2219
A képek elég jól néznek ki...
  • radical@work
    Képeket nyomjatok már. Hadd lássunk végre mit alkottak.
  • yellowcab
    valaki tudja hol lehet leírást találni a talentekről
    varázslatokról stb.???
    köszi
  • yellowcab
    nekem nagyon bejön a játék feelingje, csak túl sokszor meghaltam(2x) s míg visszatalálok a lélek szaromhoz, az egy kis idő

belehallgattam a zenékbe, nagyon jók, ajánlom nektek is
    eq2 könyvtár per sound asszem

a kezelőfelület, hát jobbra számytottam
    pláne nálam olyab elcseszett módon van beállytva az az 1024*1280, hogy a felét nem látom az írásoknak, ami pozityv, hogy engedi 100Hz-en futtatni...

az inventory bivaly fos, meg a többi is, de a grafika nagyon ütős, sztem
  • Hunnenkoenig
    Az enyemen egesz jol. Jobban mint az SWG :-)
    Az arnyekokat nem szabad bekapcsolni, mert egyreszt nagyon visszavesz a performanceböl, a masik, hogy Nvidia drivereknel grafikai hibakat okoz. Bar nekem arnyek nelkül is vannak rohadt ronda hibak, de az okosok a forumon megmondtak, hogy az az arnyektol van :-)

Bakutyin, mondd meg az apadnak, hogy az a hardveres egy szakbarbar volt.

En is megmondhattam volna neki, hogy szar, ha engem kerdez, meg az itt forumozok 60%-a szerintem.

Mondd meg neki, hogy ha valamihez nem ert, ne az eladora hallgasson, hanem tajekozodjon szaklapokban meg a neten :-)
  • Bakutyin
    tőlem 10.000 15.000 ért akartá megvenni...de állítólag elkelt egy 495$-ért is(!) (-egy áltatános iskolai tanár havi fizetése!)-->LOL
  • Bakutyin
    éntőlem moderáljad..(vagy tegyél oda 16- vagy 18-as karikát.)
    kibaßott dühos voltam(vagyok.)
    nemtudom hogy a fórumozók azon részét akik ezt a topicot figyelik anyira zavarja-e ez az üzenet...de ha téged boldogít akkor töröljed nyugotan(vagy oda tegyél 16- vagy 18-as karikát.)
  • Ferro_TwL
    1 giga ram akkor latom nagyon kell, na ezen a heten beszerzek jol fog az jonni Wow-hoz is:).

Tenyleg keveset jatszottam meg vele nem akarok velemenyt formalni, de eddig nalam annyira nem jott be, de nem adom fel megvarom mig kiszabadulok a kezdo szigetrol es megnezem milyen az igazi vilag:D

• Gumbo
    még dühöngeni sem szabad??
    "A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
    Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
    és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."

nah hát ez volt a pillanatnyi véleményem

• Gorii
    nem:) 395 es hasonlo hozzaszolasok :)
  • Daoine
    ööö engem akarsz kimoderálni? :)

dao
  • Gumbo
    egyik haveromat illeti, a másik felől majd még döntök
  • Gorii
    kene ide egy moderator
  • Daoine
    nem kéne itt vacakolni hanem eladni szépen nekem, ugyis ingyen kaptad, ráadásul kettőt, nem tudod használni. Ne szarakodj az e-bay-el hanem nyomj egy mailt nekem.

dao
  • Xboxman
    nocomment
  • Gumbo
    nc?? mi az az nc?
  • Davidus
    nc:D
  • Gumbo
    nekem ugyis van 2 accom ^^. jelentem 7 perce küldi már a kapcsolatot meg a biztonsági izét az e-baynek... mikor fejezi be??
  • Braveheart
    vagy az alkoholra szánt lóvédból veszel egy használt Gef3Ti-t 10 rongyért.
  • Gumbo
    mennyi kérjek egy EQ2 accért?
  • Xboxman
    mind1:)ilyen postokat inkább gumiba
  • Bakutyin
    ezt hogy érted?
  • Gumbo
    én is már megpróbáltam e-baxe, akkor a sell gombután kb 15 percig nyomkodtam, hogy folytatom a biztonsági figyelmeztetés után. nem lehet azt vhogy átugorni?
  • Xboxman
    te honnan szabadultal?
  • Bakutyin
    FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK
    + FUCK(A RÁADÁS.)
    TELJ. KÉSZ VAGYOK.
    ÉS MAGYARÁZHATOK APÁMNAK HOGY ÁTBASZTÁK A MX440-ESSEL..."EGY HÁRDVERES CSAK JOBBAN ÉRT HOZZÁ..."--->JAJA KIVÁLLÓAN ÉRT AHHOZ HOGY ÁTBASSZA AZ ILYENEKET, MINT SZEGÉNY APUKÁM.

sebaj nem adom fel...nem létezik hogy valahogy ne lehessen megcsinálni.

