11
-
#11 "Hilary Rosen a zeneipar kiemelkedő támogatója"
KOzsó 2:)))))
"Rendkívül hatékonyan sikerült tudatosítania az emberekben a zene által képviselt értéket."
Ahogy anno az MW2 MErc introjaban mondta pilotam:)) "Keep your eyes always on the money"
És nagyon sajnálom, hogy csak a $-ban mérhető értékeket.. Mert más értéke nem nagyon van annak a zenének amit ők támogattak -
#10 Én kozsóval nem tárgyalok. Nem kell, hogy utána megszóljanak az utcán :)))))) -
#7 Ilyen egy szót, hogy "zeneipar"...
A zene alapvetően úgy kellene, hogy keletkezzen, mint egy szobor vagy festmény. Művészi alkotásként. Ez nem sorozatgyártás! Nem lehet iparosítani! Bár manapság a Britney Augilera Girls Boys előadóknak rendkívül hatékonyan sikerült tudatosítaniuk az emberekben a zene által képviselt értéktelenséget... :( -
tomcs #4 "A szövetség, amelyet korábban szinte csak a zeneiparban ismertek, az illegális online zeneterjesztés elleni elszánt harcával széleskörben ismertté vált."
remelem az uj igazgatoval kihasznaljak az ismertseg elonyeit es vilagszerte elkezdenek mosoport meg fogkremet arulni..... -
#3 Ja már értem miért voltak ilyen agyatlan ötleteik! :) Hát egy nő volt az élén! IT knowledge ROX :) -
Gabest #2 Hehe, úgy látszik minden négybetűs erőszakszövetkezet élén egy nő áll(t). -
#1 Exiting biotch :-p