475
Nurbs
  • K.András
    Milyen géped van?Nekem egy P4.2.4-GF3(250/550)-512rambus.
  • K.András
    Ha igy mentesz valoban megjelenik ez az ablak,de ilyen hibákat nekem nem csinál, minden nap használom a prg-t,de egyszer nem akadt ki!Xp prof-ot használok, de lehet neked a gépeddel van valami vagy nem szereti nem tudom...Javitani biztos van még mit, bár nekem sokkal gyorsabban számol ki minden parancsot mint a 2-ö...
  • K.András
    Mármint az elején?Nekem Version 3.0 20 dec 2002 english commercial van irva...
  • K.András
    Nem tudom nekem isoban van meg, 300 mega!
    Egyébként ma én is nekiállok valaminek, most turom a lakást éppen valami érdekes modelnek valo után:)))
  • K.András
    Nekem meg webkamom nincsen sajna de lehet veszek egyett akkor majd..Mikrofonos fejhalgatot viszont 1500-ért már kapsz...
  • K.András
    D/nem a francot nem
    egyébként ha gondoljátok csinálhatunk egy csevegös csatit is, és akkor nem kell irogatni van server minden, csak fejhalgato kell majd nektek egy mikrofonnal...
  • K.András
    Hát ha arrol van szo arra biztos nem használom, hogy tudjam e hogy hibás e vagy sem ,mert azt már modellezés közben tudom...De nemá erröl menjen megint..
  • K.András
    Nem a francot nem,egyébként inkább ugy mondanám hogy nem sokat használom...
  • K.András
    Én sem vitázni akarok hát örülök hogy alakulgat egy rhinos társaság!!!Egyébként én csak a zebra analysist használom,hogy nincsen e törés két felület között amikor tükrözödik :DDD
  • K.András
    Nem, megnéztem nálam nincsen gond vele!
  • K.András
    " (pl egy filletet) és csekkoljam hogy nem túl kicsi-vagy nem túl nagy. "
    Ezt nem értem,én eleve méretre csinálom a filletet, de minden más görbületet is!!!
    Ez igy olyan volna mint a zsákbamacska, vagy jo vagy nem ,szerintem ez nem igy müxik.
    Egyébként természetesen szivesen várunk a topicban, mivel minél többen vagyunk annál jobb lesz,és ha esetleg ebben nincs is igazad, attol még másban lehet...És szivesen megnézzük a te alkotásaidat is.
  • K.András
    Lehet azért egy kérdésem?Van egy olyan sanda gyanum hogy Zplayer vagy, igaz?Nem baj hát semmi gond nincsen akkor sem, csak kérdem,ha az vagy akkor sem fogok a torkodnak ugrani...Ha nem akkor az vagy akkor sorry.
  • K.András
    Na végre!Te is használod,mondjuk én ezeket szemre modelleztem de mindegyik valoságos modellen alapszik,nem kellett atom pontosággra törekednem hiszen felesleges, ha az arányokat jol eltalálod, senki nem fogja megmondani hogy két milli itt vagy ott nincsen, de tetszenek amiket csináltál.
    Az ora, hát igen a renderelés nem az erösségem és ezt be is vallom, mondjuk caustikot használtam brazil renderben de nem volt már kedvem a beállitással játszani, mivel nekem nincsen annyi idöm.Nem véletlen hogy ilyen "kisebb" cuccokat csinálok mostanában,az auto range ne bántson, ha meg igen akkor szed le a 00 nevü képet fentröl...
    Egyébként szerintem az oszlopban nincsen akkora munka mint a szobában(az jobban tetszik), hiszen csak a két formát kellett elkésziteni, majd akár egy array polaral 4 darabot elhelyezni az oszlopon,de nyilván nem ez számit a lényeg hogy tetszik.
  • K.András
    kiszolgáló: ftp.x3.hu
    username: forum3dmax5
    password: 3dmax
    A K.András mappát szed le, ez az utso három modellem, a renderelések nincsenek készen tehát abba ne köss bele ha lehet.
    De ez a kedvenc modellem amit rhinoval csináltam:
    http://www.tar.hu/rob_bal/galery/kandras/44p57mp.jpg
    http://www.tar.hu/rob_bal/galery/kandras/1h49p28mp.jpg
    Várom te miket csináltál vele, és én sem azért hogy "fikázzam",csupán jo lenne valakivel társalogni aki szintén használja, akár tanulhatunk is egymástol....
    Ugyanide töltsd fel ahova én...
  • K.András
    Ráadásul küldött valamit hogy az soha nem lesz teljesen zöld, egy perc mulva azt volt csak nem volt hajlando megnézni,inkább elkedzett kavarni meg lebetegezni, hát nem hiányzik ez nekem hidd el...
  • K.András
    Teljesen mindegy már ki mit irt, mert le van zárva a vita és nem is leszek hajlando mégyszer nekiállni, föleg ugy hogy az ember egy modellt nem készitett rajta soha...
  • Aldaryn
    Van ez így. Főleg a hosszú vitáknál... :))
  • K.András
    De el is beszéltünk egymás mellett sokáig, de már lezártuk.
  • K.András
    Nem, más volt a lényege.
  • Aldaryn
    Khm. szóval "tudálékoskodás" hehe...
  • Aldaryn
    Szerintem a probléma magva ITT abban rejlik, hogy a "görbület" nem ugyan azt jelenti, mint a "görbület". Mármint:
    Görbület, mint curvature, azaz a NURBS görbe egyenletének foka.. (...) És:
    Görbület, mint amit az ember a saját két szemével formailag lát a viewportban.
    Szóval asszem ez a problema.
    (Ja, bocs, hogy belepofáztam ebbe a vitába. Lehet, hogy illetlenség, és tulákoskodás.)
  • K.András
    A lock object és az unlock pedig egy gomb, csak más egérgombal kell rányomni(bal a lock,jobb az unlock),nekem a toolbar manager is müködik rendesen.
  • K.András
    Szerintem neked nem az iso ,hanem a vip vagy a datacodos szar van meg, az isoban nincsen hiba nagyon jo lett minden tekintetben!!!
  • FREAK
    én ugyan nem vágom hogy miről beszéltek, de András mondatai logikusabbnak tűnnek, míg a többieké inkább misztikusak

de a lényeg: RHINO ROXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX !! :D
  • K.András
    Thx hogy ezt nem nekem kell akkor miért is irtad ezt?"egyszerűen nem célravezető túl magas és túl alacsony értéket választani, mert nem látod a görbületet"A görbület változása mi ha nem a felület változása???Most a suface analisysröl beszélek, mivel annál néztük ezeket az értékeket...
  • K.András
    Na ezzel semmi gond nincsen...
  • K.András
    Na akkor talán itt beszéjük meg a rhinoval kapcsolatos témákat, kérdéseket.