763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • ForRedGlory
    Én is ilyen cipőben evezek, akad....Igaz nekem csak ti4200-m van, de nem szoktam hozzá az az igazság. :DDDDDD
    A patchet én sem tudtam még felnyomni.
  • andriska
    Felraktam a játékot,de eddíg sok örömöm nem volt benne.Ezen a gépen:
    ATI Radeon 9600XT,AMD 3200+ ,768MB DDR 400MHz , ABIT NF7S nem tudok normálisan játszani,mert akad folyamatosan,ilyen beállítások mellett : 800X600 ,grafika közepes,árnyékok és környezeti részletesség levéve.A Half - Life 2,meg a Doom3 is vígan elfut,erre meg ez totál beakasztja...Patch-et nem tudtam felrakni,mert old files not found-ot írt ki és utána el sem indult a játék\telepíthettem újra...\Valahogy nem lehet csökkenteni ezt az irgalmatlanul magas és irreális gépigényt?A patch az segítene rajta?Ha igen,hogy lehet felrakni tört verzióra?Előre is thx a segítséget!
  • Blasta
    Eladó egy bontatlan, (külsőleg) hibátlan Men of Valor játék!

Féláron, 5e Ft!

Írjon privit akit érdekel!

Üdv!
  • steweee
    csak a biztonság kedvéért írtam, vmit vamiért. én rögtön peccseltem és nem működött hozzá egyetlen elérhető cheat kód vagy trainer sem. az 1.0-hoz biztosan jók, viszont az meg tele van hibával. és a medal of honourt is örökéletmeglőszerrel játszottam végig, egyszerűen azért mert nincs időm napokig vagy hetekig ezzel játszani mert itt a rengeteg új játék, vagy 20-at még ki sem próbáltam, az ut 2004!:)-et még máig nem értem rá játszani mert mindig jött más. így meg 2 nap alatt lenyomtam, jó volt, legalább láttam benne mindent és nem maradtam le róla mint egyébként időhiányban
  • ddd
    LOL ...ha peccseled nem mennek a cheatek... LOL
  • ultrarec888
    Leszedtem a 4.cd-t még 1x és ugyanazt írja ki!Ilyen nincs!
    Nem is a játék /bár játszanék vele.../de most már bosszant!
    Nem létezik hogy 2 külön helyről szedtem,és ua. a hiba!
    Ötletem sincs mit tegyek!Üdv!

UI:Mindenkinek ez a money féle van,/és megy is?/vagy van másik verzió is?
  • steweee
    ne aggódj, ha nem tudsz vele játszani sem maradsz le szinte semmiről. nem rossz, de nem is egy nagy szám. majdnem végigvittem, de a végefelé már nagyon gagyi szivatós pályák vannak, elakadtam és le is töröltem. ha peccseled nem mennek a cheatek. csak azért játszottam vele mert nem volt éppen semmi új háborús és a medal of honour meghozta a háborúsokhoz megint a kedvem. de nem egy nagy veszteség
  • ultrarec888
    Köszi az ötletet Ibrik, azóta haveromnál XP-n is kiprószáltuk de ua.
    Leszedem még 1x a 4. cd-t hátha az a gond.Üdv!
  • ibrik
    Próbáld inkább Alcohol 120%-al és WinXP alatt.
  • ultrarec888
    Én a 4cd money változatott szedtem le/KICSIT MEGKÉSVE DE MOST LETT erős vid.kártyám/ és a telepítés VÉGE FELÉ kér 1 nulladik /?/ cd-t a data6.cab -nak MI a fene lehet ez?!!
    Valakinek van ötlete?Köszi.

/WinME-m van még+Daemon tools,ez gond lehet?/
  • Nahar
    MP DEMO szoktak játszani!?!!?!?
  • nagykispeter
    megprobálom
  • grebber
    Majd egyszer ha lahiggadok a játék miatt megprobálom 10000x-ra végigvinni mert a vége fele igencsak felbaszta az agyam amikor fel kell mennem egy domboldalon és ott a tetején van egy bázisszerűség és itt löni a köcsögöket na ezt kb 70000 billioszor megcsináltam már utánna a vállamon van a paraszt 1-2 lépés lelönek azt kezdhetem a domb legaljáról.
  • ibrik
    Néhol bugos a program, hiába van mentés a pálya közben, van amikor a pálya elejéről tölti be a játékot.
    Javításokat feltelepítetted?
  • ibrik
    Rosszul töltötted le. A telepítő 379 kB-os.
    (Te azt a bizonyos "403"-as oldalt töltötted le.)
    Olvasd el figyelmesen a Letöltés oldal tetején amit leírtam (FAQ).
  • Veper
    Sajnos nem tudom megyitni a magyarítás exe.-t. /4.19kb/Csak nálam hiba ez?/menofvalor10_02hun.exe/
  • nagykispeter
    Az amikor kiírja hogy mentés folyamatban az annak számít?Mert hiába írja ki akkor sem onnan tőlti vissza!Legalábbis legtöbször.
  • ibrik
    Csak auto-mentés van benne a checkpoint-oknál.
  • Light
    Köszi az 5letet, tegnap sikerült megcsinálnom, bár, h megérte-e; azt nem tudom...
    Kösz még 1x!

Hali!
  • nagykispeter
    Ebben a játékban nem lehet sehogysem menteni?A betőltésnél van 4-5 mentés de mindig a pálya elejéröl indul a játék!
  • steweee
    sajnos nincs, gondolom nekem is fel van peccselve azt hiszem a 1.3 a legmagasabh és ahhoz még nincs trainer. újratelepíted és nem peccseled és a savest bemásolva csak a végét játszod csíttel, vagy meg kell várni amíg kijön a törés ehhez a verzióhoz
  • Light
    Please, ha tud vki, akkor segítsen...
    Köszi!
  • Light
    Hali!

