89
Midi, audio multi-track, tracker-ek, soft synth, VST plugins és társaik
-
#9 ha már topikot nyitottam, megkérdezném, használ itt valaki RENOISE trackert????
megvan a demo, és bitang a progi, kéne a full -
#8 Koszi!!!! -
#7 IRC, EFnet, vagy DALnet, esetleg undernet
itt keress valami #audiowarez csatikat, percek alatt megtalálod
a 2.0 3 CD-s, az 1.5 2 CD-s -
#6 mindent kezel
gyárilag van benne 2 féle sampler, 2 féle analóg szinti, 1 dobgép, 1 loop player, 1 sequencer (egyszerűbb manőverekhez) 1 keverő, kb. 8 realtime effekt (kötheted aux és insert módba) 1 erősítő, és egy mid interface, plusz amit kifelejtettem
a legszebb a dologban, hogy ha nyomsz egy TAB-ot, megfordítja az egészet, és hátul eléd tárul a kábelrengeteg, ahol mindent oda dugsz, ahova jólesik
MIDI meg IN/OUT, vagy használhatod csak hangmodulként külső szekvenszerrel hajtva, vagy csak szekvenszerként, ha külső hangmodulokat akarsz meghajtani, vagy önmagábanm komplett stúdióként
képben vagy? -
#5 Koszi, akkor felvetem a temata %#*$*&@# rovatban is:))) -
#4 Tobben ajallottak mar, de nem birtam megszerezni.
Vagyis erdemes kutatni:))) -
#3 így első hallásra Reason 2.0 (1.5 is jó) -
#2 Valami egyszeru szeneszerkeszto kellene.
Ha ismered a PowerChords-ot, akkor nagyabbol sejted:))
De hasonlo a CakeWalk is, azis tokeletes, csak az a baj, hogy a dob szerkeszto resze gazos, ugyan ugy kell felvinni mint a dallamot.\
A PowerChords azert volt nekem jo, mert "patterneket" lehettett gyartani, es azokat bedobalni egymas utan. Kulon-kulon minden hagszernek.
Vagyis, igazabol, valami "pattern" alapu szerkeszto kellene, nem baj ha nem midis (ugy sem tudom rendesen bejatszani), de kezelje a Keyboardot. -
#1 Na, Alexease, ha idetaláltál pontosítsd a kérdést plz :)