2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Gorii
    en egyet nem ertek mit esznek a wow ba, sztem halal bena disney mmo , EQ2 fenyevekkel jobb a latottak alapjan is
  • Hunnenkoenig
    Tizenegynehany ora jatek utan ugy döntöttem, hogy a Neocront megsem ajanlom. Hangulata jo, meg a zene, de aztan kifujt. Komplikalt bugos frusztralo szar. :-)
  • Sáska
    Köffi;)
  • Hunnenkoenig
    Ach ja, und auch schöne grüße aus Wien :-)
  • Hunnenkoenig
    Matrix nem erdekel igazan.

Tulajdonkeppen kiprobalok mindent, amit lehet. Most epp a Neocron open betat probalgatom. A hangulata nagyon jo, csak a jatek irto komplikalt es bugos, meg lagzik es szaggat mint allat. Legalabbis a külsö területeken.

Kerdes, hogy milyen jatekot akarsz.
    Fantasy-ra az EQ2 lesz a csucs.
    Sci-fi az SWG egyertelmüen.
    Cyberpunk az a Neocron

Ha valami anime-manga szarsagot akarsz, akkor abbol van annyi mint a szemet, de en utalom öket.

Diablo fele ingyenes a MU-online.

Ha itt a forumon körbenezel, van nehany ilyen topik, ami MMORPG-kkel foglalkozik.

Ich hoffe auch, dass wir uns in einem MMORPG wiedersehen! :-)
  • Since
    Ez neked ment :)
  • Since
    Csak azért kérdezgetek tőled, mert úgy látom hogy jártas vagy MMORPG téren. Még nemtudok fizteni MMORPG-s játékokra, mivel még tanulok, de kb. 1 hónap múlva végzek a suliban, aztán majd megengedi a pénztárcám hogy szórakozzak ilyenekkel...Na most feleslegesen nem szeretnék érte lóvét kidobni, ezért kérdeztem. Persze a vűlaszod úgyis az lesz, hogy : "Minden embernek más az ízlése" :-) Azért remélem feltudsz világosítani egy picit hogy mit érdemes mit nem stb. Danke schön, und viele grüsse aus Budapest, wir sehen uns bestimmt mal im einer MMORPG game :-) Loáááál
  • Since
    :-) Ezek szerint jobb lesz EQ2? És MoX- el hogy állsz (mátrix online)?
  • Hunnenkoenig
    En mar elörendeltem.
    A WoW aranyos volt meg hangulatos meg minden, es talan jatszanek is vele, ha nem lenne SWG es EQ2...

Harom jatekot viszont nem tudok fizetni es idöm se lenne ra, meg egy idö utan mar belehülyülnek mert azt sem tudnam, ki kivel van :-)
  • Hunnenkoenig
    Nekem eddig jobban bejön :-)
  • Since
    Hunnen jobb lesz mint a wow? :)
  • Hunnenkoenig
    Lejjebb mar irtam csak vissza kell olvasni :-)
    Mariahilfer strasse
    Softwaredschungel.at
  • Since
    valaki jáccik everquest-tel?
  • Daoine
    -Psst, hé Te, olvastad?- kérdezte a gnóm tolvaj a mellette, álldogáló törpét.
    -Márhogy Én? Mit? –értetlenkedett a törpe és bambán bámult a kis szemüveges gnómra.
    -Hát a legújabb híreket Queynosból meg Freeportból, te mulya- válaszolta dorgálóan fürge a tolvaj.
    - Na majd adok én neked mulyát Te kis bajkeverő- azzal a törpe jó magasra emelte hatalmas baltáját, de pechére pont egy egész sereg váris őr ebédelt a kocsmában és vagy 30 kardal nézett farkas szemet egy pillanat alatt...

Csakhogy ne hogy úgy járj mint kedves törpe barátunk, várunk téged is szeretettel az újonnan nyilt Everquest 2 fórumon.

http://eq2.budo.hu

Az adminok
  • Gorii
    3500ft
  • Ch_Slater
    hi.
    ezeknek kb. mennyi szokott lenni a havi dija?
  • Gorii
    ez igen komoly lesz, wow az vajon mi?:)
  • silbor
    Viszont néztem a collector változatot! nagyon gusztusos!!! Vajon lesz belőle itthon is? (nekem az KELL)
  • Laza
    tehat ezzel a kittel csinlasz egy karit, es annyi?!
    nem birnam ki jatek nelklul a karaktergeneralast :)
  • Birk@
    Sis3, ha megvan max kimegyünk megint bécsbe :)))
  • Sáska
    Meg tudjátok mondani pontosan hol vettétek? Tegnap voltam én is Bécsben, de kevés időm volt, és csak 1 helyen tudtam megnézni, ott viszont nem árultak. Viszont jövő héten újra megyek, s ha lenne konkrét címem, akkor én is be tudnám szerezni. ThX!
  • Hunnenkoenig
    Örülök neki! :-)

Azt ugye tudod, hogy Becsben kell majd megvenned a rendes jatekot is, ha vissza akarod kapni a 10 eurodat? :-)

