Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedves Dragon11,
van egy ellenérzésem a csak Javascripttel mûködõ menükkel kapcsolatban (ha javasolhatnám ne ilyet használj).
Mégpedig az, hogy ha a Javascript nem mûködik (le van tiltva, nem ismeri a böngészõ), nem lehet navigálni, így az oldal használhatatlanná válik, a látogató elhagyja az oldalt (nem beszélve a keresõrobotokról, akik nem futtatják le a Javascript kódokat).
Hogyan oldható meg akkor, hogy rendesen mûködjön?
1. Ki kell alakítani HTML-ben a menüt úgy, mintha minden almenüpont látszana.
Nagyon põrén így néz ki:
<ul>
<li><a href="#">I. Fõmenüpont</a>
<ul>
<li><a href="#">1. 1. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1. 2. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1. 3. Almenüpont</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">II. Fõmenüpont</a>
<ul>
<li><a href="#">1I. 1. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1I. 2. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1I. 3. Almenüpont</a></li>
</ul></li>
</ul>
2. CSS-sel úgy megformázod a kinézetét (az almenüpontokat nem kell elrejteni) mintha lenyílt állapotban lennének az almenüpontok.
3. Javascripttel elrejted az almenüpontokat és az almenüpontokat tartalmazó fõmenüpontokhoz hozzárendeled, hogy ha rámennek egérrel, akkor jelenítse meg a hozzájuk tartozó almenüpontokat, és ha elmennek róla az egérrel tüntesse el.
Ez utóbbi megoldható lenne szimplán CSS-sel is - ha az IE rendesen kezelné a CSS-t - erre vannak különbözõ trükkök.
Ezzel azt nyered, hogy az oldaladat rendesen beindexelik a keresõrobotok, az oldalad látogatói tudják használni az oldalt (még akkor is, ha látássérültek, és felolvasószoftvert használnak).
Pár példa:
http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/
http://www.positioniseverything.net/css-dropdowns.html
http://www.alistapart.com/articles/hybrid/
http://www.tjkdesign.com/articles/keyboard_friendly_dropdown_menu/EK.asp
De keress rá a CSS dropdown keresõszavakkal a Google-ban.
totya24: Hogyan nyitnak meg vele külsõ oldalt? Van egy ûrlap, amin keresztül a honlapra hozzászólásokat küldenek, és ott megengeded a HTML tagek bevitelét? Vagy pontosan hogy? Kérlek pontosíts!
van egy ellenérzésem a csak Javascripttel mûködõ menükkel kapcsolatban (ha javasolhatnám ne ilyet használj).
Mégpedig az, hogy ha a Javascript nem mûködik (le van tiltva, nem ismeri a böngészõ), nem lehet navigálni, így az oldal használhatatlanná válik, a látogató elhagyja az oldalt (nem beszélve a keresõrobotokról, akik nem futtatják le a Javascript kódokat).
Hogyan oldható meg akkor, hogy rendesen mûködjön?
1. Ki kell alakítani HTML-ben a menüt úgy, mintha minden almenüpont látszana.
Nagyon põrén így néz ki:
<ul>
<li><a href="#">I. Fõmenüpont</a>
<ul>
<li><a href="#">1. 1. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1. 2. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1. 3. Almenüpont</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">II. Fõmenüpont</a>
<ul>
<li><a href="#">1I. 1. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1I. 2. Almenüpont</a></li>
<li><a href="#">1I. 3. Almenüpont</a></li>
</ul></li>
</ul>
2. CSS-sel úgy megformázod a kinézetét (az almenüpontokat nem kell elrejteni) mintha lenyílt állapotban lennének az almenüpontok.
3. Javascripttel elrejted az almenüpontokat és az almenüpontokat tartalmazó fõmenüpontokhoz hozzárendeled, hogy ha rámennek egérrel, akkor jelenítse meg a hozzájuk tartozó almenüpontokat, és ha elmennek róla az egérrel tüntesse el.
Ez utóbbi megoldható lenne szimplán CSS-sel is - ha az IE rendesen kezelné a CSS-t - erre vannak különbözõ trükkök.
Ezzel azt nyered, hogy az oldaladat rendesen beindexelik a keresõrobotok, az oldalad látogatói tudják használni az oldalt (még akkor is, ha látássérültek, és felolvasószoftvert használnak).
