763
Medal of Honor széria legújabb tagja
  • Hamlet
    Már én is átmentem oda... de ott se maxxal jön, hanem 20k és 50k között ugrál.
  • grebber
    Valaki fellő majd egy magyar szervert???
  • switch
    Igen ? Na akkor mindjart leterheljuk azt is
  • Eisenhower
    3dgamersről az ausztrál szerverről nekem maxon jön ^.^
  • Gabe18
    Az már mindjárt más.
    Én inkább megvárom amig valami hazai oldalon fent lesz.
  • Hamlet
    ja... igy már csak 9 óra :)
  • Hamlet
    Jóvanna, lassan csorog. 15k-val jön a Gamespot-ról :)
    (ADSL 512)
  • Gabe18
    93 óra? Az milyen net?
  • switch
    Na vegre ! 93 ora ?
  • Hamlet
    A multi demo kinn van, húzom le a gamespotról 328Mb
    93 óra és lenn van! :)))
  • switch
    Kivancsi leszek,hogy mit alkottak a 2015-os csavok az utobbi idoben.Remelem jot
  • grebber
    Királyság.
  • Gabe18
    576.hu :
    Egy másik akciójáték multiplayer demója pedig holnap fog megérkezni, a késő esti órákra tehető ugyanis a Men of Valor többjátékos bemutatójának felbukkanása. A 2015 fejlesztéséből három féle játékmódot próbálhatunk majd ki, városi, valamint sűrű aljnövényzett borította környezetben egyaránt. A kínálat itt azonban még nem ért végét, mivel három választható karakter valamelyikével ugorhatunk neki a multiplayer mókának, így lövészként, nehézgépfegyverrel felszerelt katonaként, vagy éppen mesterlövészként vitézkedhetünk.
  • Shep
    Man of Valor aranyon
    tegnap, 16:57 - Marco
    Egy újabb a vietnámi háborút felvonultató játék jelenik meg kevesebb, mint egy hónap múlva. Aranylemezre került ugyanis a Man of Valor - jelentette be a VUGames. A 2015 Inc. kezei között született alkotást igen nagy várakozás előzte meg és október 26-án végre lehull a lepel.

forrás: pcguru.hu
  • grebber
    Preview
  • grebber
    Képek
  • grebber
    [MOVIE] Men of Valor

[2004-08-24 @ 20:19 - Berkenye]

A Men of Valor a 2015 nevű fejlesztőcsapat új munkája. Ők készítették a Medal of Honor alapjátékot.A mostani viszont a játék zenéjével foglalkozik. Inon Zur, a zeneszerző meséli el élményeit. Hollywoody filmeknek szoktak abban a stúdióban zenét felvenni, ahol ő most dolgozhatott egy professzionális zenekarral. Szerencsétlen zenészeknek meg még mutatták is az in-game jeleneteket, miközben nagyban lesniük kell a kottákat :) Csudi jó dolog ez, de nem jó, ha mankóként szolgál a szép zene. A játékmenetnek kellően izgalmasnak kell lennie, hogy azt a zenei aláfestés méginkább megemelje.

Movie 11.13MB

info:Gamestar
  • Glpetyus
    hmmm....jó tudni
  • Gabe18
    Mert pl. a gamespoton X.26-ra van kiirva...
  • Glpetyus
    Ezzel mivan??
    Mér' nem jön már?
  • grebber
    Új képek
  • grebber
    Interview
  • grebber
    Men of Valor dzsungelláz

Dixie Flatline, 12:14 - Játék: Nézdahátam

(Shacknews) Tombol a dzsungelláz, az amerikai katonák térdig gázolnak az elburjánzott aljnövényzetben. A fák tetejéről unatkozó véznaujjú makik lógnak, feszülten figyelik az alant lépkedő katonák ténykedéseit és görcsösen kapaszkodnak a vaskos faágakba. Csak a gatling meg ne szólaljon! - rimánkodnak magukban emlékezve a múltkori rendbontás keltette makihullásra.
    Kiválóak az akció hevében készült képek. Áááááhhh, már alig várom, hogy a gatling mögött csücsülve pásztázzam a területet és egy kis forró olmot zúdítsak a susnyásban megbúvó renitensek nyakába.

