27
Vampircsajjal a nacik ellen ^.^
-
#27 nem tudtam hova szoktak irni többen: \ -
Vlala #26 Tulajdonképpen miért is van három topicja a játéknak egymás alatt? Hm... -
#25 Hol lelhetek Playboyos képeket blooyraynerről? -
#24 bazze ... tok allat ... most epp azt csinaltam, hogy HARDon csak verszivassal vittem vegig ^.^
eleg feelinges a game -
[Walaki]D`Lair #23 az is lhet :DDD -
#22 JA megvan... Nem F4 hanem simán 4:) -
[Walaki]D`Lair #21 slow motion vagy valami ilyesmi..... -
#20 Be vannak állítva...de asse tom mi a neve:) -
[Walaki]D`Lair #19 Be kéne állítani a gombokat..... -
#18 nem működik:( -
#17 thx -
[Walaki]D`Lair #16 naná...F3-vagy F4 és belassul minden...nagyon kúúúúől....a maolvin is így csinálta......egyszer... -
#15 Ja és van benne vmi lassítás? Olyan gyorsan történnek a dolgok hogy néha azt se tudom mi történik:) -
#14 Nem rossz game...csak a mentés hiánya fáj nagyon... -
Zsoltee_a_bator #13 amugyis mindenen az van, csak auraban hatarozottabban latszik mivel akkor a csaj fenyforras lesz. inqui: 32 mb -s videokartyat szerintem mar reg nem is lehet kapni. vagy lehet vmi regi darabbal probaltad pl savage4 32MB. splinter cellnel nalam gyorsabb volt ez a demo, szoval ha te splintereztel es utana ez a demo osszevissza akadt akkor vmi bug lesz a dologban. -
[Walaki]D`Lair #12 nemtom nézted -e az aura-látását...Nos ott mindenen Bump Mapping van...a falaktól kezdve bloodrayne fenekéig, mindenen..... -
[Walaki]D`Lair #10 Gondolom PS2-n nyomta....Amúgy télleg nagyon király...Főleg mikor beőrül a csaj....Na akkor lehet aztán szeletelni... -
#9 igen de a masik PCs az tul elfogult ^.^
nem szeretem ha topikban osszehasonlitanak massal valamit ^.^
Meg nem talaltam meg na ... elfer itt tobb is nem? ^.^ -
#8 PCre egyelore csak DEMO van ... de az nagyon jo. En mindenesetre mar nagyon varom a fullt ... remelem februarra kijon. -
greco #7 Én nagyot csalódtam ebben a játékban.Kb.a közepén meguntam és azóta ott áll a polcon... -
fucko #6 Ez a harmadik mar:)) -
#5 en az utolso 3-4 oldalt vegig neztem ... es nem talaltam ^.^ -
TneX #4 Mintha ennek már lenen topicja nem? -
#3 Mikor jelenk meg a játék?
Nekem megvolt Ps2-n és nem volt rossz... -
#2 jah igen ... linkek:
Demo
honlap -
#1 nah ... letoltottem es kiprobaltam a demot ... hat azt kell mondjam ... kib. jo ^.^
Tomb Raider stilusu a game de azert annal kicsit komolyabb ... mar alig varom a fullt ... pedig nem szeretem a 3rd person view jatekokat ... de ez ... KELL!