Pár példa:
http://www.htmldog.com/articles/suckerfish/
http://www.positioniseverything.net/css-dropdowns.html
http://www.alistapart.com/articles/hybrid/
http://www.tjkdesign.com/articles/keyboard_friendly_dropdown_menu/EK.asp
De keress rá a CSS dropdown keresõszavakkal a Google-ban.
totya24: Hogyan nyitnak meg vele külsõ oldalt? Van egy ûrlap, amin keresztül a honlapra hozzászólásokat küldenek, és ott megengeded a HTML tagek bevitelét? Vagy pontosan hogy? Kérlek pontosíts!
Ezt nem igazán értem - mutasd meg kérlek az oldalat, és hogy gondolod, hogy másik oldalat nyitnak meg vele? ugyérted pl. a get változóból lehetséges másik oldalak linkelése?
Lássuk ezzt gyakorlatban és hipphopp megoldjuk.
Lássuk ezzt gyakorlatban és hipphopp megoldjuk.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nah én át is írtam.. A fõoldal az még ne nyljön le, ABBÓL nyíljön le ezek:
-Hivj Ki Minkt
-Csatlakozz Hozzank
-Forum
-Galeria
Aztán így csináltam meg:
var menuHierarchy = [
['Fooldal', null,
<'Hivj Ki Minket', war.html,>'Hivj Ki Minket', war.html,>,
<'Csatlakozz Hozzank', csatlakozz.html,>'Csatlakozz Hozzank', csatlakozz.html,>,
<'Forum', forum.html>'Forum', forum.html>,
<'Galeria', galeria.html,>'Galeria', galeria.html,>,
],
Felül írtam a menu_hier.js fájlt így, aztán most nem értem mit csináljak..
HEAD-be meg a BODY részbe beírtam mindent HELYESEN.Ha felülírtam a fájlt, aztán mit csináljak, dávid?😊
kössz.
-Hivj Ki Minkt
-Csatlakozz Hozzank
-Forum
-Galeria
Aztán így csináltam meg:
var menuHierarchy = [
['Fooldal', null,
<'Csatlakozz Hozzank', csatlakozz.html,>'Csatlakozz Hozzank', csatlakozz.html,>,
<'Galeria', galeria.html,>'Galeria', galeria.html,>,
],
Felül írtam a menu_hier.js fájlt így, aztán most nem értem mit csináljak..
HEAD-be meg a BODY részbe beírtam mindent HELYESEN.Ha felülírtam a fájlt, aztán mit csináljak, dávid?😊
kössz.
a menu_hier.js-ben kell átírni a menüt
az OK, hogy fõoldal ne nyíljon le, de a többi honnan nyíljon?
az OK, hogy fõoldal ne nyíljon le, de a többi honnan nyíljon?
Hali!
Lenne egy problémám..
Kihasználják az egyik általam készített oldalt spam küldésre úgy, hogy külsõ url-t nyittatnak meg az oldallal. Az lenne a kérdésem, hogy ennyi elég a probléma kiküszöbölésére?:
if (stristr($oldal, 'http://')) die("Érvénytelen oldalazonosító!");
$oldal=ereg_replace('http://', './', $oldal);
az $oldal változót egy inlude-dal kezeli utána az index.php
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Lenne egy problémám..
Kihasználják az egyik általam készített oldalt spam küldésre úgy, hogy külsõ url-t nyittatnak meg az oldallal. Az lenne a kérdésem, hogy ennyi elég a probléma kiküszöbölésére?:
if (stristr($oldal, 'http://')) die("Érvénytelen oldalazonosító!");
$oldal=ereg_replace('http://', './', $oldal);
az $oldal változót egy inlude-dal kezeli utána az index.php
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Az outline-ra egy nagyon jó példa az új freemail, egér nélkül elveszik az ember, fõleg, hogy gyorsan kikelett nyomtatni egy visszaigazolást és sehogysem lehetett megnyitni az e-mailt. 😞
Tudod, sajnos a *nagy* portál tulajdonsok egyáltalán nem foglalkoznak az akadálymentesítéssel. És ha belegondolunk, nem csak azokról szól ez a dolog akik mozgáskorlátozottak, gyengénlátók vagy vakok, hallássérültek, idõsek, fiatalok stb. ... hanem rólunk is.
