Távozik a RIAA vezérigazgatónője

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
"Hilary Rosen a zeneipar kiemelkedõ támogatója"

KOzsó 2😊))))

"Rendkívül hatékonyan sikerült tudatosítania az emberekben a zene által képviselt értéket."

Ahogy anno az MW2 MErc introjaban mondta pilotam😊) "Keep your eyes always on the money"

És nagyon sajnálom, hogy csak a $-ban mérhetõ értékeket.. Mert más értéke nem nagyon van annak a zenének amit õk támogattak

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pheel
Én kozsóval nem tárgyalok. Nem kell, hogy utána megszóljanak az utcán 😊)))))
Pheel
Ilyen egy szót, hogy "zeneipar"...
A zene alapvetõen úgy kellene, hogy keletkezzen, mint egy szobor vagy festmény. Mûvészi alkotásként. Ez nem sorozatgyártás! Nem lehet iparosítani! Bár manapság a Britney Augilera Girls Boys elõadóknak rendkívül hatékonyan sikerült tudatosítaniuk az emberekben a zene által képviselt értéktelenséget... 😞
"A szövetség, amelyet korábban szinte csak a zeneiparban ismertek, az illegális online zeneterjesztés elleni elszánt harcával széleskörben ismertté vált."

remelem az uj igazgatoval kihasznaljak az ismertseg elonyeit es vilagszerte elkezdenek mosoport meg fogkremet arulni.....
Pheel
Ja már értem miért voltak ilyen agyatlan ötleteik! 😊 Hát egy nõ volt az élén! IT knowledge ROX 😊
Hehe, úgy látszik minden négybetûs erõszakszövetkezet élén egy nõ áll(t).

gz8
Exiting biotch :-p

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