Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cat: modern böngészõk a JS-es eseményeket is tudják kezelni a böngészõ "vissza" gombjával, másrészt egy header location után nem sûrûn akarja újra elküldeni a tartalmat frissítéskor. (Illetve vannak valamilyen kivételek is a visszalépkedéskor.)
$('.jScrollPaneTrack').fadeIn('slow');
});
Azt szeretném, hogy ha nem görgetek az egeremmel, akkor valamit csináljon😊
Próbáltam unbind-el, de nem sikerült, ötlet?
De ha nincs ere megoldás akkor maradok a Return parancsnál
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A SESSION után írtam egy Header locot, ha az nincs benne akkor kiírja az üzit, de úgyan ott járok ahonnan elkezdtem :S
Kell a header, hogy ne lehessen újra elküldeni a POST-olt adatot
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
echo $_SESSION; és ez jó esetben egy Arrayt fog kiírni, és az a session.
Nem ezt akartad kérdezni de ezt kérdezted.
Na szóval van egy function legyen a neve A és ebbe van még1 function ez legyen B, a B functionbe írtam egy session üzit, $_SESSION<'sessErrorMsg'>'sessErrorMsg'> = 'valami';
Mit kéne írnom hogy az A functionbe kitudjam echozni ezt a sessiont?
Ezekkel próbálkoztam
echo B($_SESSION<'sessErrorMsg'>'sessErrorMsg'>);
echo $_SESSION<'sessErrorMsg'>'sessErrorMsg'>;
a B Function ilyen volt eredetileg
return "Valami";break;
és így volt kiíratva az A functionben
echo B($_POST);
Remélem tudtok segíteni :S
köszi
táblázatot meg táblázatokhoz szoktam használni, sokkal kényelmesebb, mint floatokkal szenvedni, ami ie-ben úgyis szétesik😊
[merlinw.org]
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
az elsõ és az utolsó fix szélességû(10-10px), a középsõ pedig nem
a középsõnek adok margint(margin:0 10px), akkor jó, viszont van itt még egy position absolute is, amitõl ez nem jó megoldás😊
ötlet?
Boldog születés napot MerlinW varázsló <#hehe>#hehe>
MerlinW-nek hábédét :p
De én inkább úgy csináltam, hogy nem a body-ba tettem bele, hanem a #vimeoembed objektumhoz. Így a HTML lapon nem lesz minden alaphelyzetben középre igazítva.
Kérlek nézzétek meg ezt a két fájlt:
http://jakabszallas.net/jalevimeo/index.html
http://jakabszallas.net/jalevimeo/jalevimeo.css
A beszúrt vimeoembed objektumot próbáltam CSS-ben margin-nal és padding-al is vízszsintesen középre igazítani 50%-al, de mindig a közép helyzettõl eltolta jobbra. Ezért inkább a html-ben a <center></center> parancsokkal igazítottam be középre. Meg tudnátok mondani, hogy mit rontottam el és CSS-ben miért nem sikerült?

Persze ehhez nem árt érteni a Linuxhoz illetve a szerverüzemeltetéshez. Ha az a tudás hiányzik, akkor bérelni kell, ami havonta 50-80 ezer pénz is lehet, az már húzósabb, de azt is eltartja max 5-6 projekt.
Persze a hobbi webszerelõknek tökéletes az ingyenes tárhely, de üzleti szinten elfogadhatatlan.
[merlinw.org]
Olcsóbb venni egyet 😄 (bár gondolom itt azért ennyi, mert tudják, hogy itt azt raksz a gépedre amit akarsz)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha pedig rendszeres munkáid vannak, megéri bedobni egy vasat egy hosting céghez, és ott a saját kis szervered. Vagy bérelsz egyet, az is jó megoldás. Sok sok õsz hajszáltól kíméli meg az embert😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A session lopást meg nem ismerem szal
Jelenleg úgy van megcsinálva a weblapom hogy van egy index.php meg egy admin.php meg még pár más php.
A kérdés, ez így nincs elrontva? mármint hogy az admin.php-ba raktam azokat a dolgokat amit csak admin és moderátor használhat.
indexbe meg azok vannak amit bárki elindíthat.
Esetleg ti hogy csinálnátok? Ja és be van védve az admin.php csak az tudja indítani aki admin és vagy moderátor.
A lényege, hogy a kép src je cid:valami.jpg
a valami.jpg meg csatolmányként oda van illesztve, általában azért base64 el bekódolva ahogy illik és meg van adva hogy a relációja inline ekkor nem jelenik meg csatolmányként.
Content-Type: image/jpg; name="valami.jpg"
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Disposition: inline
De ennek utána kell nézni és kipróbálni több böngészõben(már megszokásból... nem böngészõ, levelezõprogram) mert én is rég használtam mikor auto respondert kellett írni, és tiny_mce vel szerkesztett szöveget kellett elküldeni 😄
Itt találsz egy leírást és példát de nem tudom mennyire megbízható, ki kell próbálni.
http://www.astahost.com/info.php/Php-Mail-Function-Images-Attachments_t12553.html