Például akarva-akaratlanul is egy ártatlannak látszó gif, flash animációval vagy videó film epilepsziás rohamot vagy rosszullétet válthat ki.
Amire gondolnunk kell, hogy nem tudjuk, akár még ismerõseink közül sem, a roszabb amikor õk sem tudnak betegségükrõl, hiszen eddig tünetmentessek voltak.
Aki szeretne többet megtudni akár a témával kapcsolatban ellátogathat a Seizure Disorders oldalra vagy a www.webaim.org oldalára.
Tudod, sajnos a *nagy* portál tulajdonsok egyáltalán nem foglalkoznak az akadálymentesítéssel. És ha belegondolunk, nem csak azokról szól ez a dolog akik mozgáskorlátozottak, gyengénlátók vagy vakok, hallássérültek, idõsek, fiatalok stb. ... hanem rólunk is.
Például akarva-akaratlanul is egy ártatlannak látszó gif, flash animációval vagy videó film epilepsziás rohamot vagy rosszullétet válthat ki.
Amire gondolnunk kell, hogy nem tudjuk, akár még ismerõseink közül sem, a roszabb amikor õk sem tudnak betegségükrõl, hiszen eddig tünetmentessek voltak.
Aki szeretne többet megtudni akár a témával kapcsolatban ellátogathat a Seizure Disorders oldalra vagy a www.webaim.org oldalára.
IE alatt adódhat probléma egyrészt az átlátszósággal, másrészt a színekkel.
Elõbbire itt egy megoldás, utóbbira itt egy megoldás.
Elõbbire itt egy megoldás, utóbbira itt egy megoldás.
Pontosan mi a problema vele IE alatt? Amit en eddig probaltam az ugyanugy nezett ki mindharom bongeszovel.
Ez nagyon jó 😊
IE
IE6-ban nem tökéletes, más hátránya szerintem nincs
outline témára visszatérve, szerintem is csak olyan oldalnál érdemes törõdni vele, amit sokan látogatnak és nem csak egy szûk rétegnek szól a tartalma
outline témára visszatérve, szerintem is csak olyan oldalnál érdemes törõdni vele, amit sokan látogatnak és nem csak egy szûk rétegnek szól a tartalma
Van megegy kerdesem (ne lamazzatok le plz 😊
Elhataroztam, hogy minden kepet lecserelek jpg-rol png-re a weoldalamon (elsosorban a transparency miatt). Szarmazhat nekem ebbol barmifele hatranyom; tehat mondjuk letezik olyan bongeszo ami nem tamogatja a png formatumot, vagy elvileg minden oke lesz?
Elhataroztam, hogy minden kepet lecserelek jpg-rol png-re a weoldalamon (elsosorban a transparency miatt). Szarmazhat nekem ebbol barmifele hatranyom; tehat mondjuk letezik olyan bongeszo ami nem tamogatja a png formatumot, vagy elvileg minden oke lesz?
Ez igazan jo, hogy gondolsz a mozgaskorlatozottakra is. Igazabol, ha mondjuk egy nagy latogatottsagu portal site-szeruseget csinalnek, akkor biztos, hogy ugy csinalnam, ahogy mondtad.
Az outline: <0px/0/none>0px/0/none>; csak csínyán bánni. Az szép, hogy leveszi a keretet mindenhonnan. De mi van akkor ha kipurcan az egér és billenytûzettel kell navigálni egy weblapon?! Vagy ha az illetõ mozgáskorlátozott és csak a tab-al tud lépkedni a hivatkozások között. Ha az outline-t a fentiek egyikére állítjátok nem látja, hogy melyik hivatkozások van a focus!
Ehelyett ott a border, ezt használjuk az outline helyett.
Ehelyett ott a border, ezt használjuk az outline helyett.
használd ezt, így sehol sem lesz outline:
* {outline: none}
(nálam FF3-ban eltûnt mindenhonnan)
* {outline: none}
(nálam FF3-ban eltûnt mindenhonnan)
Most epp tisztitom a kodot, illetve nehany egyeb modositason dolgozom. Ha kesz vagyok (1-2 nap) es meg mindig fennall a problema, megkereslek. Azert koszi!
