763
Medal of Honor széria legújabb tagja
-
#123 Na ha minden igaz 40 perc és kiprobálhatom én is. -
#122 ugye +mondtam -
Hamlet #121 Micsoda egyetértés... ez is ritka :)) -
#120 Hát ilyen szart már rég láttam.Delete. -
Hamlet #119 Fos. -
Gabe18 #118 "mikor a fegyverrel zoomolok akkor nem a fegyver irányzékát hozza be hanem megjelenik egys pici pont középen és mellette van a fegyver....."
Na ezt mondom én is,teljessen értelmetlen... -
Gabe18 #117 Hát kissé fura.
Egy városi pályát néztem,annak elég jó grafikája volt.
Viszont van néhány siralmas megoldás is benne.
Az egyik a fegyverhangok,amiket tényleg nem tudom honnan vettek.Én ugyan valóságban persze ilyen fegyvereket nem halottam,de igencsak meglepődnék ha ilyen hangja lenne nekik.
A másik,és ez jópár más játékban is oriási hiba szerintem /Far Cry,Doom3,Shellshock Nam,stb.../,hogy annó a Vietcongban és később a Call of Duty-ban behozták ezt a "fegyveres célzást",tehát amikor a nézet ráközelit a fegyverre,és valóban a fegyver célzójával célzol./ez hülyén hangzik de nem tudom jobban megfogalmazni/
Ez egy nagyon szuper ötlet,ok.Na de könyörgöm annak mi értelme van hogy vagy az alap célzás a célkeresztel,illetve a ráközelitős megoldás de ugyanugy a célkeresztel kell célozni?Hát igy gyakorlatilag nem csináltak semmit,kicsit felnagyitódik a környezet azt annyi,semmi olyan hatás nincs na,most valóban én megcéloztam azt a valakit,aztán durrr...
Multiban nem fogott meg engem sem,talán egy használható single playert kihozhatnak belőle. -
Gabe18 #116 MINIMUM CONFIGURATION
DirectX® 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
Microsoft® Windows® 98/ME/2000/XP operating system
1.3 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ processor or equivalent
256 MB RAM
500 MB of uncompressed hard disk space for game files
DirectX® 9.0c (included)
DirectX®-compatible sound card and speakers or headphones
4X CD-ROM drive
Microsoft®-compatible mouse, keyboard
Broadband/LAN, DSL or faster Internet connection for online play
RECOMMENDED
Microsoft® Windows® XP
ATI® Radeon™ 9600 or NVIDIA® GeForce 5700 DirectX® 9.0c compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support or equivalent
2.8 GHz Intel® Pentium® 4 or AMD® Athlon™ or faster processor
512 MB RAM or more
24X or faster CD-ROM drive
For Dedicated Multiplayer Server: Broadband connection for 12 player maximum, T1 connection for 24 player maximum. -
#115 Én is szedem holnap azt alkotok saját véleményt. -
#114 szvsz sok embernek ez lesz a véleménye... utána jön a 2015-től a mentegetőzés ugyanugy mint az ea-nél mohpa demonál. nincs semmi optimalizálás a demon stb. de akkor is maga a graf is szar mikor a fegyverrel zoomolok akkor nem a fegyver irányzékát hozza be hanem megjelenik egys pici pont középen és mellette van a fegyver..... hát lol az ak-nak olyan hangja van mint ha vmi vizipisztoly lenne -
Gabe18 #113 Még 47 perc...,hát mostmár megnézem,de ez nem hangzik tul biztatóan. -
#112 na jolvan uninstall.... ez egy rakás szar... cod nyomába se ér de se a bfv se a mohaa nyomába.... a fegyverek hangja az egyenesen röhejes -
#111 hát ez egy nagy ratyi..... 800x600 minden low és még így is beszaggat néha... konfig 2.5 barton proci 1 giga 400as ddr ati 9600xt..... nincs benne ugrás gomb szoval sztem mindjárt delete -
#110 Azt láttam az alcimben is, de nekem akkor se ugrik be még mindig. Vagy keverem a Pacific Assultal? Hm -
Torry #109 MOHAA fejlesztőcsapata csinálja, már régóta. -
#108 Mi a bánat, már megint egy új Vietnamos fps? Ez melyik bokorból lett előszedve, vagy csak én nem emlékszem erre? :D
Valami véleményt mondhatnátok róla ja... -
Torry #107 Véleményt minél hamarabb! -
#106 ^.^ -
#105 na go telepíteni^.^ -
#104 -
#103 -
#102 amugy meg enyém a 100. hozzászólás ^.^ -
#101 ^.^
(hülye téker^.^) -
#100 hülye vagy? áramszolgáltatónál melozok szal -
#99 Remélem áramszünet lesz nálad 99%-nál -
#98 -