352
Kaszinók a neten
-
Dean Winchester #71 ja megvan , köszi :) -
Koppixer #70 Alt Gr + U -
#69 nálam a € jel az u betűn van
de végső kétségbe esésben egy internetről letöltött dokumentumból is kikopizhatod -
Dean Winchester #68 € -> ez a jel hol van a bill-en ? nem találom sehol (vagy nincs is? -
#67 hát igen, türelem kell hozzá, egyszer nekem lement 130 kör mire meglett az egy € de végül is visszajött -
Dean Winchester #66 nem ér semmit sem ez a taktika :D
0.1 euoróval próbáltam de 2 eurót buktam!
egyszerüen nyertem 0.1 eurót kiléptem
nyertem megint ugyanigy
aztán meg szépen szívta le :S
kurvára felváltva jön és nem bírok felmenni az egyenlegemig :( -
#65 köszi, bort iszom))
amúgy mint minden stratégiánál itt is jöhet egy vesztes számsor, jó lenne ha lenne olyan rulett amin csak 1 szám van)) -
Dean Winchester #64 egyébként most jut eszembe,hogy egyszer rakni akartam a tapdásra de akkor meg volt h 1p 1f és iugy váltakozva jöttek (p,k,p,k,p,k,p,k,p,k,p,k...)
de majd kipróbálom ezt megint h kilépek és vissza! ha bejön akkor megyek egy sörrel :D -
#63 ha egy mező folyamatosan kipörög, általában érdemes tapadásra játszani mint ellen. PL: PPPP, HHHH, vagy akár egy szám 34,34,34 vagy számok kombinációja, bár akkor inkább trendről beszélhetünk inkább.
Példa amit itt képben is felraktam lejjebb amimkor kijött a 17 16 14 7 17 14 16..után már nagyon kicsi valószínűsége lett volna hogy 7-s is kijöjjön ezétrt megtettem az összes többi számot és nyertem. -
#62 egy 54 fős csapatban dolgozom akik próbálják összefogni a magyar online rulett társadalmat - bár így kissé nagy szó))
de a lényeg aki az egészet kezdeményezte SzerencseVadász engedélyével tettem fel ide, némi támogatásként akik most ismerkednek a rulettel hogy legyen sikerélményük)) meg persze mindenkinek...
mivel nem kaszinó reklám, hanem jobbára elméleti fejtegetés gondolom belinkelhetem a blogját
RulettMania -
Koppixer #61 mi az a tapadás? -
Dean Winchester #60 érdekes videó :)
én is játszottam igy a tapadásra menve ,csak emeltem a tétet!
roppant érdekes, csak nekem eszembe se jutott h kilépjek a játékból majd vissza.
no ezt kiprobálom majd kicsibe :D
de a kérdés még él -> te készítetted? (vagy találtad?) -
Dean Winchester #59 thx
megnézem!
ezt te készítetted? -
#58 http://data.hu/get/2741157/qpq1qpq_piiros_feekete_001_alap.mp4
Töltsétek, s használjátok.
Mikor játszotok vele egyre figyeljetek: hogyha váltakozás van, akkor le kell a 3-4 -nél állni a tétrakással és be kell várni a következő tapadást. -
#57 itt két érdekes videó rulettversenyről/stratégiáról meg ilyenek:
http://www.megaupload.com/?d=7IB8B22E
http://www.megaupload.com/?d=M03THHOS -
Dean Winchester #56 a betclick megint adott 1 eurós bónuszt , szóval nézzetek rá a számlátokra! (már aki regisztrálva van) -
#55 ezt nehéz megmondani mert pókerrel vegyesen másfél éve nyomom, inkább azt mondanám hogy februárig a +50ezer.
aztán egál pár hónapig.
most szeptembertől csak rulettezem most vagyok +20 ezerben.
10€ sajna kevés bankroll még 10centes alapon is mert a külső tétes játék nagyonhullámzó.
folyamatosan nyerő strathoz 1000X bankrollt nyugodtan számolhatsz.
