Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
textfield
if (document.getElementById('a01').value == "on")
window.open('...'+field);
if (document.getElementById('b02').value == "on")
window.open('...'+field);
boxoknak meg adj id-t:
<input name="a01" id="a01" type="checkbox" />
<input name="b02" id="b02" type="checkbox" />
[merlinw.org]
http://omvan.110mb.com/test/
A fenti linket talalhato a cucc. Jelenleg a keresore kattintaskor az osszes megadott oldalon keres. Ez eddig rendben is van de ugy szeretnem, hogy ha adott checkboxot kipipalok, akkor csak azokon az oldalakon keressen.
Megoldahato ez?
Koszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már az alábbi nem segít.

</troll> 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként azért használom a karakterkódokat, mert átláthatóbb. Probléma esetén egy x20-at hamarabb megtalálsz mint egy "pici szpészt"😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha itt lehet használni szóközt akkor, miért ne lehetne nálam is, de oké nem engedélyezem a szóközt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[merlinw.org]
a legtöbb weblapon az is van
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A regisztrációt módosítom, és gondoltam megkérdezem.
Milyen karaktert engedélyezek még nicknévbe?
ereg('^
Az információs sávot állandóan megjeleníti vmi js kód. Láttam már swfobject kódot az eltûntetésére, de nekem nem flash kód miatt csinálja.
Már több oldalt néztem erre, de mindben a flash nevét kell megadni, hogy azt engedje a mittomén mi 😊
Szóval tud segíteni vki? Köszi.
keress rá google-ban, hogy keresõoptimalizálás
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dreamweaver-el láthatod az oldalszerkezetet/forrást, összedobálhatsz formokat, de adatbázis rész nincs benne tudtomaml.
[merlinw.org]
Tudtok olyan progit amely PHP-MySQL weboldalak MEGTERVEZÉSÉRE alkalmas?
Olyat képzelek el, hogy együtt láthatod mondjuk az egész adatbázisod szerkezetét, kapcsolatokkal. Illetve különbözõ oldal terveket csinálhatsz, csak rádobálsz pár gombot és összeraksz egy formot stb... Hogy próbálgasd hogy is lenne jó az elrendezés.
A#1
ezerköszi a segítségért elõre is!
A#1
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha szétgányolod és utána nem ad megfelelõ hibaüzenetet, azért ne a drupalt szidd 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ezt a fajlt raktam fel, de automatikusan el is tunik (ez normalis nem?)
#14284: de gondolom ezeken keresztül lehet a legjobban megtanulni
Hogy framework ot megtanulsz, vagy írsz magadnak ez más kérdés, de érdemes, ezekbõl is tanulgatni.
2 .access fájl. ???
3 szerintem .htaccess el lehet megpróbálni és php_flag register_globals off -t tartalmazza, de ez csak ötlet.
4. ini_set függvény után is érdemes volna nézni, hogy hogy lehet ezt a register globalst azzal kiütni.