ha nem sikerül, alkoholba folytom bánatom...(abból a pénzből amit az accal szerzek:D )
  • Gumbo
    FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK

nemindul :( fasznak köcsög pixelshader bocsi a csúnya szavakárt, de kbaszott ideges vagyok.... MIÉRT KELL PIXELSHADER?????? MIÉRT NEM LEHET KIKAPCSOLNI???? ÉS MIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????????????
  • silbor
    Nekem semmi gondom ott a szoba betöltéssel. (mondjuk 1giga ram az van). Én még a szigeten csinálgatom a küldiket így csak arról tudok írni. A grafika tényleg fura de nem rossz csak szokatlan (kicsit élettelen) A karik jól néznek ki és a cuccaik is de a kicsi ikonok pl. az inventory-ban negyon nem tetszenek. Túl egyszerűek és régiesek. A varázlat és más efektek nekem is bejönnek. Már 6. szinten vagyok de még van küldi a szigeten bár már volna lehetőség elhajózni. Itt nem sok cucc van a kereskedőknél. Bár a moboknál néha találni használható fegyvereket.
  • Braveheart
    Ti most bekerültetek a betaba hogy már megvan?
  • mnorbi
    okes letoltotem elkezdtem jatszani : nekem fullon siman megy es brutalis grafikaja van a viz ugy neez ki hogy nehez leirni ... ( nem a tengeren ) Igaz 1 gb ramom van semmit nem swappal a hdd. zonak toltese 5 masodperc max.
    Faszak questek hasonlo mint wow ba , sok minden hasonlo mint wowban. Szerintem a grafika uber, persze izlesek es pofonok. Az elso fo qest kijutni errol a szigetrol. Ahogy megerkeztek lkehet valasztani mik lesztek : cster/harcos/scout/meg meg valami , ugy hallotam 8 szinten szakosdhatsz necro , maege , warioir, ranger etc
  • Ferro_TwL
    A grafika full detailon nagyon szep, de nekem meg mindig muanyag szeruek a figurak akkor is.
    Nem mintha tudnek ugy jatszani, a forumon olvastam, hogy tok full-on szagattas nelkul jatszani a mai gepekkel meg nem is nagyon lehet:D

Szoval en levettem rendesen a grafikat ugy se olyan rossz de szerintem az L2 garfikaja szebb, marmint ha azt veszuk, hogy L2-t full detaloin jatszottam es a varosok kivetelevel nem is volt gond. 1 giga ram nagyon kell nekem sjanos nincs annyi ugyhogy nagyon swapel.

A karaktergeneralas olyasmi mint SWG-ben, a tutorial egy hajon jatszodik, na ott szagatt a legjobban:) es valami borzalmasan otlettelen.
    Aztan egy lepukkadt szigetre erkezunk eleg laman nez ki dehat ez meg csak nagyon az eleje.

A spell effektek eleg jol neznek ki, a karik animacioja se rossz (de monjon akarki akarmit nem sikerult eltuntetni ezt a "muanyag" beutest).
    Szinte minden NPC beszel benne ez is jopofa.
    Az viszont marhara gazos, hogy az elejen az egyik questben be kell menni egy szobaba, na ez egy insatnce szoba es butorkota kell tologatni. Hat mire ezt a kis szobat betolti es utanna vissza a vilagot az borzaszto, Wow-ban a kontinenst gyorsabban betoltotte:)
  • mnorbi
    nekem meg mindig tolt grr.... mondjatok ma vlamit ilyen szar grafika meg a hame senki esmmit nem mond ? csak......
  • gPROject
    neked is van accod?
    mindenki kapott csak én nem? pedig 2x is jelentkeztem
    a qrva élet
  • Birk@
    Maradjunk annyiban, hogy ma reggel otthonról az otthoni PIII-750 esről be tudtam menni a játékba és jáccani vele, igaz ahog ykinézett... :D Ki milyen race-el jön?
  • silbor
    Options/letter box
  • Ferro_TwL
    Majd en rakok akkor:)

Egyebkent elkezdtem jatszani vele, hat... majd kicsit kesobb irok rola velemenyt 1 ora jatek utan hujesege lenne.

Esetleg valaki nem tudja, hogy lehet kikapcsolni a kepernyo aljan es tetejen levo fekete reszt ahol a toolbar akar lenni, mert igy olyan mintha szelesvasznu filmet neznek (ez a szelesvasznu film nem arra vonatkozk, hogy olyan jo a grafika, sot..., csak idegesito:).
  • s0n1c
    Non-Disclosure Agreement
  • mnorbi
    nda ?
  • s0n1c
    Tényleg, hogy fut a gépeden?
  • Hunnenkoenig
    Pixel Shader a pixelek arnyekolasaval/megvilagitasaval foglalkozik. Kikapcsolni nem lehet. Vagy van, vagy nincs.
  • yellowcab
    most olvastam, van aki 495 usd-t ajánlott egy accountért, lehet pízt eresni:)))
  • Davidus
    Na kezdődik az NDA huzavona:P Majd pont az SG-re fognak benézni;)