Ez viszont már kiegyenlített kátékot biztosít, a bankroll elvesztésének réme nélkül.
Semmiből nem lehet pénzt csinálni))
Na mindegy 50-100€ kezzdő mindenképp kell.
Betvoyageren van 1centes alap, azért azzal meglehet próbálkozni 10€-val.
Arról nem is szólva hogy a legtöbb terembe a min befizetés 20€-50€ között mozog.
-
Koppixer #54 Montanosz!
Engem az érdekelne, hogy összesen mennyit fektettél be a rulettbe, ill. hogy mennyi volt az összes veszteség, és az összes bevétel. Így láthatnánk, h mindent egybevetve hogyan állsz.
És még annyi, hogy tegyük fel, kapnál 10 €-t rulettre, azzal a céllal, hogy csinálj belőle minél többet, mondjuk fél év alatt. Ha minden nap játszanál, akkor az általad legjobbnak vélt stratégiákat alkalmazva mennyit tudnál csinálni a tízesből? -
DRFlame #53 Igen, érdemes elolvasni, de sajnos nem hiszem, hogy mondjuk Montanoszra bármi hatással lenne.
Továbbra is terjeszti az igét, még több bevételt generálva a kaszinóknak.
Nem elég hogy bukik vele az ember, még ráadásul foglalkozni is kell vele, egymás után tenni a rengeteg tétet... -
Koppixer #52 Köszi, a választ.
Amúgy, amit korábban már említettél, arról van már wiki szócikk is: Szerencsejátékosok tévedése (lehet ajánlgatni a delikvenseknek ) -
#51 Magic Line V2
Teszteltem a filléresen és enteren, ott szépen adta.
Én így játszom:
amit vörössel jelöl azt rakom meg és annyival mint a kimaradást mutató szürke négyzet mögötte.
Azért mert néha 3 vonalat is rakni kell és akkor már jegyezgetni kellene az eltérő tétek miatt.
http://www.mediafire.com/?2kf8xu8p4tcd2x8 -
DRFlame #50 "Az én stratégiáim azon alapszanak, hogy a vesztés esélye a folyamatos tétemelés miatt rendkívül kicsi."
Ugyanaz... Rendkívül kis kockázat, rendkívül kis nyeremény (bukó esetén viszont a teljes összeg oda). Az a kis esély a vesztésre pont akkora, hogy ne érje meg. Mivel ismételt tétrakásokról van szó, az a kis esély folyamatosan egyre nagyobb. Elég egyszer bukni, és vége.
"Így bár matematikailag kiszámolható, hogy a tétemelős módszerek hosszú távon szintén néhány dollár mínuszban vannak, ám senki nem él olyan sokáig (játszani meg főleg nem játszik), hogy ezt megtapasztalja. Ha csak néhány ezer pörgetést játszik az ember, akkor valószínű, hogy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem fog veszíteni."
Pontosan, hosszú távon mínusz van, de senki nem él olyan sokáig???
Tegyük fel, hogy van egy olyan stratégiám, amivel csak minden hatodikra veszítek. Akkor 5-öt biztonságosan meg tudok játszani? Nem! Valószínű nem veszítek elsőre, vagy akár másodikra, de ez akkor biztonságos? Ugyan már... Ha többen követik a stratégiát, akkor bizony minden 6. ember már elsőre bukik. És mivel 5:6 a nyerési esély, ezért a tét is ilyen arányban van, azaz 5-öt kockáztatunk 1-ért, tehát 5-öt bukhatunk. (optimális esetben, de rulettnél persze még egy kicsit rosszabb, mivel a háznál van az előny)
Ezek a stratégiák mégkisebb vesztési esély fele mennek el, ami persze azt is jelenti, hogy még kisebb összegeket nyerünk, nagy alaptőkével, de alapjában véve ugyanaz. Csak olyan kicsi a vesztési esély egyes pörgetéseken, hogy az ember hajlamos elhanyagolhatónak venni, de pont hogy nem az, mert sokszor kell ismételni, és ilyen esetben bármilyen kis esélyről van szó, nem lehet elhanyagolhatónak venni.
