55
TV Tuner hang probléma
-
rotweiler #55 Helló! Usb pro stick 340e tunerem van laptoba. Király 5percig, utánna elkezd sercegni és torzzá változik a hahg. Tud valaki valami ötletet.
Cssákányi! -
lapos22 #54 Sziasztok!!
Van egy AVerTV USB 2.0 Plus tv-tuner kártyám usb interfészen csatlakozik.
Szoftver telepitve, driver is erre ezt irja ki:
Warning: No sound card in your computer
természetesen van hangkártya a gépemben, telepitve van, valószinüleg nem ismeri fel a avertv.
-
#53 senki semmit?? :/ -
ata666 #52 HeLL
Milyen programmal lehetne felvenni ezeket?
linket plz -
#51 hi
A gépben egy Pinnacle PCTV Pro tuner kártya üzemel(ne) és Realtek drivert használ az Abit lapra integrált hangkártya.
Minden a helyére be van dugva de nem akar megszólalni a TV-m semmilyen formában. A tv progi beállításainál látom, hogy mozognak a hangsávok de hang az nincs. A mikrofonom pedig érdekes módon a tv hangját veszi fel. Pedig jo helyre van bedugva. Próbálgattam, hogy máshova dugom be a vonalbemenetet ami a tunerből jön át de nen használt.
Mi lehet a probléma? -
dara #50 Gyenge lehet hozzá, főleg ha magas bitrate-tel MPEG4-be (pl DivX, Xvid, wmv) tömörítesz. Esetleg a hangkátryád nem elég stabilan tartja a mintavételi frekvenciát. -
goofy1984 #49 Hello!
Nekem egy másik témából ismerős gondom van ("A téma lezárva..." fogadott, nem tudtam oda írni). Szóval az lenne a baj, hogy ha veszek fel TV-ből valamit, mikor visszanézem, kb 1 perc után el kezd késni a hang. Az elején még minden stimmel, aztán előjön a csúszás. Videoklipeknél elég zavaró, hogy a hang nem akkor jön, amikor tátognak.
TV tuner: Winfast TV2000 Expert
Gép: Core2Duo, 2 giga RAM (arra ne hivatkozzon senki, hogy gyenge hozzá) -
matehoki #48 Sziasztok!
Van nekem egy SmartTV LE nevű TV Tuner kártyám.Tv-t szoktam nézni a számitógépen vele, nagyon jól megy, a kép is jó és a hang is.Tegnap felszerettem volna venni egy TV műsort, de a felvett videón hiányzott a hang. De ha nézem akkor meg van han, de a felveszem akkor meg nincs.Én a ChrisTV nevű programot használom.
Segtséget szeretnék kérni tőletek, valaki mondja el hogy hogyan kell beállitani a programban a hangot és, hogy azt a hang kábelt amit a kártyához adtak azt hova kell bedugni.Most ez a hang kábel a tuner kártya audio out jában a másik fele a hangkártya mikrofon részében van, de kipróbáltam a hangszoró bemenetelén is, de semmi.Kérem aki tud segiteni az segitsen.Előre is köszönöm. -
#47 sziasztok!
WIN TVR3-t használok és nem vesz fel hangot mitől lehet?a Chris TV-vel jó volt. -
izb #46 na látod megilyedt,és rögtön jó lett:) -
Radian #45 asszem csoda történt megjelent a vonalbement amyg vacsiztam. ja igen és amire visszajöttem lefagyott a gép és újraindítottam és láss csodát van vonalbemenet
kösztönök minden segítséget -
Radian #44 jaj ne ijezgess -
izb #43 aha így már érthetőbb a dolog.Tehát beszart az eredeti helyén,és gondoltad ha átrakod egy másik slotba hátha ott jó lesz.
Akkor itt lehet nagyobb baj lesz...
-
Radian #42 Azután raktam át a másik pci slotba miután elmet a hang. -
izb #41 akkor egy költői kérdés.miért nem rakod vissza a másik pci slotba amiben működött??? -
Radian #40 persze -
izb #39 alaplapra rákötötted a tv tuner karit?
Mármint a hangkimeneti részét? -
Radian #38 kép az csak hang nincs -
izb #37 hang és kép sincs? -
Radian #36 Sziasztok elmetn a hang a Tuner kártyámról kb egy éve már megvn és eddig nem volt vele ien gond. Átraktam a kártyát egy másik pci slotba és újratelepítettem de semmi. Ami nekem gyanús hogy nincs vonalbenet a hangerőszabályzónál pedig eddig volt. Integrált hangkártyám van Sound max driver van hozzá a Tv kártya az meg Mercury remélem tudtok segíteni. -
matta #35 Aki WinFast Programot használ, meg tudná mondani, hogy hogyan lehet az összes csatornát kitörölni, hogy egy se maradjon?
-
#34 Helosztok!
Nekem Hauppauge WinTV GO2 őm van és nincs semmi baja...
Lehet, hogy csak jó seriát fogtam ki? -
dara #33 TV2000XP Expert-em van.
