22786
Html-, css- és php-help
  • phoenix1
    :S elsiettem. Ha nem baj inkább linket mutatok, ott pontossan le van írva mi micsoda és hogy mire való.
    http://www.blooberry.com/indexdot/css/properties/text/whitespace.htm
  • ThomasGins
    Épp hogy wrap kellene egy space nélküli hosszu sorra.
  • phoenix1
    XHTML: nowrap="nowrap"
    CSS: white-space: nowrap
  • ThomasGins
    Sziasztok!
    Van arra direkt html kód, hogy egy space nélküli hosszu sort wrapoljak?Mert ugye ott nowrap,és ha ez nincs akkor az ellentéte lenne...
    IE7 tördeli de a többi böngésző nem.
  • L2Goku
    Hogytudok MP3 vagy valami Hang Filet berakni a HP ala?
  • Max7
    és a botot sem a saját gépedről futatod hanem nyilván olyan serverről ami nonstop meg! ezért is elkérnek párszáz forintot!
  • mike0013
    ööö, azt már nem mondom:D
    de, talán;)
  • Max7
    az nem irc server az csak egy szoba :D
  • Cat 02 #6610
    az nem annyi h nyitok egy újat és betolok egy botot ? :)
  • Max7
    benne van a nevében hogy mire van szükséged egy servergépre amihez ssh hozzáférésed van! magyarán ha beviszel egy gépet az már nem ingyen van ha bérelsz egy irc servert (csak magát a progit amit te felügyelsz) az sem úszod meg ingyen magyarán a kérdésedre a válasz: SEHOGY
  • Cat 02 #6608
    aki nyer annak csinálsz honlapot ? :)
  • lolka01
    Sziasztok!Hogy tudnék ingyenesen létrehozni egy IRC szervert?
  • mike0013
    szerintem 10 napra ment, na nálam lehet fogadásokat tenni:D [viccel]
  • passatgt
    1 hetes nyaralás, oda-vissza 2 nap[tippel]
  • Max7
    8 napja nem jött netfelé :S
  • Max7
    Én is régóta keresek egy nem túl csicsásat de még is működő képes verziót, de kevés sikerrel jártam :(

Faustusal nem tudja senki hogy mi van?
  • passatgt
    :)
  • phoenix1
    :) DOS 6.22 + Win 3.1 + IE 3 + Win 3.1 jegyzettömb. Ezzel kezdtem. :P
  • Cat 02 #6600
    sztem épp az h az elején olyat kell ha még nem ért hozzá :)
    én anno htmlpad little el kezdtem xD most meg notepad++ al elvok
  • phoenix1
    A Dreamweavert azért nem írtam, mert egy kezdőnek elég nehéz vele dolgozni. Elősször meg kell tanulni az alapokat. Nem mondom, hogy rosz dolog, hogy wyswyg szerkesztőket ne használj, ahogy már előttem is mondták a végeredmény más mint amint látsz előnézetben, bőngészőtől függ.
    http://webdesign.lap.hu
    http://programozas.lap.hu
  • solikka
    Na már a hibára rájöttem!

Ezért le is írom nehogy valaki más is ebbe az idegesítő hibába essen!