"Amit pedig egy-egy pechsorozatban elvesztünk, azt könnyedén fedezni tudjuk a napi 100-200 dolláros bevételből, amit a stratégia használata hoz."
Ez kamu.
Minden rulettstratégia kamu, és többnyire arról szól, hogy jutalékért beregisztráltassák az embereket a kaszinókba. -
Koppixer #49 És erről mi a véleményed?
link -
#48 -
#47 itt egy durva trend a sportingbet live-rol
17 16 14 7 17 14 16....
jól példázza a nyerő esélyeket. látható hogy nagyobb a valószínűsége hogy nem a 7-s jön mint igen. RNG-n még elgondolkodtam volna, de élőben kiszámíthatalan kicsi az esélye hogy ismét 7-s jöjjön a trendnek megfelelően. igaz a lefogással ezt is kivédtem volna))
-
DRFlame #46 Még próbálkozom, hátha...
Sokan azt hiszik (és úgy látom te is), hogy az FFFFF az olyan speciális, és több esélye van mondjuk egy FPFPF-nek. Ez azért érződik így, mert a sok egyforma nagyon speciálisnak tűnik, és a változónak valóban nagyobb esélye van. Amit viszont sokan nem vesznek figyelembe, hogy ebből a nagyon speciálisból 2 db van a csupa F és a csupa P. A változóból pedig rengeteg, és azokon belül mindegyik éppolyan speciális, mint a csupa F vagy P.
Ha ezeket a lehetőségeket számokkal akarjuk ábrázolni, akkor megtehetjük azt, hogy kettes számrendszerben felírjuk az 5 jegyű számokat úgy, hogy P=0 és F=1, azaz
A csupa p az 00000 vagyis 10-es számrendszerben is 0, az FFFFFF pedig 11111, vagyis 10-es számrendszerben 31. Az összes többi lehetőség a kettő között van. Nézzük meg, hogy FPFPF mit is jelent... 10101, vagyis 21. És mit jelent az FFFFP. 11110, vagyis 30.
Tehát ha azt mondjuk hogy 4db F után nagyobb az esélye a P-nek, azzal azt mondjuk, hogy ha 32 számból választunk (ugyanis ennyi lehetőség van 5 pörgetésből, ha feltételezzük, hogy csak F van és P), akkor nagyobb eséllyel jön ki a 30, mint a 31 (ez a kettő kezdődik 4 F-el), ez meg nyilván nem igaz. És a 31-nek semmivel nincs kevesebb esélye, mint a 21-nek, vagyis FFFFF annyi eséllyel jön ki, mint FPFPF, vagy akármelyik másik. Az a zavaró, hogy binárisan ábrázolva az egyik speciálisabbnak tűnik, mint a másik, pedig ez nem igaz.
Persze az is lehet hogy ennek teljesen a tudatában vagytok, és csak a marketing része az egész.
A másik lehetőség, hogy fogalmad nincs, miről beszélek, mert érdemben nem reagáltál egyik kommentemre se, csak annyit írtál, hogy kipróbáltad, és nyertél.
Tudod hányan találták ki a "nyerő" rulett stratégiát? Rengetegen.
De valahogy a gazdagok mégsem a ruletteznek, hanem másba fektetnek. De ezt már csak zárójelben jegyzem meg. A lényeg a valószínűségszámításban van.
(Megmutattam az irodában a számjegyösszeadós "rulett matek"-ot, és azóta ezen röhögnek...) -
DRFlame #45 Nem beszélve arról, hogy ott van az affiliate link a bwinre és a sportingbetre. -
DRFlame #44 Nem akarod megérteni...