A testalkatot lehet szerintem allitani majd a rendesben.
    Az SWG-ben legalabbis lehet...nem hiszem, hogy ebböl kihagyjak.
  • Sáska
    ja, semmi, lol, késő van..:)
  • Sáska
    Hol vetted?
  • Daoine
    Hunnenkoenig: nah megvettem én is a cuccot bécsben, baromi jó lesz ez a játék, kicsit furcsának tünik, hogy a karakternek a fejét tudom állitgatni, de mondjuk az izmait, milyen kövér legyen azt nem. Én már megcsináltam a törpémet, berserker leszek, aki ismer annak ez nem ujdonság :)). Nagyon tutti lesz.
    üdv
    Dao
  • Curze
    A station.com-on (a SOE hivatalos oldala) az online megrendelésnél 2004 novemberét írják, mint várható megjelenést. Ezenkívül 2004 október 27-ig elfogadják az előrendelések visszamondását. Én ebből arra következtetek, hogy ez után 1-2 héttel jelenik meg valószínűleg. Előtte semmiképpen.
  • mnorbi
    Kaptam egy mail ma ubi softol ( o a Soe europai partnere ) hogy EQ 2 ship 09.20. En everqustes vagyok mar 2 eve azert kapom az ajanlatokat... Remelm igaz es tenlyeg kijon szeptember 20 al .. bar nem sok eselyt latok ra
  • Hunnenkoenig
    Nem tudom. Egyelöre meg closed beta sincs.

Open beta nem hiszem, hogy lesz. Az SWG-nel sem volt.

Mivel novemberben ki akarjak hozni, az a ket honap beta arra sem lesz eleg, hogy closed beta rendesen menjen...

Szerintem olyan lesz, mint az SWG. Kiadjak majd felkeszen, aztan majd kesöbb jönnek bele a cuccok, de engem ez nem erdekel. En nekem mar biztos, hogy meg lesz :-)
  • silbor
    Nagyon jó üzleti fogás! Bárcsak már az open beta jönne! Remélem lesz! Vagy nem?
  • Hunnenkoenig
    A cd-t becsben vettem, de a neten is lehet kapni.
    Talan magyarorszagra is vitt valami ertelmes ember...nezzetek körül.

Csak egy fajtaja letezik es az jo a jatek mindegyik valtozatahoz.

A jatek 3 nyelven fog megjelenni: angolul, nemetül es franciaul. Barmelyiket hasznalod, ez a starterkit jo hozza.

A jatek minden valtozataval jatszhatsz barmelyik szerveren, csak a megfelelö nyelvi fajlt le kell hozza tölteni.

Tehat, ha francia jatekkal akarsz amerikai szerveren jatszani, at kell konvertalnod angol nyelvüre a jatekot. Ezt a SOE lehetöve teszi a nyelvi fajlok nyilvanos publikalasaval.

A hangok persze eredeteiek maradnak. Tehat, ha francia a jatekod, akkor angolt letöltöd hozza, amivel fellepsz amcsi szerverre, de pofazni tovabbra is franciaul fognak.

A karigeneralas olyan mint az swg-ben. Csak a grafikaban van különbseg, a technika ugyanaz.

A starter kitben elmentheted a karit, amit csinaltal es ha kijön a jatek atveheted belöle a teljes jatekba majd.
  • Sáska
    Én is olvastam, hogy létezik ez a starter kit. Amit megrendeltél az az európai, vagy az amerikai verzióhoz lesz jó? Vagy egyáltalán hogy működik ez? Mintha 1x azt olvastam volna, hogy nem mind1, hogy melyik verziót veszed meg... Erről tudsz vmit? És milyen a karigenerálás? Nyomass még infót pls:)
  • silbor
    És hol vetted meg? (gondolom nem Mo-on!?)
  • Hunnenkoenig
    Ma megvettem az EQ2 starter Kit-jet!

Ez egy cd es tulajdonkeppen ingyenes, de ha kered, ki kell fizetni a majd megjelenö jatekot es ezzel elörendeled. Ha megjeleneik a jatek, akkor mar nem kell fizetni erte.

A starter kit-ben benne van a komplett karigeneralas es egy sorszam, amit ha regisztralsz, a jatekban kapsz majd egy bonusz cipöt, amivel gyorsabban tudsz futni.

Ez olyasmi, mint a szemüvegek az SWG-ben :-)

En mar nagyon varom ezt a jatekot.

Asszem a WoW-ra teszek egy nagyot...

A SOE markitengesei nem hülyek...a Blizzarde igen :-)
  • Sáska
  • Sáska
    Hát az egész naggyon komolyságos volt. Lineage2 ehhez képest 0... Mikor is jön ki pontosan? Akarom! MOST:D
  • Gumbo
    a végén az a sárkány elég durva volt
  • Hunnenkoenig
    Ezt mikor almodtad?

Nem küldik...annyi van, hogy egyelöre a csalad tesztel meg a rokonyok meg a haverok, aztan majd a regi jatekosok meg annak astrategianak az elörendelöi meg a bodri kutya aztan majd mi is sorra kerülünk valahol a vegen...
  • Hunnenkoenig
    Ezt a videjot nezzetek! E3 (170 mega)

En összepisiltem magam..ezert asszem otthagyom majd az SWG-t...

Egyebkent, mert kerdeztek: imadok craftolni...nem tudom, gyakni is jo neha, de azert csak szebb alkotni valamit...
  • Valen
    hány órától?
  • mnorbi
    na küldik az nyertes maileket ! valaki kapott már ?