22786
Html-, css- és php-help
-
karajjj #9662 nincs külön css fájl, az optionsban van egy edit templates menü, na ott lehet beállítgatni az kinézetet, nekem pl ez az active news:
<table width="95%" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" >
<tr>
<td style="background-image:url('http://kbsc.net23.net/weboldal/hircim.png'); background-repeat:repeat; font-family: Verdana; padding: 6px; font-size: 12pt; color: black; margin:0 10 0 10; background-color:f7e821"> {title}</td>
</tr>
<tr>
<td style="background-image:url('http://kbsc.net23.net/weboldal/hirhatter.png'); background-repeat:repeat; font-family: Verdana; padding-left:10px; padding-top:10px; padding-right:10px; padding-bottom:10px; margin-left:10; background-color:4574cc; margin-right:10; font-size: 10pt">
<span style="float:left; margin:0 10 0 0; border:solid 1px black">{avatar}</span>{short-story}
[full-link]<br/><br/>Tovább > [/full-link]
</tr>
<tr>
<td style="font-family: Verdana; font-size: 8pt; color: #ADADAD">Beküldte: [mail]{author}[/mail] {date}<br /><br />
</td>
</tr>
</table> -
Cat 02 #9661 Azt meg tudod mondani h hol van v mi a neve a css-nek, illetve az a fájl amiben maga a hír szerkezete van ? -
karajjj #9660 bármilyenre alakíthatod a kinézetét, az enyém így néz ki
csak egy kis html meg css tudás kell hozzá... :D -
ldavid #9659 ja igaz, nem árt néha readme-t olvasni :) -
Cat 02 #9658 Pedig nem nehéz, optionbse van olyan h integrate news, és ad egy kódot amit kell. -
ldavid #9657 ezt én is próbáltam nem rég, de nekem csak a login panel jelent meg állandóan -
Cat 02 #9656 Ó, hát ebbe van beépítve ilyen funkció, meg se szóltaltam. -
Cat 02 #9655 Jó ez a CuteNews, de lenne 1 kérdésem.
http://silkroad.extra.hu/news/show_news.php ezt a cuccot, be tudom valahogy mondjuk ennek a közepére másolni ?
iFrame elvileg nem támogatja az átlátszóságot szal az nem lenne jó, de pl az include vagy mi nem valami hasonlót csinál? -
karajjj #9654 én ezt használom és mindent tud, amire szükségem van... -
#9653 :) -
#9652 tutorial.hu-n van egy sima hírkezelő php tutorial, az kell neked:) -
#9651 Üdv!
Lehet kicsit buta kérdés, de azért megpróbálom :) Szval van egy wordpress blogom és én kiszeretném venni a blogból azt a részt, amivel új bejegyzést hozok létre... Megnéztem és amikor új bejegyzést hozok létre, akkor a post-new.php fájlt tölti be. Én megnéztem, hogy miből áll ez a fájl:
<?php
/**
* New Post Administration Panel.
*
* @package WordPress
* @subpackage Administration
*/
/** Load WordPress Administration Bootstrap */
require_once('admin.php');
$title = __('Add New Post');
$parent_file = 'edit.php';
$editing = true;
wp_enqueue_script('autosave');
wp_enqueue_script('post');
if ( user_can_richedit() )
wp_enqueue_script('editor');
add_thickbox();
wp_enqueue_script('media-upload');
wp_enqueue_script('word-count');
if ( ! current_user_can('edit_posts') ) {
require_once ('./admin-header.php'); ?>
<div class="wrap">
<p><?php printf(__('Since you’re a newcomer, you’ll have to wait for an admin to add the <code>edit_posts</code> capability to your user, in order to be authorized to post.<br />
You can also <a href="mailto:%s?subject=Promotion?">e-mail the admin</a> to ask for a promotion.<br />
When you’re promoted, just reload this page and you’ll be able to blog. :)'), get_option('admin_email')); ?>
</p>
</div>
<?php
include('admin-footer.php');
exit();
}
// Show post form.
