Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
én telefonosokra is építek igancsak nagyon! sõt még több mint a pc....így azonnal kilõve ami bonyodalmat okoz!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
amúgy szétdobáljuk több oldalra még jobb is lesz, legalább lehet linkelgetni jobbra balra... 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
<#vigyor5>#vigyor5>
majdhogynem
probléma?
1 oldalon van nagyon sok kép, de 400 x 600 méretûek
2-300 kb jpg -k
semmi más csak képek az egész aloldal...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
<#worship>#worship>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A kérdésem az, hogy a szolgáltató Ok hogy letiltotta az oldalt mert nem tudott mit tenni, de ÉN tehetek ez ellen valamit??? vagyis letiltottam azt az ipt, de mi mást tudok még tenni...
Már visszaállították, de azt mondja ez így nem jó és optimalizáljam az oldalt alkalmazásiat...
a én ezt nem értem, amikor SEMMI alkalmazás semmi nincs az oldalon, csak képek, amit meg lehet nézni, de le van tiltva a letöltés (vagyis a jobbklikk, tudom halottnak a csók, de a hülyéktõl véd... 😄 )
Adott egy weboldal, tök egyszerû statikus html oldal, csak képek vannak rajta semmi fórum, semmi alkalmazás. Tegnap a szolgáltató leállította mondván, hogy akkora forgalma volt, hogy behalt tõle a szervere... 3éve megy soha nem volt ilyen...elküldte a szerver logot és egy IP-rõl tényleg elég sok kapcsolódás volt...igazából nem tudom értelmezni hogy most mi történt... õ folyamatosan azt hablatyolja hogy optimalizáljam az alaklmazásokat stb...dehát nincs semmi az oldalon csak 50-100 db kép... azt az 1 IP-t letiltottuk, mit lehet még ilyenkor csinálni ?
<#nevetes1>#nevetes1>
A LOCALHOST KÉPÉT IDEIGLENESEN IDETETTEM BE...http://kepfeltoltes.hu/view/131204/localhost_www.kepfeltoltes.hu_.png
Általba mindenre van wordpress plugin, ha nincs, akkor kezdõdhet az munka és fektetned kell bele pénzt.
Sok wordpress ügyeskedést láttam már, de hogy egy szoftver piacképes legyen, ahhoz bizony programozó, menedzsment, dizájner, UX kell
Egy kérdéssel szeretnék fordulni hozzátok, itt elég sok profi hozzászólást olvasgattam már.
Szóval egy olyan oldalt szeretnék készíteni, ami egy keresõ tulajdonképpen, és különbözõ paraméterek alapján leszûri, hogy melyik terméket milyen gyártó készíti.
De ami fontos lenne, hogy a felhasználók az adatokhoz csak bankkártyás fizetéssel tudnának hozzá jutni.
Milyen megoldást ajánlotok ? Létezik erre valamilyen cms, amivel meglehet oldani ?
Várom válaszaitokat.
Köszönöm.
C területen meg sose volt népszerû a github, amióta a compiled, végleges programot nem tárolhatod ott letöltésre azóta mégkevésbé.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Miután kliens oldali változást szeretnél, temészetesen javascript-el, pl JQuery-vel a legördülõ change eseményében megmondod mi legyen inaktív.
$(document).ready(function() {
$('#tipus').change(function() {
if ( $(this).val() == 'valami' ) {
$('#papir').attr("disabled", true);
$('#stb').attr("disabled", true);
} else {
$('#papir').removeAttr("disabled");
$('#stb').removeAttr("disabled");
}
});
});
[merlinw.org]
Egy kis segítség kellene. Csináltam egy árajánlat kérõ form-ot.
Azt szeretném elérni, hogy ha kiválasztják a Termék típusa alatt a szórólapot, akkor a Fedél résznél lévõ papír, papírvastagság stb stb inaktív legyen, hiszen nincs szükség azokra ebben az esetben.
Ez hogyan oldható meg? php-ban írtam rá egy feltételt, de azt csak akkor vette figyelembe, miután elküldtem a form-ot. :
All hail the double x!
