89
Midi, audio multi-track, tracker-ek, soft synth, VST plugins és társaik
-
TheReMiXeR #49 Embere válogatja... -
davos80 #48 Kössz,de már leszedtem a Hip-hop,meg a Dance eJay-t is,akinek kell,fennt van a wanadoo.atw.hu-n. -
vzoole #47 A FruityLoops az minden csak nem egyszerű!
Ha egyszerű progi kell, akkor inkább a Reason. -
TheReMiXeR #46 FruityLoops -
davos80 #45 Khm. -
davos80 #44 Hip-Hop-ot szeretnék gyártani,a Hip-Hop eJay demo-ja meg is volt,de az ugye demo,ha vki tudna mondani vmi hasonló népszerű(népszerű=könnyen rátalálok mondjuk vmi torrentes oldalon...)és egyszerű progit,azt megköszönném. -
oks -
nincs ilyen -
nekem még egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen programmal lehet kivenni egy számból mondjuk a vocal-t -
ScidaR #40 Hát.. azért biztos akad 1-2 ember..
Mi a gond vele? -
Reason-t nem használ itt senki? -
Phat Smoker #38 kedvenc acapellás helyem
a streamload-on csücsül több mint 12gb-nyi acapellám (kb 3600 db), csak előkéne fizessek, hogy letudjam őket szedni! a freeloadereknek csak 100mb letöltési lehetőségük van sajna :( -
DC-n vagy simán neten keress rá: accapella. Ezek csak az énekek, szám nélkül. Persze pl igy: 'Deep Dish Flashdance accapella'. -
Intimrush #36 Hi!Nem tud vki oylan progit amivel egy számból ki tudnám venni az éneket?
-
Phat Smoker #35 egy bajom van az abletonnal, hogy csak a .wav-ot meg az .aif-et kezeli!
ezért minden mixelendő számot alakíthatok át wavba mp3-ból :/
ez így elég suxx!
-
Akit érdekel bővebben az Ableton Live az bővebben itt olvashat majd róla. Hamarosan elkészül egy alaptutorial, ami remélem mindenkinek segíteni fog, hogy el tudjon vele indulni. Aztán a többi már csak rajtatok múlik. Amugy Sasha és Gabriel & Dresden mellett egy magyar koma, Shane 54 is ezzel aprítja a jónépet. Őt már én is láttam élőben játszani a Mo-i Tiesto fellépés után a Palace-ban. Mit mondjak, meglehetősen látványos volt... -
a haver most tanul vele mixelgetni.. allitolag nem egyszeru...time stretch feleseggel kell egymasra illeszteni az utemeket..lol mi?? de uberpontos lesz a mix... no mindegy...
amugy sokan hasznaljak meg az abletont...
sasha-t pedig lattam az abletonnal eloben:) -
Az Abletont ismerem v.ki elmagyaráz6ná hogyan kell mixelni de naon dúrva az biztos
Egyebek közt Sasha és Gabriel & Dresden is ezt használja -
Abelton Liverol hallott mar valaki?
haver most ezt probalja megtanulni... eloszor mixelni vele, sztan zenet kesziteni...
MONKZ csapat olyan utos zenet rakott ossze vele hogy nagyon ottvan -
Impi #30 A Cubase-ben alapból semmi sincs, illetve egyenlő a semmivel.
De amit lekezel, arra a világ összes ideje kevés, hogy letöltsed.
Tudnom ajánlani a Steinberg GrooveAgent 1-2 VSTi-t ami 1-1 CD
Product_ID=2550&Langue_ID=2]Info ITT[/URL]
URL=http://www.steinberg.de/ProductPage_sb39e2.html?
De csak suttogva mondom, eddig letöltöttem kb. 9 DVD dob alapot, 5 DVD van
folyamatban és számtalan DVD van amiről fogalmam sincs milyen stílus stb... -
ScidaR #29 A fruity loop nem sz@r. Hidd el! Nagyon sokat fejlődött az utóbbi egy-két év alatt, és biztos vagyok benne hogy fog is. Amatőr zenéléshez tökéletes sztem, nagyon sokoldalú kis progi...( a vst támogatásáról nem is beszélve) Nem azt használom, úgyhogy nem elfogultságból mondom.
