22786
Html-, css- és php-help
-
RERE #172 Hispan2
Az a baj a, hogy vagy átrakod az egészet az uw-re vagy felejtsd el a php-t mert az axelero nem támogatja. Sajnos -
#171 Üdvözletem az ittenieknek!
Keresnék olyan embert, aki szívesen segítene egy lap php részének megszerkesztésében. Én csak a html-hez értek, de szívesen építenék oldalamba (S.T.A.L.K.E.R. Hun) php elemeket. Természetesen mint társszerkesztőt tüntetném fel a segítőket, szívesen veszek egyedi ötleteket is.
Jelentkezni a [email protected] címen lehet. -
vader #170 az a szomorú, hogy van egyáltalán valaki, aki erre izgul...
a hozzászólásodból itélve öcsém, sztem a gépet se egyedül kapcsoltad be, de már 'törögetnéd' a passwordokat. röhelyes.
biztos drassolsz, hogy a csajod valami 'hasonszőrű fazonnal dumál a chaten. (100%) remélem valami olyan helyen próbálkozol, ahol a 'gyökér' a szerver elött sasol, és röhög a markába hogy fogott még egy idiótát..... ehhh...
-
#169 Ráadásul nem túl etikus a dolog. -
#168 1. Nem fogsz ilyet találni, mert az ilyen jelszókérő ablakok általában 3-5 próbálkozást fogadnak el, majd IP ban-t kapsz egy jó időre... Ha meg tovább erősködöl, megkeresik a szolgáltatódat.
2. Szintén kizárt, hogy egyszerű külső programmal ilyesmit elérj, sztem ne is álmodj róla.
-
#166 -
#165 Inertia ROXX :) Happe csoporttársam :) -
#164 Már írtam jónéhány linket (talán nem is egyszer lettek beillesztve) ebbe a topicba, s elég könnyen meg lehet találni őket. Még egy jó tanács: mint már korábban írtam, jó dolog nézegetni a kódot, és nemcsak a tiédet, hanem esetleg más honlapokét is (de ne lopj belőlük!). A html után érdemes megtanulnod a php programozást is, ehhez szvsz elég megvenned a "PHP 24h alatt" című könyvet, s végighaladnod rajta, a pédákon keresztül . Ha pedig a flash érdekel, akkor swf.hu, a segédletekkel minden fontosabb dologot megtanulhatsz. Ha már komolyabban gondolod a dolgot, akkor átnézheted az intertia fórumát, onnan is sok hasznos fogást elsajátíthatsz, bár kérdéseket nem igazán célszerű feltenni, mert vmi fura oknál fogna nem szeretik a kezdőket :( -
#163 Sziasztok!
Szeretnmém tudatni veltek, hogy mától létezik egy "HTML szerkesztés kezdőknek" c. topic a fórumban, ahol mindenkit, akinek e kérdésben problémája, másokkal megosztani való gondolata lenne, szeretettel látnak. Természetesen várjuk azokat is, akik a témában már tapasztaltak és segítséget tudnak nyújtani az olyan kezdőknek, amilyen én is vagyok.
Bye all. -
#162 Szia!
Dehogy komolyabb. Én még csak kóstolgatom a HTML szerkesztés. Ráadásul amit csinálok, az teljesen autodidakta módon történik (nincs senki aki segítsen és szakkönyv sincs hozzá). Ha olvasod a #158-as hozzászólást, akkor láthatod, hogy véleményben, kioktatásban, és baráti jótanácsban nincs hiány, csak éppen a szakmai segítség hiányzik nagyon. Ezáltal a lap olyan amilyen (de azért az enyém, amit egyedül készítek). Szóval majd csak alakul. A cél természetesen nem az, hogy versenyezzek a különböző népszerű oldalakkkal, amiket valószínűleg több nagy gyakorlattal felvértezett emberke csinál (jó pénzért), inkább az, hogy valami számomra ízléses egyedi kerekedjen ki belőle, ami rólam szól. Szóval ne csüggedj, a tied is alakulni fog, csak ne add fel és dolgozz rajt. -
#161 ja az enyém,és kösz..csak hangos a venti az oldalán. -
#160 megnéztem a lapodat..hát ez komolyabb mint az enyém. én most készülök beletanulni ebbe a dologba,ugyanis fater cégének kellene egy honlapot csinálni.. -
#159 Hali all!
