2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Gumbo #178 nem rossz -
#177 lehet hogy ez lesz az aláírásom:))) -
#176 nagyon tetszik AZ ALÁÍRÁSOD, 5 perce azon röhögök
igaz ez hangulaat függő, lehet máskor azt mondtam volna de szar
ha megengeditek megosztom veletek az egyik legnagyobb dumát amit az utóbbi időben hallottam:
volt kollégám DETORI ( sokat járt ide a fórumra, talán ismeritek névről) szinte kivétel nélkül angolul mailezgetünk egymásnak, történt nemrég, hogy már marhára vártam a levelét (khmm,csak haverok vagyunk:) ) és irtam neki , "na miért nem írsz" válasz:
MAN, I'M FUCKING BUSY (or vice versia)
heh, értitek... -
#175 Persze értem én, de szvsz azért nem jo tervezgetni, mert ha nem jön össze... szal érted. Azért gl a bekerüléshez -
Gumbo #174 és miért post a craftolós faj? ennyire szerecc dolgozni? nemhogy inkább gyaknál.
-
#173 Elvileg kifogja adni a sony a release előtt a karigeneráló részét a game-nak, hogy ne kelljen azzal szarakodni, ha már megvetted. Bár én elszarakodnék vele szívesen akár egy hétig is -
#172 En sosem gondolkodom azon, hogy milyen fajjal leszek majd.
Azt a karigeneralas kepernyöjet bamulva szoktam eldönteni. Gondolom olyan fajjal leszek, ami a legjobban ert a craftolashoz.
Ha az a ganajturobogar lesz, akkor az leszek :-) -
Gumbo #171 jó, de tervezgetni, álmokat szövögetni csak lehet -
#170 Azért ez a ki mi lesz ez nem igy müködik ám. Az hogy te jelenkeztél a bétára, semmit nem jelent még. Nyilvan nem te vagy az egyetlen ember, aki szeretne teszter lenni. -
Gumbo #169 ok
egyébként ki mi lesz így kb? -
#168 Adnak linket amiről majd lerántod a klienst. -
Gumbo #167 és ha nincsen DVD lejátszóm? -
#166 gondolom válazt még nem kaptál
a játék introjáról meg kell hagyni, hogy nagyon ütős
blizzardtól láttam csak ezen a szinten videót
persze maga a játék sem lehet majd kaki:) -
#165 Annyira nem veszes, ha mar van stations accountod...
En ket accounttal is jelentkeztem erre is, meg az amcsira is :-) -
#164 nem kis procedura a jelentkezés
még a gépet is levizsgálták -
#163 az szép:)))) -
#162 Ja, most olvasom, hogy a Beta (es a vegleges is valszeg) 10GB (igen, TIZ Gigabite) lesz!
Szoval a betasok 2 dvd-t kapnak majd :-) -
#161 http://eq2beta.station.sony.com/beta_reg/uk/register.jsp
erre tessek! -
#160 Lehet jelentkezni júni 7-től :
eq2 eu beta -
#159 Jo ötlet! :-)
Nyitok egyet! :-) -
#158 Hehe ... akkor ez most EQ2 vagy Wow fórum ? Esetleg csináljunk egy WoW vs Everquest 2 fórumot ? :))) -
#157 Ez a müanyag dolog most valami divat?
Akkor varj a warhammer online-ra. Az nem müanyag fos :-)
Szerintem irto ronda es sajnalom Rincet, hogy ilyesmire aldozza az idejet...
Megse jarok oda es mondom el, mennyire szar szerintem, mert nem pazarlom olyesmire az idöm, amit ugysem szeretek :-) -
radical #156 Hangulatos. Látom intrómúvít ők is tudnak csinálni nem csak a Blizzard. Kár hogy maga a game jelenlegi állapotában egy halom műanyag fos. -
#155 Akkor mégse fog annyit késni, wow eu béta/release? -
#154 Elvileg 2004. szept/okt., de nem hinném, hogy ez sikerülni fog főleg így, hogy a béta is még csak most fog kezdődni. Bár ha "beszólnak" az öltönyösök, lehet, hogy úgy lesz, mint swg-nél :D (Bár ez engem akkor se zavart különösebben.) -
Braveheart #153 Mikor jelenik meg kb a game? Karácsonyra? Mert 2004-et írnak csak még... -
#152 Hat ugy nez ki, hogy a Blizzard javit a dolgokon az eu-val kapcsolatban. A diablonal en is sokszor szidtam öket, de most lesznek eu szerverek eu-supporttal. Egyebkent lehet jelentkezni game masternek ha tudsz nemetül vagy franciaul...es persze folyekonyan angolul :-) -
#151 Az tény hogy EUra szarnak. Én arról beszéltem, hogy nem adnak ki a kezük közül "alig jó" progit. Meg nem hiszem ,hogy ilyen SOE -s szarságokat is művelnének, bár ez még csak a jövőben fog kiderülni. De legalább nem egy Valve ... nem igaz ?! :) -
#150 Mennyibe kerül egy pcgamer? Kéne venni vagy 1000-et -
#149 "De a Blizzardnál még van esély a WOW-ra. Azt hiszem a játékgyárosok közül ők a legkorrektebbek."
Hát azért ezt így nem mondanám, ők is ugyanúgy szarnak eu-ra, mint a többi -
#148 Na, most derült ki, hogy a PCgamer 10 ezer accountja nem mind müködik. Kiadtak 10 ezer sorszamot, es az oldalon csekkolni kell. Ha szerencseje van az illetönek, akkor valodi key, ha nincs szerencseje, akkor fake.
Akkor megis van esely, hogy mi is bekerülünk...
Gondolom a 10 ezer közül max 1-2 ezer fog müködni. -
#147 Trükkös -
Braveheart #146 Hohoho most vettem csak észre hogy megújult az eq2 oldala (vagy csak másikat néztem)
http://everquest2.station.sony.com/ -
KisKolok #145 Bátyám volt, és a régi EQ-s emailjével regisztrált (lehet ezért?)! -
#144 Jaja ... :(
De a Blizzardnál még van esély a WOW-ra. Azt hiszem a játékgyárosok közül ők a legkorrektebbek. Remélem a MMORPG műfajnál is bizonyítani tudják ezt. -
#143 hat az valszeg a PC Gamer 10 ezer accountja közül volt valaki...
Sose fogunk mi betazni asszem :-) -
KisKolok #142 Ismerek olyat, aki kapott olyan levelet, melyben kérték tőle a gépe konfigjának megerősítését. Szerintem ez már jelent valamit, mivel a betára feliratkozás válaszlevelében írták, hogy csak az kap visszajelzést, akit beválasztottak. -
#141 + nem :( -
Gumbo #140 kapott valaki accot? -
#139 ez teny es valo!! atom..az SWG is csak ahogy a "zsinorokat rangatjak" az nem tetszik benne.. meg az ossszevisszakavaras nerfeles.. es hadnesoroljam meg mi...
ennek ellenere tolom az SWG t is hehe habar igencsak vegyes szajizzel