2219
A képek elég jól néznek ki...
  • Xboxman
    dura hogy ilyen kevesen írnak:(
  • silbor
    Valaki party???
  • Zoidberg
    Megy már az update..
  • Birk@
    utána mondták még, hogy azonkívül lesz még egy 2 órás leállás is
  • Zoidberg
    Nyet...az a bizonyos 5 perces leállás /update miatt/kicsit elhúzódik....
  • silbor
    ööööööö...... nektek most megy? nekem nem kapcsolódik.
  • radical
    KÉPEKET!
  • Birk@
    Továbbra is lehet ám rámüzenni, vagy ilyen kevesen jáccunk?
    ingame: Norlan (lvl9 warrior)
  • Birk@
    Amúgy most lettem warrior fighter-ből, tehát túlvagyok a 2. specializáción is. Kaptam egy medium armort is, amihez viszont még nincs skillenm, sux de mind1 :D
  • Birk@
    Nemtom, de van 1 pont ahol a Citizenship sign-ra (vagy mire) rákattintva eljuthacc egy helyre, ahol a végső teszt van. Lehet hogyazaz?
  • Thangar
    figyuljatok, hol talalom Abbetor T'orit?
    nagyon elbujt azt adig mig nem beszelek vele nem leszek pogar:))

jatek jo, nekem grafikaval sincs semmi bajom, csak iranyitas elejen kicsit furcsa volt, de hamar rajottem hogy ellensegnek nem jo hattal allni:)

lakasom mar kesz es csak az az emberke kene, azert a tukor, lampa meglepett:)

halal utani szellem kereses jopofa, meg az a csik is ami mutatja hova kell epp menni, zene bejon, csak kar hogy karik nem dumalnak.
    a tanc kiraly, barbarom sirasan is orat rohogtem:)

na hirtelen enyi:)
  • Curze
    Ne mentegetőzz. Írd.
  • Ferro_TwL
    Na nem ir senki semmilyen velemenyt a jatekrol?

En leirhatnam a velemenyemet, csak tok hujen jonne ki, mert itt nagyon vedtem a Blizazrdot, aztan tok Blizzard fanboi-nak tunok, ami pedig nincs igy, ha valaki esetleg venne a faradtasgot es visszalapozna a Wow topic-ba latna, hogy meg az Eq2-ot dicsertem (foleg a videok alapjan) es a Wow-rol irtam, hogy tulzottan istenitik anelkul, hogy kiprobaltak volna.
    Most, miutan volt szerencsem mindket jatekot kiprobalni nalam egyertelmuen eldolt melyik a befuto.
  • Hunnenkoenig
    Szervert a jatek nyelvevel valasztasz. Angol jatekkal csak US-ra mehetsz, francia jatekkal csak a francia szerverre a nemet jatekkal a nemet szerverre.

Ket fajta klient van. Angol es Francia/nemet (ennel valasztanod kell az install elött).
  • Hunnenkoenig
    3 szerver van. US, French es German beta server.
  • Davidus
    Képeket még midíg nem látok;)
  • Thangar
    ezen a neven megtalalhato vagyok jatekban
    mar ha ez erdekel egyaltalan valakit:))
  • Xboxman
    asszem csak 2 server van!Beta 1 és beta 2, de csak az 1-es megy!
  • yellowcab
    a 376-os post
  • Thangar
    egyelore tok mindegy, ha ilyen tempoban tolti hulye fileket, hetvege lesz mire leernek:)
  • silbor
    Köszi!!
  • silbor
    Én nem is tudom h. milyen szerverek vannak!!??? Nem emléxem mikor kellett választani!
  • Thangar
    bocsi hulye kerdes, menyi ideig tolti meg ezeket a rohadt mp3akat???:))

