52
..kérjük vissza a főoldalra plz...
-
#52 köszünjük emese -.- -
#51 csak te -
#50 omg 5 év alatt 0 üzi -.- :D még csak egy spammer idiota se jött ide?:S
érdekes a topic amúgy -
#49 És csak nem rakják vissza....
:-D -
#48 Egy próbálkozás volt...de a diktatúra erősebb mint mi ....:D -
#47 Mi a helyzet ezzel ?!!! Ennyi volt ?!! Senki sem hallgat meg minket (oké én sem hiszek a mesékben :-))) ?!!!
-
Cat #46 én erre most is a Hozzáadás a kedvencekhez pontot használom -
#45 nekem naon jó volt a top15 mert volt benne három topic is amire ez miatt csak eccer kellet ráklikkelnem, mert lusta vagyok és egyből kint volt a jobbomon :DDDDDDDDD -
#44 top10 felhasználó per nap!!:) ez legyen!!! -
TheZsenyka #43 :D -
#42 Már miért ne sajnáljam?:) attól,hogy ő 20forintot kap én még 4kilót fizetek:)Értsd ha én 30e-t adok valakinek de ő neki csak 200 Ft esik le belőle attól még nem fogom azt mondani,hogy nesze neked mert csak ennyi esik le neked belőle... -
TheZsenyka #41 Figyelj, beléphettek hozzá mondjuk 20-an, 160 forint + ÁFA a történet, ebből ő kap valami 20 forintot. Keresett kb. 400 Ft.-ot. Ne sajnáld már tőle. -
#40 Hmm...ha így megy tovább már ide is küldeni kell SMS-t 160Ft + ÁFA költséggel,hogy beléphess:)))))Ez kész...WAREZ oldalak után most az SG-n veszem észre a pénzéhség jeleit:)Na de mindegy...én eddig se használtam a Top10(vagy 15?) listát és ezután se tettem volna... Amelyik topic érdekelt azt eddig is megkerestem.Viszont most kezdek parázni,hogy itt is lesz "SMSWEB"! :) -
#39 Mindkettőt!
A napit is, és a teljest is!
Ha lehet, külön oldalon az egészet! -
Cat #38 baloldalt még meg is lettek röviditve, eddig 5 uj topic, most meg 3... valószinuleg helyhiány miatt nincs sztm -
#37 mar csak az illetekesel kell megbeszelneket :D nekem ehhez semmi kozom :D
de gondolom meguntak a floodolt topikokat... igy meg eleg jol visszaszorithato.
a top10 user is azert lett kiveve -
#36 Nos, akkor megesküszünk, hogy felhozzuk a CS-t, HA visszakapjuk a toplistákat ! Deal ?!! -
#35 Engem nem zavar a reklám, de ha az engine-ben úgyis benne van az összezs top-ezmegaz számító, akkor miért kellett kivágni a sutba, mikor az emberek igenis nézték ! Innen lehetett tudni mely témákban folyik éppen aktív mozgás az utóbbi órákban és így tudta az ember, hogy hova érdemes bekukkantani ! Ez egy nagyon jó kényelmi szolgáltatás volt eleddig.
Nem értem miért kell visszafejlődni, mikor éppen előre volna az út !!! Még több ilyen kis luxus-szolgáltatással kéne megnyerni a user-eket, nem pedig lerombolni a már készeket ! -
#34 aham :) -
#33 lesullyedt a csé topic igy nincs ertelme a top10 nek :D -
#32 Akkor kérünk szépen ! -
#31 indok? -
#30 :-D -
#29 itt diktatura van!
nemkaptok! -
#28 TOP 10/15/20-at akarunk !!! -
#27 legalábbis szerintem kevésbé olyan fontos, mint a fórumnál... -
#26 Bezzeg a letöltésnél maradt a TOP20 , pedig az senkit sem érdekel... -
tomcs #25 hmm. tenyleg egyre tobb a reklam...
most itt fent is ez a boszme nagy doubleclick-es kocsogseg... amig oldalankent 1 csik volt no gaz de ha mar minden kis zugba reklamot kell rakni akkor nem erdekel a fair use ize meg semmi le vannak tiltva es kesz.
viszont a top15 az tenyleg jo7ne vissza, jo volt latni hogy epp mi borzolja a kedelyeket -
#24 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
TheZsenyka #22 Gondolom az ÁR-TÍ-EL KLÁB sztretödzsik hedje tartott egy mítinget az imidzs menedzsment hedjével és ratifikálták egy sztretödzsik brífing szükségességét a szápögémz dát éjdzsjú pédzsen lokalizálódó 'TÁP TEN' list ügyében és megállapították annak 'ould fesün' mivoltát és ofkorsz azonnal egy 'NYJÚ SZTÁJL' intrádáksünjének importanciáját sürgették.
Képzelt Sztretödzsik Brífing:
Sztretödzsik Hed:
-Ju nóó det aful 'TÁP TEN' liszt iz a bit ennojin plíz rimúv it fám máj szájt, icc rilli haad tu lúk ád it.
Hed áv Imidzs menedzsment:
-Jesz, necsüli, i sér jor ápiniün end frám det pojnt ve vill ekt feszt. Áj koll dö uebmesztö immidütli.
Sztretödzsik Hed:
-Mék it heppün den.
Hed áv Imidzs menedzsment:
-Jesz, szö' -
#21 Most őszintén, minek top 10 felhasználó?Kit érdekel?Csak maximum azt, akinek állandóan ott figyel a neve.Sokkal logikusabb és értelmesebb a top 10 topik. -
#20 kb. 3-4 hónapja, de azalatt megofordult a világ. -
#19 Pár hónapja még nem ezt montad volna:))) -
#18 A szpemmerek miatt, nem kell ide szemét, van elég. -
#17 Miért nem? -
#16 nemkell -
#15 Nincs igazam?:))))) -
#14 LOOOL:))))))) -
#13 Csocs,ugyanmár, a közel 20K kommentjével..ÁÁÁ:))) -
#12 mégegy szpemmer...:)