763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • Christian
    valaki eltudja küldeni az olda filet, az old exet?
  • grebber
    Hát nekem is valahogy jobban bejön mint a MOH PA!
  • Christian
    aztirja a pecs feltételénél hogy old file not found. Nemlehet valaho letölteni?
  • Christian
    sztem nagyon király a játék, moh pacific assaultot is túlszárnyalja! (legalábbis játékélményben)
  • ibrik
    Csak automatikus mentés van benne - eleve.
  • Glasses
    Én felraktam az 1.2 patch-et és hogyan lehet menteni a játékba
  • Shep
    Ott tartok, hogy a városban kell menni az utcákon, innentől még mennyi van hátra, amúgy szerintem nagyon hangulatos játék, pár idegesítő dologgal.
  • ibrik
    Ja.
  • BlackShadow
    nem, kéne? :)
  • ibrik
    Az 1.2-es patch-et feltetted?
  • BlackShadow
    valaki légyszi küldjön egy mentést aaaz a rész után amikor betámadják a várost a vietek (az ünnepségkor) és vmi kerítést kell védenem stbstb mert nekem annál a résznél folyton kilép a játék!! köszi!!

blacksh @ interware . hu
  • vacakman
    Szasztok!Miért van az hogy a játékba nincsen mentés,de a mappában van?Játszottam és ki írt egy hibaparancssort és kilépett a játékból!Amikor beléptem volna játszani nem volttak ott a mentések!Tudtok segíteni?Előre is kösz!
  • EndreMan
    Udv!
    Nemtudom ki játszotta eddig végig a gamet,de szerintem az utolsó pálya végén a készítők megőrültek.
    Nem értem pl hogy Jamie kivitele elött miért nincs save?
    Végig kell csinálni egy rohadt hosszú és nehéz szakaszt ,akkor is ha a vége elött 5 méterrel halsz meg.
    Szerintem ez totál igazságtalan és frusztráló.Ne attól legyen vmi nehéz hogy megkell csinálni valamit benne 20x,holott már elötte megcsináltam szépen.ennyi.....
  • Glasses
    Minden elismerésem a forditásodal kapcsolatban csak igy tovább és sok siker forditást nekünk
  • ibrik
    Nyomj az F2-re - hátha megvilágosodsz
  • deicide
    Mi a rákot kell csinálni amikor kijövök a bunkerbol...??

Jön egy hellikopter és annyian mint égen a csillag...!!!

Nem kerek...valaki help....))))
  • ibrik
    Még nem csináltak hozzá netes multi crack-et.
  • Daniel Hunt
    Hali!
    Ki tud segíteni abban, hogy hogyan kell a warez verzióval neten gyilkolászni???
  • Glasses
    Tud valaki segiteni az operation starlight pályán vagyok amikor fel kell robbantani a binkert c4-el ez meg is van és utána irja,hogy várjak gondolom mig össze gyülik a szakasz de az a b....zi szemüveges nem akar feljöni mit lehet ilyenkor tenni,egyébként is tiszta bug a játék.
  • ibrik
    Ja és ha esetleg valaki nem tudná, miért is itt hirdetem az oldalamat:
    a Men of Valor: Vietnam általam készített magyarosítása a http://www.extra.hu/ibrik oldalamról letölthető.
  • ibrik
    Na most aztán már elegem van az ATW-ből.

Az oldalamat átköltöztettem ide: http://www.extra.hu/ibrik/

Az ATW-s oldal megmarad mirrornak.
  • badoer
    koszonom
  • grebber
    Én is itt vagyok pont.De ott le kell tenni aknát mint a vizes résznél és bumm ennyi.Csak engem mindih kinyirnak :(

Ezután még sok pálya van??
  • dardevil
    Köszi a magyarosítást !
    Nagyaon kafa !!!
  • BlackShadow
    na most ott tartok h vissza kell foglalnom a hegyet a vietektől (még mindig a 3szöges operáció) és ott vagyok h dandridge csavohoz kell mennem és utána kell surpresselnem a hegy tetőn lévő gépágyubunkert
    nos mivel nekem nincs se iyen mortar cuccom se rakétavetőm csak gránátom így nemtudom megtenni mert ha közelmegyek hozzá mission failed mert elhagytam dandridge-t vki vmi megoldást?
  • ibrik
    Megy Win98-on is - a readme-je szerint
  • Skyline
    Nah nem rossz kis cucc de azért még 80%-ot sem adnék neki mert akkora 2004-ben nem megengedhető szánalmas húzás van benne hogy az nemigaz:)
    Nemlehet átmenni a térdigérő töltéseken hanem meg kell kerülni??? Nemlehet kimenni a vízből vagy egy sarkot levágni mert a partot láthatatlan fal védi....Stb....Na ez azért erős húzás volt 2004-ben.....
  • badoer
    win 98 alatt megy a jatek?
  • Maffya
    Köszönjük!!!!
  • grebber
    Cool! THX!
  • ibrik
    Az új oldalamról letölthető a Men of Valor: Vietnam játék magyarosítása.

http://ibrik.atw.hu - az oldal még "fejlesztgetés alatt áll
  • Maffya
    Papa szerintem a gond nálad lesz csak! Nálam GeForce3 Ti 200 -on egy kicsit huzva a karit+2600Barton+NF-7 és megy mint az élet!! Csak Ibrik nyomhatná már fel a magyaritást....
  • badoer
    sziasztok.win 98on megy a jatek?
  • Sgtfathi
    És Melyik Drivert használod?
  • Sgtfathi
    Akkor nem tudom!
  • BlackShadow
    hát nemtom nekem az 1.4 re huzott celeronnal gef4ti4200al tökéletesen fut :D
  • Sgtfathi
    Én is elkeztem de félre rakom, ilyen gép igénnyel ami ennek kell iszonyat! Amd Barton 3600+-os prcival (Huzott 2500+ -os)és Gef 4-ti 4200-al nyomom de 10-50-Fps között mozog ("Nagyobb" csatáknál 10-15) ha lebutitom is marad ez a sebesség.Most készülök video kártyát cserélni (Gef6800),de ez a gépigény akkor is DURVA.!
  • Promi #566
    Oppsz nem ide akartam
  • Promi #565
    Men of Valor v1.0 +2 TRAINER
  • BlackShadow
    na asszem most jutottam el odaáig h kéne egy godmode csit bazzeg mert a 3 szöges operáció asszem 4. missziójában oyan k*rvasűrű a dzsungel h nem látok semmit persze a vietcongok átlátnak a növényzeten és kb fél perc alatt legyaknak.. iyen nincs..