55
TV Tuner hang probléma
-
sza.sa #15 Hali!
Nekem is volt ilyen problémám, ott a Norton Antivirus volt a gond! Leszedtem és megy a hang!
Sza.sa -
#14 VIA-s gép? :D -
#13 Minden szart mute-ra állítottam, kivéve a TAD-IN-t (erre van kötve a tuner), de pl a scrollozás hangja akkor is megvan, vagy ha másolok pl -
Fam #12 mutezd le a microt, meg ha nem hangkartyan keresztul hallgatod akkor a line int is -
#11 naszal, amióta új alaplapot vettem, azóta búg a miro pctv kártyám által vett adás. Próbáltam más slotban is, meg az alaplapi hangkeltőt is, de semmi. 5let? -
gyandor #9 joecocker
Ha már ugyanilyen Tunered van, akkor gondolom másik gondomra is tudsz orvosságot: van olyan progi, ami XP alatt kezeli a teletext-et? Nem is értem, hogy a PixelView Station XPs változatából miért hiányzik. -
#8 A Hardware (ez az) fórumban van jópár Tuneres topic. Ezekre gondoltam. -
gyandor #6 Ja, és a messengert azért nem akarom leszedni, mert használom is néha. Bár az baromi zavaró, hogy a háttérben szépen elindul pedig le van tiltva a policy-ben is. -
gyandor #5 Pheel!
Köszi, majd próbálkozom. Én az IRQra azért nem gondoltam, mert akkor szerintem egyáltalán nem működne.
Messenger-es fórumokat hol találok?
A hangkütyű egyelőre az, ami az alaplapon van, de arra sem gyanakszom, mert más proginál nem jelentkezik a probléma.
-
#4 2 tipp:
1: átrakod a tunert másik PCI slot-ba (IRQ probléma)
2: leszeded a MS Messenger-t (okok hasonló nevű fórumokban ismertetve)
Más nem nagyon ugrik be. Milyen hangkütyü van a gépben? -
gyandor #3 Pheel!
Ez van benne:
ASUS a7v8x,AthlonXP2000+,256 MB DDR,Geforce2 MX400 32MB, PixelView PlayTvPro BT878P+ rev. 9D, WinXP Pro Sp1 Angol. -
#2 Milyen gép, milyen tuner, milyen XP... -
gyandor #1 Sziasztok!
A következő problémával küzdök WinXP alatt. A Tv-zés közben 2-5 percenként elmegy a hang. Ha átkapcsolok másik csatornára és vissza, akkor megjavul. Mi lehet az oka? Hogyan lehet segíteni rajta?