"igy vagy kiegyenliti egymás veszteségét vagy hasznot hoz"
Vagy éppen kiegyenlíti a nyereséget vagy veszteséget hoz.
Pl. tegyük fel kijön a 20, akkor mi van? Tudom, visszanyered a következőben. De mi van ha ott is buksz. Persze ennek nagyon kicsi az esélye, de sokat is buksz. Ez a lényeg, hogy apránként nyersz sokszor és kevésszer buksz sokat. De ezt nem akarod megérteni.
És az hogy felraksz 15-öt 1-18-ig és 5-öt 19-36-ig, megintcsak hibás, bár gondolom ez amiatt van mert 2 külön stratégiából jön. Mindenesetre ez is ellened dolgozik. -
DRFlame #43 Nem azt szeretem, hanem arról szól.
Amit linkeltél nagyon gáz. Számjegyeket összeadni... ez egy bullshit. Ha számjegyeket adsz össze, akkor már a 10-es számot konstansként bevonod a képletbe (A 10-es számrendszer miatt). És ennek az égvilágon semmi értelme.
Ki van emelve egy sorozat, és bele van magyarázva egy csomó bullshit teljesen alaptalanul. Mutasd meg ezt a leírást a matektanárodnak, vagy bárkinek akinek köze van a matekhoz, és garantálom, hogy a fejét fogja fogni.
Van benne rulett is és matek is (mert összead meg kivon), csak éppen a kettőnek nem sok köze van egymáshoz.
Nem tudom, hogy a te írásod-e, de már a tény hogy egyátalán belinkeled mutatja, hogy nem értesz hozzá.
Az utolsó pörgetéseknek semmi köze a következő pörgetés eredményéhez. Ez nem a véleményem, ez alapvető tény, amit nem fogadtok el. -
#42 nem egy stratégiát futtatok egy időben hanem tobbet, igy vagy kiegyenliti egymás veszteségét vagy hasznot hozz:
példa itt a képen 3 stratégia fut egyszerre:
-
#41 ha matek részét szereted akkor a számstratégia a neked való..
Számstratégia -
DRFlame #40 Ezt az eredményt nagyjából 77%-os eséllyel ki lehet hozni, mert nagyobb az alaptőkéd vagyis a kockáztatott pénz, mint a nyeremény.
Olyat mutass, hogy újabb befizetés nélkül felmész mondjuk 30e pluszra. Mondjuk ez se kizárt, de sokkal kisebb az esélyed.
Sajnos az az érzésem, hogy nem akarod megérteni a matek részét, és enélkül csak az eredményekre tudsz támaszkodni. Az eredmények pedig olyanok, hogy sokszor nyersz keveset, ritkán buksz sokat. A bukásnál majd kitalálod, hogy finomítod a stratégiát, hogy kiiktasd a bukást, de ez lehetetlen. Amint az adott bukáskombinációt kivéded, annyit érsz el, hogy egy más kombinációt nevezel ki a helyére, ami eddig nyerést hozott. És ezután igazából ugyanott vagy. -
#39 a képen látható hogy múlt pénteken befizettem a sportingbetre és máig 4500 forint pluszt tologattam össze a filléresen ( 0,25-5 forintos alapokkal.).
-
DRFlame #38 Ennyi pénzt összeszedni nagy bankrollal és kisebb szerencsével, vagy kisebb bankrollal és nagy szerencsével lehet. De ha folytatod be fogod bukni.