Az extra.hu-n ne tegyetek az oldal nevébe _ jelet mert akkor az IE nem tudja eltárolni a SESSION változókat!! Tudom hogy hülyeségnek hangzik de igaz! Ha nem hiszitek próbáljátok ki!!!
  • robos
    Itt vannak html szerk. progik ezekkel azért már el tudsz indulni...
    Előre elkészített webdesign: google = free webtemplates, és csak úgy ontja majd magából... :)
  • L2Goku
    Vagy aragondolsz hogy csorjak egy pl www.xyz.hu rol ami ottvan?:D Nekem oan prog kellene mint a Xara vagy mivolt a neve vagy a DreamWare vagy a tokomsetugya mivolt a nevuk de valami hasonlo amivel latom micsinalok nem a blablalba xyz%!-. / kutyafule :D az majd kesobb kell .D
  • L2Goku
    Holtalalok ieneket?:D
  • Cat 02 #6594
    szerintem tölts le 1 előre elkészített honlapot és azt írd át :)
  • phoenix1
    Weblap szerkesztéshez próbáld meg az ingyenes PSPadot, http://www.pspad.com/ tudod letölteni, ingyenes és elég sok funkció van benne.
    A lap tetején nézegesd a linkeket, sok hasznos linket találsz.
    Sok sikert.
    U.I.: szépen, lassan hadd, hogy az amit olvasol a programozásról leülepedjen az agyadban, gondolkozz rajta nyugodtan és akkor valamennyivel könyebb lesz elviselni a változásokat és a meglepetéseket amit a programozás nyújt. :)
  • L2Goku
    Fiuk en most szeretnek elkezdeni HP t csinalni es tudnatok nekem ajanlani valami jo softwaret ? Lehetoleg oat ami konyen kezelheto meg :D idovel majd fejlodunk :) Es azert osszetugyak dobni egy faszakis HPT plz :D eloreis Koffi
  • mike0013
    head-be:
    <meta http-equiv="refresh" content="30">
  • daxan
    Sziasztok! Szükségem volna egy egyszerű script-re ami az oldalt 30mp-ként frissíti. Tudnátok segíteni nekem?
  • solikka
    Beállítás kérdése sem nagyon lehet, hiszen operában meg Firefoxban működik, csak IE-ben nem!! Pedig egy másik oldalam amit ugyaz a motor hajt működik IE ben is!
  • passatgt
    php nem böngészőfüggő, valami más gond van:)

Ingyenes tárhely?
    Lehet ami localhoston engedélyezve van, az ott nincs és talán ez befolyásolja
  • solikka
    Na egy kicsit próbálkoztam, és annyi legalább kiderült hogy akkor tűnik el a $_SESSION tartalma amikor a bejelentkezést ellenőző oldal visszairányít!
    100%, kipróbáltam az átirányítás előtt még megvan, de utána már nem!

És csak az IE csak neten(localhoston nem) csinálja!!!

Please help!
  • solikka
    Helló!

Lenne egy nagy problémám!

Van két oldalam az extra.hu-n. Mindkettőnek ugyanaz az alapja csak a tartalma más. Van rajtuk bejelentkező rendszer(SESSION-öket használ) és ezidáig minden tökéletesen működött! A probléma az hogy az egyik oldalon ha IE alatt nézem az oldal, akkor nem tudok bejelentkezni:
    A szkript lefut ami a bejelentkezést végzi, még ki is írja hogy sikeres bejelentkezés! De valamiért a SESSION változók nem kapnak értéket!

Eddig minden működött...és csak IE-ben van ez a hiba és ott is csak akkor ha neten nézem meg, Localhoston nem!

Ha valaki tud nagyon kérem, segítsen!!!
  • passatgt
    Egyik megoldás az iframe:annak az oldlanak a head részébe írd ezt, amelyiket iframe-el töltesz be:

<meta http-equiv="refresh" content="10">

Így 10 másodpercenként újratölti az oldalt, de csak azt, ami az iframen belül van
  • Cat 02 #6584
    h lehet olyat h van egy menüsor és alatta egy box és csak a boxot tölti mindig újra ? (nem fram vmi wrap talán a neve)
  • Cat 02 #6583
    nekem most logo php-s szal ez biztso js lesz
  • Max7
    Erre nem is gondoltam :D

de tény hogy a js-hez nem értek ezért csak php-vel oldanám meg :D végső esetben fordulk csak js-hez :D
  • stevenson1988
    én úgy tudtam, hogy a php szerver oldalon kerül feldolgozásra, míg a js kliens oldalon, tehát ha a szervert akarod kisebb terhelésnek kitenni akkor a javascript a célravezetőbb...
    ha nem így van szóljatok

amúgy tény, hogy ezt én is php-val oldanám meg
  • Cat 02 #6580
    ez is jól hangzik de 1. megpróbálom js-el :)
  • Cat 02 #6579
    cool ez 1szerűnek tűnik =)
    ez head be megy ? ( mert nem olyannak tűnik ami oda való)