Hella!E
szerint másoltam be meg a dolgokat a <BODY> és a <HEAD> részbe.Ez ugyebár .html.Tudom az alapokat már!😊
Most az lenne a kérdésem, hogy a lenyíló menüm, tehát ezeket:
Van a Fooldal, az ne nyíljon le, abból nyíljon le ezek:
-Hivj Ki Minkt
-Csatlakozz Hozzank
-Forum
-Galeria
Nos hova írjam ezt:
var menuHierarchy = [
['Fooldal', null,
<'Galeria', null,>'Galeria', null,>,
],
Köszi, fontos lenne ez a lenyíló menü.Ez az utolsó lépés am..😊
szerint másoltam be meg a dolgokat a <BODY> és a <HEAD> részbe.Ez ugyebár .html.Tudom az alapokat már!😊
Most az lenne a kérdésem, hogy a lenyíló menüm, tehát ezeket:
Van a Fooldal, az ne nyíljon le, abból nyíljon le ezek:
-Hivj Ki Minkt
-Csatlakozz Hozzank
-Forum
-Galeria
Nos hova írjam ezt:
var menuHierarchy = [
['Fooldal', null,
<'Galeria', null,>'Galeria', null,>,
],
Köszi, fontos lenne ez a lenyíló menü.Ez az utolsó lépés am..😊
Az a parancs a kezdetektol fogva szerepel a kodban, igaz a kovetkezo formaban: a {outline:0px;}. De a 0px-et megvaltoztatva none-ra sem tortenik semmi valtozas. Egyebkent gyonyoruszepen leszedi a korvonalakat mindenrol (mint ahogyan ezt tette az elmult nehany hetben folyamatosan amiota benne van a kodban), de a div gondot nem oldotta meg. Annak tovabbra is van kerete (ha rakattintok).
Megneztem, se operaban, se IE-ben nem latszik szegely, csak FF-ben es ott is csak akkor ha konkretan rakattintok a div-re. Szvsz ez a FireFox hulyesege.
szerintem erre gondol: outline: none
akkor css ben meg van adva, hogy látszon - azt add meg, hogy ne látszon.
alapvetõen a div nek nincs szegélye.
alapvetõen a div nek nincs szegélye.
A szerkeztõben látszik, de a böngészõben nem szokott.
Amikor hasznalok egy div-et, hogyan tudom megakadalyozni, hogy megjelenjen a szaggatott vonallal a kerulete amikor belekattintok? Azt akarom, hogy teljesen lathatatlan legyen a div hatara. Megoldhato valahogy?
Köszönöm. Meg lett oldva. A linkekhez is megadtam a változót, és most jó.
persze a hátrány, hogy konzekvensnek kell lenned a GET változóval - mindehol kell, de legalább rendre tanit.
Pedig nagyon az kéne, hogy élesben fent legyen - mert ugye nagyon jó lenne látni ún. élesben is, hogy nem mûködik.
Na most kicsit legyél empatikusabb és gondold bele magad a helyzetünkbe - hogy egy webdesigner szófordulattal éljek - a fa*om nem tudja mi a gond ha nem mutatod meg - ezzel a kóddal amit bekopiztál nincs gond.
Nem olvastam végig tegnap, de deklarálaj azt is mi van ha nincs SESSION lang - akkor magyar lesz - de alapvetõen a GET adatból indul ki - tehát ha nem adod meg vagy másik nyelvet adsz meg neki akkor vált - ergo az lesz a nyelv ami a get változóban van.
Nem igazán értem minek ide SESSION - mivel ha a GET változóban már van nyev akkor egyszerüen onnét is kiveheted, és ezt ajánlom is, hogy tedd és akkor nem lesznek félreértések.
session_start();
if ($_GET<'lang'>'lang'>=="hu") $_SESSION<'lang'>'lang'>="hu";
elseif ($_GET<'lang'>'lang'>=="en") $_SESSION<'lang'>'lang'>="en";
if (!isset($_SESSION<'lang'>'lang'>)) $_SESSION<'lang'>'lang'>="hu";
$langA = parse_ini_file("nyelvek/$_SESSION .ini",true);
helyett:
switch ($_GET["lang"]) {
case "":
$lang = hu;
break;
case "hu":
$lang = hu;
break;
case "en":
$lang = en;
break;
default:
$lang = hu;
}
$langA = parse_ini_file("nyelvek/$lang.ini",true);
ez számtalan módon megoldható if nyif stiffekkel - a lényeg, hogy a GET el dolgozol, és nem kövecc el olyan hibákat, hogy nincs session - mert akármi - vagy elveszik a forditásban ahogy a filmben.