Hibás az a gondolat, hogy ha valami 5ször kijön, akkor 6-ra kevesebb eséllyel jön ki. És az is hibás, hogy ha valami régen volt, akkor nagyobb eséllyel várható. -
#37 tavaly szeptembertől most februárig 80ezer, aztán munkanélküli pénz kiszed,tanfolyam és most szeptemberben 12 ezer pont a mai napig mert mindig kiveszem amit a sportingbet enged a minimum 2500forintot.
jegyzem csak kis téten játszom és persze más stratégiát is.
azt nem irtam hogy az utolsó számoknak jelentősége van, de a számstratégia azon alapul kétségtelen.
a trendre gondoltam: mivel hosszabbtávon kiegyenlitődik a két szin előfordulása, ha nagyon sok bankrollod lenne és csak mindig 1 zsetont tennél egy szinre előbb-utóbb visszahozná akkor is a bankrollt.
de mradjunk a valozsinüségnél: ha jön egy PPPFF kombo, és nagyon régen volt, akkor nagy a valoszinusege hogy ismét felbukkan.
Vagy mondok jobbat: ha a kerék egy szektorán belül (ami mondjuk 9 szám) egymás után már 5X kipörgött, nagyobb a valószinűsége hogy a többi szektor jön a köv. pörgetésnél. -
DRFlame #36 Azt akartam kérdezni, hogy mennyi pénzzel kezdted 1 éve, és hol tartasz most?
100-ról 120-at csinálni jó eséllyel lehet, de ha ezt többször megcsinálod, akkor 200-300-as (tehát 5-10-szer megismételni a 100-ról 120-at) szinteket már csak szerencsével lehet elérni.
Honnan jött a gondolat, hogy az utolsó számoknak bármi jelentősége van? Te találtad ki, vagy valahol olvastad?
Ha csak konkrét számokra teszel, akkor nagyon kevésszer nyersz, de sokat, és sokaszor buksz keveset. Az amit a te stratégiád csinál, nem több, minthogy ezt megfordítja. Sokszor nyersz de keveset, és ritkán buksz de sokat, de az előny továbbra is a háznál van, nem nálad. És mivel a szimulációd nem hozza ki elégszer a bukó részt, azt hiszed ez nyerő stratégia.
Olyan ez mint Barca - Fradi meccsen megtenni Barcát. Szinte biztos nyersz, de alig. És ha minden meccsen megteszed őket, előbb utóbb buknak ők is, és így te is. És a téted sokkal nagyobb, mint a várható nyereség. -
#35 ahogy a doksiba irtam:
egy mezőre (PL:piros-fekete)
bankroll 100
minimum bankroll 70
max bankroll 110 vagy 120
ha mindhárom mezőre akarod egyszerre, vagy a martingale-val (dupláázással) akkor értelemszerűen nagyobb bankroll kell, illetve duplázásnál nagyon a minimumnak sincs értelme.
mindig az adott trendhez kell igazitani, az látható mindenhol a rulettnél az utolsó 10 vagy akárhány szám, hogy milyen a trend a különböző mezőkre. -
DRFlame #34 Mekkora alaptőkével kezdted, és mennyire tornáztad fel?
Egyébként meg attól, hogy pluszba vagy, ez még semmit nem jelent.
(Ha mondjuk felrakom a pénzem a pirosra, és nyerek, és utána azt mondom, hogy a pirosra kell tenni mert az a nyerő, az nem igazán helytálló) -
#33 hát próbáld ki fun módban, én tavaly óta ezzel játszom, sikerrel. -
DRFlame #32 Esetleg még azt is kipróbálhatod, hogy a scriptedből kiiktatod a színváltást, tehát kiválasztasz egy színt és végig kitartasz mellette. Ugyanazt az eredményt kell hogy kapjad, mint így váltogatva.
Jó persze ugyanaz a script is mindig más eredményt produkál, de úgyértem, hogy a két scriptet csak az eredményességéről nem fogod tudni megkülönböztetni, mivel alapvetően ugyanolyan eredményt fogsz látni.
Remélem ezzel segítek felnyitni a szemed, hogy ez az egész "mikor váltsunk színt" kérdés teljesen értelmetlen. Lényegtelen, hogy mire teszel. A lényeg az, hogy mekkora eséllyel nyerhetsz, és mivel ez F és P esetében egyenlő, akár véletlenszerűen is váltogathatod, a vége ugyanaz.