27
-
AtisH #27 Az eredetiben valszeg tényleg nincs, de most ama nevezetes fordításról van szó, ami fentebb olvasható. -
#22 En mar nemtudok ehhez mar mit hoozzaszolni... :((( -
AtisH #21 "Az R350 memória sávszélessége 6 GByte/s-el lesz több mint a Radeon 7500-é."
Azt még valahogy megemészti az ember, ha szöveg fordításába hiba csúszik, de ha már a számokkal is gondok vannak... -
#15 "a chip tíz tesztből nyolcban gyorsabb lesz az nVidia GeForce FX-nél"
......na ez már aztán tényleg szánalmas ... !!! -
Gabest #14 "Amugy sokkal kevesbe hasznalnak vesszot, mint a magyar irasnal."
Hát ez az, lusta disznók!
"Ebben a mondatban max egy ';' mehetne a more ele, vesszonek helye nincs."
A magyar (és valljuk be jobb :) gondolkodás szerint simán mehetne a than/mint elé is. -
RpPRO #9 Az angol mondat tokeletesen egyertelmu. Amugy sokkal kevesbe hasznalnak vesszot, mint a magyar irasnal. Ebben a mondatban max egy ';' mehetne a more ele, vesszonek helye nincs. -
bubernyak #8 vannak fanatikus hívők amd vs intel meg nvidia vs ati én eladom ezt is, azt is mert a pénz az egyformán jó. nem? -
Gabest #6 "This could be true since the R350 will have 6Gb/Sec memory bandwidth more than the 9700 Pro."
Ezt sem értem az angolban, miért nem birják rendesen a vesszőket kitenni? Ha a more elé rakják -> kereken 6, ha a than elé -> 6-tal több, és akkor nem lenne félreértés. -
Zsoltee_a_bator #5 de akkor ez meg "csak" ddr1 lesz nem? -
#2 Nem akarom egetni a cikk irojat (biztos csak alapfoku nyelvvizsgaval rendelkezik, vagy azzal se), de ezt muszaj megirnom. Megkerestem a "megbizhato" forrast:
Termeszetesen a The Inquirer volt az... :)))
Itt a link is a cikkhez:
http://www.theinquirer.net/?article=7381
A forditott mondat igy hangzik eredetileg:
"This could be true since the R350 will have 6Gb/Sec memory bandwidth more than the 9700 Pro."
Vagyis 6 GB/seccel lesz TOBB, mint a Radeon 9700pro savszelessege.
Szamoljunk csak 20+6= ??? (lasd lentebb amit irtam).
Fiuk illene jobban forditani a cikkeket, vagy legalabb atgondolni MIELOTT KIADJATOK, hogy ilyen keptelen baromsag ne menjen ki a nyilvanossag ele.
Tudjatok az iras felelosseggel is jar, ugyanis tobb ezren olvashatjak az iromanyaitokat.
Az mar "csak" etikettbeli kerdes, hogy miert nem tuntetitek soha fel a forrast. Ezt minden mas lap megteszi es senki nem szolja meg oket ezert...
-
#1 "Az R350 memória sávszélessége 6 GByte/s lesz."
Ezt komolyan gondolja a cikk itoja?????????
A 9700 is 20 GB/sec volt, pedig az "csak" 256 bit-es DDR I volt es az 310 MHz ajanlott orajelen futott. A cikk szerint ez az uj ATi kartya varhatoan 400-425 MHz-es lesz (de tobb helyen hallani, olvasni) a 450 MHz-et is. Tippem szerint 25-28 GB/sec korul lesz a memoriasavszelessege...