Az nVidia bejelentette a GF FX professzionális változatát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól függ milyen a monitorod és a szemed.
Hasonlíts már össze egy nVidia, egy ATi, Matrox és egy 3DLabs kártyát.
200+ ezer forintos monitoron megfogsz lepõdni.
Egy 50 ezres monitoron 1024x768-ban persze, hogy alig látsz különbséget.
Az nVidia sokat fejlõdött, de még mindig övé a legrosszabb a fent említettek közt, lehet hogy a GFX majd változtat ezen, de jelenleg ez helyzet.
Hasonlíts már össze egy nVidia, egy ATi, Matrox és egy 3DLabs kártyát.
200+ ezer forintos monitoron megfogsz lepõdni.
Egy 50 ezres monitoron 1024x768-ban persze, hogy alig látsz különbséget.
Az nVidia sokat fejlõdött, de még mindig övé a legrosszabb a fent említettek közt, lehet hogy a GFX majd változtat ezen, de jelenleg ez helyzet.
mert kulonben beegne
Valószínû alacsony lehet a kihozatal (GFX még tovább fog késni).
Miért kellet erõltetni az 500MHz-et?
A Quadro FX 1000-es 300-on, míg a 2000-es 400 MHz-en fut.
Miért kellet erõltetni az 500MHz-et?
A Quadro FX 1000-es 300-on, míg a 2000-es 400 MHz-en fut.
_joco, ebredj fel. sZombie karacsonykor tartja a karacsonyt. En optimistabb vagyok. Sztem majus vegen mar megjelenik.
Látod, a hozzád hasonlók miatt ilyen néhol a hangvétel.
Had ne jellemezzelek most téged, de amig 0 információval, vagy épitõ jellegû hozzászólást nem tudsz kipréselni, addig mi a francnak fórumozol?
Had ne jellemezzelek most téged, de amig 0 információval, vagy épitõ jellegû hozzászólást nem tudsz kipréselni, addig mi a francnak fórumozol?
Bejelenteni én is tudok sokmindent: Pl:bejelentem a világvégét.
De mikor b*asszameg. A kapcsolódó linken még e havi megjelenés látható holott az xbit-lab oldalán már márciusi idõpont van de régebben egy elemzõ cég áprilist jelölt meg. Májusig már nem is fogok nvidia hireket nézni. Talán addigra megjelenik.
De mikor b*asszameg. A kapcsolódó linken még e havi megjelenés látható holott az xbit-lab oldalán már márciusi idõpont van de régebben egy elemzõ cég áprilist jelölt meg. Májusig már nem is fogok nvidia hireket nézni. Talán addigra megjelenik.
Mert egy számítógépbuzi köcsög vagy aki egész nap csak a neten lóg és lesi az új infómorzsákat, csak azért, hogy kb egy órával hamarabb tudjon meg valamit!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Mért van az, hogy mostanában amint berakok valamit a fórumba, csak utána jelenik meg itt?😊