ja, es melyik szerveren van magyarsag zome?:)
  • Jockey
    jah, és ha van valakinek feles acca akár pár napra is kölcsönbe akár, pls privizzem rám
    páran ismernek már, megbízható vagyok:)
  • Jockey
    hmm, asszem lemaradtam valamiröl mig oda voltam
    elimdult valami bétaféleség?
  • Csucsesz
    Helo nem tudnátok egy linket adni a eq2 minimum gépigénylröl?
  • Gorii
    eq2 be lehetnek player varosok? vagy ez only swg feature
  • Hunnenkoenig
    Ha meghalsz a wp-nel kattints a soul shard bejegyzesre es a fenyes csik odavezet :-)
  • Hunnenkoenig
    Polgarsagot ugy szerzel, hogy a szobaban a hazvezetönö utasitasait követed. (nemet szerveren bugos es nem a sajat szobadba kerülsz es nem tudsz asztalt lerakni/kepet felakasztani stb, de csaj megis elfogadja, ha egyszer megprobaltad)

Miutan a csajszi elmondott mindent, kimesz a faluba. Valszeg mashova fog teleportalni, ezert vissza kell menni abba a faluba, ahol kezdtel. A molon a harangot kell megkongatni.

Ha visszamentel, nyisd ki azt a questet, ami a következö a welcome questeknel es kapsz egy arany utat.

Ha polgar akarsz lenni, a kapunal allo ör feje felett kell a tablara kattintani jobb gombbal es a become a citizen menure kattintani. Akkor megkapod a questeket, amivel aztan polgar lehetsz.
  • silbor
    Ja bocs mert csak akkor lehetsz 7. szintű ha polgárságot szerzel.
  • silbor
    Én is pont itt tartok :o))))) A szoba nekem is nagyon bejön és az is h. ha el akarsz jutni valahova akkor egy "arany ösvényt" mutat ami oda vezet. Még azt nem tudom h. hogyan lehetek polgár a városban mert már 6. lvl +167% xp. Szóval a 7. és a 8. között járok.
  • mnorbi
    na 5 ora jatek utan : megcsinaltam 12 queste az elso szigeten es 6 szintu lettem. Teljesen lekotot eszmeleteln grafika , nagyon jo a cspatjatek ne uyg mitn a wowba :(
    Az elso szigeten 3 namedet sikerult levadsznom mert tudnak poplni namedek sima mobok helyen , szoval fasza. Viz allati vilag bunteti wow viz alati vilagat. Nekem a felszini is sokkal jobban bejon. Nem tudom mi neked porgosebb wow csatajab ?? en meguntam wowot 5 nap allat most hunter miatt jatszok vele egy kicsit....
    Nagyon jo hogy mobok nem dobalnak el mindent elsore mint wowba es campalni kell a cucuost nem megszerzni 5 questert 1 perc allatt. Ahogy megerkeztem qeynosba kaptam egy sjat hazat "heti 5 silverert " ami csak az enyem majd lehet ide emberek meghivni etc. Kurva jo tok ures most kaptam bell egy kept es egy asztalt eddig amit neked kelle elhelyzi es vehetsz ezer dolgot bele berendezheted etc..... kész van
    Elmondta kezdo városba hogy hol lehet pénzt csinalni legkönyebben mobok olesebol es el ids vezettek oda. Rengeteg quest van es craft rendzser is nagyon bejon. Ami furcs nekem egyenlore az az hogy nem tudom mikor tudok class t valsztani.... mar irtam mikor megerkeztem a szigetre lehette valsztani clasok kozul fighter/mage/priest / scuot allitolag level 20 on lehet pl fighter clsbol ---) warior / knight majd 40 es szintem lehet ---)wariorbol ---) guardian / vagy vberserker a knight bol meg ---) paldin / sk asszem de ez meg nem tiszta nekem. Egy bitos a grfika az buntet.... ki lehet kerulni a mobokat ugyesen csk oda kell figyelni ne agroznak ha ugyes vagy ... még irok majd
  • Ferro_TwL
    Zene es hangok vizsont tenyleg nagyon ott vannak es jok azok a rajzok is amiket a tolteskor mutat:)
  • Ferro_TwL
    Ez L2 pont akivetel a "point & clikk" miat a MMORPG szinte soha nem ahsznaljak. Mondjuk en is nehezen szoktam meg mikor otthagytam L2-t.