Na most kicsit legyél empatikusabb és gondold bele magad a helyzetünkbe - hogy egy webdesigner szófordulattal éljek - a fa*om nem tudja mi a gond ha nem mutatod meg - ezzel a kóddal amit bekopiztál nincs gond.
Nem olvastam végig tegnap, de deklarálaj azt is mi van ha nincs SESSION lang - akkor magyar lesz - de alapvetõen a GET adatból indul ki - tehát ha nem adod meg vagy másik nyelvet adsz meg neki akkor vált - ergo az lesz a nyelv ami a get változóban van.
Nem igazán értem minek ide SESSION - mivel ha a GET változóban már van nyev akkor egyszerüen onnét is kiveheted, és ezt ajánlom is, hogy tedd és akkor nem lesznek félreértések.
session_start();
if ($_GET<'lang'>'lang'>=="hu") $_SESSION<'lang'>'lang'>="hu";
elseif ($_GET<'lang'>'lang'>=="en") $_SESSION<'lang'>'lang'>="en";
if (!isset($_SESSION<'lang'>'lang'>)) $_SESSION<'lang'>'lang'>="hu";
$langA = parse_ini_file("nyelvek/$_SESSION
helyett:
switch ($_GET["lang"]) {
case "":
$lang = hu;
break;
case "hu":
$lang = hu;
break;
case "en":
$lang = en;
break;
default:
$lang = hu;
}
$langA = parse_ini_file("nyelvek/$lang.ini",true);
ez számtalan módon megoldható if nyif stiffekkel - a lényeg, hogy a GET el dolgozol, és nem kövecc el olyan hibákat, hogy nincs session - mert akármi - vagy elveszik a forditásban ahogy a filmben.
hát a megírt oldal nincs még fent a neten élesben. A kósot valójában mellékeltem. Nem azt mondom hogy nem vált át, hanem ha tovább megyek nem tartja meg a nyelvet, pedig a linkelt mintaoldalon ami a kódos oldal alján van "megnézem" menüpont alatt, ott jól mûködik.
Szerintem egy ctrl+c ctrl+v copyzással nem ronthatom el a kódot.
Szóval ugy érted hogy még a linkjeim is tartalmazzák a nyelvváltás változóját?
Szerintem egy ctrl+c ctrl+v copyzással nem ronthatom el a kódot.
Szóval ugy érted hogy még a linkjeim is tartalmazzák a nyelvváltás változóját?
jólvan akkor ezt nem lehet ide leirni - (tekercs)lang=hu
Eeeezt már szeretem - sem egy élõ példát nem mutatsz sem egy kódot - minek találjuk ki láttatlanba.
Hát akkor én el is kezdek agyalni :
$_GET<'lang'>'lang'>=="hu" - ennél tolnám el én ha hörcsög lennék - ugye a linkjeid tartalmazzák a &lang=hu vagy en szavakat?
Hát akkor én el is kezdek agyalni :
$_GET<'lang'>'lang'>=="hu" - ennél tolnám el én ha hörcsög lennék - ugye a linkjeid tartalmazzák a &lang=hu vagy en szavakat?
Sziasztok!
Én ezt a nyelv választos módszert használom, de nem tartja meg a nyelvet. Mi lehet a probléma? ezt itt
Én ezt a nyelv választos módszert használom, de nem tartja meg a nyelvet. Mi lehet a probléma? ezt itt
"ha nem ismerik fel, helyettesítik egy ismerttel "
Pontosabban vagy az alapbeállítással, vagy ha állítasz be alternatívát (például, ha CSS-ben a következõképpen állítod be: font-family: "Segoe print", cursive😉 akkor azzal.
