Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj a, hogy vagy átrakod az egészet az uw-re vagy felejtsd el a php-t mert az axelero nem támogatja. Sajnos

Keresnék olyan embert, aki szívesen segítene egy lap php részének megszerkesztésében. Én csak a html-hez értek, de szívesen építenék oldalamba (S.T.A.L.K.E.R. Hun) php elemeket. Természetesen mint társszerkesztõt tüntetném fel a segítõket, szívesen veszek egyedi ötleteket is.
Jelentkezni a [email protected] címen lehet.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
a hozzászólásodból itélve öcsém, sztem a gépet se egyedül kapcsoltad be, de már 'törögetnéd' a passwordokat. röhelyes.
biztos drassolsz, hogy a csajod valami 'hasonszõrû fazonnal dumál a chaten. (100%) remélem valami olyan helyen próbálkozol, ahol a 'gyökér' a szerver elött sasol, és röhög a markába hogy fogott még egy idiótát..... ehhh...

2. Szintén kizárt, hogy egyszerû külsõ programmal ilyesmit elérj, sztem ne is álmodj róla.
Szeretnmém tudatni veltek, hogy mától létezik egy "HTML szerkesztés kezdõknek" c. topic a fórumban, ahol mindenkit, akinek e kérdésben problémája, másokkal megosztani való gondolata lenne, szeretettel látnak. Természetesen várjuk azokat is, akik a témában már tapasztaltak és segítséget tudnak nyújtani az olyan kezdõknek, amilyen én is vagyok.
Bye all.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Dehogy komolyabb. Én még csak kóstolgatom a HTML szerkesztés. Ráadásul amit csinálok, az teljesen autodidakta módon történik (nincs senki aki segítsen és szakkönyv sincs hozzá). Ha olvasod a #158-as hozzászólást, akkor láthatod, hogy véleményben, kioktatásban, és baráti jótanácsban nincs hiány, csak éppen a szakmai segítség hiányzik nagyon. Ezáltal a lap olyan amilyen (de azért az enyém, amit egyedül készítek). Szóval majd csak alakul. A cél természetesen nem az, hogy versenyezzek a különbözõ népszerû oldalakkkal, amiket valószínûleg több nagy gyakorlattal felvértezett emberke csinál (jó pénzért), inkább az, hogy valami számomra ízléses egyedi kerekedjen ki belõle, ami rólam szól. Szóval ne csüggedj, a tied is alakulni fog, csak ne add fel és dolgozz rajt.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szeretnék megtanulni html-ben és php-ben programozni, weboldalakat készíteni. Teljesen amatõr vagyok, soha nem tanultam még hasonlót, szóval vmi olyan oldal v. vmi doc file kéne, ahol részletesen, "szájbarágósan" van leírva a dolog. Photoshop-hoz egy picit konyitok, szal a webdesign részével remélem nem lesznek különösebb gondok! Aki tud nekem linket mondani, az pls. tegye meg. Thx elõre is!😊
Bazinga!
Elsõre nem rossz, fõleg, ha nézed közben a forráskódot is, s így rengeteg dolgot sajátíthatsz el, de azt tudnám tanácsolni, h a kezdeti idõszakban ne publikáld a munkáid, mert akkor késõbb esetleg elõítéletekkel találkozhatsz.
Néztem az oldaladat. A te géped? Tetszik.
Ez pedig az én oldalam lenne. Mi a véleményetek róla (bár még csak készülget).
Eléggé lecsúszott ez az oldal a hozzászólások terén. Na hozzuk fel gyorsan.
Üdv mindenkinek.
tudna vki javasolni nekem vmi könnyen kezelhetõ html-szerkesztõ/készítõ progit? full kezdõ vagyok,és szeretnék csinálni egy normális weblapot magamnak,megtanulni az alapokat..
(már van is egy weblapom ,de csak egy könyvtárstruktúra-->html progival csináltam,van fenn össz 4 kép.
elõre is thx.. weblapom
Harder, Hardul nyomod? 😊)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Elõre is kössz a segítséget!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
----------------------------------------
Harder | www.gyik.com
Az év szoftvere😊
de milyen aranyosan kiírja, hogy "jelszó elfogadva" 😄
Kb 20mp "kitalálni" a jelszót😊
Javascriptes jelszavazást könnyedén fel lehet törni.
Viszont elképzelhetõ, hogy valakinek egy egyszerû kis javascriptes is megteszi, bár szerintem azt sem könnyebb használni mint az általam favorizáltat 😄
Szeretnék egy skin choosert csinálni a weblapomra. Most azt nem tudom elérni, hogy cookie-val hogyan csináljam meg azt, hogy elmentse azt hogy milyen design lett kiválasztva, és mikor újra rámegy az oldalra, már azzal a skinnel indul..? Ja, és ha lehet, akkor a drop-down menu (mert azzal akarom a választást megoldani) is ugorjon oda a designhoz..
Szvsz ha már az ûrlapoknál elhasalsz, akkor ezt felejtsd el😊
Volt itt 1-2 hozzászólás, h ki milyen szerkesztõt használ, így én is ajánlanék egyet, ami szvsz a legjobb: TextPad
Hogy lehet egy fõ oldalon megcsinálni, azt hogy mindig egy adott részben pl: képváltozón, ha egymás után behozod az oldalt. ~mint például nap képe~
\"Sic Dis Pak Perabalum\"
Szóval ezt töltsd le a lenti linkrõl:
Advanced Poll 2.0.2
http://www.proxy2.de/scripts.php
A csomagban van egy nagyon korrekt telepítési útmutató, install után már csak be kell állítani és beilleszteni a honlapodba 😊
pár perc alatt megvan az egész. 😊
Harder
www.gyik.com
Nézd meg a lapomon (jobboldalt a szavazást), hátha ilyesmire van szükséged. Egyszerû feltenni és beállítani, több szavazást is csinálhatsz egyidõben, te adod meg hogy adott szavazat után mennyi idõnek kell eltelnie az újabb szavazás után, van comment lehetõség stb..
Harder
www.gyik.com
Vagy megpróbálkozhatsz Bruce Lee ötletével, bár nem tudom, h az övé hanyas verzióta rakja fel.