Nézz szét ezzel a témával foglalkozó oldalakon is hogy képben légy kicsit (pl.: absolute.hu ,...).Ott tüzetesebben kibeszélik az ilyeneket. Google-val párat találhatsz vagy a zeneszerkesztes.lap.hu-n is van "pár" link. Én is szoktam itt-ott olvasgatni, a fórumjaikból nagyon sokat tanulok.
Egyébként a Fender avatarból egyből lejött hogy valszeg hangszeres zene lesz :) -
Köszi a segítséget, hamarosan böngészgetek is.
A f.loopot ismerem, és egy naaagy nagy kalap...
Hát 28 hozzászólás alatt nem hinném hogy kitárgyalták volna...
Stílus? Hehe, hangszeres
-
ScidaR #27 Szamy83: Nekem mintha lenne valami 1.5ös verzió valahol, asszem az a legújabb.. de még egyszer sem indítottam el :) miért nem valami sequencerrel dolgozol inkább? a trackerek kora lejárt már sztem. (írok mailt!)
Christiansen: Inkább vmi sample CD után keresgélj ha dobalapok kellenek, a zeneszerkesztő progikhoz adott sample-k álalában nem túl jó minőségűek. Ezt a címet tudom ajánlani: http://www.ueberschall.com/ . Viszont nem tudom milyen stílusú zenét szeretnél csinálni. mind1... nézz körül ott ;)
Amit ajánlok az a fruity loop és a reason. biztosan kitárgyalták már ezeket a progikat ezen a fórumon is. -
Szamy83 #26 Chao! Megvan valakinek a renoise teljes progi? Érdekelne nagyon!
Címem: [email protected]
Köszi! -
Szamy83 #25 Rezső! Sound Forge sorozatok! Ebből lehet részt kivágni az mp3-ból!
-
Hehe, gondoltam hogy nem a porszívóval fogok zenét írni...
Konkrét programnevek érdekelnének (Cubase,Cakewalkon kívül),
és linkektől még boldogabb lennék.
Ja amúgy most hogy elgondolkoztam lehet hogy a porszívóval zenéléssel
manapság meg tudnék gazdagodni. Kopirájt! -
persze, bármilyen felvevőprogival...vagyis nem bármilyennel szal azért előtte olvasdd el h tudja-e a progi :) -
Olyan zeneszerkesztőt keresek amiben előre gyártott dobalapok vannak!
Nem metronóm vagy dob-szerkesztő panel!...
Amit ismerek és ne írjátok: Cubase, Cakewalk.
Vagy esetleg van ezekhez drum plugin?? -
ha internet rádiót hallgatok, azt fel tudom venni valahogy?? -
Hm. -
Na nekem olyan program kéne amivel mp3bol tudok részeket kivágni -
Vlala #18 szvsz bármelyik midiszerkesztővel, a neten százával vannak. -
Hi!
Milyen progival lehet midi fájlokban channeleket(csatornákat) cserélni? Nagyon megköszönném segitségeteket! -
Én gyártottam két számot az E-Jay Mix Station -nel már vagy 2 éve, sztem egész jó, egyszerű a használata, de kissé már elavult.
Már régen kijött az újabb és korszerűbb Techno E-Jay, az már döfi. Gyártani még nem gyártottam vele semmit, csak úgy átnézegettem benne ezt azt, majd a nyáron szenvedek vele többet. -
köszönöm a segítséget! -
blackgamer #14 http://www.cakewalk.com/ a progi neve Sonar
létezik valahol egy ingyenes verzió is, még win 3.1 időszakból, mert a céljaidnak tökéletesen megfelelne az is -
nehogymá ne legyen egy ilyen midi buheráló sem? :( -
hello! találtam tökjó csengőhangokat, de az a baj velük, h a teljes szám mid formátum. namost én ki szeretném belőlük vágni a számok legmarkánsabb részeit (refrán, meg ilyesmik), de nem tudom, h melyik progival érhetném el. el tudnátok látni pár tippel plz?
köszi! -
truck driver #11 hello evrybothy!
Nem tud valaki egy letölthető teljesverzióju zeneszerkesztőt amivel lehet jókis technozenéket csinálni? -
Ha valaki MIDIzik es nem ismerne: Ingyen letoltheto, tobb mint 2000 SoundFont. Mivel ingyenesek, nem studio minoseg, de azert van kozte egy-ket jo dolog. (Csak egyessevel toltsetek, mert letilt!)
www.thesoundsite.net