Szerepjatek szempontbol tobb dolog van Eq2-ben mint L2-ben ez tok igaz, bar ez nem valami nagy teljestitmeny, az L2-nel szinte minden MMORPG-ban tobb szerepjatekos lehetoseg van (felreertes ne essek nekem nagyon bejott az L2, de az nem egy szerepjatekos jatek volt, de azert jo jatek szerintem).
  • Ferro_TwL
    En majd berakok kepeket szivesen (marhara nem izgat az NDA:) csak nalam elegge butitva fut.

A jatek egyre inkabb elkeserit atjutottam a kezdo szigetrol valami varsoba ez meg gagyibb, mint a kedzo hely. MIndehol zone-k vannak (mikor kijossz a varosbol akkor is) es bar ezeknek megvan az elonye teljesen szeparaljak a jatkosokat en Coh-ban se szerettem itt se teszik ("itt vagyok a varos elott" "hol vazze nem latlak?" ja az egyes zonaban gyere at arra").

Ezek a muanyag figurak megint csak nem jonnek be (es kiprobaltam nagyobb graf detailon a szobamba ott nem szagatott:), ugy is muanyag bar szebb:D). Viszont a viz es a vizalatti harc iszonyat jol megvan csinalva.

Harcrednszer nem egy nagy szam L2-nel tobb lehetoseg van, City of Heroes kozelebe se er (mondjuk szvsz annak van a legjobb harcrednszere MMORPG kozul, igaz mas nincs is benne csak harc:P) es Wow-e is sokkal jobb, porgosebb.

Nem tudom... meg keveset jatszottam vele mindig, de nekem egyre inkabb nem jon be.
    Ha esetleg valakinek van closed beta Wow accja (vagy lesz EU-re) en ezt szivesen elcserelem vele:)
  • Birk@
    Aki esetlep Freeportban van (gonoszok) az üzenjem majd már rám pls :)

Norlan-nak
  • radical@work
    Dehogynem lehet. Nem kell a sonynak tudnia róla. Nevet meg egyéb azonosítható dolgot ki kell takarni.
  • yellowcab
    a waypoint csík télleg nagyon jó
    sok időt megspórol:)

alig várom, hogy hazaérjek a melóból, és folytassam, kár, hogy meló közben nem lehet nyomni:)
  • Birk@
    Nyah akkor a jáűtékról keveset :)

Mivel még EQ-val nem jáccottam, csak Lineage2-vel, először fintorogtam a kinézet alapján. Ha pontozni kell L2 10-ből 9 pontot kapna, EQ2 olyan 6-ot. A kezelés nem "odamegy ahova klikkelek", hanem ASDW, ami alapvetően más játékbódot kíván. Pl ha csatázok valakivel akkor nem odafutok és elkezdem ütni, hanem támadás kiadása után nekem kell odamozogni rang-en belülre, és akkor üt automatikusan. Persze ebből ki is lehet jönni :) Szal más. Az asszimilálódás (olyan 2-3 óra játék) után kezdtem el igazán élvezni a játékot, de akkor nagyon . Sokkal többet kell törődni a játékkal, egy csatát nem lehet hátratett kézzel végignézni, és ettől már alapban jobb a dolog, dinamikusabb. A karakterek mozgása nem rossz, a kezdeti questek kevés szaladgálással élvezetesen teljesíthetőek, sőt a vége fele (amit nem kell végigcsinlni) csak party-val végigcsinálható feladat vár, ami nemrossz. Külön teccett a waypoint-ek használhaztósága (a keresett helyig vezet el egy fényes csík) , az altravision, meg a crafting megoldása. Összegezve: Aki szerepjátékosabb játékot keres, annak itt a helye szvsz :)
    Majd még írok

Reo
    (játékban: Norlan lvl6 Ogre fighter)
  • Davidus
    Nem lehet! NDA van!