2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Xboxman #258 legalább lenne egy link amiről letölthetnénk -
#257 en a bill roperes blizzrol beszelek , namind1 inkabb eq legyen a tema itt -
#256 Tehát a Blizzard 90%-a lelépet? Ok;) -
#255 aa baz tipikus SOE:) -
#254 blizz 90% mar nincs ott , koztuk par meghatarozo arc -
#253 igy van -
#252 hidd el hogy lesz benne mire eu serverek mennek -
Xboxman #251 I'm sorry but the key you entered is not a valid Friends and Family key.
-
najó #250 en nem kaptam:(((aki estetleg tobbet kapott aztszivesen vennem -
Gyul #249 Szoljatok ha valaki tud valami infot az uj keyekkel kapcsolatban. -
Xboxman #248 hehe én is kaptam!Majd gyere föl icukára:) -
#247 Ez aztan a kiraly kuldenek egy invalid cd-key-t ahogy latom nem csak nekem az Eq2 forumon is sir a jonep ezerrel.
Azert ez nem semmi, hogy mar itt gazos a dolog pedig meg el se kezdtunk jatszani:D -
#246 http://everquest.webforce.hu/board/index.php ha esetleg valakit érdekel. Ez az Ayonea Ron játszó magyarok fóruma, de van pár topic EQ 2ről is -
#245 Gori nem lesz Pvp benne nezd meg a forumot a fejlesztok nyilatkoztak, semmi meg dual se. (Igen kesobb majd lesz valamikor, de hogy mikor azt senki nem tudja sot lehet, hogy kulon kiegeszito formajaban. A sok Eq fanboi jon ezzel allandoan, hogy kesobb majd lesz, de ki tujda mikor, es a PvP egy MMORPG-ban alap dolog, ez nem olyan, hogy majd kesobb berakunk plussz szinteket, epic kasztokat vagy barmit.)
A Wow meg mindig a closed beta fazisban tart (a stress teszt most megy oda nem volt ordongosseg bekerulni) ha jon az open beta abba mindenki belekerul, de a closed-ba nem.
EN is kaptam Eq2 beta kulcsot, most vegre megenzhetjuk a gamet es utanna lehet velemenyt mondani rola:D -
Since #244 Sirály, akkor erről is szépen lemaradtam, fasza... -
Gyul #243 Nekem is küldtek beta keyt, de mint mindegyik most kiküldöttel valami gáz van, azt olvastam érdemleges infot ez ügyben csak a zárt béta forumon adnak, de oda csak beta key-el lehet belépni, ami persze nem müködik. Aki valaki oda betud lépni tudna valamit segíteni ott mit írnak? -
#242 Persze hogy nem. Azt a Blizzard North csinálta;) -
#241 Mindenki bekerült aki jelentkezett. -
#240 Mármint a beta key-t -
#239 Én is bekerültem, de nekem már az account key-emet sem fogadja el, amit e-mailben kaptam :( -
Since #238 Gratula ! Ha tudsz bedobni majd egy két screenshotot azt megköszönném, pl karigenerálásról stb. :-) -
#237 BEKERÜLTEM A BETABA!!!!!!
letöltöttem a klienst, de nem tudok beloginolni, mivel nem ismeri meg az accountom :-(
Holnapra remelem megoldodik... -
#236 de ha bejon ez a turbozott dragons lair grafika akkor wow:) -
#235 ez nem a dio2 os blizzard sajna -
#234 eq2 -
Since #233 Nah megnéztem EQ2 videót, hát igen mit mondjak, szépen néz ki :-) -
#232 Filmgyartassal, de inkabb privatban beszeljük az ilyesmit :-) -
Since #231 Gorii szerinted EQ2, vagy wow? :) -
#230 altalaban soe gamekba nincs open beta, de amint videot megnezed latod hogy nem egy rossz cucc, en neztem havernal wowot hat nemtom kinek irtak de tutit 12 ev alatt :) -
#229 ugyan volt mar linkelve de ugy tunik tobbszor kell :) video -
#228 222 re ment:), mire eu serverek elindulnak lesz benne -
#227 merne lenne pvp ? ezt ki mondta neked? -
#226 Amugy nem tudom, most miert sertödsz meg a blizzard neveben. Es nem azt mondtam, hogy szemetek, hanem azt, hogy a marketingesei hülyek. Es a Beta tesztnek semmi köze a marketinghez. Azt igyis ugyis meg kell csinalni. Az mas kerdes, hogy a marketing is hasznot huz belöle. -
#225 A hülye SOE is fog csinalni (söt mar megy) a closed beta. Söt a closed beta nemetül es franciaul is elkezdödött.
