226
Szerintetek melyik az eddig megjelent legjobb FPS?
-
#38 Quake3 sem rossz bár nem vagyok valami nagy ász benne :) -
#36 Az én véleményem az, hogy a Quake3 a legjobb multi FPS, és az én véleményemen van még az a sok ezer játékos, aki 3 éve folyamatosan játssza. Valahogy gyorsabbnak érzem, a mozgás, lövés pedig könnyedebb, mint az UT2003-ban. Annak az engine-je fejlettebb, de egy játék nem csak engine-ből áll... -
#35 Ha jól láttam a Duke 3d-t nem emlegette senki
Alapmű a Doom, a HL kurva jó volt, ma is jó, kicsit elavult graf. Meg BF1942 -
#34 Hibák? MoH:AA-rol ne is beszéljünk akkor mert az a bugok játéka címet bőven elvinné minden más előtt. Az egy nagy probléma benn hogy az Ember-Fal viszony nincs kidolgozva és a modell mindig belelog a falba ha mellé mész. :( -
#33 Nem pff, bizony a Halo nagyon fájntos játék. :)
Szerintem egyébként a legjobb FPS egyébként a Deus Ex, minden szempontból. :) Meg a DOOM! Half Life szintúgy alapmű.. Ami mostanában legjobban tetszett az a MOH:AA Spearhead. Hangulat a tetőfokon, a kivitelezés is nagyon jó.
Multi FPS témát mostanában nem erőltetem :), BF1942 összességében a legjobb ebben szerintem - bár tele van hibával a program szinte minden aspektusa. :) -
#32 Még az a szerencsém, hogy SoF2-nek nem hiperstuper a grakikája, mert lowdietailen, de 1024*768 felbontásban is tűrhetően fut, jobban mint a Medal Of Honor! -
#31 az unreal 2 az unreal 1 ből is elég sokmindent lopott :D -
#30 single: HL, Shogo
multi: QW, ja meg a CS VOLT úgy 1.1-ig -
#29 Talán azért, mert az általad említett Unreal II is elég sokat lopott belőle :D -
#28 a Multidemo nekem kimondottan tetszett anno. mikor kijött az egész estét átjátszottuk együtt -
#27 Én nem értem miért van megőrülve mindenki a HL-ért. Én 3x nyomtam végig, hogy megértsem ezt, de nem jöttem rá.
Mostani legjobb single player FPS az Unreal II. -
HoTDoG #26 A SoF2-t anno nagyon vártam, de sosem tudtam róla semmilyen infot... Haver mondta, lesz táska, csapatjáték így úgy, hát mondom reméljük jólesz. Aztán nempróbáltam ki, csak a multidemot, de a látványtól elborzadtam... Ok demo, stb, de akkoris. Kb ugyanaz volt mint a cs, sima q3 engine-al. Vagy talán inkább mint az Urban Terror (q3mod). Semmi különös nem volt benne, grafikailag nem volt szép, aztán a füstgránát... -
#25 akkor már inkább az 1......... -
#24 egyértelmű: Sof2!!! -
#23 persze, shooterben a HL az alap, ez nem is lehet vita tárgya :D -
#22 ezen bizony nem veszünk össze :)
De elvileg az FPSneeker:) kategóriába van sorolva.
De akkor vagy a Half Life lesz az első nállam, vagy a halfile. most hirtelen gondolkodtam és csak a HL volt olyan igazán etalon mind történet mind hangulat tekintetében.
Ha a nagy nagy klasszikusoktól Doom/wolf, duke eltekintünk. -
#21 szerintem a Thief nem igazán FPS, de a második rész amúgy jobb, tartalmilag sokkal fejlettebb, és sokkal egyedibb a világa
bár ezen nem veszhetünk össze, az elsőt is lenyomtam szarás evés nélkül egy nap alatt :) -
#20 pffffffffffffff 2 -
#19 pffff... -
#15 Én az összes eddigire gondoltam, ami eddig csak megjelent FPS ! :)
Amúgy SoF2 tényleg nagyon jó! -
HoTDoG #14 Szerintem a gyerek 2002-es év legjobbjaira gondolt. Ezért nem is említettem a HL-t. Bár már aztis max haverokkal lanon nyomogatnám el.