"Lehetséges, hogy Vista elõtti operációs rendszerek nem ismerik ezt a betûtípust, és ezáltal a böngészõjük nem tudja megjeleníteni, vagy csak hibásan?"
Nem csak a Vista elõttiekkel (Windows XP, 2000, 2k3, Me, 9x) lesz gond, hanem a többivel is (Linux, Mac OSX,...).
Ha mindenáron használni akarod az adott betûtípust akkor vagy illeszd be képként, vagy ott van az sifr névre hallgató megoldás.
Pontosabban vagy az alapbeállítással, vagy ha állítasz be alternatívát (például, ha CSS-ben a következõképpen állítod be: font-family: "Segoe print", cursive😉 akkor azzal.
"Lehetséges, hogy Vista elõtti operációs rendszerek nem ismerik ezt a betûtípust, és ezáltal a böngészõjük nem tudja megjeleníteni, vagy csak hibásan?"
Nem csak a Vista elõttiekkel (Windows XP, 2000, 2k3, Me, 9x) lesz gond, hanem a többivel is (Linux, Mac OSX,...).
Ha mindenáron használni akarod az adott betûtípust akkor vagy illeszd be képként, vagy ott van az sifr névre hallgató megoldás.
Sziasztok! Vindows Vista operációs rendszert használok, és találtam egy számomra eddig ismeretlen betûtípust: segoe print. Szerkesztettem egy HTML oldalt, és ezt a betûtípust használtam. Lehetséges, hogy Vista elõtti operációs rendszerek nem ismerik ezt a betûtípust, és ezáltal a böngészõjük nem tudja megjeleníteni, vagy csak hibásan?
Üdv!
Adott egy táblázatom, benne felhasználók adatai, id, név, e-mail cím stb...
Azt szeretném megoldani, hogy a táblázaton belül egy felhasználó nevére kattintva egy form töltõdjön be egy div-be, amiben lehet szerkeszteni a felhasználók adatait.
Nem vagyok nem js zseni, ezért a Jquery keretrendszerrel próbálkozok a következõ képpen:
A felhasználónév cellájára php-vel kiíratom az id-t, tehát lesz például egy <td id="32" class="szerkesztes">Passatgt</td>, majd ha rákattintok a td-re, lekérem az id értékét, és a betöltendõ oldal url-jéhez hozzácsapom:
$('td.szerkesztes').click( function() {
var id= $(this).attr("id");
$("#form").load("szerkeszt.php?id="+id);
});
Számomra ez nem tûnik biztonságos megoldásnak, illetve elég "csúnya"
Létezik jobb mód is erre, vagy jó úton haladok?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Adott egy táblázatom, benne felhasználók adatai, id, név, e-mail cím stb...
Azt szeretném megoldani, hogy a táblázaton belül egy felhasználó nevére kattintva egy form töltõdjön be egy div-be, amiben lehet szerkeszteni a felhasználók adatait.
Nem vagyok nem js zseni, ezért a Jquery keretrendszerrel próbálkozok a következõ képpen:
A felhasználónév cellájára php-vel kiíratom az id-t, tehát lesz például egy <td id="32" class="szerkesztes">Passatgt</td>, majd ha rákattintok a td-re, lekérem az id értékét, és a betöltendõ oldal url-jéhez hozzácsapom:
$('td.szerkesztes').click( function() {
var id= $(this).attr("id");
$("#form").load("szerkeszt.php?id="+id);
});
Számomra ez nem tûnik biztonságos megoldásnak, illetve elég "csúnya"
Létezik jobb mód is erre, vagy jó úton haladok?
Elõre is köszönöm a válaszokat
Sajnos nem, azt már megnéztem.
CSS-el nem lehet, PHP meg nekem magas
az admin menüben nem lehet a témákat szerkeszteni?
az admin menüben nem lehet a témákat szerkeszteni?
http://kovacsakos.tarhely.biz/coppermine.zip
Ebben a csomagban benne van az index.php és a CSS fájlok is. Légyszi nézze meg valaki.
vagy kiszeded abból a kezdõlapból, vagy ha lehet CSS-el elrejted (visibility: hidden😉
de ha mutatnál egy kódot, hamarabb kapnál rá megoldást
de ha mutatnál egy kódot, hamarabb kapnál rá megoldást