763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
Christian #603 valaki eltudja küldeni az olda filet, az old exet? -
#602 Hát nekem is valahogy jobban bejön mint a MOH PA! -
Christian #601 aztirja a pecs feltételénél hogy old file not found. Nemlehet valaho letölteni? -
Christian #600 sztem nagyon király a játék, moh pacific assaultot is túlszárnyalja! (legalábbis játékélményben) -
#599 Csak automatikus mentés van benne - eleve. -
Glasses #598 Én felraktam az 1.2 patch-et és hogyan lehet menteni a játékba -
#597 Ott tartok, hogy a városban kell menni az utcákon, innentől még mennyi van hátra, amúgy szerintem nagyon hangulatos játék, pár idegesítő dologgal. -
#596 Ja. -
#595 nem, kéne? :) -
#594 Az 1.2-es patch-et feltetted? -
#593 valaki légyszi küldjön egy mentést aaaz a rész után amikor betámadják a várost a vietek (az ünnepségkor) és vmi kerítést kell védenem stbstb mert nekem annál a résznél folyton kilép a játék!! köszi!!
blacksh @ interware . hu -
vacakman #592 Szasztok!Miért van az hogy a játékba nincsen mentés,de a mappában van?Játszottam és ki írt egy hibaparancssort és kilépett a játékból!Amikor beléptem volna játszani nem volttak ott a mentések!Tudtok segíteni?Előre is kösz! -
#591 Udv!
Nemtudom ki játszotta eddig végig a gamet,de szerintem az utolsó pálya végén a készítők megőrültek.
Nem értem pl hogy Jamie kivitele elött miért nincs save?
Végig kell csinálni egy rohadt hosszú és nehéz szakaszt ,akkor is ha a vége elött 5 méterrel halsz meg.
Szerintem ez totál igazságtalan és frusztráló.Ne attól legyen vmi nehéz hogy megkell csinálni valamit benne 20x,holott már elötte megcsináltam szépen.ennyi..... -
Glasses #590 Minden elismerésem a forditásodal kapcsolatban csak igy tovább és sok siker forditást nekünk -
#589 Nyomj az F2-re - hátha megvilágosodsz -
deicide #588 Mi a rákot kell csinálni amikor kijövök a bunkerbol...??
Jön egy hellikopter és annyian mint égen a csillag...!!!
Nem kerek...valaki help....)))) -
#587 Még nem csináltak hozzá netes multi crack-et. -
Daniel Hunt #586 Hali!
Ki tud segíteni abban, hogy hogyan kell a warez verzióval neten gyilkolászni??? -
Glasses #585 Tud valaki segiteni az operation starlight pályán vagyok amikor fel kell robbantani a binkert c4-el ez meg is van és utána irja,hogy várjak gondolom mig össze gyülik a szakasz de az a b....zi szemüveges nem akar feljöni mit lehet ilyenkor tenni,egyébként is tiszta bug a játék. -
#584 Ja és ha esetleg valaki nem tudná, miért is itt hirdetem az oldalamat:
a Men of Valor: Vietnam általam készített magyarosítása a http://www.extra.hu/ibrik oldalamról letölthető. -
#583 Na most aztán már elegem van az ATW-ből.
Az oldalamat átköltöztettem ide: http://www.extra.hu/ibrik/
Az ATW-s oldal megmarad mirrornak. -
badoer #582 koszonom -
#581 Én is itt vagyok pont.De ott le kell tenni aknát mint a vizes résznél és bumm ennyi.Csak engem mindih kinyirnak :(
Ezután még sok pálya van?? -
#580 Köszi a magyarosítást !
Nagyaon kafa !!! -
#579 na most ott tartok h vissza kell foglalnom a hegyet a vietektől (még mindig a 3szöges operáció) és ott vagyok h dandridge csavohoz kell mennem és utána kell surpresselnem a hegy tetőn lévő gépágyubunkert
nos mivel nekem nincs se iyen mortar cuccom se rakétavetőm csak gránátom így nemtudom megtenni mert ha közelmegyek hozzá mission failed mert elhagytam dandridge-t vki vmi megoldást? -
#578 Megy Win98-on is - a readme-je szerint -
Skyline #577 Nah nem rossz kis cucc de azért még 80%-ot sem adnék neki mert akkora 2004-ben nem megengedhető szánalmas húzás van benne hogy az nemigaz:)
Nemlehet átmenni a térdigérő töltéseken hanem meg kell kerülni??? Nemlehet kimenni a vízből vagy egy sarkot levágni mert a partot láthatatlan fal védi....Stb....Na ez azért erős húzás volt 2004-ben..... -
badoer #576 win 98 alatt megy a jatek?
-
#575 Köszönjük!!!! -
#574 Cool! THX! -
#573 Az új oldalamról letölthető a Men of Valor: Vietnam játék magyarosítása.
http://ibrik.atw.hu - az oldal még "fejlesztgetés alatt áll -
#572 Papa szerintem a gond nálad lesz csak! Nálam GeForce3 Ti 200 -on egy kicsit huzva a karit+2600Barton+NF-7 és megy mint az élet!! Csak Ibrik nyomhatná már fel a magyaritást.... -
badoer #571 sziasztok.win 98on megy a jatek? -
#570 És Melyik Drivert használod? -
#569 Akkor nem tudom! -
#568 hát nemtom nekem az 1.4 re huzott celeronnal gef4ti4200al tökéletesen fut :D -
#567 Én is elkeztem de félre rakom, ilyen gép igénnyel ami ennek kell iszonyat! Amd Barton 3600+-os prcival (Huzott 2500+ -os)és Gef 4-ti 4200-al nyomom de 10-50-Fps között mozog ("Nagyobb" csatáknál 10-15) ha lebutitom is marad ez a sebesség.Most készülök video kártyát cserélni (Gef6800),de ez a gépigény akkor is DURVA.! -
#566 Oppsz nem ide akartam -
#565 Men of Valor v1.0 +2 TRAINER -
#564 na asszem most jutottam el odaáig h kéne egy godmode csit bazzeg mert a 3 szöges operáció asszem 4. missziójában oyan k*rvasűrű a dzsungel h nem látok semmit persze a vietcongok átlátnak a növényzeten és kb fél perc alatt legyaknak.. iyen nincs..