Biztos lesz open beta is.
A marketinget arra ertettem, hogy a SOE fizikalisan is megfogja az embereket, nem csak screenshotokkal meg igeretekkel, hogy lesz majd beta.
A betaba amugy mennyien kerültek be WoW-ba? Te bekerültel? Ha igen akkor szerencses vagy, ha nem, akkor nemhiszem hogy szamodra relevans lenne, mint marketingfogas.
Engem csak felmergesitettek vele es vegkepp ignoralni fogom a blizzard jatekokat. -
#224 MEGJELENÉSKOR nem lesz pvp. Később beteszik. -
Since #223 Hmmm én csak a WoW-ról tudok nyilatkozni, mert azt láttam. Én mondjuk nem nagyon szeretem a PvP-t, inkább a qzesteléseket és a jó partykat. Az a baj, hogy szerintem nem lesz open beta vagy valami ilyesmi, és így előtte nemlehet kipróbálni a játékot. Lehet hogy jó a játék, de lehet hogy egyeseknek, kezdőknek mint pl én, bonyolult lesz...Nehéz döntés előtt állok, igaz még van 3 hónap gondolkodási időm , mert csak akkor lesz fix munkahelyem. Ferro te játszottál sima EQ-val? -
#222 Eq2-ben nincs semi PvP, meg duel se. Ez miatt bukott el nalam, bar megnezem ha lesz open beta, de ha open beta nelkul jon ki az nagyon gaz, zsakbamacskat nem veszek:)
(Azert az erdekes, hogy meg a closed beta se megy es mar osszel meg akarjak jelentetni, valszeg ez is tipikus SOE inditas lesz, bughegyek aztan majd javitgatjak.)
"Fantasy-ra az EQ2 lesz a csucs." Szerinted, mas szerint meg a Wow megint mas szerint meg a D&L stb.
"A SOE markitengesei nem hülyek...a Blizzarde igen :-)" Jaja, tenyleg jo marketing fogas, hogy kiadjak a karakter generalo kit-et, de open betat meg valszeg nem csinalnak. A huje Blizzrad tobb honapos closed betat csinal amiben folyamatosan vesz fel embereket USA-ban es Korea-ban sot most meg EU-ban is, aztan meg megengedi, hogy elotte az open betaban kiprobald a jatekukat es utanna donts, hogy fizetsz vagy nem... a szemetek. -
Since #221 Jaj elfelejtettem..Gondolom a havi díj az 3500-4000 rongy lesz. -
Since #220 Hunnen egyébként mivel foglalkozol? -
Since #219 Én is próbáltam necornot, nagyon bugos, szaggatt...Pl volt nekem egy olyan szituáció hogy beragadt a karakterem, nemtudtam mozogni, pedigminden itemet eldobtam. Aztán egy reconnect után helyrerázódott :-)
Most van egy Everquest 30 napos trial, azt kipróbáltam. Hát megmondom őszintén, picit komplikált számomra.És a grafika sem egy nagy szám, bár azt aazért tudjuk hogy elég régi játék. Diablo2ösök közül annak idején sokan átmentek Everquestezni :-) Everquest2öt még nem láttam. Amint visszaolvasgattam nem is lehet belekukkantani a game-be rögtön be kell fizetni.
WoW-valjátszottam és nemolyan nehéz megtalálni dolgokat. EQ-ban azt se tudom hogy mit érdemes tanulni, számomra picit érthetetlen, aztán lehet hogy én vagyok a noob. Gondolom EQ2 más lesz valamilyen szinten, nem?