Info: Hardwired (a képek is ott vannak)
  • grebber
    Pár új kép.
  • Punker
    Men of Valor
  • Punker
  • Eisenhower
    2 új video. igaz xboxos video de sztem a pc-s ennél csak jobb lehet. na azért ezen a videon már kicsit pofásabb a gém. talán még jó is lesz másnem unaloműzőnek

1 video

2. video
  • M@TriX
    Hát engem az új videó nem nagyon győzött meg, de lehet a felbontás az oka. ;)
    Párszor azt hittem, hogy a saját társát lövi le vagy mi van. ;)

Videó
  • grebber
    Képek!

Kiscit kira game lesz!
  • Petyus_
    Ja most látom hogy ez csak az engine-t bemutató teaser egyelőre, szóval az AI meg a küldetések nem a végleges játékot mutatják!

Szóval akkor még jobb lesz mint ami ez alapján látszk! :)
  • Petyus_
    Igen a 2015 az AI témát nem nagyon erőlteti továbbra sem. :)) De a scriptelt események (napalm :)) és a hangulat nagyon ott van.

A célzás az szerintem nem rossz megoldás, tényleg afféle keverék, de úgy láttam, ha rajta tartja az emberen a célkeresztet akkor az rámegy a fejére?? Az gagyi lenne..

Egyébként számomra nagyon bíztató a cucc! Szuper a grafika, van fizika, szép az aljnövényzet.. attól tartok a Vietcong-ot el lehet felejteni ha ez kijön! :)
  • a.carkey
    Nem rossz, de béna a célzás így elsőre. Olyan semmilyen. Se nem AA-s, se nem VC-s.
    De tény, hogy szép. Kicsit debilnek tűnt a saját csapat AI-ja. Ott volt előtte és nem lőtt, amíg a főhős nem lőtt rá.
    Effektek nagyon jók viszont. Mindenben ütik a VC-t. A lőszerezést - állandó tárcsere és az mindig full, csak a golyó meg le. Hát ez régen jó volt, most már gáz. Magyarul: nem tűnnek el a golyók.

stb.
  • Petyus_
    Men of Valor movie a Hardwired-en!
  • Louie
    Akkor nincs más dolgunk, mint várni a MOVV-ot. Addig meg itt a Line Of Sight: Vietnam és a Vietcong. A MOVV-ra még akad túlélő vietnami? :-)))
  • ThunderMaX
    Nah nekem se magyarázza be senki hogy a MOHAA nem volt agyon scriptelve az egész!!! Nagy scripthalmaz az egész SP ezért játszható végig egyszer, mert mindig ua. történik.
  • spR
    Ezzel én is így voltam. Nagyon jó volt a sp része.
  • magus
    amugy nemtom én életemben nem játszottam olyan hangulatos játékkal mint a mohaa föüggetlenül az al-tol és a scriptol. mentem elore ahogy elkepzeltek es kurva jo volt.
  • magus
    én kb annyit láttam, (ugye hogy nem talaltam el senkit sem a lagg miatt fel meterrol mar nem is lep meg, ugye gamespy mit is varhatnek) hogy lelo egy fa. jo megyek tovabb beleakadok a folyoba. oke kigurok lelo az egyik levél. aztán végre 3.-ra már megtalálom hol van a csávó lövöm, lövöm, nem sebződik. nézem 150.es ping a kurva eletbe mar csak el kene talalnia. nezem lelonek. namondom bazzeg, ezt sem fogom jatszani. lehet hogy jobb lesz a teljes de a beta az szar.
  • Jacek
    PC
  • FREAK
    szerintem nincs AI, mivel ha te ugyanazt csinálod, akkor az ellenség is pontról pontra ugyanazt teszi - script