Kérdésem:
    A legvégét a játéknak, mikor fel kell mászni egy dombra, be kell védeni egy bázist, és a sebesült öcsédet kell a hátadon cipelve eljutni a folyóig...1xűen save-nélkül nem tudom megcsinálni, bármennyire is király MOHAA-s vagyok (ego:)..
    Ennél rosszabb hír, h a trainer meg kiakasztja nálam a játékot, ergó visszalép Win-be...
    Van vkinek vmilyen mentő-5lete?

Köszi előre is!
    Hi!
  • steweee
    így már ok, köszi
  • ibrik
    Vagy "eredetiben": PRECISION AIM...
  • Glpetyus
    Hogy célra tartsa a fegyvert egyfolytában.
    Asszem a magyarosításban a "pontos célzás" nevü opciót kell kikapcsolni.
  • steweee
    micsodát?
  • Glpetyus
    Azt ki lehet kapcsolni :)
  • steweee
    na hát nem is rossz játék. sőt! csak meg kellett szokni ezt az egy apróságot, és máris élvezhető. a víz eszméletlen jó, szinte érzem a lábamon a sáros vizet!
  • steweee
    hát tényleg jól el lett baszva az irányítás.addig ok hogy nincs ugrás, sztem egyébként is felesleges, elég a guggcsi meg a hasalás, viszont miért nem vált le célzó módból ha nyomom az iránybillentyűt? idegesítő és kész röhej, hogy nem tud mozogni a katona mert céloz! váltson le a mozgásra. egyébként eléggé élethű a dolog, jó néhány évvel korábban volt egy hasonló játék a 3d őskorában, már nem emléxem a nevére, de annak volt hasonló feelingje, ott is volt egy csomó halálos csapda
  • Glpetyus

Végignyomtam nagyon tetszett,...meg legalább jó hosszú volt :P
    A graf.,játékmenet jó,az irányitás hagy némi kivánni valót maga után.
    Ennek ellenére 8/10
  • Larvin
    akkor ez a gém is uninstall talán jobb kártyával menne :P
  • Larvin
    szóval valami megoldást tud valaki?
    a patch-ek elött nem csinált ilyet, komolyan tök röhejes, hogy széttett kézzel állnak az npc-k
  • Larvin
    mióta felraktam az 1.3-at azóta az npc-k úgy állnak mint egy western filmben az oldalukra helyezett colt fölött tartva a kezüket, kicsit zavaró... valaki tud megoldást?
  • Glpetyus
    Na,végre volt időm kipróbálni a játékot...
    Nekem nagyon tetszik,de az ugrás nagyon hiányzik belőle :(
  • panther112
    Csúnyán megbukott ez a játék, milyen új, és haldoklik a fórum... Na mind1, aki tudja hogy kell multizni benne, légyszi reagáljon köszi
  • sd54321
    Nah ja.
    Meglássuk, bár engem már jobban izgat a HL2.
    Elég döbbenetes: Le kell húzni a dvd iso-t, majd ki kell másolni belőle mindent a winyóra egy mappába, azt már lehet is indítani a launcher.exe-vel. Mindent, azaz kb 5 Gb-t!!!
    Ma este minden kiderül 8-)

De már előre látom szomorú sorsomat a kis gagyi videökártyám miatt 8-(

Ibrik!
    Csúcs a magyarítás! Ha másért nem hát ezért csak játszogatok majd a MOV-val 8-) Annak idején én is kifordítottam egy játékot (vmi avening angel, már nem emlékszem) de csak a haverok nyomultak vele. Hogy meg tudja dobni a játék értékét ha MAGYARUL szól a játékoshoz! Szuper! Csak így tov!
  • ibrik
    Nem a 128 MB VGA RAM a lényeg, hanem a driver és a rendszer.

Egyébként ha a felületekkel van gondod, vegyél le MINDENT minimumra (videót, audiót), az extra beállításokat kapcsold ki (nagy részük csak új - hardveresen DirectX 9-es kártyákon - működik DirectX 9.0c-vel).

Szerintem mindez egyértelmű, ha a minimális rendszerkövetelmények alapján akarod használni a játékot.
    A butított (MX-sorozatú) nVidia-s VGA-król nem is beszélek...
  • sd54321
    Basszus, ilyen nincs!
    Most felraktam a 45.23-as öreg detonator drivert (wXP-45.23.zip [http://www.3dnews.ru/files/pub/drivers/nvidia/wXP-45.23.zip]). Ez már kb a 20. fél meghajtó amit tesztelek ezzel a vacakkal. Épp' mikor meglódult a kezem a lemezekkel, hogy végső útjára, a szemetes felé elkisérje, amikor mit látok, megy a game!
    Nincs több bábuszerűen kimervedett NPC. Az ökör lomhán kimászik az útra, a viet parasztok hadonásznak, meg ilyenek.
    Csakhogy! Némely (nem is kevés) tárgy texturája hófehéren rikít.
    Ez megerősíti a gyanumat, hogy a játékot 128 mb-s kártyákra optimalizálták.
    Alább ismretttem a sierra minimum konfig előírását.
    Ez nem más mint a fogyasztok átverése, csakhogy még a hl2 elött vegyen egyált vki a gémből. Gyanítom, hogy ha a Hl2 után jelent volna meg akkor nemhogy a karácsonyfa alá nem került volna, de még a húsvéti nyuszika is magasról lepotyogtatná....

A Hl2-t ma eset kipróbálom, csak szorítok egy kis helyet neki (kb 5 Gb) :-)
  • Sgtfathi
    Köszi de nálam nem megy,pedig ugy teszem ahogy irja :(