Igen a karma fizika az ténleg jó, és ezt fogják a köv AA:O peccsbe beleintegrálni.
-
#13 Egyértelmű.A Half-Life. -
#12 Gyertek és probáljátok ki a SOF2-t is egyszer magyarokkal real damagéban :))))))
én láttam pár FPS-t multiban de ez megfogott :)
nem azt ondom hogy a többi gáma xar mert imádom a MOHAAt ésa Wolfit is de prósza cseresznye... -
Braveheart #11 Az UT 2003-ban nem csak a grafika király, hanem a fizika is, ilyen nincs má sjátékban, ne felejtsétek el! -
#10 MOHAA -
#9 vagy a HL... -
#8 Mondjuk ha nem lenne még 10 ilyen topic, akkor be is írnék. Egyébként a Thief 1 a legjobb FPS. -
HoTDoG #7 Azt szeretem a BF-ben, hogy nagy a szabadságod, nem 4 fal között kell ugrálnod. Minden házba bemehetsz, mindent használhatsz, és emelett háborús hangulata van. Aztán egy 64 férőhelyes szerveren huh.. :). Tankhadsereg nyomul előre, stb stb. Olyan hangulatos hogy csak na. -
HoTDoG #6 Azért kell 2 kiló az emberekbe mert a magyar szerverek alatt gyenge a proci.. Ezért nemtudja kiszámítani az adatokat stb, és pl az ember elé kell lőni... De ha bemész külföldi szerverekre, amelye alatt 2.4 GHz-es proci van, ott kicsit más a helyzet :). Picit a netkóddal is van baj, meg erős szerver/net kell alá. De az új peccsben sokat változtatnak a netkódon, és igéreteik szerint sokkal jobb lesz.
Ja és indul 2 magyar szerver 2GHz-es procival, faja nettel. -
#5 Na igen.. Ha MoH:AA-zás mellett 10KB-al töltök, szaggat a játék. A pingem 30-40 körül van, de szaggatottan lő. BF1942 nekem nem igazán jött be, a szar F2F része miatt. Kell az enemybe tenni vagy 2kiló olomot mire megfexik.. Elég illuzioromboló, ráférne egy Realism mod. Amuigy a repcsizés meg a Dzsippezés egész kafa benne. Lehet hogy megint felrakom, csak az a baj vele hogy nálam szaggat mint Maris néni a konyhában :< -
HoTDoG #4 Nemhiába lett sok helyen a BattleField 1942 az év játéka, vagy az év multiplayer játéka.
A MoH:AA is jó, de borzalmas a netkód... UT2k3 egy tök átlagos játék, szuper grafikával... Semmi különleges nincs benne, csak a grafika.
America's Army: Operations, na ez is pár helyen elnyerte a BF mellett az év multijátéka címet. Teljesen reális, nagyon hangulatos, és kiváló grafika.
Engem ezek fogtak meg nagyon, de ebből is a BF1942, aminek a magyar scene-je eléggéfelfelé ágazóban van. -
#3 Szeretjük az anyázást Ez most egy szavazás topic nem nagyon szeretném ha elfajulnának a dolgok -
#2 Aha nos az ilyes fajta temakbol van meg vagy 20 fele es ugyancsak az ilyesfajta tamak anyazasal vegzodnek szal negyon orulok hogy megnyitotad a topicot.
De sztm a legjobb FPS eddig a Mohaa volt:) -
#1 Várom a szavazatokat, hozzászólásokat a legjobb First Person Shooter témakörben, kinek melyik jön be, melyik a legjobb?
Szvsz eddig a MoH:AA és az Unreal Tournament volt a legjobb játék amivel játszottam, nagyon barók!