitgatok rendületlenül, de vagy be se jön, vagy full :(
  • Ottto
    Jó helyen volt, jó időben ;)
  • Curze
    Ja, Hunnenkoenig, áruld már el a trükködet! Hogyan sikerült elcsípned a regisztrációt? :)
  • Curze
    Jól hangzik az biztos, de remélem nem lesz túlbonyolítva az egyszerűbb tárgyak elkészítése!
    Azért egy ütős cuccot tényleg legyen nehéz elkészíteni! Értem ez alatt, hogy igényeljen ügyességet, vagy fejtörést. Jónak tűnik a minijátékok gondolata... csak el ne rontsák!
  • Hunnenkoenig
    Hat epp most olvastam egy interjut, amiben pont azt hangoztattak, hogy ez NEM EQ lesz szebb grafikaval!

Szoval ne abbol indulj ki. Mindent ujradesignoltak.

A Craftolas ugy nezki, hogy valami uj rendszeren alapul, amit eddig meg sehol nem csinaltak. Arra kivancsi leszek.

Allitolag nem (csak) gombnyomkodasbol fog allni, hanem "mini jatekok" lesznek benne es ugy craftolsz (barmit is jelentsen ez), Azonkivül a craftolas olyan lesz, mint egy harcrendszer. Tehat attol függöen, hogy egy fazisban milyen kepessegedet dobod be, attol függöen fog a targy valtozni.

Ezen sem sokat tudok meg elkepzelni, de majd meglatjuk.
    Minden esetre jol hangzik :-)
  • Curze
    Még mindíg lehetetlen elérni az oldalt....
    Vajon az európai startnál is ilyen nehéz lesz?
  • silbor
  • Ottto
    Hát igen, de ott a képernyő nagyobbik része a játék, és a kiebbik a menü :P
  • silbor
    hááát a runescape sem jeleskedik az óriási képernyőben :o)))))
  • Ottto
    AHamm. Bár sztem az AO jobb volt :D
    Az EQ1ben az nem tetszett hogy a képernyő nagy részét a panelek alkották, és a játék alig látszott :-/
    NAGYON remélem hogy ezen változtatnak.
  • silbor
    és remélem itt is lesznek jó kis klánok!! magyarok sokan játszottak(játszanak) az 1. résszel??
  • Ottto
    :))))
    Még a küldikre leszek kíváncsi. Remélem lesznek nem úgy mint az Muonlineban, ahol csak ölni lehetett :P
  • silbor
    jaja!! :o))))) most is nyomom és a TIBIA is jó volt de ott mindig megszivattak mások és mikor 1 heti munkám veszik el 1 karakterhalálnál+1 jó cuccod magadról+az összes a zsákodból+ iszonyú könnyű meghalni és 220 a pulzusod mikor kinyúik szegény a földön...... hát... 1 évig nyomtam és a végén elosztogattam a cuccaimat egy brazil srácnak aki majdnem elsírta magát a jobbnál jobb cuccoktól. az volt a legjobb a játékban! :o)))
  • Nexushun
    A végtelen mob ölésbe már a L2-ben belefáradtam. Nekem quest-ek kellenek! Lehet hogy mégis csak jó lesz az a wow :D
  • Ottto
    Mint a runescape :DDDD