Lehet kézzel finomhangolni a <Ctrl> + <+> és a <Ctrl> + <-> gombkombinációkkal. Esetleg a csatornalistában a csatornára kattintva jobb gombbal kiválaszthatod az Auto finetune this channel opciót. Persze mindezt az összes csatornával végig kell csinálnod. -
matta #32 Már rájöttem, de azért köszi a segítséget. Dara neked Leadtek WinFast DV2000 kártyád van? Neked az adást indításkor automatikusan hangolja be? Mert amikor én elindítom a WinFast programot akkor nekem szemcsés a kép, de amikor elindítom hozzá még a CrisTV programot akkor már nagyon szép az adás.
Tudnál segíteni, hogy a WinFast program magában is szép képet adjon, hol lehet beállítani, hogy amikor elindítom, akkor hangolja be magát. Vagy mit csináljak? -
dara #31 A hangtulajdonságoknál a bemenetek közül engedélyezni kell a megfelelő bemenetet. Emellett a WinFast PVR-ben az Audio Recording Line-t arra kell állítani, amire kötötted a tunert és a hangkártyát(vezérlőt) összekötő kábelt. Ezt kell kiválasztani egyébként a Win keverőjében is. Emellett a PVR-ben be kell jelölni a Capture Audio-t és beállítani a felvételi hangerőt. Mindez .pdf-ben, a Leadtek oldaláról. -
matta #30 Szasztok! Leadtek TV Tunertem van és WinFast programot használok.
Tudok felvenni, de nincs hang. Mi lehet a probléma? A( hangerőszabályozónál nincs letiltva semmi.) -
#29 Van a ChrisTV nevű TV tuner progi.
Miért nem akar elindulni, eljut oda hogy diagnosztizálja a tunert, aztán nem történik semmi.
Mi lehet a gond? -
izb #28 Tad in be van állítva a Play controlnál?? -
#27 Hangeroszabalyzoknal, a kimenet nincsen letiltva ? Line-IN -
hutapali #26 Sziasztok!
Most raktam a gépbe egy Hauppauge kártyát. Még csak a rádio tunert próbálnám de nincs hang!! Azt hiszem jól összekötöttem a kábeleket a tunerral és az integrált hang kártyával de semmi hang nem szűrődik ki a hangfalon :( Segítsetek ha megkérhetlek: írjatok légyszives ide (is): [email protected] [modemes vagyok eh :( ] -
#25 Sziasztok!
Pinnacle PCTV 110i TV tuner kártyám van. Az adásokat egy részét földi antennával veszem. Az MTV1 -et a kaphegyi ( Secam-D ) adóról. A többit (TV2, RTL) a győri (PAL-B) adóról.
Az a gondom, hogy az eddig általam kipróbált TV tuner program ( Pinnacle MediaCenter, DVR 3, ChrisTV ) mindegyike úgy működik, hogy megkérdezi melyik országban vagyok és ahhoz rendeli az össze tv csatorna hangrendszerét. Mivel a kaphegyi Magyar 1 hangnormája eltér a győri tv csatornákétól így, ha magyarországot állítokbe akkor csak a magyar 1-nek van hangja, ha olyan országot ahol PAL-B a szabvány ( pl: Dánia ) akkor csak a többinek.
A hangnormák csatornánként nem állíthatók. ( Legalább is szerintem )
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e olyan programról, vagy a fenti programok ( általam nem ismert) beállítási lehetőségéről ami ezt megoldja.
Köszi. -
#24 Sziasztok! Az a gondom, hogy van egy xpert tv-pvr 878 pci tunerem, és egy ati radeon 9200 kártyám, meg egy alaplapi hangkártya. A tuner saját progijával minden jól müxik, de ha a dr divx-el akarok digizni akkor elmegy a hang. Pedig azzal lehet kis méretű de még is szép felvételeket készíteni. Tud valaki segíteni? -
Zotyoo #23 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy pinnacle tvtunerem van, és nem teljesen tiszta a kép, a hang pedig csak sistergés, néha ki lehet belőle venni, hogy mi megy, de többnyire csak sistergés.
Tudtok segíteni?
-
#22 ASUS A7N8X-E Deluxe - Pinnacle PCTV nempro :( -
#21 ASUS P4P800 DLX lapom van, Pinnacle PCTV Pro-val és mind a Vision-nel, mind DScaler-rel tökéletesen működik.
Előtte a csodás VIA-s lapomban meg zúgott, mint most neked. -
#20 De!
Eddig nekem egy TomatoBoard alaplapban működött hibátlanul. Utána vettem egy ASUS TusL2-C-t, azzal már nem ment az eredeti program (nem váltott csatornát), ezért áttértem D-Scaler-re. Most vettem egy új lapot, ebben meg búg, meg kicsit vibrál a kép :/ -
#19 A Miro PCTV nem egyezik meg a Pinnacle PCTV-vel? Mert nálam az hibátlanul működik, igaz egy 865PE lapban. -
#18 Jah, és mintha a képen is látszódna a probléma :/ Új tunert kéne vennem az új alaplaphoz? (5 év alatt végülis elavulhatott a mai hardverekhez képest :/ ) -
#17 Akkor nem az, amire gyanakodtam. Nekem anno Via-s lapon volt utoljára ilyen gondom. -
#16 Asus nForce