$post = get_default_post_to_edit();
include('edit-form-advanced.php');
include('admin-footer.php');
?>
Na szóval innen mit kéne kiszednem, hogy tudjam használni egy sima oldalon? Vagy ez nem ilyen egyszerű? :) -
#9650 Komodo Edit -
Cat 02 #9649 Notepad++ színezi. -
#9648 Up: természetesen szövegszerkesztőn kívül, ami szinezi is a kodokat -
#9647 B.U.É.K. Mindenkinek!
Debian linuxra keresek PHP Editor programot! -
bracsek #9646 nm B.U.É.K. -
karajjj #9645 átírtam a többi asc-ot is desc-re és jólett
köszönöm szépen -
karajjj #9644 megpróbálom -
bracsek #9643 esetleg a 8. sorban lévő "id num asc" ot írd át "id num desc" re de én nem értek az egészből semmit :)) -
karajjj #9642 sziasztok
egy egyszerű fórummotort telepítettem az oldalamra (ezt)
és azt szeretném, ha hozzászólások fordított sorrendben jelennének meg, mint pl itt az sg-n, hogy a legújabb van legfelül
gyanítom, hogy a topik megjelenítésénél kell valamit kezdeni,viszont php tudásom egyenlő a nullával, mert még csak most fogunk belekezdeni suliban...
itt lenne a fálj, amiben valszeg át kell írni valamit, de ha szükséges, akkor felteszem az egész fórummotort, megköszönném ha segítenétek -
#9641 OFF: Ez a kép ez beb@x :) -
bracsek #9640 :), nembaj, jövőre hátha :) -
#9639 Aztak*rvaélet, egyre hülyébb vagyok :D
Hogy lehetek ekkora láma? :D -
#9638 Powered By IP.Board 2.3.5 ˆ 2008 IPS, Inc. -
#9637 Néztem a forráskódot, de onnan nem tudom kibogarászni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.netmozi.com -
bracsek #9636 jó volna megtudni, hogy milyen fórumról van szó :)) anélkül konkrétabbat nem lehet mondani. -
#9635 Értem, csak az a baj, hogy egyik ismerősömnek kéne (nem is ismerős, csak megkértek, de ez most mind1, mert hosszú :) ) és hát így nem tudok az admin-ban nézelődni. De azért átadom ezt az üzenetet :) -
#9634 legegyszerűbb ha átnevezed a regisztrációs fájlt egy tök értelmetlenre, pl registration.php volt, helyette asdasdasfrg.php, majd ezt a hivatkozást elküldöd emailben annak, aki regelni akar:)
de egy alap fórummotorban is kell lennie meghívásnak, meg reg kikapcsolásnak, adminban nézelődj -
#9633 Amúgy nem nekem kéne, hanem egyik ismerősömnek :)
Akkor azér futottatok el, mert ilyet nem lehet, vagy ilyet nem lehet leírni (mármint elmagyarázni)? :) -
bracsek #9632 olyan volt a kérdésed inkább bevetettünk egy cselt, és elfutottunk :)) -
#9631 Mosmivan? :D -
bracsek #9630 -
#9629 -
#9628 Üdv!
Van egy fórum. Hogy lehetne azt megoldani, hogy a regisztrációt lezárni, és csak meghívóval lehetne regisztrálni? Nagyon fontos lenne -
karajjj #9627 aha, köszi szépen, átalakítom -
#9626 ne csinálj mindegyik játékosnak külön táblázatot
#9625: táblázat lehet, hogy felesleges, de erre való:) -
#9625 Az a legegyszerűbb sztem, ha float-olod a dobozokat, aztán annyi lesz egy sorba, amennyi kifér (jelen esetben pont 3).
Amúgy táblázat felesleges, div-ekkel is simán meg lehet oldani. -
karajjj #9624 hogy tudnám megtörni itt úgy a sort, hogy minden sorban csak 3 játékos legyen?
mert most <br>-rel van csinálva de csak a firefox teszi normálisan, az opera és az explorer szarik rá, kipakolja sorban egymás után őket -
#9623 köszi :)