Szeretnék megtanulni html-ben és php-ben programozni, weboldalakat készíteni. Teljesen amatőr vagyok, soha nem tanultam még hasonlót, szóval vmi olyan oldal v. vmi doc file kéne, ahol részletesen, "szájbarágósan" van leírva a dolog. Photoshop-hoz egy picit konyitok, szal a webdesign részével remélem nem lesznek különösebb gondok! Aki tud nekem linket mondani, az pls. tegye meg. Thx előre is!:) -
#158 Az internetet kis "i"-vel írjuk! Nem akarlak megsérteni, de ebben nem sok dolog van, az aloldalalk többsége fejlesztési stádiumban, a design lényegében sablonok halmaza, plusz egy kis pár éve divatmúl animált gif...
Elsőre nem rossz, főleg, ha nézed közben a forráskódot is, s így rengeteg dolgot sajátíthatsz el, de azt tudnám tanácsolni, h a kezdeti időszakban ne publikáld a munkáid, mert akkor később esetleg előítéletekkel találkozhatsz. -
#157 Sziasztok!
Néztem az oldaladat. A te géped? Tetszik.
Ez pedig az én oldalam lenne. Mi a véleményetek róla (bár még csak készülget).
Eléggé lecsúszott ez az oldal a hozzászólások terén. Na hozzuk fel gyorsan.
Üdv mindenkinek. -
#156 thx.. -
#155 Dreamweaver, Frontpage -
#154 hali..
tudna vki javasolni nekem vmi könnyen kezelhető html-szerkesztő/készítő progit? full kezdő vagyok,és szeretnék csinálni egy normális weblapot magamnak,megtanulni az alapokat..
(már van is egy weblapom ,de csak egy könyvtárstruktúra-->html progival csináltam,van fenn össz 4 kép.
előre is thx.. weblapom -
#153 jól tudod, szerintem is ez az adott böngésző beállításaiól függ. -
#152 igyekszem ... :) -
nenad #151 vagy a windowzetol, nem hiszem hogy itt nagyon sokmindent lehet tenni.
Harder, Hardul nyomod? :)) -
#150 Ha jól tudom ez a böngésző beállításaitól függ. -
#148 Php és MySql tutorialt kereske, mert abszolút nem értek hozzás és szeretnék, ingyen! Linkeket plíz!
Előre is kössz a segítséget! -
#147 SnadBoy's Revelation (216kb) letöltése
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
#146 SnadBoy's Revelation .. :D -
#145 De azért biztosan szól, hogy megvan. Innentől már csak egy olyan progi kell, ami kiszedi a jelszófeltörőből a jelszót. Na de az nehogy shareware legyen :) -
Borg #144 LOL, shareware jelszófeltörö, ami nem irja ki a jelszót :)
Az év szoftvere:) -
#142 Jujj de LOL volt :)
Katika figyelhetne jobban :) -
#141 Jujj .. durva :D
de milyen aranyosan kiírja, hogy "jelszó elfogadva" :D -
Borg #140 Mint pl a kellytechnek
Kb 20mp "kitalálni" a jelszót:)
Javascriptes jelszavazást könnyedén fel lehet törni. -
#139 Szerintem is :) Nekem a .htaccess féle a kedvencem.
Viszont elképzelhető, hogy valakinek egy egyszerű kis javascriptes is megteszi, bár szerintem azt sem könnyebb használni mint az általam favorizáltat :D -
Borg #138 Na igen,de a PHP szint alattiakat inkább felejteni kellene:) -
#137 Hi! Tud vki segíteni?
Szeretnék egy skin choosert csinálni a weblapomra. Most azt nem tudom elérni, hogy cookie-val hogyan csináljam meg azt, hogy elmentse azt hogy milyen design lett kiválasztva, és mikor újra rámegy az oldalra, már azzal a skinnel indul..? Ja, és ha lehet, akkor a drop-down menu (mert azzal akarom a választást megoldani) is ugorjon oda a designhoz.. -
#136 Honlapok jelszavas védelme
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com -
Borg #135 PHP és HTML Headerek.
Szvsz ha már az űrlapoknál elhasalsz, akkor ezt felejtsd el:) -
#133 http://javascript.internet.com/miscellaneous/random-image.html -
#132 Kicsit felhozom a topicot ;)
Volt itt 1-2 hozzászólás, h ki milyen szerkesztőt használ, így én is ajánlanék egyet, ami szvsz a legjobb: TextPad -
#131 Hali mindenkinek lenne egy kérdésem?
Hogy lehet egy fő oldalon megcsinálni, azt hogy mindig egy adott részben pl: képváltozón, ha egymás után behozod az oldalt. ~mint például nap képe~
-
#128 ITT. -
Dodi #126 oké, köszi.