A LOCALHOST KÉPÉT IDEIGLENESEN IDETETTEM BE...http://kepfeltoltes.hu/view/131204/localhost_www.kepfeltoltes.hu_.png
Abban az esetben ha nem megy a PHP:
Ha van lehetõséged szerkeszteni, akkor próbálj ki más Form megoldásokat - egy kis guglizás után : http://formoid.com/ - talán egy free verzió is generál cakum pakk egy formot és találnod kell olyat ami véletlenül sem iframet generál a végén. Keress rá form builderekre. Hátha majd mások is tudnak ajánlani.
...
Hogyan lehetne megoldani hogy megjelenjen (részemre idegen) PHP nyelvet használt a program, és ahogy próbáltam belenézni vagy 3 oldalra hivatkoznak az utasítások. Nincs közvetlen web link (ahogy néztem).
A különbség az, hogy az oldalad a teáltalad linkelt formában egy iframeben foglal helyet (gondolom az atw igy tesz mellé reklámot) - a captcha amit használsz, pedig szintén egy iframe, ami a saját oldaladról helyez el egy php által renderelt képet. Hogy a böngészõ megakadályozza a végtelent (az oldalad, az oldaladra mutat, amiben az oldalad lenne...) ezért tiltja ezt a legfelsõbb szinten.
Megoldás, találj egy korrekt hostingot (4e ft évente, tehát ezen már ne...), vagy használj más captcha megoldást.
Régen voltam itt a fórumban, de most eljött az ideje, hogy segítséget kérjek...
Van egy weboldalam aminek nem mûködik valami miatt az interneten a CHAPTHA generálása...pontosabban nem látható az oldalon... Itt az oldal.
Emiatt nem lehet használni a levelezõ részét.
A localhoston megjelenik a kód....
Az volna a nagy kérésem hogy Én ezt a szerkesztett oldalt átküldeném egy kedves személynek, aki elvállalná az oldal átellenõrzését, hogy MI LEHET A BAJ, és esetleg kijavítaná.
Ezt az oldalt nem saját kezûleg készítettem, hanem egy program generálta ... ezért sem értem mi lehet a hiba. (???)
A szerver üzemeltetõjével beszéltem, náluk mûködik...
Idézet... A kód generálása megtörténik a szerveren, ez a következõ link
megnyitásával ellenõrizhetõ például.:
Link
Ezt a kódot hívja meg az oldal akkor is amikor valaki a kapcsolat lapot
megnyitja. Ugyanakkor az oldalban a csatolt képernyõkép szerint ugyanúgy
lefut a script, de az eredmény nem ugyanaz, hibásak a generált képek
elérési útvonalai mivel azok nem a kapcsolat.html könyvtárban vannak, a
generált hivatkozások viszont oda mutatnak.
Mivel a kódot nem mi írtuk, valamint az ügyfelek által használt kódok
hibakeresése nem a mi dolgunk, ezért ennél sokkal többet nem tudok
sajnos információként mondani. Helyi gépen valószínûleg más az url
képzés, illetve sok egyéb más is okozhatja ezt, rengeteg konfigurációs
különbség lehet. Az ingyenes tárhelyeken nincs lehetõség egyedileg
módosítani a konfigurációt, tehát a kódot kell a beállításokhoz igazítani.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tudtok egyébként még ilyenekrõl, ami foglalkozik mondjuk általános szerver oldallal, kimondottan valamelyik nyelvel, php/ruby/python, stb? (Perl-ön kívül, ami talán a legrégebbi ilyen.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Részemrõl LESS - annyi elõnye van, hogy annyi helyes kis windowsos preprocessor progi van hozzá és nagyon kevés amit igényel, hogy mûködjön
Vagy, ha nem PHP kell akkor Django, esetleg Flask, ha csak picike a dolog.
[O_O] (.)(.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
brunch-ot használok.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Jaja, én SCSS-t próbálgattam egyszer egy NetBeans pluginnal, ahányszor mentettem kaptam mindig a friss szimpla CSS-t is automatikusan 😊
De sok IDE-hez is vannak megfelelõ pluginok arra, hogy mentéskor menjen végig.
(\__/) ( X.x) ( } . { )