55
TV Tuner hang probléma
  • sza.sa
    Hali!
    Nekem is volt ilyen problémám, ott a Norton Antivirus volt a gond! Leszedtem és megy a hang!

Sza.sa
  • Pheel
    VIA-s gép? :D
  • RelakSfromhome
    Minden szart mute-ra állítottam, kivéve a TAD-IN-t (erre van kötve a tuner), de pl a scrollozás hangja akkor is megvan, vagy ha másolok pl
  • Fam
    mutezd le a microt, meg ha nem hangkartyan keresztul hallgatod akkor a line int is
  • RelakSfromhome
    naszal, amióta új alaplapot vettem, azóta búg a miro pctv kártyám által vett adás. Próbáltam más slotban is, meg az alaplapi hangkeltőt is, de semmi. 5let?
  • gyandor
    joecocker

Ha már ugyanilyen Tunered van, akkor gondolom másik gondomra is tudsz orvosságot: van olyan progi, ami XP alatt kezeli a teletext-et? Nem is értem, hogy a PixelView Station XPs változatából miért hiányzik.
  • Pheel
    A Hardware (ez az) fórumban van jópár Tuneres topic. Ezekre gondoltam.
  • gyandor
    Ja, és a messengert azért nem akarom leszedni, mert használom is néha. Bár az baromi zavaró, hogy a háttérben szépen elindul pedig le van tiltva a policy-ben is.
  • gyandor
    Pheel!
    Köszi, majd próbálkozom. Én az IRQra azért nem gondoltam, mert akkor szerintem egyáltalán nem működne.

Messenger-es fórumokat hol találok?

A hangkütyű egyelőre az, ami az alaplapon van, de arra sem gyanakszom, mert más proginál nem jelentkezik a probléma.
  • Pheel
    2 tipp:
    1: átrakod a tunert másik PCI slot-ba (IRQ probléma)
    2: leszeded a MS Messenger-t (okok hasonló nevű fórumokban ismertetve)

Más nem nagyon ugrik be. Milyen hangkütyü van a gépben?
  • gyandor
    Pheel!

Ez van benne:
    ASUS a7v8x,AthlonXP2000+,256 MB DDR,Geforce2 MX400 32MB, PixelView PlayTvPro BT878P+ rev. 9D, WinXP Pro Sp1 Angol.
  • Pheel
    Milyen gép, milyen tuner, milyen XP...
  • gyandor
    Sziasztok!
    A következő problémával küzdök WinXP alatt. A Tv-zés közben 2-5 percenként elmegy a hang. Ha átkapcsolok másik csatornára és vissza, akkor megjavul. Mi lehet az oka? Hogyan lehet segíteni rajta?